Коби, шта Лејкерси треба да ураде на драфту?

Да победе! Бивши кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Коби Брајант имао је јасан одговор за генералног менаџера "Језераша" Роба Пелинку и Меџика Џонсона пред јунски драфт.

Кошарка 18.05.2018 | 11:30
Коби, шта Лејкерси треба да ураде на драфту?
Лејкерси већ неколико сезона не знају за победе, а од шамопионког тима с почетка деценије одавно нема ни сенке.

Лоше игре донеле су им неколико високих пикова на драфту, али се Диађело Расел није снашао и отишао је у Бруклин, Брендон Инграм за сада не показује ништа од арсенала због ког су га упоређивали са Кевином Дурентом.

Од пикова прве рунде претходних неколико година Лејкерси су имали Лонза Бола на другом месту, ту је Џулијус Рендл, а Лери Ненс Џуниор је отишао у Охајо и тешко је да ће се наредних сезона изградити кроз драфт.

"Лејкерси треба да победе. Да изаберу неке играче који ће им помоћи да победе", рекао је Брајант за ТМЗ Спортс и на питање да ли треба додати још неког од браће Бол ростеру казао "Ако ће им то помоћи да победе, што да не".

У јуну ће на драфт изаћи Лианђело Бол, средњи од три Бола. Његов старији брат Лонзо је прву сезону одиграо солидно, а Лејкерси су имали скор 35-47, али за разлику од протеклих година неће имати високог драфт пика.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар