Фитнес - здрав стил живота

На фудбалском терену ФК „Мајевица“ у Лопарама у организацији Аеробик фитнес клуба „Лопаре“ данас је одржан јавни час фитнеса коме је присуствовало 350 грађана ове општине.

Република Српска 18.05.2018 | 15:18
Фитнес - здрав стил живота
У име организатора Перо Стевић захвалио је општини Лопаре на подршци и рекао да су данашњу акцију подржали Основне школе „Свети Сава“ из Лопара и „Вељко Чубрлиловић“ из Прибоја, те Средњошколски центар „Вук Караџић“ као и Факултет физичког одгоја из Тузле и захвалио гостима из Брчког, Бијељине и Угљевика на присуству.

Стевић је уручио захвалницу начелнику општине Лопаре Ради Савићу за подршку коју им пружа ова локална заједница.



Директор Дома здравље Лопаре Желимир Нешковић поздравио је присутне и истакао да ова здравствена установа подржава све облике промоције здравља.

„Јавни час фитнеса је одлична промоција здравља, велики број младих људи присутан на данашњем тренингу су најбољи примјер здравог стила живота“, рекао је Нешковић новинарима.

Генерални покровитељ данашњег Фитнес тренинга је општина Лопаре а тренинг је подржала фирма „Термал инт“.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зељко Стоцар

18.05.2018 13:33

Какав фитнес народе ста је свама уватите се мотике и посла каква.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

18.05.2018 14:49

Каква мотика зељко,лаксе је овако па онда оплести по додику и влади како је теско,а лопаре инаце бастине дугу традицију фитнеса,пилатеса,јоге,тениса....

Name

роцк

18.05.2018 15:39

Њиве,сљивици,воцњаци,вртови,двориста.... запустени Лопарци се ухватили фитнеса...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

19.05.2018 18:09

Ма овима зара око степеница расте и двориста им пуна автуге а иду на фитнес, зло и наопако, идите у надницу па неце вам бити до фитнеса. А видим колико им је фитнес битан, сви опстинари ко зимине.