Правда за Давида широм Српске

Шире се окупљања грађана који траже расвјетљавања смрти Давида Драгичевића. Окупљања подршке за истину и правду одржана су у Бањалуци, Источном Новом Сарајеву, Шамцу и Невесињу.

Република Српска 20.05.2018 | 19:30
Правда за Давида широм Српске
Мотористи широм Републике Српске дошли су данас на Давидов трг да својим присуством дају своју подршку Давидовом оцу Давору. 56. дан заредом одјекивала је и пјесма "Клинац у гету" коју су мног назвали химном борбе за истину и правду.



Давидов отац Давор поручио да свима онима који су, како каже, криви за смрт његовог сина, даје рок до Давидовог рођендана, 31. јануара 2019. године да открију истину и санкционишу кривце.



"Имате прилику сад кад се бусате у прса господо да спасите овај град, ову државу, Тужилаштво, МУП, судство. 31. јануар 2019. вам је задњи рок. Послије тог рока не буде ли било истине - ја себи организујем сахрану", поручио је Давор Драгичевић. 



Узели сте ми душу, затрли сте ми сјеме. Давида и сву нашу дјецу вам никад нећу опростити, поручио је Давидов отац. Поновио је да је Давид убијен 23. марта ове године и да неће одустати док не открије све детаље смрти његовог сина.

Давор Драгичевић најавио је да ће у понедељак у 12 сати поднијети нове тужбе Окружном тужилаштву Бањалука али и да ће кроз мјесец дана бити организован још један већи скуп подршке Правда за Давида, какав је био 21. априла ове године.



Правда за Давида у Источном Новом Сарајеву



Правда и истина- ријечи које су се вечерас најчешће чуле у Парку Гаврила Принципа у Источном Новом Сарајеву. Више стотина посјетилаца запалило је свијеће за страдалог Давида Драгичевића и упутило подршку његовом оцу.

Борба Давора Драгичевића је борба свих нас, поручили су грађани.

Скуп у Источном Новом Сарајеву протекао је мирно и без инцидената, а грађани су током окупљања потписивали и петицију у знак подршке породици Давида Драгичевића.



Скупови широм Српске

И грађани Шамца и Невесиња вечерас су са скупова у тим градовима затражили да што прије буде расвјетљена смрт Давида Драгичевића.

Они су пружили подршку породици и пријатељима покојног Давида и запалили свијеће. Међу окупљенима су били и демобилисани припадници Војске РС, који су, као и сви други присутни, затражили да институције РС раде свој посао…



(БН телевизија)

Коментари / 198

Оставите коментар
Name

АБ

20.05.2018 17:45

Људи, немам ништа против окупљања и протеста,и ја сам апсолутно за правду и истину, али ово постаје циркус, Сваки дан све исто,а сада и неки нови рокови, до краја јануара. Ја незнам шта овај човјек ради, да ли је под нечијим утицајем, има ли неке "савјетнике",али ово не личи ни на што. Толико чудних изјава, неколико рокова, директних оптужби за убиство и саучесништво,а подношење кривичне пријаве против НН лица и ко зна шта још... Па, пљујте колико хоћете али боље је ово расперати него се само бламирати, срамотити себе и тог јадног покојног момка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре АБ

20.05.2018 18:22

Вас ћемо растјерати, не брини

Name

ЛX

20.05.2018 18:22

АБ ти си велико длееее ако ово не разумијес онда ниста не умијес, вијероватно писес да болне повредис висе, сподобо нељудска

Name

Ре

20.05.2018 18:26

Само ти по своме сваки дан и код тебе једно те исто али нецес нас растјерати, ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

Name

Ре

20.05.2018 18:29

А теби је бол несретног оца циркус?! О Бозе,има нас свакаквих...

Name

да

20.05.2018 18:33

Ма циркус друзе мој.

Name

Миле РОНХИЛ

20.05.2018 18:36

Плаценице резима, СРАМ ВАС БИЛО. ЦОВЈЕК ДОЛАЗИ НА ТРГ, ЦЕКА, ЦЕКА ДА ИНСТИТУЦИЈЕ ПРОРАДЕ, ПА СТА ЦЕ ДРУГО, ТО ВИ ЦЕКАТЕ НЕКУ ГРЕСКУ. ДА, ВЈЕРОВАТНО ЗНА. ПА СТА? ХОЦЕС ДА КАЗЕ ПА ДА ГА ОНДА ОПТУЗЕ ДА ОМЕТА ИСТРАГУ. А СТА ЈЕ КОРИСТ И ДА КАЗЕ? ПА ВЛАСТ ТО ЗНА БОЉЕ ОД ЊЕГА. ОНИ ТРЕБАЈУ ДА КАЗУ. СВЕ ИСТО!? ПА ДА КАКО ЦЕ ,ХОЦЕ ЛИ ПОЦЕТ ДИВЉАТ ПО ГРАДУ?? ЦОВЈЕК ДОЛАЗИ И ЦЕКА ПРАВДУ И ИСТИНУ, СТА МОЗЕ ДРУГО.

Name

стеван

20.05.2018 18:47

Ја мислим да се ради о убиству, али исто мислим да је Давор мало скренуо са пута којим треба да иде.Мозда је цовјек висе изморен и психицки истросен, али троси енергије на ствари које не могу доприњети рјесавању слуцаја. Назалост, ово цесто мјењање рокова це растјерату људе.Остаце сам, а онда це му власт напаковати лудару и ту це бити крај

Name

Игор

20.05.2018 19:00

Смраду један цовјек не зна изврсиоце али се из авиона види да МУП зна и прикрива . Засто и како није најјасније и док су твоји криминалци на власти неце се распетљати. Ста предлазес , да им опрости дијете и врати се сутра на посао ?!

Name

Вала Баш

20.05.2018 19:06

Колико се ја сјећам рок су биле дуње. Давно сам написао да ми ово личи како је једино битно да трг Крајине буде Давидов трг. Прича о подметању два инспектора који су наводно претукли и убили Давида, а тата неће њих, сад се прича шири на наручиоце, налогодавце, јатаке. Брате реци једном шта хоћеш, иначе све ово оде у политику. Правда за све убијене чија убиства нису расвијетљена, свачија породица има право на истину и правду. Сад удрите по мени што мислим својом главом и успут да вам кажем да никад нисам гласао ни за кога осим за СДС и борац сам прве категорије. А са овим се не слажем, сваки дан неки нови захтјеви.

Name

Ре ре Аба

20.05.2018 19:43

Смири се децко!!!!

Name

Маг

20.05.2018 19:44

Па доведи цовеце преко Бореновица и Мектица стране истразитеље. Нека ријесе слуцај ти паметњаковици.

Name

Аа

20.05.2018 19:46

Ово је Додикова игранка. Сто му је на прошлим изборима био референдум сад је ово. Живи били па видјели

Name

Ре АБ

20.05.2018 19:54

Тик-так

Name

Правда

20.05.2018 19:59

Доце правда брзо.Све могу купити али народ постени и омладину која је неискварена НЕ.Ови млади људи хоце да ходају и зиве сигурно а не да их неко МЛАТИ по улици због Глупости или сто су мрско погледали.ЗА СВЕ ИМА ЗАКОН А НЕ ТУЦА И ПРЕМЛАЦИВАЊЕ.

Name

Младенко Шепур

20.05.2018 20:08

О каквом циркусу поједине сподобе причају,Зар је свирепо убиство и велика бол уцвељенога родитеља циркус?!Жалосно је што постоје "људи" као што сте ви,ако се уопсте можете назвати тим именом, па било оно под наводницима.Правда За Давида.

Name

ре

20.05.2018 20:20

Не знам како неко мозе тако бездусан бити и назвати овај рок који је данас Давор дао циркусом и игром. Била сам тамо и цула сам ста је рекао, а рекао је да це сам себи направити сахрану. Не знам бас колико интелигенције имате, али ако не мозете разумјети ста то знаци онда се стварно бринем за вас.

Name

мирко

20.05.2018 20:40

У праву си потпуно.

Name

реаа

20.05.2018 20:44

И ја нешто слично мислим јер би било довољно да у погодном тренутку лупи шаком о сто приведе пар безначајних ликова које би пустио посллије избора и глат би добио изборе ако му Давор не побрка рачуне, не личи ми на неког ко ће трговати смрћу свог дјетета

Name

Ре АБ и остали

20.05.2018 20:47

Смрадови! Мајка сам и боли ме свака Давидова рана, ожиљак,..ста му урадисте. Убили сте дијете, муцили га. Боли ме, боли, убили сте дио мене. Како мозете бездусно писати, далеко сам, ал сам уз Давора. Стици це казна све . ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

Name

Хвала баш

20.05.2018 22:30

Нема потребе да се узбудјујеш. Биће добро!

Name

Бл борик

20.05.2018 23:46

Кога це растјерати? Какве људе? Говори у своје име. Мене растјерати НЕЦЕ! Да у овој дрзави институције раде свој посао постено и праведно људи не би ни стајали на тргу вец би истина давно изасла на видјело и кривци казњени! А ови сто пису да је цовјеку циљ да трг буде прогласен за давидов, једно питање јел вас срамота? Јер мене је срамота васег коментара. Не могу да какви људи постоје! Само болестан ум мозе то изјавити!

Name

РАЈНА

21.05.2018 03:46

А шта мислиш, да би било добро кренути са воденим топовима , како је предсједница Владе предлагала. Само ти њу поздрави и реци да је она тим топовима добро умила народ и да је народ добро постао свјестан значења свих њених рјечи. Лијепо ти у октобру опет гласај за своју ујну, стрину, комшиницу, тетку, ујну од тече, стрину од тетка Цвијановић Жељку.

Name

АБ

21.05.2018 03:52

Ја немам "својих", нити сам какав "плаћеник", за разлику од многих мислим својом главом, а видим да нисам једини.

Name

АБ за Рајну

21.05.2018 06:32

А, јеси ли ти сједила крај предсједнице Владе када је она предлагала да се користе водени топови? Проблем и јест што велика већина људи користи и шири дезинформације које неко свјесно пласира и само прави хаос. Тако је и са понудом за два инспектора. Нико не зна јели то истина,али је битно то пустити у етар па нека народу хљеба и игара. Онда такви као ти то узму здраво за готово и раубују такве дезинформације до бесвјести.

Name

Ре АБ

21.05.2018 06:50

Главом медју ногама!

Name

Опет

20.05.2018 17:54

Пролонгиран рок??? Опет!!!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ОПЕТ

20.05.2018 18:39

Па да пролонгиран, ниста се не мијења ,само це ,како је рекао тада заврсит његов зивот ако до тад не успије. СТА ОДМАХ ПАТЕТИСЕТЕ, ЈЕДВА ЦЕКАТЕ НЕСТО ПОГРЕСНО ДА УЦИНИ.

Name

Скептик

20.05.2018 19:30

Има смисла, рокови се намјерно пролонгирају да би се дошло до самих избора и предизборних кампања јер то једини начин да се присили овај репресивни режим да ријеши овај случај. Потпуно је јасно да ове године нема избора режим би растјерао Правду За Давида на тргу, ухапсио Давора Драģичевића те неутралисао Васковића и Радовановића. Значи, отезање протеста само ће повећавати нервозу код режима а поготово периодично организовање великих протеста са десетинам хиљада присутних. Довољно је да се такав један велики скуп направи пет дана пред изборе (са опозиционим лидерима као гостима) и режим ће 100% изгубити изборе. Режим то зна па је за претпоставити да ће се можда све разрешити до октобра. До тада ћемо присуствовати игри живаца и надмудривања. Рововска и позициона борба која није толико интересантна и "атрактивна" . За режим, с једне стране иде у прилог иде да тече вријеме, да се случај отеже,да Давор и јавност посустану...Али зо би имало смисла али да не долази октобар и избори.

Name

РЕ АА

20.05.2018 20:40

ПРАВА ИСТИНА ДО САДА БИ РЕКАО ИМЕНА А ЗНА ДОДИКА И ЛУКАЦА ОД ПРИЈЕ ПА ВИ СЕ УПИТАЈТЕ ????

Name

Ре скептик

20.05.2018 20:50

Да,тако је!

Name

Неко ко зна.

20.05.2018 21:37

Рекао је ,цитај измедју редова,да це тад организовати себи сахрану,другим ријецима узеце правду у своје руке и поцети таманити гамад док њега не убију.

Name

Ре Скептик

21.05.2018 03:53

Теве под хитно да приме у ФБИ. Зар овакав таленат да лежи неискориштен.

Name

Одговор За Све

21.05.2018 05:45

Овде и једни и други су у праву.Мислим и овај АБ немисли лоше.Ајде кажи шта је човјек рексо лоше.што че пролонгирати рок још 8 мјесеци.Шта за 8 мјесеци ое дочи власт изачи и речи да ето ибицс је тај и тај јстаци су ти и ти зсто је крив Чуум овсј онај шефови нарко картела су Лукаћ тај и тај Па нече никад ко мисли да хоче онда је луд.Њима и јесте у циљу да се ово разводни што више да се докази погубе да се ДАВОР ПСИХИЧКИ ФИЗИЧКИ УНИШТИ.што и успјевају .Давор неспава неједе психички и физички га урушавају.Требаио пи потражити стручну помоћ под хитно. Каже ископаче себи гроб па то и хоче.Њи ништа не интересује осим да се народ не скопља нс тргу и да нема протеста једино их то интересује јер иду избори и квари им имидј.НИКАД ОНИ НЕЧЕ СВУ ГРУПУ. ПРЕДАТИ ПОГОТОВО ВРХ ЈЕР СУ ТО ОНИ САМО А ИНСТИТУЦИЈЕ ЊИХОВЕ И ЊИХОВИ ЈАТАКА.Давор каже да зна све па требао би због овог народа то све о јавити народу да народ зна .Мислим за ови 60 и нешто дана подршке и даље народ би требао да зна и именс он каже да зна.Сјечам се Вучића и једне изјаве кад су код њега били протести изјавио је само ви протествујте имате право протествујте колико год хочете само да су то мирни протести али ако буде нешто друго онда.Ето то је изјава то ради и баја протествуј само протествуј мирним путем ујео вук магарца .Само немојте кренути на Владу и нас јел једино тако че и срушити.Сад че пола коментара бити боту ово оно.Ја сам од почетка од првог дана кад је Давид нестао са том породицом и више смо него пријатељи и сваки дан сам и ја и моја сва поеодица дјеца су нам одрасла заједно ишлиа у школу и данас смо свакодневно у контакту али сваки дан.И против сам те багре СНСДа и ботова медија режимског спиновања .Зато немојте ми глупости писати.Дате и једни и други којо стварно дајемо подршку Правди за Давида саслушамо фино и једне и друге јер на истој смо страни и да се заједно удружимо против Режима СНСда .ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВИЈУ НАС.

Name

Марко

21.05.2018 11:31

Овдје се само продузује рок. Засто?

Name

РЕ ОПЕТ

22.05.2018 19:32

Но сикирики....

Name

РЕ АБ

23.05.2018 11:14

ТИ ,,НЕМАС СВОЈИХ,, ОНДА СИ НАЈГОРА ВРСТА ЉУДИ, ПРИТАЈИ СЕ НЕГДЈЕ , ДОБРО СЕ УХЉЕБИО ,БРИГ ТЕ КО КОГА УБИЈА САМО НЕК ЈЕ ТЕБИ ДОБРО, ТИ НЕМАС СВОЈИХ, ТЕБИ СУ ТВОЈИ СВИ КОЈИ ДОДЈУ НА ВЛАСТ. ТО ЈЕ ОНА НАЈГОРА МИСАО НА СТА УПОЗОРАВА СВЕТО ПИСМО ,,ЈА НИСАМ УГРОЗЕН МЕНИ БОГ НЕ ТРЕБА,,. Е КАД БИ ТИ СЕ ДАЛО ДА ВИДИС КРАЈ ТВОГ ПУТА.

Name

херцеговсц

20.05.2018 17:55

Браво за Невесиње

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

20.05.2018 18:40

СВАКА ЦАСТ ЈУНАЦКО НЕВЕСИЊЕ. САМО НЕМОЈТЕ ИСПРЕД СПОМЕНИКА БОРЦИМА КОЈИ ЈЕ ТАМИНДЗИЈА ОТКРИО.

Name

ЗА СКЕПТИК

20.05.2018 19:51

УПРАВО ТАКО. ДА НИЈЕ ИЗБОРА ТО БИ ПОЛИЦИЈА ПЕТИ ДАН СВЕ РАСТЈЕРАЛА И ПОХАПСИЛА.

Name

Хусар

20.05.2018 21:17

Да ли потписали социјалисти ција министрица за омладину се није огласила.срамно и бјједно.

Name

Марко Николиц

20.05.2018 17:58

Протести су организовани и сиром Федерације за Давида и Дзенана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас народа

20.05.2018 17:59

Упозравао сам!!!! Цовјек најавлнује самоубиство!!! Хаос слиједи!!!Збогом Републико Српска!!!!Зивјело братство јединстви до последњег србина,под хитно да уцимо да пливамо како би на вријеме препливали Дрину!!!А тај сретник це прицати своју истину.Политицари са тактиком Срдје Поповица сахранили сте Републику Српску и понистили све гробове у претходним ратовима!!!Узассс!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас народа

20.05.2018 18:28

Једини спас је да Анкетни одбор њему се сад једино мозе вјеровати,забрани окупљање због безбједносних разлога јер следи контраокупљање, а онда хаос!!Спасите Републику Срапску!!!

Name

куку нама са нама

20.05.2018 18:47

Гласу народа...ста мислис ако у овом цовјеку цуци један вехабија,какви би требали бити сви они који одлуце дици руку на себе јер у друштву се љепсе путује,таман и на небо

Name

Марио

20.05.2018 18:56

Извини људино ал Српску су унистили ти који су у Фотељама не само владајуца Странка веце цитав колектив у Влади и око ње. Кад се радно мјесто у Полоицији и на Царини плаца то ти све говори ко руси Републику Српску. 90% радних мјеста у Дрзавним установама су попуњена Родбином или Услугама 90% неквалификованих за ту функцију тако и у Здравству. Па ти ми сад реци ко овде ста руси.

Name

Пеки

20.05.2018 19:14

Ако наставите са окупљањем за давида ми крецемо у контра окуплање под називом за Српску Републику и њен опстанак

Name

Пеки

20.05.2018 19:15

Тај му је отац скроз пуко цојек ко петарда

Name

Лон Wолф

20.05.2018 19:33

Цјеним да ће на контраокупљању сигурно бити Милини *Ноћни вукови* и *Србска част*, пошто ћуте поводом дешавања на Тргу, значи да су изабрали страну...

Name

Глас разума

20.05.2018 20:07

Контраокупљање?! Па то би стварно било јадно, а да није залосно било би и смијесно.

Name

Вук

20.05.2018 20:09

Знаци секта би да прави митинг против цовјека којем је убијено дјете и који само трази да се открију налогбодавци и изврсиоци тога дјела, а при томе рацуна на криминалце из “српске нецасти” л осталих криминалних организација.Мозгоња не знам гдје ти је та идеја спавала. Контам да није у глави него у дупету. Било како било цекацемо да повуцете тај потез.Бице занимљиво и вруце.Тик-так.

Name

ПЕКИЈУ И ОСТАЛОЈ СОРТИ КОЈА ОСУДЈУЈЕ БОРБУ ЗА ИСТИНУ,

20.05.2018 20:13

Сваку веце исти ликови с нестрпљењем цекају нову вијест да дају негативан коментар. Да ли ви заиста морате да се огласите или имате толико покварену дусу. Одобравање злоцина је гнусније од изврсења. Овај би да прави конта протест. Педесет и висе дана достојанства, без повреде реда, без политицких конотација, а ста би рекли да се деси ситни иницидент. Озалосценом оцу реци да је "пуко" мозе само монструм, који у себи нема ниста цовјецно... Убиство Дјерица у Требињу се никада не би разријесило да народ није устао. Тузно је и истинито, власт је битнија од истине.. ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВЕ УБИЈЕНЕ ЦИЈА СЕ УБИСТВА ЗАТАСКАВАЈУ!

Name

Младенко Шепур

20.05.2018 20:29

Нико вама не дира Р.Српску,какве су то измишљотине. Давор је борац прве категорије и РВИ,и ВИ би да се обрачунате са несретним човјеком некаквим контрамитингом.Каква је неправда вама учињена,па би да се окупљате?Ваша мисија је заштита режима на власти,а не опстанак Р,Српске.ВИ сте страначки послушници, слуге.Правда За Давида и подршка Давору.Нисам члан странке,нити ћу икада бити,било које.

Name

ре Пеки

20.05.2018 20:47

Фуј. Није РС твоја ћаћевина. Она припада свима нама. А ти или ниси родитељ или си никакав родитељ.

Name

Ре Глас Народа

20.05.2018 21:16

У праву си сто се пласис, бице по гујици и бице вруце. Доста је и вас било зохари.

Name

Ре Пеки

20.05.2018 21:17

Готови сте.

Name

За ПЕКИЈА

20.05.2018 22:21

Идиоте ко це на контра митинг доћи. Доста је црвених мајмуне један.

Name

Пеки слабо рачунаш

20.05.2018 23:00

Каже Пеки "Ако наставите са окупљањем за давида ми крецемо у контра окуплање под називом за Српску Републику и њен опстанак" Ви, Пеки, мислите да некоме паметнијем од вас није пала на ум та идеја, али што Мија у Маратонцима каже "Мало сте се зајебали господо." Немате ви кога да изведете на улице и тргове јер људи ВИДЕ да Правда за Давида НЕ РУШИ Републику Српску и да то сваки пут наглашавају. Ви сте, Пеки, ПРОПАЛИ у Октобру. То више није упитно.

Name

Ре " "контрашима " а посебно "чуварима" " РАСПУЦХИН

21.05.2018 05:49

Најављивање контра-митинга , у оваквој ситуацији , је отворена пријетња насиљем и репресијом која би водила у грађански рат. Занимљиво је и то да они који плаше народ "препливавањем Дрине" не помињу да је то интерес и "овлаштеног чувара Р. Српске" , тачније Драгана Човића , који је "овлаштење" добио управо од овог режима (тачније "великог баје").

Name

Само окупљања

20.05.2018 18:04

Само подржавам масовна окупљања а ови рокови ништа. Подржавам један масовни скуп убрзо. А рокови који се дају полицији и тужилаштву ништа. Њима су рокови давно истекли. Други начини правне борбе морају постојати значи изузеће Лепира и овог тужилаштва. Затражити друго тужилаштво из РС да води случај

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАТКИ ПАРТНЕР

20.05.2018 18:42

КАКВИ РОКОВИ, ТОБЈЕ ДАЛЕКО, ДО ТАД ЦЕ СВЕ БИТ РИЈЕСЕНО.

Name

ДА

20.05.2018 18:44

Треба тразити медјународне истразитеље, а овим насим ДА НАРОД СУДИ.

Name

РЕ ПЕКИ

21.05.2018 05:24

Само митинг и група за српску па це видити пун трг а не 100 сацица омладине -само група за српску .

Name

Ја не'ам ништа с тем

20.05.2018 18:06

У па сто сто толики рок остави побогу си брате, гдје је 2019., скраћуј то!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

20.05.2018 18:46

НЕ РАЗУМИЈЕТЕ, ТАД ЦЕ СЕ УБИТИ, А ВЈЕРОВАТНО НЕ САМО СЕБЕ, АКО ДО ТОГ ДАТУМА БУДЕ НЕПРАВДА. НЕМА НИКАКВОГ ПРЕДАХА!

Name

Јуху

21.05.2018 11:35

Ако мисли да се убије,нека прво рокне неког гузоњу. Одма један мање.

Name

АМГ

20.05.2018 18:12

Будале политицке процитане

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре амг

20.05.2018 20:16

Леди ти се крв у зилама...искрено ми те је зао...

Name

Бл

21.05.2018 06:47

У праву си,праве дилеје.

Name

YYY

20.05.2018 18:22

Издржати до коначне истине!!! Правда и истина побјеђују! Давид је невино дијете које убише крвави идиоти. Срам вас било убице и саучесници. Ослободићемо се ми вас. Ви сте хероји у чопору. Појединачно сте мали мишеви. Бацили сте проклетство на своје породице! Нећете имати мира НИКАД!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.05.2018 21:38

ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

Name

борац

20.05.2018 18:22

Буди се народ могло би доци до слободе!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОГ

20.05.2018 18:47

ДАЈ ДРАГИ, МИЛОСТИВИ БОЗЕ ,ДА НАРОД ПРОГЛЕДА И ПРОБУДИ СЕ.

Name

БОГ

20.05.2018 18:47

ДАЈ ДРАГИ, МИЛОСТИВИ БОЗЕ ,ДА НАРОД ПРОГЛЕДА И ПРОБУДИ СЕ.

Name

Неђо

20.05.2018 18:22

Наставља Давор да се приваљује, жалосно да се жеља за истином о трагичној судбини Давида претворила у нешто сасвим друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Памет у главу

20.05.2018 18:32

А ти си паметан, па си открио то несто у ста се окупљање претворило?! Правда за Давида!

Name

ЛX

20.05.2018 18:32

НИ УСТО СЕ НИСМО ПРЕТВОРИЛИ САМО ТРАЗИМО ИСТИНУ! А ОНИ КОЈИ НАМ ТРЕБАЈУ ДА КАЗУ ИСТИНУ ЦУТЕ, А САМО ДА КАЗУ ИСТИНУ НИКО СЕ НЕБИ ОКУПЉАО

Name

отац

20.05.2018 18:45

Давор је отац који је изгубио сина и то на узасан нацин. Ја му због тога ниста не замјерим. Ако је крив он или Давид, због тога су обојица сурово казњени. Медјутим, ако први људи у правосудју сурују са окорјелим криминалцима, врх полиције сурује са нарко дилерима а политицки врх Српску води у пропаст, онда је то катастрофа за нас и насу будуцност. Па не руси Давор Српску, русе је они који њом харају. Угледас полицајца у БЛ и претрнес. Дијете ти изадје на игралисте а ти се питас јел се ту игра дијете неког ко лако посезе крамп. Јер си фин, културан и обицан градјанин који све рјесава цивилизовано. Давор се борио за Српску. Он не руси ни куцу од карата а камоли Српску. Није такав цовјек. Даворе, уз тебе смо.

Name

Нека је

20.05.2018 18:47

И нека се претворила у несто друго !

Name

б

20.05.2018 18:47

Цовјек је одавно изгубио компас. Постао је предмет исмијавања у граду и он и ова окупљања на тргу. Треба му помоц психијатра под хитно. Инаце или це убити себе или неког другог а онда це бити касно.

Name

РЕ НЕДО

20.05.2018 18:50

Бог свемогуци дао ,па и код теби се тако претварало и све десавало ка овом несрецном цовјеку.

Name

ре Неђо

20.05.2018 18:51

Стара народна изрека каже: 'боље је паметно ћутати него блентаво зборити'.

Name

за Неђу

20.05.2018 18:54

Претворило се у борбу против силе и неограничене моћи коју власт манифестује и кроз овај случај. А завршиће се почетком октобра вашим поразом. А онда слиједи мало жешћа игранка

Name

Ре б

20.05.2018 21:00

Теби ни психијатар не може помоћи стоко једна... Готови сте.

Name

ре Неђо

23.05.2018 05:54

Да, претворило се у еволуцију културе, цивилизације, у емпатију и чисту истину правду и љубав.....

Name

Промјена власти

20.05.2018 18:28

Само да се ова власт уклони.Све це бити супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Памет у главу

20.05.2018 19:34

Супер је у Њемацкој,а ове ниста од супер-а...

Name

Горан пд

21.05.2018 08:13

Ја мислим да истрагу треба усмјерити у другом правцу мозда је несретник убијен због дроге а мозда је људи моји несто друго у питању мој лицни став је да је мозда против горе наведених имао доказе о малољетницкој проституцији И подводјењу зато И нема тог лаптопа И усб позз истина.

Name

За Б

21.05.2018 11:36

Један кога треба под хитно уклонити си ти Б.

Name

Миле РОНХИЛ

20.05.2018 18:28

Мозе ста ноце, резим је подрзава. Која гордост и усиљеност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

20.05.2018 19:06

Не разумијем висе ту зељу за власцу,не знам ста се десило,све је могуце али и да је Давидова смрт заиста несреца па зар није боље да један Лукац да оставку,неки Илиц и тих пар људи па таман да они ни за ста нису криви нити одговорни зар је могуце да они морају сједити у фотељама и ако провоцирају народ,узас они зеле власт и позицију да задрзе под цијену свега.Па ја да сам Лукац ја би изасо у медије обратио се народу и рекао не сматрам се одговорним нити сам за било ста крив али дајем оставку за рад мира и стабилности,а јок они нека мене на власти па макар све отисло кврагу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

митар

20.05.2018 19:30

Тако је не логицно висе све,ако нико није одговоран за дјецакову смрт нека изадје тузитељство у јавност и саопсти да након спроведене истраге је утврдјено да у слуцају смрти Давида Драгицевица нема кривицног дијела истрага заврсена слуцај затворен и .цом,а они суте као несто истразују сутња само подгријава тензије или затворите предмет и реци те да нема никаквог дјела или пронадјите одговорне или реците да је убиство али да не мозете открити поциниоце,сутња је нај гора у овој ситуацији.

Name

Све тако

20.05.2018 19:34

Добар коментар Перо али, ако да оставку он признаје саучесништво и ако је саучесник а да оставку а крив.Заобилази затвор, и то није фер, уплео се у мрежу, нису очекивали дешавање народа.

Name

Лукац

20.05.2018 19:44

Е мој брате Перо. Ти си неки превисе добар цовјек, о свом послу .. Па о цемувто прицас? Па прије це пола РС поубијат него отиц са власти. Није ми јасно ни како је Додик претходног МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ (исто убицу) ПРИСТАО ДА СКЛОНИ СА ВЛАСТИ. ДОДИК СТАЛНО ИМА ОПАСНЕ ПО НАРОД МИНИСТРЕ ПОЛИЦИЈЕ.

Name

БВс

20.05.2018 19:56

Е мој Перо, па видис ста обицни људи пису и мисле ,који су се ситно продали Додику, а не ОНИ У ВРХУ КОЈИ РАДЕ СТА ХОЦЕ И МОГУ СТА ХОЦЕ.

Name

Да

20.05.2018 20:59

Овде је циљ не процесуирати изврсиоце,као и низ претходних.Инаце да су намјере искрене,процедуре и надлезности су јасне.Намјерно је уцињено низ пропуста да се истрага усмјери у погресном правцу,не оцекујуци овакву реакцију и излив гнева народа према њима!

Name

Босс

20.05.2018 19:18

Хоце Додика да срусе преко Давида. Будаластина...овај отац је коњина! Није дузу Пустио а глуми будалу, конобар, да зна Ста у зивоту био би несто друго. Новац му је Неко Ставио под нос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре босс

20.05.2018 19:41

Да ли те треба коментарисати????? Ти си још један у низу доказа, ко је у власти. Ту се моја прича завршава. О себи си све сам рекао.

Name

Тај Кун

20.05.2018 19:55

Босс је један од многих који се снасао у транзицији,сам са својих десет прстију.

Name

Ја босс

20.05.2018 21:31

И ја бих могао бити босс, ако бих опљачкао овог Босс-а, као што је он опљачкао овај народ.

Name

Ре Босс

20.05.2018 22:22

Какве небулозе ти наприца Ботцино једна.Не пласис се Бога?

Name

Ре Босс

20.05.2018 23:12

Правда и истна за Давида! Лака ти земља момце нас талентовани....Веци си ти мртав и укопан него зиви "босс"....

Name

Бањалука

20.05.2018 23:54

Опрости нисам обавјестена,да ли је мозда срамота бити конобар? Ја сам заврсила факултет радим у маркету зато сто немам везу да ме запосли!да ли је то срамота моја или срамота ове дрзаве? ПРАВДА ЗА ДАВИДА! На тргу ОСТАЈЕМО!!

Name

Бања лука

21.05.2018 00:26

Бокс ти ниси коњима,ти си идиот.

Name

цоx

21.05.2018 05:41

Како ствари стоје, Гуслар це водити нас брод у наредном периоду. Па.ко год био коњина, Рудоња, Бјелицизмиц, Руменко од Прекаје и сл.

Name

Ре

21.05.2018 05:45

Бас би волио знати ста си ти по професији,по коментару остављас утисак да си мајмун са основмом сколом.

Name

Ре "Босс" РАСПУЦХИН

21.05.2018 06:06

Кажете конобар? А шта кажете за КВ месара којег су откриле службе бивше државе и процјениле да ће бити перспективан у касапљењу властитог народа и послали га да заврши "политичке науке"? Те "науке" је завршио у "Кумровечкој школи" политике али у истуреном одјељењу у Београду. Чисто да народ не посумња у "кумровечку диплому". Узгред , знање му за диплому није било потребно. Довољна је била политичка подобност.

Name

Ре Босс

21.05.2018 06:20

А Бозе сацувај ...који идиотлук од коментара... Идемо ми даље,правда це побиједити,а злим коментаторима слиједи њохива судбина,и то ко зна каква....Правда за Давида!!

Name

Још јаче

20.05.2018 19:29

Суд и тужилаштво рјешавају случајеве годинама, а тек колико би година убиство Давида трајало са лажима од врха до дна, измјењеним доказима, а о поткупљивањима да се не говори.То су прошли нажалост многи родитељи а неки и нису крај дочекали.Давор је дао најкраћи могући рок, само да још издржи и то што је рекао не могу написати.Правда за Давида још јаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

20.05.2018 20:49

Правда за Давида

Name

Ре

21.05.2018 06:21

Правда за Давидаааа!!!!

Name

Андрејевиц

20.05.2018 19:50

31.01. дјететов родјендан

ОДГОВОРИТЕ
Name

да, да..

20.05.2018 21:33

"дијете" од 21 годину. које при том конзумира лсд, марихуану и алкохол. како да не.

Name

МАГЛАЈ

20.05.2018 21:59

ГАЛИЈАШЕВИЋУ ПОШТУЈЕМ РАМАЗАНСКЕ ДАНЕ И ИФТАР НА БЕРИЋЕТ АЛИ МОЖЕШ ГОВОРИТИ, ГДЈЕ СУ ТИ САДА РЕВОЛИЦИЈЕ БОМБОНЕ ШЕЋЕРЛЕМА. СРАМИ СЕ.

Name

Зворницанин

21.05.2018 03:00

Зељко Каране сјети се Хипократове закллетве реци овом народу истину ако су оне лаксе повреде ста су тезе ти једино својом правом истином мозес повуце народ да се не окупља по градовима дакле кљуц је у твојим устима.

Name

Лон Wолф

21.05.2018 16:03

За*да,да* Шта јадо ако се испостави да је био накљукан лсд и алкохолом? Како ћеш се у огледало погледати?

Name

зузр

20.05.2018 20:03

Да ли би у разријешењу овога случаја помогли сателитски снимци са руских сателита који имају велику резолуцију ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

зузр зузр зузр

21.05.2018 06:43

Младићу пошто немаш елементарног знања из области криминалистике немој да гледаш пуно звјездане стазе.

Name

Да

20.05.2018 20:20

Цовјек има стратегију,понављај док институције не профункционису,јер он зна многи знају истину,институције знају истину и оне су дузне да обавијесте јавност,до тада притисак свакодневни,а ако не буде резултата десице се народ,јер ово је гнев народа олицен у Давиду.Владајуци су на потезу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

20.05.2018 20:21

Давору свака чат бори се као лав али мора нешто промјенити не продужавати рокове,дати им још мјесец дана ништа даље јер све што се више продужује рок биће теже.Ако мисли себи копати гроб нека то не ради има он још дјеце.Али је требао већ тражити окончање случаја дати рок до 6 стог мјесеца то би био задњи рок што се мене тиче.Нетреба више продужавати јер бојим се да ће народ какав је помало се уморити и остати сам зато молим све људе да траже и да савјетују Давора да убрза процес а такође и БН ТВ да помогну Давору на убрзању процеса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михан

21.05.2018 05:38

Јаста, тебе це послусати и све захтјеве неписмене масе..има ли јос ста од зеља ?

Name

Правда

21.05.2018 17:15

Ти ћеш да ми кажешја знам како је то кад дјете умре ти не знаш када су сви отишли ја сам остао сам од смрти мога дјетета је 21 година ја сам идем на гробље палим свјеће сви су заборавили смрт мога дјетета и они блиски,20 година посјећујем гроб без икога сви су заборавили још моје дјете није скончало као Давид.Ја хоћу само правду и да се све зна

Name

О роковима...

22.05.2018 07:39

Није Давор мислио да се продужи рок за истрагу, него комплетан судски процес да буде готов до 31.01.2019. Истрага, оптужница, суђење, осуђујућа пресуда!

Name

Наталијаи

20.05.2018 20:23

Издрзи храбри цовјеце Бог ти дао снагу да откријес убице свога сина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

21.05.2018 05:31

Драга Наталија, слажем се, али за такво што потребно је да сви станемо уз тог човјека. Видите у каквом времену живимо, ово је борба са онима које смо на жалост бирали да буду власт, а који су се толико побахатили да нам убијају дјецу и затиру истину.

Name

Кеопс

20.05.2018 20:27

Засто само опозиција излази и организује скупове.Нисам ни у једној партији али исао би на скуп када на њему не би било лодера опозиције.Као Правда за давида па Савез за Промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

20.05.2018 20:44

Нај боље да се ми растанемо као сто је давно и требало онда ви тразите правду за Дзенана а ми це мо за Давида у независној РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

20.05.2018 20:45

Зелим ово цовјеку изјавим искрено сауцесце, јер је цовјек поврједјен и понизен, ал вјеруј нецете постици ниста с окупљањем само продузавање агоније, мислим да би паметније било.. из потаје тјерати правду лаксе би изасла на видјело, ако је има... а не треба оптузивати било кога ако за то нема доказа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нена

20.05.2018 20:46

Тразим цетири године истину за свог брата Дразенка.правда за Давида и све остале

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.05.2018 06:48

Правдааа!! Подрска за тебе,Нено,и поздрав!!

Name

Хм

20.05.2018 21:18

БОСС,БОСС,БОССС. ГОВНАРУ овај отац 3 ствари сто је знао урадио је....СТВАРАО РС КАДа је требало,ради посао који зна,итразиПРАВДУ за синатај КОНОБАР за разлику од дотицног и многи који нису стваралиРС гдје је требало,и нераде посао који знају јел су исто многи конобари,месари,професори,и нетразе ПРАВДУ за своју дјецу фала богу...јел су им дјеца запослена ,застицена,имају бенефите,кредите итд....насикирао си се ти урусице се систем који БОСС одговара....продајете маглу,довар зивот виле,аута путовања бенефити итд..НИКОМЕ СЕ РАЦУНИ НЕ ПОЛАЗУ....зато вама отац смета...ста оцекујете од оца да понавља исту прицу да,да,да он НЕДРЗИ КОЦЕРТ,НИТИ ЈЕ НА СЕМИНАРУ КАО ВИ БОСОВИ,НИТИ ЈЕ,ПРОФЕСИОНАЛАЦ,НИ КРИМИНАЛАЦ А НЕМА НИ САВЈЕТНИКЕ он је само отац трази ПРАВДУ ЗА ДЈЕТЕ...ДОК ВАСА УЗИВАЈУ....ЦИЈАЈЕ РС васа гдјесте је купили од плате ције су иституције да да даје рок нормално сто иституције не раде...јјјјоооојј БОСС,БИСС НЕСВИДЈА ТИ СЕЈЕ НЕСТО ТРГ. ТИ БИ ГА ПОЦИСТИО МЕТЛОМ....ИСТЈЕРАЈТЕ ИСТИНУ ДОНА КРАЈА И ОТАЦ ЦЕ СЕ МИРНО ПОВУЦИ НИЈЕ ПРОБЛЕМ. КО ЈЕ КРИВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шах- мат за владајаћу багру

20.05.2018 21:36

Народ је прогледао, народ је схватио, Коначно се народ тријезни. Подршка из разних дијелова, градова, Републике Српске расте. То је незаустављиво и то ће неминовно довести до промјена у овом накарадном аутократском систему, који нас годинама завитлава и убјеђује како нам је одлично, све потаман. Погледајте структуру људи, који се укључују у покрет ПРАВДА ЗА ДАВИДА, од најмлађих до пензионера. Народ се уједињује у борби за боље сутра, за сигурност себе и своје дјеце на овим просторима. Нека Баја иде и живи тамо код оних којима је предао јасеновачку грађу или код великог компањона Човића, или нек потрчи у крило код Медлин Олбрајт, јер он је њн дашак ... а ми ћемо без њега знати и умијети живјети и своју постојбину чувати. Ову гарнитуру лопина у власти огрезлих у криминалу, лажи и обманама народа треба рушити прије избора, јер не заслужују ни секунду остајања на власти. Све су о себи рекли коз случај ДАВИД. РУКЕ ГОРЕ, ХРАБРО И НЕУСТРАШИВО, ПРАВДА ЗА ДАВИДА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.05.2018 07:06

Народ је марва друже мој. Толико глуп и поводљив да то није нормално.

Name

биби

20.05.2018 21:38

Одговор БОСУ тиси нешто најглупље на овим порталима сто читам.Дабогда се твоме дјетету десило ово што се десило његовом дјетету па нека теби таквом паметном донесу новац.А предпостављам каквиси гад дасу ти само паре опцесија , није све у парама гаде зивотињски.Тиси вјеројатно заврсио велике школе кад подцјењујес човјека који честито ради свој посао и какве везе има штоје конобар вјеројатно није полагао испите као ти у једном дану по пар испита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

герма

21.05.2018 16:20

Хахаха ја знам ко је босс о мами му писе у новинама зову је руза лопуза инаце директорица сколе

Name

НАДА

20.05.2018 21:45

ШТА ЈЕ БОТОВИ, НЕРВОЗА РАСТЕ, НЕ ИДЕ ПО ПЛАНУ ХА. ТРК КОД БАЈЕ И ЛУКАЧА НА ИНСТРУКЦИЈЕ ИЛИ ПО ЈОШ КОЈИ ШАМАР ДА ВАМ ОПАЛЕ. АЛ ЏАБА ОТЕЛО ВАМ СЕ ОВАЈ ПУТ КОНТРОЛИ, НИСТЕ ОВО ОЧЕКИВАЛИ УСКОРО ВАС НИГДЈЕ НЕЋЕ БИТИ, НИ ВАС НИ ВАШИХ ИНСТРУКТОРА, СВИ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.05.2018 08:50

Само неписмени људи пишу великим словима јер незнају када и гдје се пише велико слово.

Name

ПОЗДРАВ МОТОРИСТИМА

20.05.2018 21:47

Свака вам част на честитости и подршци. Живи нам били.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.05.2018 06:48

Поздрав,еxтра су момци...

Name

Правда за РС!

20.05.2018 22:18

Машинерија од 300.000 чланова али не фејсбук групе за одбрану Српске Републике се полако ставља у погон. Не дао бог каквих инцидената, преполовићемо се али ћемо издајничка говна попут владе тришича као и овог шпијуна који се представља за давидовог оца почистити једном за вијеки вијеков. Поздрав и срећно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ццц

21.05.2018 07:32

Није бол све сто боли! У овом коментару постоје елементи кривицног дјела. Молим админе да пронадју ИП адресу и пријаве дотицног психица полицији, јер овдје се наводи "цисцење пола Републике Српске" Није овај сав свој.

Name

Роле

20.05.2018 22:42

Ово је висе постало бас досадно јадан овај цовјек сто м мозак испиру фасити теско њему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово су страни плаценици

20.05.2018 23:02

Јос и дадне рок до 31.01.2019! Ово је доказ да су странци умјесани! Јер они се тајно припремају за изборе! "Правда за Давида" је нови "Отпор", ако се сјецате 5. октобар...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

20.05.2018 23:22

Какву сахрану јер треба да се бориш и за осталу дјецу и да оснујеш удружење за људска права без обзира на вјеруи нацију .То је твоја судбина и Давиду би то била највеча , жеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њамиx

20.05.2018 23:45

Да је којим слуцајем ово правна дрзава,не би се ни досло до оваквих најблазе рецено недоумица. Одмах би се ангазовала независна истрага..моментално би се у страну смакнули људи из врха полиције са све министром. И,свакако,први би били подвргнути испитивањима..од полиграфа па надаље.. Па би се изврсила комплетна реконструкција догадјаја,испитали сви могуци свједоци и тако даље. Али,ово је мала приватна прција, на залост насу па стога,теско да се моземо убрзо надати неком епилогу ове трагедије,мистерије,како год. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

21.05.2018 02:35

Ово ће трајати до 7. Октобра а онда или ће се разићи или ће преци у политичке демонстрације зависно ко како продје на изборима. Жалосно је сто је изгубљени млади живот искориштен у политичке сврхе. Господине Драгичевић тузи државу и ако ништа не ураде иди до Стразбура , висе ефекта ће бити од овога вјеруј ми многи се овдје користе и профитирају на твојој несрећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

21.05.2018 04:02

Илић зна које убио Давида,Дјордје Радјен такодје зна,а вјерујем да је учествовао у премлаћивању.Чули смо од Карана,да га је Илић звао на конференцију за новинаре,зар то није чудно и неоубичајено. А из Радјенових порука,оном инспектору смо такодје видјети да је Радјен дубоко упетљан у убиство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Енна

21.05.2018 04:32

Хвала свима когод је досао да помогне Давору! "ТКо треба"

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИ

21.05.2018 04:48

Овај мали Давид им и мртав пркоси. Сигурно није пријатан осјецај када стојис изнад везаног цовјека, имас физицку моц над њим, а он ти се и тада супротставља и пркоси. А ух, колики бијес код психопате то мозе изазвати. Па онда ова окупљања. Никако да се клинца отарасе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирота

21.05.2018 04:55

Нејасвно, све вријеме отац тврди да све зна, и онда подноси пријаву против НН лица, ко је луд овде ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

21.05.2018 04:56

За оног ко хоце да схвати И ко је цовјек , разумјеце да Давор Драгицевиц зна добро ста ради И ста говори. Уосталом , њему који је гледао тилело свог унаказеног сина је све дозвољено. Овој стијени оф цовјека И племенитој дуси добронамјерни могу само да се диве. Први ја бих урадио другације. Убице ( а он зна ко су ) не би висе поганиле ову црну земљу. А они који овде покусавају оцрнити овог цовјека су сотоне, рогати дјаволи који се боје да не изгубе коске које И'м њихови господари бацају као псима . Е, па ви , сотоне, да знате да се Давор цује И до најудаљенијег кутка планете, да знате да се музика његовог сина слуса поцевси оф Новог Зеланда до Канаде, да његову пјесму " клинац у гету" пјевају дјеца оф 3 године па до баке оф 97 година. И то је истина као сто је истина кад казем да це злоцинци одговарати за овај злоцин. За Давида И Давора знају стотине хиљада људи у скоро у свим земљама свијета , а за вас знају само васи господари . И они це за вас знати само док И'м слузите а после це те И ви доци на ред . Монструмима ниста није свето, ни људски зивот , ни пријатељсво ни оданост. Требало је дозивјети да једно јутро , возеци се у препуном метроу, цујес неко пјева Давидову пјесму на српском, а следеце јутро , док се возис аутом на посао И док слусас исту ту пјесму, пролети ауто отвореног крова поред тебе а Давидов глас грми из тог аута. Био је то нестваран дозивљај овде хиљадама километара далеко, ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Канада

21.05.2018 06:36

Ти си брате подобро одлијепио, хајде кажи на чему си да знам, да и мени буде лијепо.

Name

Ре: Канада

21.05.2018 09:07

Жив био све најбоље.

Name

Младенко Шепур за Канада

22.05.2018 04:58

Свака част! Правда За Давида.

Name

ре Канада

23.05.2018 09:55

Хвала на коментару,поздрав за вас!Правда за Давида!!

Name

Дји

21.05.2018 05:53

ДАВИДОВ.ТРГ.И.ТАКО.ЦЕ.ОСТАТ.ЗА.УВЈЕК.ПРАВДА.ЗА.ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.05.2018 08:20

Хоће ли свако ко пуши дрогу имати свој Трг у Републици Српској? Ко ће објавити конкурс, можда Фејсбук група? О чему ти ти пишеш побогу? Докле смо као друштво уопште догурали човјече?

Name

Морон на куб ал бот не

21.05.2018 06:38

Какви су то рокови? Јел он планира зајебавати народ још 8 мјесеци? Ако се планираш рокнути,убиј се брате одмах, не пати и себе и нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

21.05.2018 06:42

Цуј он дао рок? Коме он рокове даје висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

21.05.2018 07:08

Дао је рок:почећу од ситнијих риба:Радјену,Карану,Ћулуму пијуну и Ћулуму у муп-у,Лукачу,Лепиру,Врећи,Неписменој Славици Матијаш и осталим наказама,које су на директан или индиректан начин учествовали у убиству његовог сина!!!!!

Name

Ре М

21.05.2018 11:18

А откуд ти човјече знаш ко је учествовао у убиству? Зашто то не докажеш и не објавиш и ријешен проблем. Овако само лупаш и замајаваш народ. Такви као ти сте напунили главу том човјеку па хода као луд. Уништићете га Ви велики истражитељи.

Name

Ре Бл

21.05.2018 13:20

Удрите ботови,треба зарадити за сендвиц.

Name

Ре

21.05.2018 06:56

За ове сто критикују Давора. Цовјек је психицки унистен. Нисте ви дозивјели када вам корумпирана власт затвори врата. Гдје год да се окренете ударите у зид. Цовјек не једе, не спава, највисе бисте вољели да умре па да наставите даље са својим злом. Ви сте изроди и вас господар и ви цете код Луцифера на преваспитавање!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

21.05.2018 07:18

Давор треба пробати одспавати,мора јести,знам да му није ни до чега,али ако падне,шта је онда направио,Давида вратити неће,а ако оболи тек онда убице неће привести пред лице правде.

Name

Ацим

21.05.2018 06:59

Не разумијем висе ове поједине коментаре који осудјуј људе да русе Републику Српску.Када пензјонери казу да су пензије мале и недовољне за зивот онда им се казе ви сте против Републике Српске када доктори казу да у здравственим установама се не уплацују доприноси не исплацују плате и њих се оптузи да су против Републике.Када омладина формира покрет као рестарт српска и они су спијуни јер казу да има пуно сиротиње и бједе којој би се могло помоци умјесто куповине скупих аутомобила министрима.Када борац прве категорије и рви који се борио и стварао ову дрзаву изгуби сина и изадје на протест тразеци само истину онда је и он против Републике.Па не контам каква је то Република против које су сви?Ко је у опсте онда за Републику,министри директори,функцјонери који остварују енормна примања знаци они су патриоти и за Републику Српску а гладни пензјонери доктори који немају здравствено осигурање обесправљени зељезницари и многи радници без примања,без перспективна омладина која мора да напуста своју земљу да би негдје радили као физицки радници по европи,цовјек који изгуби дјете па протестује он и сви побројани су издајници,па господо знаци коплетан народ је против своје Републике ста није уреду одговорите народу.А ко су патријоти онда,Стаса Косарац,Дусанка Мајкиц,Никола Спириц,тајкуни и газде они су патијоте а народ је издајницки не контам висе ниста.И онај Вулиц који је бранио тјелом својим своју куцу коју му је Радисиц русио и он је соросевац и Русилац Републике Српске.Е грјесите господо нису издајници и плаценици протестанти са трга,омладинци рестарта и обесправљени доктори и гладни пензјонери,напротив издајници су они који годинама располазу јавним ресурсима униставају их пљацкају исплацују себи огромна примања богате се а паралено са тим узимају кредите од ммф-а и на тај нацин властити народ гурају у ропство.Издајници су они који годинама владају а као посљедуцу њихове владавине имамо за посљедицу егзодус омладине и остајемо без народа.Издајници су они који нам уводе акцизе,планирају повецати пдв додворавају се и сљепо слусају стране амбасадоре који нам кроје капу е то су прави ИЗДАЈНИЦИ!!!Цисто да се зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прашинар ВРС

21.05.2018 14:22

Не бих додао ништа ни одузео од Ацимовог коментара,само би самог себе као борца И категорије од 1991-1996. одликованог орденом, ако икако може сврстао у “рушиоце РС “ заједно са напаћеним: борцима,пензионерима,радничком класом и омладином. Хвала.

Name

Посматрач

22.05.2018 11:45

Аћиме велико БРАВО за коментар.

Name

Романија

21.05.2018 08:21

Стасо Косарац био у Гавриловом парку,ста ли це му партијски газда реци,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВладоБЛ

21.05.2018 17:29

`Оцете ли и Гаврилов трг преимновати у Давидов ?

Name

Лије гест

21.05.2018 09:11

БРАВО за мотористе, свака вам част, срћа вас на путевима пратила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вагабунд

21.05.2018 10:23

Англо стреам на дјелу. Неко, ЦАНВАС и песница, из позадине финансира и вуче тактичке, а неко мало даљи стратешке потезе. Само још таје која боја је изабрана да се обоји туга родитеља и неумне присталице. Кад схватите, прошао воз, све уништено, и народ и држава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вагабунд

21.05.2018 13:21

И ста је било кад си се пробудио?Маста стварно мозе сваста.

Name

Лон Wолф

21.05.2018 16:09

Република Српска сваким даном све задуженија! Републику Српску напушта све више младих! Је ли Давор Драгичевић крив за то?

Name

Разум

21.05.2018 12:29

Случај је окончан. Све ово што овај народ ради (да не кажем овце) су само претпоставке. Нико појма нема о криминалистици, а сви тобоже знају да је у питању убиство. Отац Драгичевић је очајан и разумијем га, али је сада касно да глуми оца. Није био ту када је Давиду био најпотребнији да га одвоји од дроге и лошег друштва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разум

21.05.2018 13:22

Одлицно,зарадио си за сендвиц .

Name

Разум под ?

21.05.2018 15:00

Разуме,гдје си до сада? Иди ти у институције и разјасни ово,оцито све знас и умијес.

Name

Мила

21.05.2018 21:18

Отац трази истину и правду.То је његово право.Засто неко мисли да је то зло?Стета сто је систем такав какав јесте и да несрецни људи којима је дијете муцено и убијено морају јос да се боре за истину.Срамота,срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

21.05.2018 21:39

Свајцарска стампа је писала о слуцају покојног Давида и како овде правни систем функционисе.Срамотно,болно и залосно. Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

НY гирл

23.05.2018 09:52

Писао је и Неw Yорк Тимес! Правда за Давида,!!!!!

Name

Паок

22.05.2018 09:37

Да институције раде свој посао а не раде доказ (не овластено иступање у јавност припадника мупа без сагладности тузиластва и цврстих доказа који су изнесени на прес конференцији)неко би тј народна скупстина тразила разрјесење дузности министра директора свих оних који су се огласили.Да је нотмална земља тузиластво би водило паралелну истрагу против управо горе наведених или бар обавило саслусање на основу којих параметара и индиција су иступили у јавност и наравно главног кривца патолога на основу цега је констатовао лакср тјелеснр повреде када се види и висе него оцигледно да је момак претуцен брутално и муцен....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја422ја422

22.05.2018 09:46

штета младог момка Нека му је лака црна земља ; али ме интересује : ко финансира ове скупове , од чега тата живи и плаћа комуналије , како то да у Приједору акцију око потписа воде муслимани , како то да амери ово подржавају , како????????????????????????? , чудно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.05.2018 09:51

Ево ти одговор: Пеметног свијета има свуда! Не уплици национализам овдје,молим те,сви смо људи и имамо образ.Правда за Давида!!

Name

Стршљен

22.05.2018 09:49

Песнице горе, побијдићемо, осјети "господа" из власти да им се незаустваљиво ближи крај. Одоше они у неповрат на историјско ђубриште, а надам се и иза решетака. Октобар је на прагу. ПРАВДА ЗА ДАВИДА - ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

23.05.2018 08:07

Убили му сина дилере и сад треба од њега направити ваљда Свеца. Ајде висе миците се сатрга да људи могу зивети нормално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.05.2018 09:48

Марко,Марко,није ни теби лако. Гдје ти зивис када не схватас ста се десава? Интернет оцито имас,дај се прво добро информиси,створи јаке и конструктивне ставове, наврати до трга,па писи......Правда за Давида!

Name

Борик БЛ

23.05.2018 10:24

А гдје да се информисе ? На ФБ групи ПзД са просјеком ИQ-а од 68, или код блогера на нивоЈу "трецег ока"...

Name

За МАРКО

23.05.2018 11:22

АКО ТИ И МАЊИ БРОЈ ЗИВИ НОРМАЛНО, ВЕЛИКА ВЕЦИНА СЕ ПАТИ. СТИЦИ ЦЕ И ТЕБЕ БОЗИЈА КАЗНА, СЈЕТИ СЕ ОНДА ОВОГ СТО СИ НАПИСАО. ПОЗ.

Name

ре Борик БЛ

23.05.2018 11:46

Информишемо се, образовани смо, на асфалту одрасли, уп дате- овани за 21. вијек и има нас много и на цијелој земаљској кугли. ЈУСТИЦИА ПЕР ДАВИД.

Name

Ре!

23.05.2018 13:01

Тако је,ми смо одавно у 21 вијеку,а Марко анд Цомпанy тјерају салу са разумом и граматиком...Памет у главу,Марко,а ми теби каземо ово :: Правда за Давида!

Name

Миленија

23.05.2018 09:12

Немам ниста против протеста.Али сви који се окупљају нека добро размисле да ли уцествују у русењу Републике Српске? Једног дана цете своју глупост носити на дуси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

23.05.2018 10:24

Браво! Конацно један интелигентан коментар! Без филозофије, и рекла-казала. Кратко јасно,паметнима довољно.

Name

Ре Миленија

23.05.2018 10:43

Истина и правда за Давида.

Name

ЗА МЛЕНИЈУ

23.05.2018 11:20

КОМЕ ПОСТЕНОМ ЦОВЈЕКУ ТРЕБА ОВАКВА РС? НИКОМЕ ПОСТЕНУ КУНЕМ СЕ. ЈА САМ БОРАЦ ПРВЕ КАТЕГОРИЈЕ, 3 ПУТА РАЊАВАН ,ИНВАЛИД .. И ДАБОГДА АКО ОВАКВА ОСТАЛА СУТРА ЈЕ НЕСТАЛО. КОМЕ НОРМАЛНОМ ТРЕБА КРИМИНАЛНА ДРЗАВА ОСИМ КРИМИНАЛЦИМА И ВАМА СТО СТЕ СА ДОБРО УХЉЕБИЛИ И НИКО ВАС НЕ ДИРА АЛИ НИСТЕ НИ ВИ СТО УЗИВАТЕ СТВОРЕНИ САМО ДА УЗИВАТЕ А ВЕЦИНА СЕ ПАТИ, ОКРЕНЕ СЕ СВЕ ЈЕДНОГ ДАНА, ПЛАТИТ ЦЕС И ТИ НА НЕКИ НАЦИН СВОЈЕ ЛИЦЕМЈЕРСТВО, МОЗДА ТИ ПРОДЈЕС НА НЕКИ НАЦИН ТЕЗЕ НЕГО ДАВОР.

Name

ре Боро и Меланија

23.05.2018 11:21

Туга која примитивна констатација,које контрадикције. Републику Српску уништавају они који псују бога, убијају, штите убице, не ми с трга.

Name

БОРАЦ За МИЛРНИЈУ

23.05.2018 11:25

АЈЕМО САД СПРОВЕСТ АНКЕТУ МЕДЈУ БОРЦИМА КОЈИ СУ СТВОРИЛИ РС ПА ВИДИ КОЛИКО БИ ЗЕЉЕЛО ОВАКВУ РС. ЈЕДИ СВОЈ ПРЉАВИ ПРОКЛЕТИ ХЉЕБ И УЗИВАЈ ДОК И ТИ НЕ ДОДЈЕС БОГУ НА СУД.

Name

ЗА БОРО

23.05.2018 11:28

ВИ МИСЛИТЕ ДА СТЕ ,,ПАМЕТНИ,, АКО СТЕ СЕ ПРОДАЛИ И УХЉЕБИЛИ, Е МОЈ БОРО КАКО ТЕ ОДЈЕДНОМ ИЗНЕНАДА ЗИВОТ ОСИНЕ ГДЈЕ ТИ ЈЕ НАЈТЕЗЕ. НИЈЕ ТИ ДИДИК БОГ ДА ТИ ДА ВЈЕЦНО УЗИВАЊЕ, ТО ЈЕ ТРУЛЕЗНА И ПРОЛАЗНА РАДОСТ. А ОНДА САМО СИГНЕ ВЕЦА МУКА.

Name

РЕ ЛЕНИЈА

23.05.2018 11:33

ПРАТИС ЛИ ТИ ИСТА СТОКО БЕЗ ДУСЕ? ДАО БОГ И СВЕТИ ВАСИЛИЈЕ СТИГЛА ТЕ МУКА И НЕВОЉА ВЕЦА НЕГО ДАВОРА. АКОВСИ ПРОДАЛА СЕБЕ РЕЗИМУ ГДЈЕ ТИ ЈЕ ДУСА. БОГ СВЕ ВИДИ. ОД СРЦА ПОДРСКА ЗА ДАВОРА И СВЕ ЉУДЕ СТО СУ УЗ ЊЕГА. А ВИ РЕЗИМСКЕ СЛУГЕ РИЈЕСИТЕ СЛУЦАЈ И САМО ЦЕ СЕ СВЕ РАЗИЦИ.

Name

Ре МИЛЕНИЈА

23.05.2018 11:35

Е ти цес овај коментар носити на дуси, ДАБОГДА СУТРА НЕСТАЛА ОВА МАФИЈАСКА ЗЕМЉА.