Албанка с Косова отвара Мундијал!

Ера Истрефи је део трија, заједно са Вил Смитом и Никијем Џемом, који ће интерпретирати химну Светског првенства у Русији 2018. године.

Фудбал 27.05.2018 | 13:00
Албанка с Косова отвара Мундијал!
Светска фудбалска федерација ускоро ће представити званичну химну Мундијала у Русији.

ФИФА је спремила изненађење!

Али, не толико због мушког дела екипе, који чине познати амерички глумац и певач Вил Смит, као и звезда светске латино сцене Ники Џем, већ због женског.

Поп певачица Ера Истрефи, рођена у Србији, на Косову и Метохији, је женски вокал трија који ће 25. маја премијерно извести химну Светског првенства у фудбалу.

Ера је планетарну популарност стекла 2016. године, када се појавила с песмом "БонБон", која је убрзо постала светски хит и на многим топ листама се дуже време задржала на првим местима.

Такође, на нашим просторима запажена је када је у Храму Христа спаса у центру Приштине снимила контроверзни спот. Девојка рођена 1994. године у главном граду јужне српске покрајине је, такође, и позната ЛГБТ активисткиња.

Портал "Вибе" и колумбијска радио станица "В" у уторак су ексклузивно објавили ову информацију.

И пред Мундијал у Русији постоји више песама везаних за само такмичење, али је незванична химна обично најзаступљенија код око две милијарде људи, колико у просеку прати највећу фудбалску смотру.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар