Акција: Миладину потребна помоћ

Подјелом флајера, градска Организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила данас је на тргу у Бијељини поново организовала хуманитарну акцију прикупљања средстава за лијечење ратног војног инвалида и демобилисаног борца Војске РС Миладина Стевановића, који је годинама непокретан. За његово лијечење неопходно је још око 14. 000 евра.

Република Српска 21.05.2018 | 22:58
Акција: Миладину потребна помоћ
Миладин Стевановић већ шест година бије животну битку. Из протеклог рата носи тешке ожиљке, али га несрећа није заобишла ни у миру. Због тешке повреде вратног дијела кичме од 2012. године Миладин је потпуно парализован и смјештен је у Дому за његу старих лица у Градишци, гдје га је у јануару прошле године снимала и екипа БН телевизије.



“Мене ова моја ситуација поистовјећује са тренуцима када су у питању први кораци малог дјетета, кад тек хоће да прохода”, рекао нам је тада Миладин.

Пут оздрављења није лак. Миладин је прије мјесец дана стигао у клинику у Бечу, гдје је, од предвиђене три, имао прву терапију трансплатације матичних ћелија.



“Други третман је планиран следећи мјесец, али да се не би правио велики размак неопходно је прикупити средства и за трећи третман”, каже предсједник градске Организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бијељина Мишо Полетан.



У помоћ Миладину притекли су његови саборци, пријатељи и људи добре воље. Организоване су хуманитарне акције и активирани хуманитани бројеви, па за Миладиново лијечење, од неопходних 30.000. евра, недостаје још 14.000 евра.



“Првим акцијама прикупљено је 20.000 евра, који покривају два третмана. Сад у мају прикупљамо средства за тај трећи, финални третман. Недостаје нам још 10.000 евра за третман, плус осам хиљада КМ за трошкове лијечања који су неопходни. Позивамо грађане да позову број 1416 и помогну нашем Миладину”, истиче Полетан.

Миладин не губи наду да ће добити и ову животну битку. Помогао је у стварању РС, па очекује да ће му се многи за то одужити.

“Здравље је круна на глави здравог човјека, коју види само болестан човјек”, рекао нам је Миладин у јануару прошле године.



БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Лука

22.05.2018 04:05

Људи добре воље, укљуцимо се сви!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мање Један Авто Влади ,

22.05.2018 10:01

и цовек ресен ; не ен "додик зели најбољи најскупљи авто ,да бољега него трамп ,маму им лоповску ,ђубрад покварена ,нека скупит це народ некако тих евра "само да да стане људина на ноге ,даце валда бог 'а и народ ; а ти додо узивај у томе од бога проклетом плеху.

Name

Последњи кинески цар

22.05.2018 11:50

Е, мене ово напросто убије! Када видим овакав случај и када видим овај четвороцифрен број. Толико пара оде на друге стране ,што народ каже "убудале", а нема се пара да се помогне људима у невољи. И поред тога учествујем, назовем те бројеве и пружим колико могу, али не знам да ли то дође у праве руке.

Name

Требињка

22.05.2018 06:38

Миладине срецно људино,издрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фји

22.05.2018 06:40

СВИ.ПО.МАЛО.ЗА.ЊЕГА.ДОСТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фји

22.05.2018 06:40

СВИ.ПО.МАЛО.ЗА.ЊЕГА.ДОСТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

22.05.2018 10:03

Дје Србенда Додик да се показе на дјелу за овог јадног цовјека,аууууу извините ја заборавио да је Додик ратни профитер и дезертер он само помазе богате да имају јос висе као и својој дјеци да понекад дзепарца 5-6 милионцица.

ОДГОВОРИТЕ