Вестерман због повреде пропушта Ф4!

Кошаркаш московског ЦСКА Лео Вестерман пропустиће Фајнал-фор Евролиге у Београду јер мора на операцију леђа.  Падају шансе Армејаца!

Кошарка 17.05.2018 | 08:30
Вестерман због повреде пропушта Ф4!
Бивши плејмејкер Партизана неће се вратити у Београд, пошто му је за заказана операција у Немачкој, објавио је руски клуб.

Вестерман је ове сезоне у Евролиги просечно бележио 4,6 поена и 1,9 асистенција по мечу.

Повреда га је одвојила да шесту сезону у Евролиги у низу заврши на сјајан начин, круном каријере на Завршном турниру у Београду.

Члан Партизана био је од 2012. до 2014. године, а потом је играо за Лимож и Жалгирис.

Некадашњи плеј Партизана ће наиме већ колико данас морати да у Немачкој буде подргнут операцији међупрљенског диска. Колико ће одсуствовати још се не зна. Зависиће и од тога како операција протекне.

Вестерман је иначе ове сезоне резервни плеј Московљана. Није му ни лако у конкуренцији Ћаћа Родригезаи Нанда де Колоа, мада овај други углавном игра двојку. Стога је Вестерман на 17 евролигашких утакмица у овој сезони у просеку играо свега око 13 минута по мечу. И бележио 4,6 поена, уз 1,9 асистенција по мечу.

Није баш кључан допринос, али осетиће се свакако. Мора и Ћаћо да одмори некад.

ЦСКА се у петак у полуфиналу Евролиге састаје са Реал Мадридом, док други пар чине бранилац пехара Фенербахче и Жалгирис.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар