Кокошков кренуо по Дончића!

ГМ Санса у Мадриду! Рајан Мекдоноу, генерални менаџер Финикс Санса, отпутоваће у Шпанију како би обавио разговоре са потенцијалним првим пиком драфту – Луком Дончићем.

Кошарка 18.05.2018 | 19:30
Кокошков кренуо по Дончића!
Франшиза из Аризоне је добила право да бира прва на предстојећем драфту, а у међувремену је за првог тренера поставила нашег Игора Кокошкова, човека који је претходног лета предводио репрезентацију Словеније и управо младу звезду мадридског Реала до злата на Европском првенству.

Месецима уназад у Сједињеним Америчким Држава предвиђало се да ће Санси бирати сјајног центра Аризона Вајлдкетса Диандреа Ејтона, али се ситуација променила после именовања Србина.

"Наравно да и те како ценимо Игорово мишљење. Он је наш тренер, а има и добру историју процењивања као и развијања играча. Дончића и њега везују сјајне успомене пошто су заједно постали прваци Европе, али је и, поред свега тога, Лука феноменалан таленат – и може се рећи да га разматрамо у опцији као првог пика. Познајући Игора, имаће јасан и снажан став по питању Дончића, посебно због свега што се догађало прошлог лета. Опет, истовремено, желеће свакако да изаберемо најбољу опцију по нас", рекао је Мекдоноуза 'УСА Тодаy'.

Драфт ће бити одржан 21. јуна у Њујорку.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар