Видео: Ривали о томе какав је Новак?

Непобедив, флексибилан, машина…! Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић данас пуни 31 годину, а специјално изненађење за његов рођендан припремио је АТП.

Тенис 22.05.2018 | 19:30
Видео: Ривали о томе какав је Новак?
Асоцијација тениских професионалаца направила је компилацију изјава о Ђоковићу, скупивши најбоље светске играче који су у једној речи описивали Новака.

Роџер Федерер га је описао као чврстог, Рафа Надал као често непобедивог, Григор Дмитров као интелигентног играча, Александер Зверев као флексибилног, а Давид Гофан каже за српског аса да је права машина.



У међувремену, наш ас је на друштвеним мрежама позвао све људе добре воље да му помогну да на овај дан сакупи 31.000 долара за помоћ деци у Србији кроз деловање Фондације Новак Ђоковић.

"Данас је велики 31! Лудо је како време лети и сваки дан све више и више схватам колико сам срећан што сам окружен људима које волим и што имам овакву каријеру. Знам колико је тешко одрастати у тешким условима и зато сам одлучио да овај рођендан посветим нечему драгом и блиском мом срцу, а то је Фондација Новак Ђоковић - написао је српски ас и у наставку објаснио на који начин свако ко жели може да донира новац како би испунио циљ и сакупио 31.000 долара", написао је Ђоковић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар