"Ми смо од сад Скупштина Српске"

И данас је одржано окупљање Правда за Давида у центру Бањалуке.
Давор Драгичевић, отац трагично настрадалог Давида, рекао је окупљенима на Трга Крајине да је био на састанку са Омбудсманом за људска права, а да ће ускоро бити и на састанку са једном страном делегацијом.

Република Српска 22.05.2018 | 19:19
"Ми смо од сад Скупштина Српске"
Давор наводи да ће наставити сваки дан да подноси тужбе против непознатих лица за убиство његовог сина и да у скупштини РС нико не ради ништа.

"На Анкетном одбору не дешава се ништа, као ни у Народној скупштини РС",рекао је Давор.



Како је рекао, нико ни марку није дигао са његових рачуна на које су грађани уплаћивали паре, те је поручио да свакодневно добија писма од бројних грађана.



Истакао је да су се на Тргу окупили да се упале свијеће за Давида, али да он зна када ће упалити своју.

Као и сваку вече до сада, и вечерас се могла чути Давидова пјесма “Клинац у гету”.

Коментари / 47

Оставите коментар
Name

борац

22.05.2018 17:47

Подрска уплатом на вас рацун

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЛО МОРГЕН

22.05.2018 19:02

Немозе улица мијењати систем толико од мене.

Name

Рееее

22.05.2018 19:19

Народ није улица. Правда за Давида!

Name

Ре Мало морген

22.05.2018 19:51

А ко ће мјењати? Није ово улица, већ народ! Или је можда боље да нас анектира Аустрија или Њемачка. Бар би били у својим кућама. Од свег зла овај систем је до сада најгори.

Name

Глас народа

22.05.2018 20:05

Недирајте ми скупстину !!! Морате је слусати сви смо је изабрали!!!

Name

Диктатуру треба срусити

22.05.2018 20:16

Ти ово зовес системом??????Ово се зове диктатура која проводи невидјен терор над својим народом.

Name

Избори

22.05.2018 20:34

Господо избори мјењају власт а накатадни и из вана наметнути систем неце измјенити ни једна власт висе.Овде је уведен лудаклук а не некаква демократија која у ствари и не постоји.То сте и хтјели 1991.Па узивајте у свом робљу.

Name

контрадикторности

22.05.2018 21:51

ЗА Диктатуру треба срусити: У диктатури не би могао да писес тако како писес и скупстину и председника не би могао да смјенис на изборима а терор би био кад би полиција палицама растјерала људе са трга. Сто знаци да ово НИЈЕ ДИКТАТУРА, накардна дрзава јесте али прије лици на анархицну демократију. А посто полиција не користи силу против демонстраната знаци да нема терора. Ако мислис на смрт Давида Драгицевица то је УБИСТВО а терор је несто много горе. ЗА Ре Мало морген: Народ хоце мијањати власт и ово заиста није улица али скуп на тргу дефинитивно није ни народ у смислу вецине која одлуцује. На тргу се окупља одредјена група градјана од око 1000 људи колико видим ТО ЈЕ 0.5% СТАНОВНИКА БАЊА ЛУКЕ, кад је било 10 000 људи то је 5% становника. То није довољно ни за прелазак цензуса а камоли са смјену власти. За смјену треба 51% сто знаци да од 120 000 гласаца у Бања Луци треба да је на улицама бар 60 000. И ја сам за смјену власти. И гласацу за опозицију. Сматрам да је Давид убијен и да то поједини криминалци покусавају затаскати али овако лупање је бесмислено. Скуп 1000 људи називати народом у контексту промјене власти је смијесно, толико цланова има СДА у Бања Луци. Дрзаву у којој о политицару свако мозе написати ста год хоце и проци без казне, називати диктатуром је јос смјесније. А терором називати ситуацију у којој људи протествују два мјесеца а полиција не реагује је апсурно. ОВО ЈЕ КРИМИНАЛ И НИСТА ДРУГО, НЕМА ТЕРОРА, ДИКТАТУРЕ А БОГА МИ НИ НАРОДА...

Name

А цега

22.05.2018 22:21

А цега је то систем,сам по себи јел,зато сто га само она мања група зове систем,не друзе ово није систем ово је пљацка мањине вецине,то је систем који је направила ова накарадна снсд власт доведена на тенковима оних и прама оних против којих се сада као боре.Када систем не пази своју дјецу,своје највеце богатство-омладину,када систем не постује породице погинулих,ратне инвалиде,насу,моју твоју дјецу е тада улица постаје скупстина.Нисмо.ми бурали којим цемо путем,они су изабрали да својој дјеци дају три цетири милиона да се не би као дрогирали а насу бацају мртву у прљаву канализацију и јос нам је покусавају направити лоповима и наркоманима.А њихова,све свецка до свецке јел,знамо ми и њихову,само је не видимо јер су по Бецу,Београду а и сире.Овај цовјек је дао све за ову републику,младост постење и бирац је прве категорије ал ето такви и дјеца таквих не требају,могу посао или хљеба тразити,ипак није он био син једног од вас вец сим конобара,а такав није вас ниво.Улица постаје онавеза и правда.Изгубицете ове изборе зато сто сте насу дјецу насег Давида бацили у канализацију и јос нам покусавате објаснити како русимо систем.Ви сте бирали овај пут а ако неко вјерује да бирац прве категорине тада са двадесетак и неку годину ратује за ову Рапублику и пролије крв руси неки систем е серем се ја и на систем и на вас које су убједили да је само Додик систем и пар кумова.Систем је народ,задовољан народ,ради,прима плату,ствара породице,систем је сељак домацин,радник,задовољна пензионер а не само задовољни ви и васа дјеца и васи кумови.Ви сте утрасирали систем себи а ми га сада трасиарамо себи,за сва времена,за сваку будуцу власт која насу дјецу баца у мртву у канализацију а својој даје милионе.Правда за Давида,прабда за сву дјецу.

Name

Ре избори

22.05.2018 22:25

Ја не вјерујем у изборе. Нису богом дати да се мора цекат на изборе. Ова трула власт се мора срусит и прије избора. Народ на улици је закон и ту требамо да срусимо ову трулу власт. Тога се и боје.

Name

ре

23.05.2018 04:53

Сва ова реаговања указују да вама није стало до истине о Давиду,све гола,јефтина политика.Смјена власти,то вам је једино у глави.Да вам свима који политизирате овај слуцај,неко није обецао какве фотеље.

Name

Борис

23.05.2018 04:59

Ма ви сте несто на бициклу. Сад вам ни анкетни одбор неваља... Сморили сте.

Name

Диктатура мора пасти

23.05.2018 06:28

Свакој диктатури дође крај, па ће и месара и крим екипе. Снсд и његови трабанти днс и сп су покрали и уништили све, растјерали будућност (младост) ове земље.

Name

Ре Контрадикторности

23.05.2018 06:29

300 000 чланова фејзбук групе"правда за Давида" је четвртина укупне популације у РС...

Name

Мајка

23.05.2018 12:27

Ста је улица одгој за дјецу зато и јесте овако сами хулигани ста се ми цудимо немозе полиција све има ,бога, сваком по заслузи.

Name

Младенко Шепур

22.05.2018 17:56

Тражимо само истину и правду.Правда За Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2018 18:31

Будало,,политицка ботовска

Name

ре ре

22.05.2018 18:40

тик-так тик-так тик-так тик-так

Name

Ре..ре..ре

22.05.2018 19:14

Заборавили сте како сте просли на локалним изборима баксузи

Name

Младенко Шепур за ре и сличне

22.05.2018 19:33

То је ваш домет,да псујете,вријеђате, и политика вам је адут у свему,у све је мијешате.То је једна врста болести,кад видиш и оно чега нема.Ипак,није моје да вам установом дијагнозу,постоје стручњаци за то,Обратите им се на вријеме,да не буде касно.Правда За Давида.

Name

Младенко Шепур

22.05.2018 20:29

Познато је да крајњи љевичари и десничари,силом долазе на власт,направе огромну штету,ојаде свој и ако успију туђи народ, исто тако нестану из власти,силом.Код нас су на власти помало и једни и други,по потреби,наравно њиховој.Ови су настали генетском комбинацијом крајње лијевице,и крајње деснице,па смо добили крајње неодговорне,нестручне, подмитљиве и пљачки склоне сподобе.

Name

Додикова обозаватељка и бот

22.05.2018 18:05

Ослободите Трг Крајине и сутра, данас сам сетала Зељку и пила кафу са њом а сутра имам дејт са Давидовицком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професионалац

22.05.2018 18:34

Лекција ИЗ Вотергејта, можда се старији сјећају (72/74), а учило се. Злочинци морају пасти на "Никсоновим грешкама": на један доказ који покушаш да наместиш, јаве се двојица инсајдера из твојих сопствених служби. Молим, неко ко ово чита да дотури Анкетном одбору и другима, то је правило и тражи вријеме и стрпљење. Инсајдери, треба мирно спавати и играти се са унуцима по окончању радног вијека, зато одмах без оклијевања напријед...ПРАВДА ЗА ДАВИДА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дире Страитс

22.05.2018 18:42

Залажем се за што брже ријешење овог' случаја, да се родитељима и народу каже истина и да се сви одговорни који су учесници у овом убиству примјерено казне. Нисам уопште против ових окупљања, али овдје се нешто мора мјењати, јер по мени ово из дана у дан иде у неком контра смјеру. Не иде у прилог основној идеји ових окупљања- Каква сад' Скупштина Српске? Ко је чини, ко ју је прогласио и зашто и због чега? Неки дан читам, каже "12 величанствених"?! Какви величанствени? Ко то себи на овој муци прави неки имиџ? Волио бих да се сви они који на муци овог' човјека покушавају себи обезбједити неки плус одмакну од њега и од Трга, јер само чине медвеђу услугу несретном оцу. Чуј, 12 величанствених?! Шта су остали који сваки дан долазе на Трг и пружају овом човјеку "искрену и најпоштенију подршку"? Они нису величанствени или су мало мање величанствени?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Даире Страитс

22.05.2018 19:22

Коментар ти је веелицанствен,заиста,али само у дијелу гдје подрзавас окупљања ради истине и правде. Поздрав! Правда за Давида,!!!

Name

Еустахије Брзић

22.05.2018 19:27

Са овим коментаром се слажем у потпуности.Зар не би сви требали бити исти на Давидовом тргу.Од самог почетка сам на тргу.Ни на памет ми није пало да се некоме хвалим и да се величам што сам тамо.Ту сам да дам подршку оцу да истраје.Био сам и у Сарајеву на окупљању самоиницијативно нисам видио "величанствене" у пуном саставу.Дај боже да се само ово што прије ријеши и да се дође до правде и истине.

Name

Ре

22.05.2018 19:43

Тотално сувисан коментар, сто се тиче те дјеце. Наравно да је за похвалу сваки цовјек на тргу, али та дјеца су уз родитеље од првог дана... Говорили су храбро и из дусе од првог дана. Многе су управо они пробудили.

Name

Архандјело

22.05.2018 19:47

Сви смо ми Давор. Сви ми који тамо долазимо.Сви смо ми велицанствени. Јеси сконтао.Давор није сам који хоце истину.Сви ми зелимо истину.Је ли ти то јасно сад. Ја зелим истину.И онај трг је трг свих нас. Ми цекамо истину Правда за Давида

Name

Лактаси

22.05.2018 20:30

НАРОД ЈЕ СКУПСТИНА НАРОД ЈЕ ДРЗАВА И СВИЈУ ИНТЕРАСУЈЕ САМО ИСТИНА И САМО ИСФИНА

Name

Љубоморни

22.05.2018 22:36

НЕМОЈ ДОЛАЗИТ АКО ТИ ЈЕ ДО СЛАВЕ А НИСУ ТЕ СТАВИЛИБУ ВЕЛИЦАНСТВЕНЕ. ТИ СИ ЗАВИДАН И БОЛЕСТАН.

Name

Дире Страитс

23.05.2018 03:56

Искрено, нисам ни очекивао другачије реакције на мој коментар, и тако је овдје у већини случајева када покушаш реално критиковати било која дешавања, а не само овај случај. Међутим, ја стојим иза оног' што сам написао и нећу писати "пожељне коментаре" само зато што би се то неком' могло свиђати. Пишем оно што мислим и како осјећам. Нити сам завидан а нити "болестан" како неко написа, али нећу никог' вријеђати и одговарати на исти начин. То је најлакше. Најлакше је писати увреде на туђи рачун. Поздрав свима и будите ми добро.

Name

за Дире Страитс

23.05.2018 06:34

У томе и јесете цака, ти на сваку вијест која критикује појединце у институцијама, а не институције, остављаш коментаре. Када је вијест о науци или граду, односно када није тема која се тиче власти, нигдје те нема. Свакоме ко чита вијсти везане за Давида и његову насилну смрт је јасно са којом намјером коментаришеш, а намјера ти је да оцрниш скуп и позовеш на њихово разилажење, у чију корист знамо. А уз то слушаш "Дире Страитс", значи ниси ни неки познавалац доброг рока.

Name

Дире Страитс

23.05.2018 07:18

Ја видим да ти боље знаш и од мене шта ја мислим и шта ми је циљ. То је заиста интересантно, вјероватно имаш неку посебну моћ. Видовит си или шта већ. Када је ријеч о музици, да , слушао сам и слушам Дире Страитс, ишао сам на њихове концерте по Европи и на један у бившој Југи / Загреб, стадион НК Загреб у Крањчевићевој ул. 1982.год. чини ми се/ и мени се свиђа њихова свирка. Теби вјероватно не, али морам те подсјетити на једну изреку : " о укусима се не расправлља". На крају, немам намјеру никог' да оцрним нити то чиним, износим свој став свиђао се неком или не. И немој ми толико импоновати, нисам ја неко ко може нити хоће неког' позвати на разижалење.

Name

Сви смо ми величанствени

23.05.2018 08:10

Сви смо величанствени, тако се осјећамо и храбри, то Давор сваки дан говори. Ти мораш проширити своје видике и бити толерантнији, па разумјевање легне само по себи.

Name

Дире Страитс

23.05.2018 10:47

Не знам гдје си видио да нисам толерантан? Ако је толеранција да морам мислити као ти, да морам писати коментаре као ти, онда један од нас двојице не зна шта је толеранција?! Толеранција је за почетак поштовање туђег мишљења, без обзира слагали се ми око нечег' или не.

Name

Мрзитељ

22.05.2018 20:50

Све мање и мање градјана на тргу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2018 21:49

Како да не. 60 дана ово траје, 60 дана расте, 60 дана се истина сири. Поцело је у Бања Луци, постоји ли град у Републици Српској да се људи нису окупили? Правда за Давида!

Name

СРБИ

22.05.2018 22:34

СРБИ КО СРБИ ОДМАХ И МИ НА ТРГУ ДА НАДЈЕМО НЕКИВРАЗЛОГ ДА СЕ ПОСВАДЈАМО. АКО ТИ ЈЕ ДРУЗЕ СТАЛО ДА ТИ БУДЕС У ТИХ 12 ВЕЛИЦАНСТВЕНИХ А НИСУ ТЕ СТАВИЛИ ОНДА НЕМОРАС НИ ДОЛАЗИТ, ЈЕР ОЦИГЛЕДНО ТИ СИ ЉУБОМОРАН ТИ БИ ГРАДИО СВОЈЕ НЕСТО НА ОВОЈ МУЦИ. ТИ СИ ЗАВИДАНВИ БОЛЕСТАН. ПОСТАТ ЦЕС ЗАВИДАН И ДАВОРУ КОЛИКОВСИ ЛУД, СТО ПРИЈЕ СЕ ЛИЈЕЦИ. ЗАВИСТ ЈЕ НАЈВЕЦЕ ЗЛО.

Name

Ре

22.05.2018 22:34

Па додијало народу исцекуват одговор ко је убица. Мало ми ово постаје цудно због цега отац именом и презименом не прозове убице, посто није један у питању.

Name

Довла

23.05.2018 06:12

Како све мање народа? Са терасе гледамо да је све висе људи. Средином априла је били најмање, а онда ко да гром пуце. Све висе је свијета.

Name

ВладоБЛ

22.05.2018 21:03

Хахахахахахахахаха, а ја сам од данас Стате Департмент :))))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисхо

22.05.2018 21:40

Јели то оборена фб група ПРАВДА ЗА ДАВИДА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

неписмена Славица Матијаш

22.05.2018 22:26

Неписмена Славица Матијаш као члан тужилачке мафије зна ко је убио Давида и ко ми је потурио украдене предмете и џепове. Неписмену Славицу Матијаш треба саслушати под обавезно и понудити јој да буде свједок сарадник,а она ће пристати на све јер је бескичмењак,кукавица,егоиста и најслабија карика правосуднополициске злочиначке организације! ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ✊✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

22.05.2018 22:38

Ја мислим да су окопљања сасвим ок, нема се ту ста мијењати, треба само да долази народ у све вецем броју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОМИС

23.05.2018 01:34

Улица је срушила Југославију по цијени за једну дневницу, сендвич, јогурт.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

23.05.2018 04:42

ПРАВДА ЗА ДАВИДА. Подрска Давидовим родитељима и молитва Богу да никад висе ниједан отац не буде у ситуацији да гледа унаказено мртво тијело његовог дјетета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило

23.05.2018 07:32

Пустите покојног младића да почива у миру Божијем, а правда за њега ће стићи кад тад.

ОДГОВОРИТЕ