Шарас се нашалио са Жељком...!

Хвала Богу да не играмо 1 на 1! "Пробаћемо да изненадимо Фенербахче", најављује тренер Жалгириса.

Кошарка 18.05.2018 | 11:15
Шарас се нашалио са Жељком...!
Суперзвезда Реала Лука Дончић нада се подршци српске публике у предстојећем окршају против ЦСКА у полуфиналу завршног турнира Евролиге, а иако ће велики број кошаркашких љубитеља свој глас дати Фенербахчеу због српске колоније у редовима актуелног европског првака, и Жалгирис ће моћи да рачуна на енергију бројне публике. 

Већ је најављено да би у Београд до полуфиналног меча требало да стигне близу 3.000 навијача из Литваније, а због своје лепе, кошаркашке приче и чињенице да није клуб с огромним буџетом и великим звездама, Жалгирис је добио симпатије српских поклоника игре под обручима. И то легендарног Шарунаса Јасикевичијуса чини изузетно поносним.

"Фајнал фор је већ велико достигнуће за нас и цео тим. Верујем да ће они играти одлично, зато смо и свесни да цео овај изазов мора да буде тежак Као и сваки тренер, концентрисан сам на посао. Пресрећан сам што имам играче који желе да уче и хоће да напредују. Што се нас тиче не размишљамо превише унапред и само разматрамо наредну утакмицу. То је наша филозофија целе сезоне. Пробаћемо да изненадимо Фенер", прецизан је Јасикевичијус.

"Хвала Богу да не играм један на један са Жељком", насмејао је Шарас све присутне госте на Калемегдану.

"Свима је јасно колико је и како тешко играти против актуелног првака Европе. Опет, ми верујемо да ћемо играти добру утакмицу. Свесни смо чињенице да је овај тим превазишао овосезонска очекивања, али не размишљамо о томе. Нама је сада најбитније да се спремимо за утакмицу с Фенером".

Млади литвански стручњак напомиње да је поносан на чињеницу што је цео тим стао иза њега и што заједничким снагама праве велике резултате.

"Срећан сам што имам играче који ме подржавају као тренера. Наравно, мисли су нам само усмерене на петак и меч против Фенера. Волео бих да у завршницу уђемо с активним резултатом и тако будемо у прилици да се боримо за победу".

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар