Гимназијалци на матурском балу

Матуранти бијељинске гимназије "Филип Вишњић" отворили су овогодишње матурске свечаности.

Република Српска 22.05.2018 | 21:17
Гимназијалци на матурском балу
атуранти су се окупили на бијељинском Градском тргу гдје су направили заједничке фотографије које ће им остати као успомену на средњошколске дане. Потом је услиједио свечани дефиле до хотела Дрина, гдје ће уз музику и дружење наставити прославу.



Како су нам рекли, школске дане дане ће памтити по лијепом искуству и пријатељима које су стекли за читав живот.



Сутра ће своје матурско вече организовати ученици Економске школе.

У петак, 25. маја, матурско вече прославиће ученици Техничке школе "Михајло Пупин", док ће ученици Средње стручне школе из Јање матуру прославити 28. маја.

Пољопривредна и медицинска школа, као и Музичка школа "Стеван Стојановић Мокрањац" прославиће матуру 30. маја и тиме затворити овогодишњу сезону прослава.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

22.05.2018 22:27

Браво омладино,браво срецо и љепото.Ви сада као пунољетни градјани узмите властите зивоте у своје руке,ви сте понос и будуцност.Овакву љепоту нема ниједна земља.Немој да вас вуку за нос,немој да висе никада васе другаре бацају мртве у канализацију а да својој дјеци дају милионе да се не би дриогурали.Немој да вас пласе системом,поготово не системом једног цовјека,ви сте систем,ако ви одете одваде трбухом за крухом онда нема система,нема Републике Српске за коју су васи оцеви ратовали са увјерењем да би ви,њихова дјеца зивјели мирно,спокојно,од свог рада,били постени,срецни и задовољни и у својој републици ставрали нове породице,радјали дјецу па онда ви исти њих пратили на матурске вецери.Зива ми и здрава дјецо била.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.05.2018 11:19

Писес бајке. Наравно да це сви који могу отици преко, неко у БГ и НС, а неки на запад. Један дио це остати а то су они који су вец цланови СНСД Милиног југенда,..будзетлије паразити.

Name

Благо Вама

23.05.2018 06:01

Ви мозете сетати по тргу. Наси у БЛ не могу ниста од ових сто се окупљају на тргу сваки дан у 18х.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста реци

23.05.2018 07:32

Ово нигдје нема.Земља са толико бијеса и сиротиње.Дали смо ми толико богати па се слави све и сваста.У Свајцерско ниста од свега овог не постоји. Свако само додје и узме диплому и иде куци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја мислим

23.05.2018 08:16

Све је ово соу-бизнис ,да иде роба.Младост је сама по себи лијепа али толики силни намети,грбача родитеља ће да попусти.Ако је весеље ако је залост сваку мјеру смо изгубили,све демагогија, лаз и превара.Дјеца када почну живјети реалним животом погубе се и већина доживи колапс неможе да се снађе.Али има оно свако је господар своје судбине.

ОДГОВОРИТЕ