Слика бруталне тортуре(ФОТО 18+)

Иако је у више наврата тражио од МУП-а РС да му достави фотографије начињене приликом прве обдукције тијела његовог убијеног сина Давида, Давор Драгичевић те фотографије до данас није добио. Зашто?

Република Српска 08.05.2018 | 10:59
Слика бруталне тортуре(ФОТО 18+)
Након једног од састанака челних људи МУП-а, министра Драгана Лукача и директора полиције Дарка Ћулума код предсједника РС Милорада Додика, којем је присуствовао и Давор Драгичевић, саопштено да ће истрагу преузети Синиша Кострешевић, начелник Управе криминалистичке полиције РС, а да ће Давор као отац бити дио истражног тима.

Без обзира што је, правно гледано, формално учешће оца у истрази о убиству сина незабиљежено у полицијској пракси, МУП-у РС је послужило само у једном - да умири узавреле страсти и жесток притисак јавности. Да нису озбиљно мислили када су рекли да је Давор Драгичевић дио истражног тима, видјело се и по томе што му нису доставили снимке обдукције иако их је у више наврата тражио. За Давидове личне ствари имају оправдање, оне су доказ који полиција мора да задржи, али фотографије се могу умножити.



Једна од фотографија која је синоћ накратко објављена у ФБ групи "Паравда за Давида" јасно показује да опис из налаза патолога Жељка Карана ни изблиза не говори о степену повреда које су Давиду Драгичевићу нанесене приликом тортуре коју је прошао прије него што је убијен. На фотографији се јасно виде крвни подливи по лицу, изваљени зуби и маснице на врату које су, према неким информацијама још видљивије са леђне стране врата.

Патолог Жељко Каран је на прес-конференцији изјавио да су у питању лакше тјелесне повреде које нису могле довести до смрти, а у томе му је суфлирао Дарко Илић, начелник Управе за организовани криминал. То што тој Управи није било мјеста у истрази о убиству Давида Драгичевића посебна је прича која ће тек да добије свој епилог.

Зашто је некоме стало да те фотографије не угледају свјетлост дана?

Након овога јасно је зашто људи из МУП-а који су Давидову смрт прогласили задесном не желе да се ова квалификација доведе у питање и упорно одбијају да прихвате да је Давид брутално премлаћен и убијен!

Уништавање доказа, одвођење истраге у погрешном правцу и криминализација жртве, сасвим су довољни разлози да сви представници МУП-а који су учествовали на прес-конференцији 26. марта и устврдили да је ријеч о задесној смрти и прије озбиљне истраге, као и министар Драган Лукач, поднесу оставке и буду подвргнути истрази.

Мијешање предсједника РС Милорада Додика у истрагу и његове изјаве и оптужбе  на рачун родитеља убијеног младића и грађана који их подржавају, као и оптужбе о политизацији случаја од стране опозиције која је донедавно стидљиво подржавала "Правду за Давида", говоре нам да је врху РС стало да прикрије криминал, незнање, неспособност и неодговорност у редовима МУП-а, посебно у његовом врху.

(Истинито)

Коментари / 298

Оставите коментар
Name

цовјек

08.05.2018 09:07

Туга цемер и јад.Подрска Давору великом цовјеку,само незнам одакле му снага висе.Он је истински херој ,у сваком смислу.Да му Бог милосни и најмоцнији да снагу да издрзи и ово изгура до краја.Бог је један и њега никакви силници ни тирани никада неце успјети преварити нити побједити.Правда је некада преспора,али је достизна и могуца,и онда када је нико не оцекује.Велика људска подрска породици и овим људима који су уз њих !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ово

08.05.2018 09:18

ОВО ПРЕЛАЗИ ГРАНИЦЕ НОРМАЛНОГ.

Name

Правда

08.05.2018 09:26

Ако је ово њима, лаксе повреде, ја им од срца зелим, исте овакве повреде, као муценику Давиду! Крвници, изивљавате се на дјеци. Заслузили сте да до краја зивота зивите у најгорим мукама.

Name

ПРИЈЕДОР

08.05.2018 09:38

ЈА СТОЈИМ ИЗА ПОЛИЦИЈЕ. А КО НЕ СТОЈИ ИЗА ПОЛИЦИЈЕ? ДРУГА ПОЛОВИНА СНСД-а СТОЈИ ИЗА ПРАВДА ЗА ДАВИДА.......! СЗП са тим нема везе. Рат снсд-а у Бањалуци. Радојчић подноси оставку.

Name

Ако се мало поцесемо

08.05.2018 09:40

Ако се мало поцесемо по глави и замислимо зарад будуцности своје дјеце одмах цемо кренеути у борбу против овакве власти.Без одлагања и цекања Октобра да вецину услове и купе.Само револуција док не буде касно.

Name

ОЗБИЉНО НАЈОЗБИЉНИЈЕ

08.05.2018 09:45

ОВО ЛЕДИ КРВ У ЗИЛАМА И ИЗАЗИВА БИЈЕС,СПРЕМАН САМ НА СВАКИ ВИД ПОМОЦИ ДАВОРУ ДРАГИЦЕВИЦУ...

Name

Ре правда

08.05.2018 09:47

Ајмо правда за Маузера и Кнезевица Који су убијени само јер су проговорили о криминалу сдса.И 20 год после убистава некима не одговара да се убице именују.

Name

не лазите висе

08.05.2018 09:47

Лазних суза ми је преко неке ствари.Како изгледа тијело након 6 или 7 дана у води..укљуците мозак висе!Ову слику су пустили кад су видјели да оцу и овима сто га пале, све мање људи вјерује!

Name

блбл

08.05.2018 09:48

Овако су храбри српски војници тренирали строгоцу на заробљеним цивилима деведесетих година. Овакве повреде нанети дјетету мозе само полицијци који су и у рату ово исто радили само тада нису зртве били срби па нисмо ни марили зато цак смо и навијали. Сада нам се враца сво зло сто смо другоме нанијели.

Name

Леа

08.05.2018 09:52

Драги Боже! Шта су урадили дјетету. Жао ми је Давида, убише га и узеше му право на живот. Језиво, ужасно. Подршка родитељима. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

Name

АМГ

08.05.2018 10:16

Ова политизација доци це главе опозицији.

Name

Полицајац

08.05.2018 10:26

Стид ме је што сам припадник овог злочиначког МУП-а на чијем челу су људи огризли у криминалу, корупцији и убиствима. Да имам икакву другу алтернативу исте секунде би напустио ову злочиначку организацију.

Name

Крајина

08.05.2018 10:45

Лице унакажено до непрепознатљивости. Повреде по екстремитетима. Ударци по кољенима , наткољеницама и потколхеницама. Модрице у предјелу бубрега. А био у води максимално 4 дана. И ово се зове лакше тјелесне повреде. Случајно настале. Све и да је пао у воду, од куд модрице по бубрезима. Како ли је породици кад ово види? Боже мој, спаси нас.

Name

Ре БЛБЛ

08.05.2018 10:46

О цему ти мајке ти?Ста сте ви радили Србима у рату?Нисте тукли,убијали сте по кратком поступку.Уосталом,није мјесто твом коментару овдје.ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

Name

лори

08.05.2018 10:54

Занима ме има ли медју нама неко ко је видио како изгледа тијело које је неколико дана носила ријека.

Name

П

08.05.2018 11:04

Е ово је већ брутално и језиво!Полицијска мафија!

Name

Зоран

08.05.2018 11:32

АМГ Ре: Ако народ буде имали паметан доци це ово главе полицијским кримосима који су направили Апартхејд од РС.

Name

ре ре правда

08.05.2018 11:45

Син Кнезевица је сада у СДС, толико о том, а то сто ви ваше радње покусавате подвалити другима то говори о вама. Ви себе доказујете из дана у дан.

Name

за не лажите више

08.05.2018 11:47

Не вриједи вам црвени што браните овакве ствари, само се укопавате као у живо блато. Прво, није уопште био у води више од 2 дана, а друго, након смрти стаје циркулација крви што значи да су сви хематоми настали заживотно, немој само да неком падне на памет да тврди да су ове повреде од дна корита ријечице. Страшно!!!!

Name

МОНСТРУМИ

08.05.2018 13:16

Оваква изивљавања монструма нису била ни у Јасеновцу. Какав је то болестан ум који мозе овако унаказит дијете.. Зар постоји казна која би била праведна за овакав злоцин. Да ли поциниоци слободно ходају улицама? Каква је свијест код таквих зликоваца?

Name

Игор за НЕ ЛАЗИТЕ ВИСЕ ?

08.05.2018 13:22

Ко си олосу ?

Name

Зоран

08.05.2018 13:32

Крили смо и штитили ратне злочинце зато што су наши, а онај ко је у рату ово радио некоме друге нације данас нема проблем да то исто уради и неком из свог народа. Злочинац остаје злочинац. Неће се ваљда сад задовољити платом од 800КМ и радним временом од 8 сати?! А ви само и даље причајте "Шта су они нама радили?" или "И они су нас." Доћи ћете и ви на ред.

Name

Ре Ре Правда

08.05.2018 13:43

Од цега сте направљени црвени сектаси? Ни слика монструозно убијеног дјетета вас не мозе узнемирити. Да ли је могуце да је Миле Додик у вама убио и задње зрнце људскости, да је од вас направио зомбије? Срам вас било, ако уопсте знате ста знаци та ријец.

Name

Ре "Полицајац 12:26" РАСПУЦХИН

08.05.2018 13:59

"Полицајац" Имате алтернативу! Можете , као ји ја , на биро за запошљавање. Можете као и многи други у бјели свјет по кору хљеба. Можете много тога само не служити овај накарадни режим али Ви то не желите и само тражите оправдање.

Name

за не лазите и амг

08.05.2018 14:16

Оцигледно вам се леди крв у зилама...

Name

Та Ре Ре правда

08.05.2018 15:17

Мајмуне убили ме то сто говна ко ти само ститите једну дјецу а другу убијену и не спомиње ста је тај вреднији од оног кога уби цлан сдса,По цему ти мерус то Боте Који би за гајбу пива и своје дијете изди

Name

За Ре ре

08.05.2018 15:27

Боте сдса Који за гајбу пива би срао и на себе.мени је зао тебé сто Сте слијепи и невидите да ово сто се ради нема везе са правдом.ако цемо тјерат правду ајмо од поцетка.колико је досад било убистава неријесених.засто се нико није огласио?засто се цути на поједина убиства,Зар сви Који су убијени не заслузују правду.небраним никог,Ал ако цемо реално свака зртва заслузују правду.и да ти казем нисам ни једна странка.и како би волио да се ријеси ово убиство тако да се и сва остала ријесена и да сви одговарају Који требало.

Name

Човек

08.05.2018 16:04

Ово се МОРА рашчистити до последњег детаља!!!Након ових фотографија од којих се утроба преврће а које су до сада доступне јавности; након неколико анализа стручњака, Васковић, Радовановић, немогуће је наћи дефеницију онога чему је овај праведник био изложен прије него је душу своју испустио. Намерно користим термин "онога" јер други термин који би био много, много примеренији, једноставно не могу. Господе Боже, до чега смо дошли???

Name

ре ре не лажите више

08.05.2018 16:27

Ако теби плиткоумни човјече након ове фотографије нешто није јасно онда ћу ти објаснити.Дакле тијело није било у води 6-7 дана него врло кратко.Сам отац покојника је скретао пажњу да тијело није било "надуто" од воде нити је имало непријатан мирис.Ови подљевци и овај хематом на лијевој сљепочници је настао док је момак био жив.Јер као што ми иоле начитани људи знамо да на мртвом тијелу не могу настати модрице.Јасно је да је момак убијен.Сада објасни ко лаже?Слике или Муп,Тужилаштво,истрага или ?

Name

За Црвеног Бота

08.05.2018 16:29

Ботино, не мути воду. Ако немас људскости, бар се уздзи од ифиотских коментара. Сто не коментарисес вијест о пљацкама у Путевима Српске? И уписи неку сколу за описмењавање јер си неписмен а 21. је вијек.

Name

Каражож

08.05.2018 18:29

Какве везе има СДС ,и опзиција људи указују на бруталне пропусте и не утемељене изјаве у вези убиства.Људи указују да несто није уреду да институције нераде свој посао и да зато неко мора да буде одговоран ,у цему је проблем ,у цему је проблем да се увази став градјана а не политике или опозиције.Оцигледно је да институције нераде свој дио посла професионално и одговорно.

Name

Милица плавсиц

15.10.2018 21:40

Сви из Мупа у затвор 45 година заједно са додиком Они су дзубрад смрдљива криминалци и убице ! Дали имају дјецу ! Бог им дао исто тако и њиховој дјеци Амин ! Правда за Давида ! Истина це да побједи !

Name

Рибник

10.05.2019 05:03

Правда за Давидаааа! Даворе само до краја до истине ово јеневидјено зло .Ста су урадили од дјетета само зато сто је провалио. њихове криминалне радње.Е зати Даворе копај и ногама и рукама да додјес до истине и правде.Иди трази помоц на крај свијета а недопусти да злоцинци овог цина продју неказњено.

Name

Страсно

08.05.2018 09:11

Да ли је могуце да овако несто полиција прикрива и сакрива убице.Људи моји освјести те се,пустите странацка радна мјеста,ово вец сутра могу бити наса дјеца.Сви морамо истрајати да се пронадју убице и да се санкционису они који ово прикривају.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАДА.

08.05.2018 09:35

ОДАКЛЕ НЕКОМЕ ПРАВО ДА СЕ ИЗŹИВЉВА НАД ТУĎИМ ДЈЕТЕТОМ. БОЗЕ МИЛИ ОПРОСТИ МИ .ОНИ НИСУ НОРМАЛНИ✊

Name

Увидјај

08.05.2018 11:02

НЕ ЗАБОРАВИТЕ ИНСПЕКТОРА КАРАНОВИЦ БОЈАНА КОЈИ НИЈЕ ИЗБРСИО УВИДЈАЈ!!!!

Name

Истина

08.05.2018 11:33

Убили га припадници полиције. Прикривају јер би сви "пали". Цувају своје г....е.

Name

!!!

08.05.2018 12:13

После свега виђеног и ове агоније дуже од 40 дана, као неко са прилично година. У рату 4 године у војним санитетима, да не спомињем колико ми је рањених и мртвих прешло преко руку, јер незнам. За ово што видим на овим сликама, а и на оним раније ријеч "масакр" можда нема довољну тежину, па с'тим у вези питам себе и друге постоји ли у РС-у институцијама на нивоу БиХ, савјету безбиједности УН-а, суда у Стразбуру или било гдје на планети икакав орган који може да изда налог за хапшење поменутим лицима у овом тексту и да се случај експресно завршава јер пријети да се отме свакој контроли, а то валда нико нормалан не жели. Надам се да ће данас по подне Модричани показати достојанство и одазват се у што већем броју на тргу у 18 х. Правда за Давида

Name

Струцњак Каран

08.05.2018 16:24

Ово било који патолог или судцки вјестак медицинске струке кад види зна да је премлацен и бацен у воду..Дјете је пребијено кода га је Воз удари о како мозе бити несретан слуцај.

Name

Гага

04.05.2019 18:32

Овдје нема лази нема преваре , све се види на снимцима како су врсили тиртуру над овим дјететом Недај бозе ником видјети своје дијете овакво измуцено и убијено.Као сто су Давор и Сузана видјели свог Давида. Зато Даворе само храбро и до истине због свог Давида. Док ти куца срце не одустај док невидис пред собом злоцинца који ти је ово направио од твог дјетета. Правда за Давида!

Name

Сански Мост

16.05.2019 12:50

Правда за Давидааааа!

Name

Багy

08.05.2018 09:15

Ово је срамота за Б.луку за р.српску за цитав српаки народ сро не изадје 100.000 људи на трг и на протесте правду за давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ИСТИНА

08.05.2018 12:20

Све сто радите са смрцу давида и манипулације са оцем давора је народ процитао и све то да урусите власт али- ово сто радите урусице српску ударате на институцију мупа а то неце ици 30 000 је у рату дало зивот за српску да би је ви урусили манипулацијама.

Name

зе ре истину

08.05.2018 12:55

Ударамо на криминалце појединце који су запослени у институцијама.Можда си ти један од њих па се кријеш иза институције. И на овај ужас, то је све што имаш рећи ? Чега се ти заправо плашиш ?

Name

за ре истина

08.05.2018 13:22

Јаду острашћени...доће и наших пет минута, а онда ћете се сакрити у мишије рупе!

Name

Правда

08.05.2018 13:25

Ови сто одскацу од подрске Давору и правди за Давида, нису обицни БОТОВИ, то су исте УБИЦЕ, Давидове! Запитајте се, ко би нормалан, пљувао мртво, невино дијете!!! Запитајте се, гдје су убице??? Ево их овдје, пљују!!!

Name

Ре Истина

08.05.2018 15:58

Давор је градио,ја сам градио,брата сам изгубио,крварили смо за ову багру ако треба ми це мо је и срусити па нека иде све у пизду матереиму висе.Дезертери,ратни и послијератни профитери су сад милионери ,њихова бахата дјеца се изивљавају,сви су сад неки курац а нама дјецу убијате, јос дајес себи за право да коментарисес тако мајмуне један.

Name

За ре истина

08.05.2018 16:47

Буразеру каква је то институција која ради овакве ствари? И треба као таква да се уруси, и да не постоји.

Name

Бјељина

11.05.2019 19:41

Сто масовно омладина вам бјези из Бања Луке. Зато сто су преузели све криминалци.И убијају кога хоце и рафе ста хоце.Мазу јадмом народу оци.Али неце моци дуго.

Name

Соња

08.05.2018 09:17

Ово је да цовјек пресвисне. Не могу доци себи. Господо посланици изјасните се 10-тог да ли сте слијепи послусници политике или сте и ви родитељи и људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеки

08.05.2018 09:52

Ја уопште не знам какву везу има Народна скупштина са овим. Одговорни су МУП и Окружно тужолаштво и они треба да раде.

Name

Правда

08.05.2018 10:19

Они мисле да су они застицени, као и њихова дјеца. Јесу "мозда", сада застицена! Ово вам нико опростити неце, такву су мрзњу изазвали, да це морати да се деси око за око! То це вас опаметити, друго ниста. Зло за зло, се враца. Неце ни твоје безбризно да зиви.

Name

ре Пеки

08.05.2018 11:09

Није поента о Скупшини као носиоцу законодавне власте, већ је поента у томе што већина господе НАРОДНИХ посланика неће да изнесе свој став о свему што се дешава, а знају давати изјаве и лапрдати о којекаквим маргиналним стварима. Да ли су и они грађани ове државе?

Name

Ре пеки

08.05.2018 13:06

Добро јутро Пеки !!! Па да су радили, не би досло до сједнице.

Name

Гром

08.05.2018 09:20

Људи ово је језиво, надам се да це сви они који су били сумњицави да ли је убијен конацно схватити истину. Казу ријетки који су га видјели мртвог да би људи знали ста му је све урадјено моментално спаковали ствари , покупили дјецу и побјегли главом без обзира из ове дрзаве. Узас најгоре врсте , и нека је на цаст и образ свима који подрзавају муп и остале који опструису исттагу и комплетан слуцај. Бог це да им суди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТУГА.

08.05.2018 09:49

МОСТРУМИ И ЗЛИКОВЦИ. НЕДАЈ БОЗЕ НИКОМЕ.

Name

Лаусанери

08.05.2018 12:55

КАРАНОВИЦУ РОБИЈА ТИ НЕ ГИНЕ ДОСТА СИ МАФИЈАО.!!!! ХАПСИТЕ ТОГ ИНСПЕКТОРА ОН ЗНА СВЕ .

Name

За гром

08.05.2018 17:01

Не видим о каквом бјежању и напустању државе причате? Од кога бјезати и коме своје остављати- можда бас то јесте циљ? Ваљда се треба борити против багре која се осилила.

Name

Размислите

08.05.2018 09:20

СНСД-овци,ниста погрдно,али се добро запитајте:како би се осјецали да је ово неко од васе фамилије.Гласали сте за ове монструме амозда нисте знали какви су.Сад знате,потруди те се да одговарају пред законом.Не дозволите да се овако несто деси опет у новембру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

08.05.2018 09:37

СНСД јако подрзава да се сто прије открије истина и да ако истрага утврди убицебуду ухапсене и осудјене на највису могуцу казну. Поред тога СНСД трази и да сауцесници који су прикривали или нису цинили ниста да се отрију убице такодје одговарају.Знаци СНСД не мозе бити крив или се сматрати кривим за дјела или недјела неких "цланова" СНСД-а па макар то био и министар или било ко! Са сигурносцу тврдим да Предсједник Републике гдин Додик трази и тразице да се овај слуцај испита и да се све расцисти!

Name

Ре ккк

08.05.2018 09:56

Па ко је све те ликове поставио на те функције? СНСД! Те нешто и СП и ДНС! Значи, СНСД заједно са СП и ДНС је одговоран за ову лакрдију од истраге. Да су људи СНСД би их смијенио за једну ноћ све! Али ми се чини да су они сада јачи од СНСДа, од оних који су их поставили на та мјеста. Додик им не може ништа. Додик их се боји. Лијепо је Рајко Васић недавно рекао да Давидове убице штити СНСД!!!

Name

Ре Размислите

08.05.2018 09:57

Ма шта некога етикетираш што припада било којој политичкој опцији, ако је било убиство тај има име и презиме, ако неко и прикрива убице и тај неко има име и презиме... Нелупај ко максим по дивизији... Ј

Name

@ккк

08.05.2018 10:16

"...са сигурношћу тврдим..." па јел стварно мислиш да смо траве пасли у РС?

Name

Улицни Ходац

08.05.2018 11:23

Цуј овог цлана Кју Клукс снсд Клана! Ух ух. Доци це и тај дан, све је близи. Јос само маалоооо малкицеееее. И заврсицете тамо гдје вам је и мјесто; у контејнерима и повезани за градске бандере. Па онда на дуге робије. Па затим запљена нелегално стецене имовине. Ух ух. Отказао сам посао у иностранству да лицно уцествујем у свему и са сигурносцу теби лицно тврдим да це вам огорцени и преварени народ јебати милу мамицу. Задесно. На улици. Давида вам нецемо опростити. Ви нисте фасисти. Ви сте аутосовинисти са резимеом клерофасиста. Отац вам је Миле Будак свима. Трецину сте превели на аутосовинизам, трецину сте протјерали, а преосталу трецину садистицки психицки малтретирате и јебете у здрав мозак. Ко вам се супротстави заврси као покојни Давид, нек му је вјецни мир и лака ова крвљу и неправдом натопљена земља. Нисам цлан ни симпатизер ниједне странке. Занима ме само ИСТИНА, ПОСТЕЊЕ, ЦАСТ, ЉУДСКОСТ, ПРАВИЦНОСТ И ПРАВДА. А ви православне устасе, немате ниједну наведену особину. Давида нецемо опростити. Правда за Давида. Правда за Дзенана. Правда за све недузно страдале. Правда за оне које је полиција сиканирала, тукла, приводила, без правог разлога. Правда за праведне. Неправеднима букагије, запљена имовине, а послије одслузене казне и депортација из дрзаве да вас насе оци висе не виде никада. Око за око, зуб за зуб. Куцно је цас. Г О Т О В И С Т Е ! ! !

Name

Драган Лаус

08.05.2018 11:30

КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА ТАКВИХ КОМЕНТАРА .Ј.... СТРАНКЕ Ј... ПОЛИТИКУ КАД ВИДИС ОВАЈ УЗАС,ОВЕ МОНСТРУМЕ И ПОМАГАЦЕ СТО СУ ОВО УРАДИЛИ ТРЕБА ОДСТРАНИТИ ИХ ОКРУЗЕЊ И ПОСЛАТИ НА РОБИЈУ,ЗБОГ НАС , ЗБОГ НАСЕ ДЈЕЦЕ ,ЗБОГ БУДУЦНОСТИ.ДРУСТВО КОЈЕ ИМА НА ФУНКЦИЈАМА ОВАКВЕ МОНСТРУМЕ НЕ МОЗЕ ОЦЕКИВАТИ СВЈЕТЛУ БУДУЦНОСТ.МУП-а КАД СЕ ВИДИ ОНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА СТАМПУ МОРА ДИСТАНЦИРАТИ ОД ТАКВИХ,ПОСТО И ДАЉЕ ВЈЕРУЈЕМ ДА ЈЕ 90% ИСТОГ ПОСТЕНО.УБИЦЕ ЈЕ УБИЦА БЕЗ ОБЗИРА КОЈОЈ СТРАНЦИ ПРИПАДА,НЕ КОНТАМ ЉУДЕ КОЈИ БРАНЕ ТАКВЕ МОНСТРУМЕ -СРАМ ВАС БИЛО ВИ РАЗМИСЉАТЕ САМО О СЕБИ И КОНТАТЕ АКО СЕ ОВИ ИДИОТИ СКИНУ СА ФУНКЦИЈЕ ОДЕ И ВАСА СТОЛИЦА . СТО СЕ НЕ УГЛЕДАТЕ НА ОВУ ЉУДИНУ ОД ДАВОРА,КАКО НЕКО ИМА И МАЛО ОБРАЗА ДА КОМЕНТАРИСЕ ЊЕГОВЕ ПОСТУПКЕ. МОГУ САМО ЉИГАВЦИ ,СЕБИЦЊАЦИ УБИЦЕ ,ЉУДИ БЕЗ ИМАЛО МОРАЛА, ЉУДСКОСТИ-ПОГЛЕДАЈТЕ СЕ У ОГЛЕДАЛО .

Name

ре ккк

08.05.2018 11:41

Милорад Додик да има добре намјере вец би предузео конкретне потезе и у слуцају Давида Драгицевица али и у слуцајевима Николе Дјуровица,Милана Вукелица и у слуцају зене која је прегазена на западномтранзиту итд итд...али Милорад је цовјек који нема добре и цестите намјере...

Name

ре ккк

08.05.2018 13:25

Ти си ухљеб и странацка проститутка...све сто је урадјено у истрази је опструисало праву истрагу...коме ти просипас искрене намјере?!

Name

Пензионер

08.05.2018 16:48

Вјерујем да це Предсједник Додик све уцинити да се убице открију и казне.

Name

Ре пензионер

08.05.2018 18:39

Знас добро да неце !

Name

Бањалуцанка

08.05.2018 09:21

Господе Бозе..јадно прејадно намуцено дијете,јадни родитељи.Засто је ово дијете оволико муцено?Засто ми то не моземо сазнати?Засто вуцете за нос властити народ?Јесу ли имена убица вреднија од ових смртоносних рана?Засто Предсједнице..кад се вец Ви о свему питате..засто нема истине и правде за Давида за све нас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

08.05.2018 11:21

Ја молим БН телевизију, да ову фотографију објави у дневнику. Ако треба, нека пар дана приказују фотографију у својим информативним емисијама. Нека народ види о цему се ради.

Name

плаyер

08.05.2018 12:03

Јебо вас висе снсд и сдс и остали. овдје је питање о смрти. Који смо ми имбенцилан народ није ни цудо сто нам се овако десава. Овдје нема дрзаве а ни власти и тацка.

Name

Не свађа се

09.05.2018 10:54

Свађа је неће помоћи никоме, није битно ко си, шта си, битно је кажњавање убица и њихових помагача! Свако ко мисли другачије је исти као и они, нема ту расправе. Казна за злочин!

Name

Разлог

09.05.2018 16:39

Разлог је сто је убијени момак изврсио провалу у објекат који је у власниству јацег политицара након цега је исти наруцио убиство. Сада истог политицара не зеле да издају јер би у том слуцају многи други "пали".

Name

Превише је

08.05.2018 09:21

Има ли о чему другом писати него о овоме? У реду једна или двије вијест дневно, али ово је раубовање. Претјерали сте брате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија за Превисе је

08.05.2018 09:35

Наравно, мозе се писати и о јефтиним дусама као сто си ти, али постен народ има вазнијих ствари...осим тога народ није претјерао....народ је једино претјерао са цекањем до сада.

Name

Ре Превише је

08.05.2018 09:41

Превише су тукли Давида.

Name

Дијагноза

08.05.2018 09:41

Зар Ви знате шта је превише? Да знате зауставили бисте се! Ово је тек почело...

Name

ЈЕ ЛИ

08.05.2018 09:45

Је ли то једини коментар након што сте видјели ову слику?

Name

Зворницанин

08.05.2018 09:47

Ре превисе је и за твој коментар прво погледај ову фотографију муценика Давида помисли на своју дјецу ако и имас па онда писи коментаре срам да те буде. Ја се само питам зар је могуце да овако несто моза људса рука да уради.

Name

Никола

08.05.2018 09:51

Да је ријец о твом дјетету, или некоме близем од твојих, говорио би ово сто сад говорис?? Имас ли дусе, или си једноставно хладни идиот кога заболи за тудјом муком???

Name

Никола

08.05.2018 09:51

Да је ријец о твом дјетету, или некоме близем од твојих, говорио би ово сто сад говорис?? Имас ли дусе, или си једноставно хладни идиот кога заболи за тудјом муком???

Name

За превисе

08.05.2018 10:07

Ко те тјера да долазис на сајт?? Теби је превисе?? А ста мислис би ли било превисе да се теби ово догодило?? Ајмо марс у кладионицу одакле си и досао и ударај превисе?

Name

доми ре превисе је

08.05.2018 10:11

Засто је превисе истине цовјеце,јеси ли ти нормалан.ста да су твоме дјетету ово урадили.дали би било превисе.јесил цовјек или звијер

Name

Превише је

08.05.2018 10:18

Па, мислите Ви шта хоћете, али према покојном младићу и породици није коректно и поштено пуштати овакве фотографије на интернет. Било је раније фотографија које су јасно показале да је дечко премлаћен, тачније убијен, и зашто поново то приказивати? Зна се коме се овакве фотографије показују? Шта одмах пјените када немате појма и незнате због чега сам ово написао? Једини сте Ви "задужени" за добре коментаре овдје,је ли? Нико други несмије ништа написати, одмах је незнам шта веч. Срамота колико сте реални и парламентарни, а за то се као залажете. И Зворник, имам дјецу и никад' небих допустио да се овако нешто објави. И да ти кажем, ја бих то другачије урадио и ријешио, вјеруј ми. Мени неби требао ни Фејсбук ни било који медиј, нити некакве додатне истраге. Чекао бих 7 дана, а након тога бих био или у земљи или у затвору. Ја од недај Боже своје муке небих правио ни ријалити нити бих допустио да неко млати самном. Толико борци за слободу и правду.

Name

@Превише је

08.05.2018 10:18

Сада убиство има лице које ћемо сви памтити до избора. А онда правац затвор, сви из садашње власти!

Name

За превисе је

08.05.2018 10:32

Уство, то би ву зељели-да отац оде у затвор,да се тамо "самоубије" као онај несретник јуце.Ако ти сметају слике гледај РТРС и узивај.

Name

Ре за превисе

08.05.2018 10:56

А ста мислис како је родитељима оног дјецака из Копривне сто су имали само једно и да убица није Био ни Минуте у затвору? Јел то правда говна једна.јел и ти родитељима незаслузују правду? Јел говна немогу на Постен нацин добит изборе вец преко ове трагедије.

Name

Мајка

08.05.2018 11:03

Идиоте,мозе се писати,о цему би прије? О кисобранима и зардињерама у Господској или о томе како је вама ухљебима добро ?! Па погледај ста је дјетету уцињено! И нико јос не одговара ! Овцо једна !

Name

Казна за злочин

08.05.2018 11:31

Ах мили моји, превише је ово што су урадили дјетету, то је превише и не може се прогутати. Казнити починиоце и помагаче најгором казном, то је једина утјеха најмилијима који су остали без своје душе Давида.

Name

градјанин

08.05.2018 12:42

Море марш стоко снсд-овска...да вам је као и све до сада да продје неказњено....е не мозе...бас ме занима да ли био био БОТ црвених кмера да је ово твоје дијете...ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!!!!!!

Name

Ре

08.05.2018 14:48

Ајд у школу да научиш граматику, па онда дођи на портал да коментаришеш.

Name

Правда за Давида

08.05.2018 16:10

Срам те било, па син нечији, чедо мајчино и очево, је овако изубијано Инна крају брутално убијено а убице се штите . Марс, срамоти људска. Мало је сваки дан, треба да нон стоп о томе пишу док се убице не пошаљу у затвор. Ако те не дира оваква трагедија, ниси човјек.

Name

Ре превисе је

09.05.2018 06:49

Нисмо ми твоја браца.Ти си изрод.Није превисе да сваки дан по десет сати дрзавна РТРС пјева хвалоспјеве диктаторима и бесрамно лазе о томе како се код нас зиви боље него у Свицарској док убијате на разне нацине властите градјане,неке сиромаством а неке орузјем.Овдје се не ради само о Давиду вец о насем опстанку на овим просторима.

Name

Превише је

09.05.2018 07:00

Превише је и Вас... Ништа ново нисте написали, не желите чути друго мишљење, стално понављате исте ствари и исте тезе. Својим понашањем само одмажете том оцу и истини и правди за коју се тако залажете. Овдје је стављено упозорење Фото 18+, па је ли са тим мислите спријечити дјецу од 7 година која висе по интернету да виде ову ужасну фотографију. Ви би ову слику качили сваки дан на сваком порталу, у дневнику? Ко сте Ви да то радите, нисгте Ви родитељи овог дечка? Ви узимате себи за право и превише...

Name

Ре Превисе је

09.05.2018 08:57

Зелимо ми цути друго мисљење самоод некога ко је у стању да га формира без да буде пристран.Наравно да понављамо исте ствари.Хоцемо правду,слободу,правну дрзаву,безбједност,равноправност свих градјана,нормалан зивот...Отац је покретацка снага свега и уз његову дозволу се све ово и ради.Такви попут тебе му одмазу релативизирањем,умањивањем злоцина,скретање с теме ,брањењем дрзавне мафије....Тебе су као сад забринула мала дјеца.Кога ти фолирас????Да те брину та дјеца придрузио би се градјанима на тргу тако да неморају недузни људи да страдавају,а и та дјеца кад одрасту да им се не деси исто.Да,али ја имам дијете.Ако данас не помогнемо Давиду за пар година це се десити исто мом дјетету или некомдругом дјетету.Сви смо ми дио овога друства и треба се борити против неправде која је уцињена било коме.Зар се један од васих папака не залазе да се Срби уједине.Е па сад смо се ујединили!!!!!!!!!!!!!!

Name

Ре

09.05.2018 09:17

Волио бих да смо се ујединили друже мој, али видим да смо се сад тек дебело подјелили. Видиш то и ти, ваљда ти је јасно.

Name

Ми смо уједињени

09.05.2018 10:44

Ниси у праву.Ми смо де ујединили око исправних вриједности које це овом друству донијети нормалнијни зивот.Ми се и не зелимо ујединити са лоповима,убицама,опортунистима.Они немају ни вјере ни нације.Они раде против српког народа,а са таквима нема уједињења без обзира сто они изигравају српске патриоте.Такодје зеимо људе којима је прпоганда с дрзаних медија опрала мозак да освијестимо и да им објаснимо да они сутра могу зртва на било који нацин и да требају да се одупру дрзавном терору.

Name

БОБА

08.05.2018 09:24

НЕ ДАЈ БОЖЕ НИКОМЕ НИ НАЈВЕЋЕМ НЕПРИЈАТЕЉУ.ЉУДИ КАД ИМАЈУ МОЋ МИСЛЕ ДА ИХ НИШТА НЕ МОЖЕ ИЗНЕНАДИТИ.ВАРАЈУ СЕ.НЕМАЈУ СИГУРНО СНА СВЕ ЈЕ ГЛУМА .ЖИВЕ УОБЛАЦИМА НИКАКО ДА СЕ СПУСТЕ НА ЗЕМЉУ.МИЛОШЕВИЋ,СЕНАДЕР СУ ИМАЛИ ОДБОЈНУ ФАЦУ УМИШЉЕНУ КАО ДИКТАТОРИ АЛИ СА ЛИСИЦАМА СУ ИЗГЛЕДАЛИ КАО НАЈВЕЋА ЉУДСКА БИЈЕДА.НЕКА ВАМ ЈЕ ТО НА ПАМЕТИ.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цовјек

08.05.2018 09:25

Добро досли у РЕПУБЛИКУ СРБСКУ гдје владају криминалци И УБИЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

резиме

08.05.2018 11:16

Домаце банке унистене, домаца велика предузеца унистена, имовина распродана кумовима или тајкунима, млади немају будуцности и одлазе.. Па има ли и једна тацка која је ова власт ваљано урадила?

Name

Младен

08.05.2018 11:46

Правда за Давида и све поштене и часне људе.

Name

...

08.05.2018 12:55

ПРАВДА !!!

Name

ЈОВО

08.05.2018 18:18

КО ЈЕ УБИО МИЛАНА ВУКЕЛИЦА? НЕКА ДОДИК КАЗЕ ИСТИНУ ОН СВЕ ЗНА! ГОДИНАМА СТИТИ УБИЦЕ СРАМОТА

Name

Кљуц

11.05.2019 19:38

Нека БН телевизија приказе снимке Давидове да народ види камо су то дијете муцили.

Name

Ранко

08.05.2018 09:26

Какав је то људски ум био да овако унакази недузног и невиног дјецака. Овакве слике унаказених лица су се само могле видјети у задњем рату деведесетих година. Ово ни зивотиње неби урадиле. Похапсити убице, сауцеснике и све осудити на дозивотну робију али не да лезе вец их гурнути у рудник да не виде ни сунца ни мјесеца !! Ти који су то зрадили имају највеци поремецај ума....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

08.05.2018 09:27

Боже, само се питам зашто те ноћи када је знао да му пријете није узео такси и отишао кући. Зашто није остао код стрица у кафани? Зашто није тражио помоћ од оца? Зашто је био храбар? Зашто се није бојао? Зашто је вјеровао људима, пријатељима? Зашто је вјеровао да га држава и полиција штите? Зашто је вјеровао да је ово друштво сигурно за живот?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.05.2018 10:15

Оцито је био намамљен од стране убица. Несто раније је у Требињу убијен млади цовјек од стране лазног пријатеља,вјероватно да се ни он томе није надао.

Name

Борац

08.05.2018 09:27

Ко це сада да гласа за фасистицку власт ово је геноцид Додика и његове мафијаске власти сви на изборе и казнити багру. Ово нема нигдје на свијету да полиција убја и стити криминалце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

08.05.2018 09:28

Ово је страшно да страшније не може бити. Али запамти те зликовци да ће вас стићи казна. Ко је год умијешан у ово свирепо убиство ДАБОГДА СЕ ОД РАКА РАСПАДО И НЕ МОГАО ЛАКО ДУШУ ИСПУСТИТИ КАО ШТО И НЕЋЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

08.05.2018 09:28

Ово је страшно да страшније не може бити. Али запамти те зликовци да ће вас стићи казна. Ко је год умијешан у ово свирепо убиство ДАБОГДА СЕ ОД РАКА РАСПАДО И НЕ МОГАО ЛАКО ДУШУ ИСПУСТИТИ КАО ШТО И НЕЋЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

08.05.2018 09:30

Слика говори више од хиљаду ријечи.Додик,лукач,илић,ћулим.....сучесници или убице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

08.05.2018 09:51

Миро, какве везе има Предсједник Додик са овим слуцајем осим сто је као одговоран и осјецајан цовјек отисао на залост код родитеља трагицно настрадалог Давида. Поред тога у складу са својим овласцењима урадио је све сто је један родитељ и градјанин и Предсједник могао да уради. Разговарао је са гдином Драгицевицем и дао му пуну подрску , све у циљу расвјетљавања овог слуцаја. Права адреса за откривање ове истине је тузиластво и нико други. Тузиластво руководи истрагом, даје наредбе полицији, врси истрагу и подизе оптузницу .Потребно је сто хитније да тузиластво поцне да ради свој посао одговорно и постено!

Name

За све моје људе што упорно се труде да сутра боље буде

08.05.2018 10:35

Одговор за #ккк Додик има везе јер је он у врху МУП-а поставио све ове ниткове, криминалце и убице као што су Лукач, Ћулум и слични.. И није тачно да је тужилаштво криво јер оно преузима случај након што МУП одради своје а МУП је застрашивао сведоке, скривао доказе, лажирао обдукцију, скривао чињенице и сл.

Name

Правда

08.05.2018 11:22

Зато цовјек данима прозива неписмену Славицу Матијасевиц.. По ономе сто прицају, сви који су имали сусрет, са поменутом персоном, нема ни а, позитивног.

Name

ре ккк

08.05.2018 11:49

Додик има везе са много циме али доци це вријеме када це се много тога сазнати,немислим на вријеме прије или послије неких избора углавном истина це угледати свјетлост дана кад тад.

Name

за ККК

08.05.2018 12:00

Само ти брани додика, а он је ипак највећи кривац за ово. Узурпирао је све институције, без његовог мига не раде ни полиција ни тужиоци, да је хтио да се пронађе убица Давида Д. он би тражио да се то и уради, али не преко ТВ-а већ зна се гдје. додик није "повукао окидач" али је вееелики саучесник, у рангу са набројанима (лукач, каран, илић, врећо, карановић, лепир...)- сви негативци само малим словом се пишу.

Name

За ккк

08.05.2018 12:30

Ма једи говна више, тај исти Додик у хотелу Босна ј...е Бога јер он је мош мислит дигао патолога из Бгд у по ноћи а онда му лично патријарх долази на славу, е мој јадни народе. Миле гријеси се не могу откупити са молитвама и 10 здраво Марија

Name

Тегелтија

08.05.2018 12:34

ккк... Овај како ти рече предсједник је најодговорнији у свему, пошто су сви ти у МУП-у и тужилаштву његов избор и припадници СНСД-а, ДНС-а и СП. Својом накарадном и пријатељски и родбински увезаном кадровском политиком је заслужио да буде прозиван и да сноси одговорност за све досад убијене па и за Давида. Добро је сваком познато ,осим изгледа теби да се нико неможе запослити нигдје ако није члан секте. Упитај свог предсједника коко је своју младу љубавницу запослио у министарство финансија. Зграда је највећи бордел у Бања Луци. Ако ти не видиш ко је рудоња од слијепе љубави према њему нико ти неможе помоћи осим кад и теби стане једном на реп, тад ћеш се сјетити овога.

Name

@ ккк

08.05.2018 17:48

Каквих 10 Здраво Марија? Ваљда се каже Богородице Дјево - код нас Православних?!

Name

Пеђа

08.05.2018 09:30

Слика говори више од хиљаду ријечи. Ово се не може коментарисати осим ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар- Билеца

08.05.2018 18:21

Доста висе лоповске власти. Убили сте Давида дијете од 20 година, убили сте Дјуровица дијете од 20 година! колико јос дјеце треба да убијете??? багро црвена како вас није срамота овог народа. опљацкали сте народ а сад сте поцели и да убијате

Name

Wодолија

08.05.2018 09:31

Мислим да је немогуце да било ко од тих из МУП-а буду тренутно оптузени, јер то би знацило да би све било откривено....сав криминал у којем многи и из плитике и из институција директно уцествују....фактицки би се све скрсило.....сва та "пирамида" ....овдје се не ради само о прикривању убиства....вец и о прикривању свих незаконитости из протеклих година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

08.05.2018 09:45

Није истина, ако је било ко несто урадио или прикривао, одговараце будите сигурни!

Name

Лилy

08.05.2018 10:13

Ајд ти мени ккк одговори како то да полицијски инспектор купи куцу од 700.000 км на Паприковцу.Хоцес адресу?Је ли од плате?

Name

За све моје људе што упорно се труде да сутра боље буде

08.05.2018 10:38

#ккк па видимо да неће, исто као што ни бивши министар полиције није одговарао кад је убио оног дечка у саобраћајки па су успешно заташкали и невиног човека послали на робију.. Причај ти ботино бајке малој деци, ми смо већ велики, одавно..

Name

Биће тако

08.05.2018 11:20

Тако је, сви заједно падају, јер сви једни друге држе у шаци. Правда и правда за све настрадале и њихове најмилије и људе који су им подршка у овим тешким временима.

Name

Бањалука форум

08.05.2018 09:35

Погледајте како се на Бањалука форуму коментарисе "случај Давид Драгицевиц"... Каква ус морас бити да писес овакве ствари?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

08.05.2018 12:55

Распали ко фол интелектуалци у годинама и највеће режимлије су на том форуму. Част изузецима! Ако желиш ефикасно испирање желуца а без одласка у хитну помоћ, посјетиш тај наззови форум и проблем ријешен.

Name

xXx

08.05.2018 13:38

Има право да пише ко шта хоће ! Свеједно се сви баве неким нагађањима,нема ту више објективности ни на једној страни.

Name

Вупер

08.05.2018 09:37

Није то незнање, они светски прваци који раде против бога и народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вупер

08.05.2018 09:37

Није то незнање, они светски прваци који раде против бога и народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

страшно

08.05.2018 09:39

Милорад Додик и комплет Влада Жељке Цвијановић да поднесу оставке! БРУКА И СРАМОТА! Ово је нажалост печат на владавину Миле Додика, која показује сву неспособност, бахатост, дрскост, безобразлук и сав шљам на једном мјесту. Срамите се снсдовци, а и ови днсовци, ако је ријеч ријеч онда изађите из криминалне власти господо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

08.05.2018 10:04

За Страсно, знаци гдин Предсједник Додик нема никакве везе са овим слуцајем осим да у складу са својим овласцењима и људским осјецајима мозе дати пуну подрску да се овај слуцај ријеси!

Name

ре ккк

08.05.2018 11:55

Додик са овим слуцајем нема директне везе али има индиректне а ста са слуцајевима са којим има директне везе............

Name

Борац за ккк

08.05.2018 12:43

Шта ти магарче знаш о његовим овлаштењима. Покушај једном изаћи из његовог дупета па да видиш који је то монструм и нечовјек. Ти си очито његов корисни идиот и зато му љубиш дупе. Врло добро зна овај народ ако ти бједо људска незнаш шта све је овај монструм за своје владавине у овом периоду урадио. Највећи криминални шљам ове државе је довео на чело најважнијих институција и сада он није одговоран. Ко је коњу именовао мандатара и све даље. Знам да си један од његових и да си задужен за овакве коментаре али ти морам још једном рећи да си као и он психопата, олош и идиот.

Name

ккк

08.05.2018 13:31

Борац, ви само знате вриједјати без било каквог аргумента. Залазем се да се овај слуцај ријеси сто прије, да тузиластво напокон поцне радити свој посао.Предсједник Додик је цовјек који никада никоме није урадио ниста назао, напротив коме год је могао помогао му је! Цовјек је који има осјецаје и који постује људе.

Name

за ккк

08.05.2018 14:22

Итекако је многима нацино назао,многима запамти то а тебе разумијем много ми те је зао...

Name

Ђоле

08.05.2018 09:44

СТРАШНО,људи гдје ми ово живимо,па ми смо таоци мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

08.05.2018 12:44

Тачније таоци Милине мафије.

Name

М

08.05.2018 09:44

ДАВОРЕ брате шта чекаш?Ако их знаш именом и презименом,немаш шта више чекати. Боже,Боже, гдје си?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја Зорица

08.05.2018 10:02

Знала сам Давида од његове 10-те године.Био је весео и насмијан увијек.Скакутаво и раздрагано ходао.Грицкао сјеменке и Плазму.Чувао свог пса Луну.У глави ми је још увијек његов глас и његово "Ђе с'".Никада боју тог гласа нећу заборавити.Али овакво лице боље да нисам видјела.Душо моја напаћена.Сунце моје измучено.Рано моја тешка.Гдје су твоји дредови шта им учинише...... Чије дијете је сљедећи Давид?Оно чије неће плесати како други свирају? Нека цијели свијет види шта је "задесна" смрт.

Name

ккк

08.05.2018 10:15

Гдин Драгицевиц треба да оде у тузиластво и да пријави ако зна било какве информације које могу помоци у истрази! Поготово ако зна имена евентуалних уцесника у злоцину, па нека тузиластво и полиција похапсе и испитају све за које гдин Драгицевиц пријави и нека се конацно утврди истина!

Name

@ккк

08.05.2018 10:26

Ал' си упоран, хоћеш ли добити сендвич за данашњи труд?

Name

за ккк

08.05.2018 11:41

Знаш ли да је случај у тужилаштву, знаш ли зашто не проговарају, зашто чекају шта ће бити!? Све је до тужилаштва, све им је на располагању, али они НЕРАДНИЦИ навикли да раде како им се каже.

Name

за ккк

08.05.2018 11:58

Ама молоумнице које тузиластво која полиција???

Name

ре за кју клакс

08.05.2018 12:08

ККК оцито ради у тужилаштву.

Name

xxx за ккк( кака)

08.05.2018 12:49

Вама треба да видите шта отац зна па да то сакријете. Јефтина будало па поступак је у тужилаштву само твој идол неда да се иде напријед у рјешавању случаја пошто би многи његови подрепаши заједно са тобом пали а можда и он сам.

Name

за ккк кју клакс клан

08.05.2018 13:39

ККК, кажи ти нама шта је твој идол глумио на протесту испред тужилаштва ???

Name

М за ккк

09.05.2018 06:43

"Господин Драгичевић,треба да оде у тужилаштво и да пријави,бла,бла,бла-кажеш ти. Коме? Неписменој Славици Матијаш,која је Додиков приватни тужилац?Или можда овим дилерима дроге,који раде у Суп-у?Да ли си видио слике од мртвог Давида? Ето буди искрен према самом себи,па кажи која врста људи може момку такво нешто урадити?

Name

?

08.05.2018 09:46

Треба ли по неком закону да се још данас тужилаштво изјасно о овој слици?

ОДГОВОРИТЕ
Name

тузиластво

08.05.2018 11:21

15 пута смо опростили предсједнику Додик-у, али 16-пут неце проци, ха, ха,.. Какви криминалци. Цак и специјалци..

Name

Ре

08.05.2018 15:09

Које тузиластво кукавно. Лепир пеца и лови. Бајица Миле куца по рамену, а он “лови” двоноге зверке зенског рода са БМW ом дрзавног власниства...

Name

Посматрач

08.05.2018 09:46

Гледајући ову фотографију осјетих јак грц у стомаку и силни налет бијеса према монструмима који ово урадише Давиду.Проклети да сте и ви свако ваш до деветог кољена, убице, монструми, људски олошу и сви они који вас штите. Не имали сна и проганајала вас ова слика свако вече када легнете. Страшноооо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

08.05.2018 09:47

Зато што тренутно овакво какво је стање одговара и позицији и опозицији. И једни и други максимално користе овај несрећни случај Давида а ко ће на крају више профитирати остаје да се види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За па

08.05.2018 10:16

Није бас тако, ово позицији не одговара никако. Узјебали су се опасно незнају куд це и ста це. А ријесење јако једноставно. Ухапсити поциониоце, њихове налогодавце и оне који их стите. Ко су? Па наци ко је ту ноц од дустера био у смјени или ко је из специјале био дезурни= поциниоци, даље ИЛИЦ и Цулум = налогодавац и Лукац их стити све . Знаци све у бајбок (самицу) и баја це ту покупити страсне плусеве и гласове за изборе. Ако то не уцини одосе сви у мрацну прослост и вјероватно ако се не разбјезе бице затворени када изгубе изборе. Једноставно ,јел да?

Name

Г

08.05.2018 09:47

Случај Давида Д. је доказао да Републиком Српском не владају никакве политичке партије већ криминал коме исте служе. Али хвала Богу Давид има оца који нам је свима показао са чим се боримо. Ово није само борба за истину и правду ово је борба за слободу. #правдазаДавида

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусан

08.05.2018 10:19

Јесте..то се осјеца у ваздуху..Бањалука продисала од наметника,лази и крадје,посељацене управе,накиндјурених јавних слузбеница.Само да сване дан да се не мора бити цлан ниједне странке а да се има право на сигуран зивот и могуцност да радис и тако показес да вриједис.Сви они који су дали зивот за Републику Српску нису је замисљали овакву.

Name

Витез Истине

08.05.2018 10:02

Не вјерујем да Милорад Додик не зна ко је убица. Платицете народу бандо полицијска. Само цекамо најаву опет великог окупљања,бице нас 50 хиљада а тада мисеви боље да се сакријете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ВИТЕЗ ИСТИНЕ

08.05.2018 12:58

Мису никад ви нецете окупити у бањалуци ни 5000 људи јер СДС не постоји у западном дјелу српске а и у осталом дјелу га нема зато сад покусавате поентирати..процитани

Name

Милутин

08.05.2018 10:07

Само притиснути зликовца Карана,код њега је кљуц ријесења,ко му је платио или уцјенио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА ДА

08.05.2018 12:20

Тако је Милутине.

Name

Ре

08.05.2018 16:30

Па каранов и налаз другог патолога су готово идентицну. Вас изгледа не занима права истина вец васа истина.

Name

Да да

08.05.2018 18:43

Да права истина и вријеме смрти. Нароцито битан детаљ. Правда за Давида !!!

Name

РАЈНА

08.05.2018 10:10

На данашњи Марковдан, грађани Бања Луке су видјели да све што хода градом не припада људском роду, јер овако се иживљавати на младом мушком бићу могу само звијери, а што доказују трагови звјерских шапа. Ова слика је доказ нивоа монструозности на којем су ови отпадници људског рода и да им људски живот ништа незначи. Уморство Давида се десило пред Ускрс и Васкрс , након тога слиједе славе два велика свеца, Ђурђевдан и Марковдан ,а да се нико из власти не забрине за себе и душе својих најближих, јер господо, монструозно уморство овог лијепог момка по космичким законима овом граду , а тиме и вама који њиме управљате и злочин који цијело вријеме игноришете неће донијети ништа добро . Послије ове фотографије , многима ће бити јасно да је дух изашао из Аладинове лампе и да се тамо неће вратити, а и да је сам Аладин заплашен монструозношћу Духа којег је сам створио. Само, лоше увијек произведе још лошије од самог себе. ПРАВДА ЗА ДАВИДА и за све грађане Бања Луке, јер се Дух отргнуо контроли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајме

08.05.2018 10:10

Сви ви који подрзават рад таквих инспектора и таквог врха МУП-а,погледајте добро те снимке,па онда замислите да је васе дјете,мозда вам проради савјест!!! Многи би од тих вјероватно рекли да се њихово дијете не мозе наци у таквиј ситуацији али вјерујте да је он био боље дијете од вецине дјеце тих родитеља сто фолирају овде ради Бог зна каквих интереса са констатацијама ста це момак у 3 у граду и сл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

08.05.2018 10:21

Морам примјетити да су се СНСД ботови активирали као никада до сада. Значи дошло до гуше, још мало па готово. Надам се само да ће до октобра оспособити затвор у Војковићима, требаће простора!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

08.05.2018 10:48

Иване, овај слуцај нема никакве везе са октобарским изборима. У октобру це народ по обицају дати свој глас сигурној опцији која се бори за свој народ а то је СНСД. Сто се тице овог слуцај он це бити ријесен и сви који су криви це бити приведени правди. Ако треба замјеницемо министра МУП-а и све потцињене. Проблем је сто тузиластво не ради свој посао а на тузиластво утицај има Мектиц и тзв Савез за промјене. Зао ми је гдина Драгицевица који је у великој залости и вјероватно не мозе доносити рационално одлуке. Треба изаци са свим информацијама које посједује сто прије у јавност, без калкулација ! Сјетите се слуцаја Вулиц када га је опозиција искористила за своју промоцију умјесто да је цовјек за своју куцу и окуцницу у поступку експропријације узео 2 милиона КМ он је остао да виси у ваздуху а све на наговор Бореновица, Вукоте и Цавица.

Name

Ре ккк

08.05.2018 11:09

Требао би да попијес неку вецу таблету и ухвати се Веселе свеске...то је твој ниво !

Name

За ккк

08.05.2018 11:12

Знаци окрузни јавни тузилац господин Лепир је ста-Бакиров цовјек,он га ту довео, и оптруисе убиство овог дјецака?Не знам ста да ти казем,осим-на данасњи дан,ако си крстен,иди окади се,прекрсти се,просетај до цркве и помоли за свој разум.

Name

ре ккк

08.05.2018 11:16

Идеш ми на живце.

Name

за ккк

08.05.2018 12:07

Снсд-криминал,корупција,пљацке невидјених размјера,убиства,пропале и покрадене банке,АКЦИЗЕ,унистена и презадузена јавна предузеца,итд итд итд....е то вам је мој народе снсд који ради за васу добробит.

Name

Еј опет ја... за ккк

08.05.2018 12:34

Ај сад опет једи говна....

Name

ре ккк

08.05.2018 13:10

Yес, yес они су криви што је Радишић дошао до плијена. Не рисе више.

Name

Ре ккк

08.05.2018 13:23

Које си ти дј..ре...

Name

ре ккк

08.05.2018 13:26

Кукала вам Мајка Кукавице, Убице. Ко оправдава и подржава злочин и он је Злочинац.

Name

Армагедон

08.05.2018 14:40

За ккк, ти си обицно профасистицко смеце. Давид Драгицевиц је брутално и свирепо убијен. МУП трагокомицно лазе и прикрива доказе, и стопира истрагу. Засто је лагао Илиц, засто је лагао Лукац, засто је лагао Цулум, засто је лагао Каран, засто Додик пред хотелом Босна псује Бога и лапрда. Нек се именовани и јос доста њих моле Богу да народ не узме правду у руке. Заврсицу на ломаци. Погледај своје дјете и онда прицајо о Давиду Драгицевицу. Како ми не знамо да и ти ниси дио ккк клана.

Name

Девијант

08.05.2018 15:26

ККК молим те дај ми један једини аргумент зашто да гласам за СНСД?Само један!Али молим те, немој да буде оно "Они се боре за РС а сви други су издајници".Да гласам за СНСД зато што су нам сва државна предузећа у минусу?Да гласам за СНСД зато што је одлазак младих људи офанзивнији него икад?Да гласам за СНСД зато што сваки дан чујем нову вијест из области црне хронике?Да гласам за СНСД зато што њихови посланици у скупштини узимају отпремнине а онда се враћају на посао, наравно потпуно законито.Па докле више тако?Чиме сте доказали да се борите за свој народ, можда новим возним парком?Ја не фаворизујем ни једну странку али ако овако наставимо можемо да угасимо свијетло и пожелимо Републици Српској "ЛАКУ НОЋ".

Name

ре ккк

08.05.2018 19:49

Какав је ово корисни идиот ккк? Овакав се није одавно појавио на овом порталу

Name

Ре ккк

08.05.2018 20:31

Ма од куд ти право да прицас о политици? Имас ли имало срама?

Name

За све моје људе што упорно се труде да сутра боље буде

08.05.2018 10:24

Људи маните се Бога, зашто да чекамо да Бог суди, тада је касно већ.. Народ или како они воле да кажу руља треба да им суди.. Овима што подржавају криминалце, нарко дилере и убице из МУП-а жарко желим да им посете њихову децу и овако им их удесе.. Дечка су тако брутално и монструозно убили да се не може речима описати, убице и сарадници морају да одговарају.. Јуче Давид, сутра можда ваше дете, мислите о томе.. Правда за Давида ✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

08.05.2018 20:30

Видим да стално пишете овај текст "За све моје људе, што упорно се труде да сутра боље буде! " Свака част. То би требала бити химна и групе Правда за Давида. Неколико пута сам овај текст цитирала у групи. Драго ми је да још неко то слуша. Велики поздрав за Вас!

Name

Председнице

08.05.2018 10:27

Само погледај покојног Давида.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Премијерко

08.05.2018 10:28

Само погледај покојног Давида.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доктор

08.05.2018 10:30

Народе опаметите сеи подрзите давора и ове људе,ово је срамота,туга,јад,овога није било ни док је коза ностра владала на сицилији,нека их буде срамота свих и нека им народ суди,људи ово је невидјена срамота и нека буде срамота свих ових сто су се завукли у мисије рупе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

08.05.2018 10:35

Људи моји кад погледам ову слику видим да су убице стварно крволоцне биле према овом несретном момку. Никад ми неце бити јасно да тако крволоцне убице неко мозе да стити. Срамота за муп тузиластво и све који стите убице нек их стигне Бозја казна. Смјените све неодговорне. Подрска за породицу Драгицевиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нена

08.05.2018 11:01

Подрска Давору да додје до истине за свог сина,ја тразим истину за свог брата Дразенка цетири године,не дај Бозе ником да ово доцека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ре.БЛБЛ

08.05.2018 11:04

Говори о истини и правди на коју се ти позивас,...јаде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скаррод

08.05.2018 11:11

СВИ СМО МИ ДАВИД, ДАВИД ЈЕ ПОБИЈЕДИО ГОЛИЈАТА И ОПЕТ ЦЕ!!! ПРАВДА И ИСТИНА ЗА ДАВИДА ПРАВДА И ИСТИНА ЗА СВЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хасан

08.05.2018 11:12

Једна и једина правда за Давида је , да Ви срби скинете са власти рс садасњи резим , па кад другу додју гдје ови сад сиједе тек тад це се открити све убице , Лп а ово јадно дијете нека поцива у миру бозијем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Казна за злочин

09.05.2018 11:03

Треба њих све распустити и народ да влада и да им суди, па онда да се изабере ко ће, шта ће и да се зна шта их чека кад туђе дијете убију. Сви ви који пишете да није убиство, тешко вама кад тако лажете, и вас је мајка носила у утроби својој близу срца, грехота једне злочиначке!

Name

Туга

08.05.2018 11:16

Страшно, није могуће поредити а мора се.Ово ни ајкуле у мору не би овако нешто учиниле жртви а у Црквеној???? Све је јасно као овај сунчан дан.Татини синови са врха били учесници а " тате" не могу замислити синове у затвору и све се крије.Подршка Давору и свим народима и народностима који га подржавају на ДАВИДОМ ТРГУ и на страници.Сваки нормалан појединац , сваким даном све више жели и очекује да се именују убице овог дјетета.Изађите на улице у сваком граду и селу да се живот нормализује и да не живимо у страху.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланка

08.05.2018 12:16

Људи ово је страсно.... Моземо да се само надамо да це правда бити задовољена ....... Једино је исправно зуб за зуб око за око.... ПРАВДА ЗА ДАВИДА..... ПОДРСКА ЗА ДАВОРА.....

Name

Страхота

08.05.2018 11:40

Ово је цин психопата, ово је страхота.Бозе једини свемоцни, дај снаге родитељима и народу да се додје до правде.Бозе дај мир и спокој дуси великог муценика Давида.Уплацујте људи сви по марку да цовјек мозе бар на све стране тразити помоц и правну и сваку другу.Свим судовима свијета се треба обратити, свим медијима свијета, свим организацијама,удрузењима сиром планете. Тразити спас за Истину и Правду! За Давида! За све нас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РТВ БН ХВАЛА

08.05.2018 11:49

СТО ПОСТОЈИС! Хвала свима који су дио тима РТВ БН, да није било вас не би се много тога знало.Свака вам цаст, људи сте.Пустајте ову слику у дневнику нека виде невјерне Томе да Давор говори истину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неписмена Славица Матијаш

08.05.2018 11:50

Неписмени људи воде и раде у правосуђу и у полицији,а ста може неписмена особа радити на тако озбиљним мјестима осим да буде слуга и сауцесник Додикове криминалнозлочиначке организације? Славица Матијаш је тужилац Милорада Додика а потпуно неписмена и неморална особа,ако се она уопће може назвати особом. Славицу Матијаш треба ухапсити под хитно јер она је инволвирана у сав криминал Милорада Додика и његове криминалнозлочиначке организације,она је најслабија карика и она би све признала. Поред своје неписмености и неморална,она је јако сујетна и завидна и незадовољна је својим статусом у криминалнозлочиначкој организацији Милорада Додика,убјеђена је да јој припада много више,е зато је идеална за свједока сурадника и то треба искористити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ккк

08.05.2018 13:26

Ја ових фукара окупљених око Додиковог портала 9. Јануар,час су Гојко,час су ккк. А уствари нису ништа,само је гомила деструктивног олоша који за 500 марака ради за злочиначку организацију СНСД!!!!

Name

то

08.05.2018 13:51

О славице одавно те нема.

Name

Јуки

08.05.2018 14:11

Има несто у томе сто овај упорно говори за Славицу Матијас. Мислим да њу треба притиснути да призна.

Name

ре јуки

08.05.2018 16:13

Неписмена Славица Матијаш је члан правосуднополициске злочиначке организације и мора знати ко је убио покојног Давида а најслабија је карика и велика је кукавица. Зато треба неписмену Славицу Матијаш саслушати под хитно!!!

Name

Вук

08.05.2018 12:26

Људи , реазмислите, ове убице монструми су ту око нас, у овом граду. То су насе комсије, подстанари, станују , зиве и крецу се медју нама. Ако знате неког муповца било које врсте питајте их за овај слуцај и добицете јако нејасне , мутне, упласене одговоре. Запријецено им је.Ту су они редовно на сајту,цитају , зноје се, незнају ста би са собом од фрке. Ту су и на тргу, ослускују, прислускују ста се прица, колико се зна, несигурни су. Пукнуце пре или касније један а онда иду сви редом. И убице и налогодавци и јатаци... сви... само стрпљења, јаце је ово од њих. Мекне су продане дусе и мали су плаценици. Обецане су им куле и градови да цуте. Несто кеса су вец добили али неце издрзати ...Прогони их Давидов лик нон стоп, јос мало и готови су мисеви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

08.05.2018 12:49

Срамота је овако коментарисати а ниста не реци. Молио би вас ако имате било каква сазнања да то пријавите тузиластву или најблизој полицијској станици. На неки нацин ако знате несто а то не пријавите и ви сте сауцесник.

Name

ре ккк

08.05.2018 13:20

Коме дрипче да пријави у тужилаштву,јел неписменој Славици Матијаш Додиковој дворској луди?

Name

Ре ккк

08.05.2018 13:22

Јел вам то злочиначка организација СНСД и даље плаћа стан и интернет да баљезгате по порталима?

Name

ре ккк

08.05.2018 13:29

Прошло је вријеме кад је се молило, сад ће народ узет Правду у своје руке. Зна се шта је то.

Name

Вук за ккк

08.05.2018 13:32

Много си море глуп синко, ајд јос неколико пута процитај текст па ако несхватис а мала је вјероватноца, надји неког паметнијег од себе, то није теско, па нека ти лагано преводи и објасњава, дуго је љето мозда уз велииики труд схватис бар дио. Иако сумњам.

Name

е ккк коњу

08.05.2018 13:46

Не прави се луд, Па ти вјерујес тузиластву, а твој баја не вјерује - протестовао пред тужилаштвом цццц Да су они реговали на пријаве, не би досло до овога. Добро те слике погледај. И тужилаштво их има.

Name

Еј ккк

09.05.2018 08:57

Легендо,оцитај 100 Здраво Марија па се јави.

Name

XXЛ

08.05.2018 12:28

УУУУ ЈБТ...СТРАСНО....И ГОРЕ ОД ТОГА..ТУГА ЈАД И ЦЕМЕР...ПОДРСКА ПОРОДИЦИ ЗА НАВИЈЕК..

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ккк

08.05.2018 14:03

Ајд идиоте до соколца! Кад те затворе у кавез замоли их да баце кљуц!

Name

Мама

08.05.2018 12:29

Толико туге,јада,срамоте,бруке,поноса,лази ,истине,младости,зивота,,,,,,ста је ово?Цијели дан се врацам на слику,моја дуса је празна,а са друге стране,пуна цемера и туге,јада и поноса,не могу ,а да не написем пар ријеци.Ријеци,које не могу помоци,али ријеци које имају тезину,свако слово је теско 100 кг,100 кг суза,туге....Ниста га вратити не мозе,ни моје ни ниције сузе,али цовјек са емоцијама је зив цовјек?Када видим све ово,ставим себе у овај полозај,....па не знам,како би,ста би,вјероватно исто.....Подрзавам,молим се за ову младу дусу,претузно,страсно....ДРАГА ДЈЕЦО,ВОЉЕЛА БИХ ДА СТЕ СВИ,СРЕТНИ,ЗИВИ И ЗДРАВИ!!!!!ПРАВДА ЗА ДАВИДА!ПРАВДА ЗА СВУ НАСУ ДЈЕЦУ!!! !!!.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

08.05.2018 12:29

УУУУ ЈБТ...СТРАСНО....И ГОРЕ ОД ТОГА..ТУГА ЈАД И ЦЕМЕР...ПОДРСКА ПОРОДИЦИ ЗА НАВИЈЕК..

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЦО

08.05.2018 12:34

Додикова и Лукач полиција је убила Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Мицо

08.05.2018 13:35

Ма Мицо то и птице на грани знају ал дрзи се багра јос заједно, ал неце дуго, пукнуце негдје....јос мало...тик-так-тик-так

Name

08.05.2018 21:31

А зашто би га убила полиција ?

Name

БЛ

09.05.2018 11:09

Немојте се правити будала XФ..зна се кад полиција заврце руку.Хм?Ребус?Помоц пријатеља је ли треба?

Name

БосанацНО1

09.05.2018 14:38

Полиција убија кад мафијашке структуре у њој имају страх да су им работе откривене.

Name

Ана

08.05.2018 12:37

Ције срце мозе остати имуно на ово....вијерујте да мозе.....срце момструма....цовијек који носи у себи срце монструма је МИЛОРАД ДОДИК и треба му га народ на зиво исцупати. Давиде путуј са андјелима и нека ти Бог да вијецити смирај на небу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА СТИЖЕ

08.05.2018 12:59

ДАБОГДА СВИ ОНИ КОЈИ СУ У ОВОМ СЛУЧАЈУ УЧЕСТВОВАЛИ И ПРИКРИВАЈУ ГА, ИЗГЛЕДАЛИ И ПРОШЛИ ОВАКО КАО ПОКОЈНИ ДАВИД НА ОВОЈ СЛИЦИ! Заслужили су и тако ће бити,ПРИЈЕ ИЛИ КАСНИЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

08.05.2018 13:03

Ово је криминална власт Милорада Додика!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац врс

08.05.2018 13:24

Ове фотографије би требало подијелити народним посланицима РС прије засједања посебне сједнице 10 маја па да ми гласаци видимо како нам се понасају они за кога смо гласали све похвале за БН телевизију

Name

ЗА ПРЕВИШЕ

08.05.2018 13:07

ТИ СИ МОНСТРУМ КАО И ОНИ КОЈИ СУ ОВО НАПРАВИЛИ ДАВИДУ! НЕМОЈТЕ КРИВИТИ ДОДИКА И ЊЕГА НЕКО ФАРБА И СИГУРАН САМ ДА ОВО НЕПОДРЖАВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

08.05.2018 13:35

Класична шупља, није он лош него су му сарадници лоши :)

Name

Фарба

08.05.2018 18:49

Јест, фарба га јадног. Ето нема он све информације јадан па немојте га кривити. Боље му је да се ово расвијетли или губи изборе. Ево му санса

Name

Чаире

08.05.2018 13:08

Јесте да је тешка слика,али хвала ти Даворе за допуштење приказивања слике.Молимо те да нам све слике јавно објавиш,нека онај који није отворио очи отвори их сад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

08.05.2018 13:25

СОТОНЕ, УБИЦЕ, ЗВИЈЕРИ - БОГ ЈЕ ПОГРИЈЕСИО СТО ВАС ЈЕ ПУСТИО ДА ХОДАТЕ ПО ЦРНОЈ ЗЕМЉИ. ДОДИЦЕ, ЛУКАЦУ, ИЛИЦУ, КАРАНЕ, ЛЕПИРУ, ВРЕЦО- ЗЕЛИМ ВАМ ДА ГЛЕДАТЕ СВОЈУ ДЈЕЦУ У ОВАКВОМ СТАЊУ. Толико бијеса И огорцености осјецам да сам морао написати ово. Оно сто ја могу урадити је да умнозим ову слику И подијелим је свим насим људима које познајем , а знам их много. Подијелицу је и осталим уз објасњење о цему се ради.О овоме мора да зна цијела планета. Крвници, не мозете се извуци , пресли сте све границе оног сто људски мозак мозе да прихвати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада- допуна

08.05.2018 13:58

Заборавих ЦУЛУМА-И ЗА ЊЕГА ВАЗИ ИСТО.

Name

Смајо Бравар

08.05.2018 13:26

Кад су напали министровог сина он је пребио оног децка па на суд ста је сад ово министре

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

08.05.2018 13:30

Ста урадисе дјетету,дабогда им се сјеме замело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бит

08.05.2018 13:39

Дзаба све у зивоту ако ти је синцина УБИЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младенко Шепур

08.05.2018 13:43

Све што је у интересу истине и правде треба објавити,доста је скривања,па нека сви виде гдје и како живимо.Да се види да и међу нама има злочинаца, да нисмо небески народ,већ народ као и сви народи са свим врлинама и манама.Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.05.2018 21:26

Слажем се али мислим да оваквом садржају стварно није мјесто у јавности,ово је узнемиравање јавности.Неком ко се не бави тим послом ово леди крв у жилама а на основу фотографије ја ништа не могу да закључим.Ово је дефинитивно непотребно.

Name

Хилари

08.05.2018 13:43

ЗАШТО ШПИРКО ЋУТИ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џонтра

08.05.2018 13:53

И онај БЛ форум је легло СНСД ботова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

08.05.2018 14:17

Ко јос након овога мозе тврдити да није убиство у питању?! Питам се да ли је Милорад Додик видио ове слике када је псовао Бога и питао се ста ови родитељи хоце?! Ако овај резим доцека октобар на власти онда смо ми стварно луд народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.05.2018 16:25

Немојте ниста категорицно тврдити ако немате доказе. Ни ово ни оно!!!

Name

Миро

08.05.2018 14:35

Нека слику погледа и онај Тукиц мајмун

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАНДИ

08.05.2018 14:42

Ово је за плакати.Туга велика :( :( :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда и Кривда

08.05.2018 14:45

О Боже, шта урадише момку!! Људи, ово је монструозно убиство! Кога полиција штити? Сигурно не обичног сељака или радника! 100% сам сигуран да је у питању НЕКО.. . Али ко? Даворе, громадо нека те драги Бог чува... Уз тебе смо! Великом Мученику нека је лака црна земља! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељинац

08.05.2018 14:52

Ови што бране режимску полицију и друге одговорне нека замисле како би се понашали да њима неко донесе њихово дијете онако како изгледа покојни Давид покој му души

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

08.05.2018 15:15

Јој шта урадисе момку. грр

ОДГОВОРИТЕ
Name

Силе

08.05.2018 15:44

Колико муке и боли је има Давид прије смрти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

08.05.2018 15:46

Бјес срџба нагон за осветом као да је моје дјете од свега сам добила висок притисак бол у души још јуче када сам слику видјела само ми је Давид у глави .Мозак ми кува драго дјете мило дјете ово је за осуду на тргу да се суди овакој свирепом убитву душо напаћена нема даље истјерати правду до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка

08.05.2018 15:49

Да ли је могуце да зивимо и дисемо исти зрак са оваквим монструмима?Па ко су ти бездусници?Имају ли своју дјецу? Јадни Давид у каквим је мукама умирао.Све ове сто су му ово направили треба извести на трг и пустити да им народ суди.Исто тако их премлатит.Вратити истом мјером.Грозно! УЗАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопови

08.05.2018 15:54

Ово је дрзава лопова,криминалаца и дезертера...ово није република српска за коју су се борили наси очеви...ово треба уништити у коријену,згадили су ми моју дрзаву РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанка

08.05.2018 16:41

Зато смо устали да направимо насу Републику Српску да нам буде на понос-слободну,праведну једнаку за нас свију,да.функционисе као модерно друство,за њу су наси оцеви,музеви,браца и синови давали зивоте такву,а не да једнима буде мајка а другима окрутна мацеха.

Name

Мистер Но

08.05.2018 15:54

Драги боже какав ужас, нацисти ово нису радили..Монструми уцинисе невидјено зло, други монструми стите то зло, дабогда им се све вратило. Даворе морас издрзати, цувај се, трази заститу , спремни су довести убице са стране да заврсе запоцето да истина не угледа свјетлост дана...Правда за ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак

08.05.2018 16:08

Давор, да ти Бог да снагу и здравље да заједно банду утјерамо у фоцански или зеницки затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

....

08.05.2018 16:11

Драги Бозе на ста дијете лици, ово леди крв.Подрска породици да додје до истине као и подрска групи Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босан@ц

08.05.2018 16:20

ОВЕ УБИЦЕ СУ РАДНИЦИ ПОЛИЦИЈЕ РС. ИСТ ОНИ СТО СУ НЕ СРБЕ У РАТУ МУЦИЛИ И НА ИСТИ НАЦИН УБИЈАЛИ. МУП РС ЈЕ ЛЕГЛО УБИЦА И КРИМИНАЛАЦА СТО СЕ КРИЈУ ИЗА УНИФОРМЕ И ДОДИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.05.2018 21:21

Лијечи се човјече ,мијењај терапију,мијењај доктора..Можда има још неке наде за тебе.

Name

СТИД

08.05.2018 16:25

СТИДИМ СЕ ШТО ПРИПАДАМ ИСТОМ НАРОДУ ОДАКЛЕ И ОВИ ШТО СУ МОГЛИ ОВО УРАДИТИ! Овдје коментар није потребан,ДОВОЉНА ЈЕ СЛИКА,па сад навијате за оне који ово ПРАВДАЈУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за ДАВИДА

08.05.2018 16:56

Полиција зна добро ко су убице,раде за полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инсајдер

08.05.2018 17:31

Интересантно је и да се при смрти Милана Вукелића спомиње презиме Чулум. У овом случају Дјордје.У доста криминални радњи спомиње се и Славиша Чулум.А и Чулумова група.Интересантно је да је Филип Чулум означен као кривац ако се Давиду Драгичевићу ту ноч нешто дес у смс упучено његовом пријатељу који је у то вријеме био у Словенији.А још је интересантнија изјава Филипа да је Давид сигурно помјешао име и њега са његовим родјаком Дјордјом Чулумом са којим није био у добрим односима.Превелика коинциденција.а и дотични полицајац је Чулум.Нешто пуно Ћулума на једном мјесту у причи са смрчу Вукелића иДрагичевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

08.05.2018 18:21

Одлицно запазање! Превисе је Цулума, а сви их познајемо у негативном контексту. А тек Адвокатица Марица Цулум.... Јој јој, ста би са њом? Ухватисе је, и са снимљеним доказима, адвокатица ваља дрогу. Никоме ниста, она и даље ради...

Name

Д.

08.05.2018 17:31

Бозе, како је родитељима кад ово виде? Страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

08.05.2018 20:22

И ја се питам. Ово је језиво. Какав то ментални склоп мора бити да се ово уради нецијем дјетету. Који су то болесници и психопате.Правда и истина за Давида!

Name

ПРАВДА за давида

08.05.2018 17:39

Ста цека дебели крмак из лактаса засто не смени цели врх Муп а због прикривања овога тескога злоцина ,,,Миле народ це те сатрати у Октомбру за 24 сата треба да смјенис цијели врх Мупа позури време ти истице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

08.05.2018 18:23

Цека, да их народ пребије. Они други језик, сем мотике и удри нит разумију, нит заслузују иста блазе.

Name

ЧОВЈЕК

08.05.2018 17:58

СТАЛНО МИСЛИМ У КАКВИМ ЈЕ МУКАМА И КОЛИКО ДАНА УМИРАО? СВИ КОЈИ СУ УЧЕСТВОВАЛИ ЋЕ ИСТО ТАКО УМИРАТИ!ПРАВДА СТИЖЕ УВИЈЕК ИАКО НЕКАД МАЛО КАСНИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаосиганама

08.05.2018 18:22

Умирао је 2-3 мин, колико треба цовјеку да се утопи, јос несто није јасно ?

Name

Ре

08.05.2018 19:53

Није јасно! Засто је умро?

Name

реално

08.05.2018 21:02

Е то није посао патолога.

Name

Ре Ре

08.05.2018 21:18

На питање како и зашто је умро ,чисто сумњам да ћеш добити икада одговор. Тј. узрок је познат али повод би могао остати мистерија.

Name

Ре

09.05.2018 07:00

Питам јаосиганама (горе тако потписан)! Нека ми да одговор! Засто? Засто је " умро" Давид Драгицевиц?

Name

Б

08.05.2018 18:15

Страсно и страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

08.05.2018 18:23

Патологу одмах узети лиценцу за рад и дозивотно му забранит рад патолога ,па баба од 80 година зна ста су лаксе а ста теске тјелесне повреде.Брука невидјена.Људи гризели вас савјест имате ли ви породице децу неког кога волите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дасезна

08.05.2018 19:04

Књигу у саке па уписи медицину па једно 10 год уци па онда коментариси..ово је врхунски др, распитај се прво

Name

Неправда

08.05.2018 19:39

Зовем се И.С Из Модриче, мене су исто тако покушали да Убију у Модрици 1996год 19Јула. Претучен сам на смрт и бачен у Куруз да ме нико неможе наћи сва ми је глава била у крви унаказен да ме нико није могао препознати. Био сам 13 сати у Курузу на земљи док ме мој Родјак није случајно пронашао, 17 дана у несвијести у Бања Луци болница на Паприковцу. Ни дан данас зликовци нису приведени правди, исто тако се моја фамилија подигла на ЦЈБ Модрича онда су случај пребацили у Добој а мени су рекли да би било паметније да то заборавим. Тако да ми је жао ових људи јел знам кроз ста пролазе као и тада моји Родитељи, желим Давидовом Оцу пуно снаге да истраје а њему лаку земљу нек почива у Миру Божјем.....

Name

дипломац

08.05.2018 20:33

Није суштина у дипломи и лиценци, већ у карактеру и моралу.

Name

Коментар

08.05.2018 19:14

Изгледа да је нацелник управе за организовани криминал добро организовао своје криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

09.05.2018 08:59

Царе,један од најбољих коментара.

Name

ЖАРКО

08.05.2018 19:53

УБИСТАВА И ОБРАЧУНА ЈЕ УВИЈЕК БИЛО И БИЋЕ ИХ АЛИ ОВАКАВ МАСАКР НАД ЉУДСКИМ БИЋЕМ,МЛАДИМ И НЕДУЖНИМ МОМКОМ , ЗАБРИЊАВА СВЕ НОРМАЛНЕ ЉУДЕ И УПОЗОРАВА ДА СТЕ МОНСТРУМИ МЕЂУ НАМА! НЕМА МИРА ДОК ВАС НЕ ПРОНАЂЕМО! ЈАВИТЕ СЕ ЈУНАЦИ ДА СЕ СРБИ НЕ СВАЂАЈУ И МРЗЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муе

08.05.2018 20:33

Велиш да је се оклизно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада Гајић

08.05.2018 20:49

Зар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андела

09.05.2018 00:44

ОВО ЈЕ ЈЕЗИВО !ЉУДИ ,ТРЕБАМО СВИ НА УЛИЦУ ДА ОТЈЕРАМО ОВУ ВЛАДАЈУЦУ БАГРУ И ОЛОС !СВИ СУ КРИВИ !НЕМАМО НИТИ ЈЕДНОГ ЦЕСТИТОГ МИНИСТРСА У ВЛАСТИ ,НИТИ ЈЕДНОГ ПОСТЕНОГ ДИРЕКТОРА.СВЕ УНИСТИСЕ .И ОНО СТО НАМ ЈЕ НАЈСВЕТИЈЕ .ДЈЕЦУ НАМ УБИЈАЈУ !!МОНСТРУМИ !

Name

Јела

08.05.2018 21:03

Идиоти срам вас било овако нешто сакривати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада Гајић

08.05.2018 21:05

Лакше тјелесне повреде???? Доведите га сада у студио да понови све речено, Карана и у другие са пресс конференције.Задесна смрт.И још тужит ће Давора за клевету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

форцела

09.05.2018 07:44

Па доведите, да вас видим неписмени скотови, ви цете уцене људе да понизавате, мрссс неписмена стоко.

Name

Ре форцела

09.05.2018 08:56

А нас нема учених?

Name

без заташкавања

09.05.2018 09:01

Др. Каран да у студио понесе помиловање Предсједника РС-е, објасни за које дјело је помилован, каже број службеног гласника у којем је помиловање објављено, да јавност зна процјенити о каквом карактеру и моралу се ради код овог ученог човјека, који обнаша друштвену функцију у државној установи, изузетно општедруштвено битну.

Name

Сигма

08.05.2018 21:15

Ја се не разумије у патологију али ме баш интересује како другачије да изгледа леш који проведе неколико дана у води и још преостали период до друге обдукције на патологији (укупно неких 10ак дана или већ колико када је настала ова фотографија након смрти).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.05.2018 11:26

Лес не мозе да добије модрице. За патологе лака озлиједа је све сто те директно не убије. Највјероватније момак је претуцен бацен у ријеку. Овакве повреде могу довести до губитка свијести. А наса полиција доказала задесну смрт. НАЈЕ... ИМ СЕ...

Name

Политички ХОРОР

08.05.2018 21:54

Читан и плачем,, гледајући ове фотографије, јежим се од туге и бола , није ми ни род ни помози Биг ал душа те Заболи, кад видис овакав призор ,, ста политички ХОРОР ради, а некако у исто вријеме видим и МИЛОРАДА ДОДИКА како пије Шампањац са својим пред изборним Партнерима, и Смије се на ТВ ,па се питам да је мој син у најљепшим годинама овако завршио неби се ти Додик а ни Лукач смијали ја вам гарантује својим животом ,, багро профитерска. Подршка за Давидове родитеље и желим да Истрају у борби за Правду за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

09.05.2018 01:30

Да ли јос ико након приказивања овог снимка мозе искрено вјеровати у оно сто полиција говори! Неко је на овом порталу рекао да се прави "ријалити" од овог слуцаја-да је истрага спроводјена како треба,јос од тренутка нестанка Давида,док су га мозда могли пронаци и зивог,(умјесто сто је ревносно ометана),наравно да народ не би морао на овај нацин тразити правду (за који уопсте не мислим да је хистерицан,него природан израз револта људскости). Саберите се сви ви који јос вјерујете да неко "политизује" слуцај,и пратите хронолоским редом,корак по корак,понасање одговорних у истрази,а ви који са васим дрским нехајем покусавате блатити цланове покрета "Правда за Давида" (и самим тим и успомену на мртвог младица),бар нас постедите својих срамних коментара и заобидјите овакве форуме! Цињенице су вас одавно демантовале. Овај трагицни догадјај није никакав "инструмент" за политицке манипулације,него најгора манифестација све висе присутног зла које нас окрузује. Цињеница да многи у полицији и тузиластву прикривају поциниоце овог звјерског цина и то на нацин да монтирају истрагу,мора природно изазвати бијес у сваком истински људском бицу. Стидим се сто зивим у таквом друству! Ово нам је мозда посљедњи тренутак да зауставимо зло које нам свима пријети...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре НЕ ЛАЗИТЕ ВИСЕ

09.05.2018 02:04

И ТИ ПИСАС У ИСТУ СИСУ КО И ЛУКАЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

09.05.2018 04:03

Био једном један снсд. Покој му дуси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политички ХОРОР

09.05.2018 05:00

Читан и плачем,, гледајући ове фотографије, јежим се од туге и бола , није ми ни род ни помози Биг ал душа те Заболи, кад видис овакав призор ,, ста политички ХОРОР ради, а некако у исто вријеме видим и МИЛОРАДА ДОДИКА како пије Шампањац са својим пред изборним Партнерима, и Смије се на ТВ ,па се питам да је мој син у најљепшим годинама овако завршио неби се ти Додик а ни Лукач смијали ја вам гарантује својим животом ,, багро профитерска. Подршка за Давидове родитеље и желим да Истрају у борби за Правду за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.05.2018 11:19

Да ти се зивот смуци. Немају ни мрву морала.

Name

корисник

09.05.2018 09:36

На оном бл форуму све Додини плаценици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре корисник

09.05.2018 10:29

Хахахаха...

Name

Борац врс

09.05.2018 13:11

На овом снимку се види да јаДавид убијен на нај бруталнији нацин али назалост сто истина неце никад изаци на видјело само манипулису са породицом али ако би јадна катика попустила у овом ланцу све би се урусуло као кула од карата од тога нама ниста изборна ја година

Name

Мајка

10.05.2018 09:47

Казете боја козе је оваква због неколико дана у води? Ајде и да је то тацно, али јесу ли му и зуби поломљени од те исте воде? Јесу ли му око п..... модрице од воде? Ста, скакао је на њега умјесто на главу??!!!!!! Исте такве "лаксе повреде" НЕљуди нека васа дјеца дозиве!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трансформерс

10.05.2018 15:17

Људи . Висе није вазно ко је и кад убијен ,вец ко је то урадио и наруцио.Ово је страсно и превазилази политику. Ријесавање оваквих слуцајева је опстанак народа. У свакој нормалној средини због оваквих ствари не само да министар подноси оставку него и влада. Немојте да се појави неки Брејвик који це направити то исто дјеци моцника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

11.05.2018 07:55

Људи , да ли сте икад имали прилику видјети лес утопљеника који је провео неколико дана у води ? Да ли сте уопсте икад , видјели лес , пар дана од смрти ? Није фино за видјети .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

11.05.2018 08:01

У цети сам имао много ратних другова , његових година који су дали зивот за Српску .Фини , млади . Неки су цак и дјецу имали . Нико по њима не назива централни трг у БЛ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасна

15.09.2018 18:51

Давид је наш брат, наша сестра, наш отац, наша мајка, наше дијете. Сви смо ми Давид. И Џенан. Ово ако нас не освијести и не трзне треба нас збрисати с лица земље. све до једнога. Ретардиране особе нас воде, воде нашу земљу, богате се преко наших леђа, шаљу одвртану слику о нама читавом свијету и гле, још су и зајебани - убијају руку која их храни. Толику су мрежу исплели, увезали се, држе се заједно, е сад ваља гамад отјерати с власти. Надам се да није касно. Даворе, шаљемо Вам сви снаге да изгурате до краја. Заслужујете сву подршку свијета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рибник

16.05.2019 12:48

Туго моја како је Давидовим родитељима кад виде ове слике , кроз који пакао је просло ово дијете.

ОДГОВОРИТЕ