Позив за медени мјесец у Србији

Међу бројним вестима и вези са венчањем британског принца Харија и америчке глумице Меган Маркл, који су због прославе 70. рођендана принца Чарлса одложили одлазак на медени месец, појавила се информација да би пар као дестинацију за сведбено путовање могао да одбере Боцвану.

Србија 23.05.2018 | 15:46
Позив за медени мјесец у Србији
Ипак, званична информација о томе где ће принчевски пар провести медени месец још увек није званично објављена. Можда би, међутим, организатори једне туристичке манифестације из Србије младенцима могли да помогну да се одлуче.

Организатори гастрономско-туристичке манифестације Муд(р)ијада - Wорлд Тестицле Цоокинг Цхампионсхип, светског шампионата у кувању јела од белих бубрега, која се одржава у месту Липовица код Деспотовца, објавили су на својој Фејсбук страници позив принчевском пару да свој медени месец проведу заједно са њима.

"Позивамо принца Харија и Меган Маркл да проведу дивљи медени месец у Србији на Светском шампионту у кувању јела од тестиса, уживајући у нашим специјалитетима. Наши специјалитети гарантују продужење краљевске лозе и богат сексуални живот", наводи се у посту оргаизатора Муд(р)ијаде.

Ко зна, можда принчевски пар и одустане од сафарија у Боцвани и одазове се овом позиву.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Карадоз

23.05.2018 16:49

Ма исто им то додје Боцвана или Србија ...Мозда је само Србија близе ал егзотика остаје.

ОДГОВОРИТЕ