Имена ухапшених у акцији полиције

У акцијама кодног назива "Требевић" и "Фокус" на подручју које покрива Полицијска управа Зворник ухапшени су Миленко Самарџић, Велибор Вуковић и Жељко Ђуричић, сазнаје Срна.

Република Српска 22.05.2018 | 14:00
Имена ухапшених у акцији полиције
На подручју Полицијске управе Источно Сарајево ухапшени су Владимир Мачар, Дејан Марковић, Велемир Поњарац и Срђан Пржуљ.

Према сазнањима Срне, међу ухапшеним су и Младен Зиројевић, Велибор Маврак, Александар Телебак, Драган Слијепчевић, Богдан Мучибабић, Ведран Кандић, Томо Антељ, Дејан Миљанић, Благоје Шукић и Катарина Денда.

У акцијама "Фокус" и "Требевић", које су провели полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, ухапшено је 19 лица, а за сада непознат је идентитет два ухапшена лица чији су иницијали И.Х. и Б.Џ, оба иза Сарајева.

Из МУП-а Српске раније је саопштено да је у току криминалистичка обрада над лицима лишеним слободе, те да ће након тога у законском року бити спроведени у надлежност окружних јавних тужилаштава Требиње и Источно Сарајево.

У акцијама "Фокус" и "Требевић" заплијењено је око пола килограма опојне дроге хероин, одређена количина марихуане и кокаина, око 30.000 паклица цигарета без акцизне маркице, прецизна вага за вагање, као и одређена количина муниције.

Претреси су извршени на 21 локацији на подручју града Зворник, те општина Власеница, Милићи, Соколац, Пале и Гацко.

Акције су биле усмјерене на откривање организованих криминалних група које су на подручју Источног Сарајева, Зворника, Пала и Гацка вршиле промет разних врста опојних дрога, као и промет акцизном робом без маркица.

(Срна)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

А

22.05.2018 12:12

Гдје су Боос-ови?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет

22.05.2018 13:19

Ситна буранија.....

Name

куку нама са нама

22.05.2018 12:13

Радан народ,нема ста,поготово ОМЛАДИНА ,од које се очекује да буде будуцност ових простора....аферим вама сто сте двије задње деценије овако владали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врс Рви

22.05.2018 12:24

Само хапси багру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја јос увијек

22.05.2018 12:42

Дакле истина је да је СНСД бањалуцког лопова РАМБА именова слузбеним лоповом који пљацка, девастира и обија а када га полиција ухвати све призна.Полиција га води у правосудје онда он казе да је морао признати полицији јер су га натјерали и правосудје га пусти. Зло је правосудје, а СНСД планира кога треба Рамбо опљацкати.Он зиви на Веселом брегу, Бања Лука.Ово је истина, све провјерите . А безбједност ста је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринута

22.05.2018 13:25

А и Каћа,чуј чуј,хапсит све и доброооо дегенечити,Њу прву па остале редом.Туђу дјецу трују,своју неби.Свезати за ауто и вући улицоммм.Мафија све би да добро ждере,добро се облачи скита итд,на лак начин до лове.Затворрр робијааа док струну.

Name

ирудицибили

22.05.2018 13:20

Похапсили ситне играце, јацим ни да придју близу. Све клинце хапсе а главни се обавјестили раније па се дали у бјезанију!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2018 13:55

Немас ти појма, а полицији честитам на хапшењу и само тако и треба радити.

Name

За све моје људе што упорно се труде да сутра боље буде

23.05.2018 13:55

Игром случаја познајем једног од ухапшених, родом сам одакле и он и знам каква је то клошарчина и знам сигурно да је ситна риба али до сада шта год је урадио није робијао.. То значи да његов шеф или ради у полицији или има заштиту полиције.. Крадје, растурање дроге и фалцификованог новца и сличне ствари и још није робијао.. А то често ради, очигледно ми лоповски систем и муп дозволили.. Приведу га и задрже у притвору док се не слегне прашина и пусте.. Ево и сад је одма пуштен.. Ово је одг. За овог што је ударио реплику..

Name

Босс

22.05.2018 22:27

Пола кг хероина то нико и не користи висе и кутија цигарета хаха, а овде су пљацке Библиских размјера! Ниста док не буде реформа полиције у БиХ! То це бити 100% цим Трумп ва амдинистрација се укљуци а оцекивања су вец крајем 2018

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муп

23.05.2018 07:07

Сви су пуштени одмах, представа за јавност. Колико ја видим ово су корисници, а не дилери. Заваравање трагова од оног у БЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

23.05.2018 08:36

Страсна акција а јос страснији улов, за 19 особа улов би требао бити бар неколико килограма.Ма кога то полиција фарба, гдје су им БОСОВИ који дају овим ситним кокосарима.Ово је представа за народ не би ли заборавили убиства и окупљања по градовима.

ОДГОВОРИТЕ