Ако је Фокс у праву, Дончић чека Дивца!

"То је готово", тврди бек Сакраменто Кингса, који би сходно томе могао да добије још једну европску звезду за саиграча наредне сезоне.

Кошарка 19.05.2018 | 16:30
Ако је Фокс у праву, Дончић чека Дивца!
"Руки" Сакраменто Кингса Де'Арон Фокс, којег је генерални менаџер франшизе из престонице Калифорније Владе Дивац изабрао као петог пика у првом кругу прошлогодишњег драфта, изгледа да већ има инсајдерске информације из ривалских тимова.

"Деандре (Ејтон) вероватно иде у Финикс. То је готово", наводно је рекао бек Кингса репортеру листа "Сацраменто Бее", Џејсону Џонсу, који је од тога касније направио вест дана у САД.

Шта нам је Фокс рекао?

Рекао нам је да ће Финикс Санси, након што су као најгори тим лиге ове сезоне на лутрији извукли и право избора са прве позиције на драфту, одустати од идеје да изаберу Луку Дончића из Реал Мадрида и, супротно најавама, одлуче се за 216 центиметара високог центра са Бахама, Ејтона, који је бриљирао ове сезоне у дресу Аризоне Вајлдкетс.

Ако су у нечије игре могли да се увере Сансови директори, извршни председници, генерални менаџери, па и власници, то су Ејтонови квалитети, с обзиром на то да је живео, тренирао и играо утакмице у Тускону удаљеном на око два сата вожње од Финикса.

Шта нам Фокс није рекао?

Није нам рекао да ће његов тим, као власник другог пика на драфту заказаном за 22. јун у Бруклину, имати могућност да се одлучи за Дончића.

Ако Фокс има поуздане изворе информација, шта мислите да ће Дивац урадити?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар