Давор: "Дођите и ухапсите ме"!

Давор Драгичевић, отац трагично преминулог Давида Драгичевића (20), на вечерашњем окупљању на Тргу Крајине у Бањалуци поручио је Драгану Лукачу, министру унутрашњих послова РС: Дођи и ухапси ме!

Република Српска 06.05.2018 | 19:47
Давор: "Дођите и ухапсите ме"!
"Ти си саучесник и убица у предмету суровог убиства Давида Драгичевића", поручио је Давор Драгичевић.

МУП РС данас је, подсјећамо саопштио да ће бити принуђени да поднесу кривичне пријаве због свакодневних прозивки и неутемељених оптужби на рачун руководства и припадника МУП-а од стране Давора Драгичевића и одређених људи око њега.



"Када смо трагали за Давидом у суботу и недјељу МУП није радио, откуд данас на Ђурђевдан кад је велика слава да ради портпарол МУП-а?! Да је МУП тако радио од 18. марта Давид би данас био за славским столом", истакао је Давор Драгичевић.

Он је додао да ће доћи вријеме када ће открити починиоце убиства и да више не вјерује у институције РС.



Чланове Фејсбук групе Правда за Давида је посебно наљутила изјава предсједника Републике Српске да овај случај треба да рјешавају институције а не народ на трговима. На Додикову изјаву су узвратили отвореним писмом:

"Прво, да те институције раде свој посао како треба и по закону, народ не би никада ни изашао на трг. Друго, тај народ нико нема право отјерати ни са једног трга , јер су они својом крвљу бранили у рату те тргове, а сад треба пендрецима и казнама да их тјерате док траже оно што би било сасвим нормално да су институције до сада већ ријешиле", наводи се у писму Милораду Додику.



Администратори Фејсбук крупе која броји 180 хиљада чланова су Додику поручили да окупљање није политизација него борба за истину и правду.

"Нису ту на тргу `присталице опозиције` , `соросевци`, на тргу су родитељи са дјецом, чак и људи из Ваше странке, људи који раде у институцијама , јер су схватили гдје плови овај брод , ако се сада нешто не учини.



Зато не дижите руке од народа, а поготово не на народ, него станите сви уз нас и спасимо ову земљу од пропасти у коју је вуче криминални миље који се размножио по институцијама", стоји у писму.



Заједно са опозиционим лидерима на Трг Крајине је стигао и министар безбједности Босне и Херцеговине. Драган Мектић је поручио да, ако МУП Републике Српске почне да подноси кривичне пријаве против родитеља и пријатеља Давида Драгичевића, нека ухапси и њега.

(БН)

Коментари / 117

Оставите коментар
Name

Витез Истине

06.05.2018 17:50

Правда за Давида,правда за све нас,ПРАВДА ЗА БОЉИ ЗИВОТ. Доле бандитска власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

све на похапси министре

06.05.2018 18:50

Све нас похапси,ово и јесте земља у којој криманалци и дилери у спрези са врхом полиције и врхом власти убија нашу дјецу.Све нас похапсите,нас родитеље забринуте за будућност своје дјеце,нас препаднуте,а ави сте нас препали,ви који сте требали да нас штитите.

Name

П

06.05.2018 19:43

Даворе, додик те преко лукача части кривичном пријавом и то за своју Крсну славу. То ти је поклон од врлог предсједника. Намјерно њихова имена пишем малим словима јер су нељуди. Само иемена великих људи треба писати великим словом. Мишеви, убице и саучеснци у убиству се слободно шећу Бл. Докле више? Доста понижавања народа!!!

Name

Анннааа

06.05.2018 19:44

Правда за Давида свака цаст оцу! Доле криминал доле брука и срамота РС

Name

Има Бога

06.05.2018 21:19

Све ће Бог подарити Ко како заслузи немојте се сикирати Даворе,затвори су лагани шта нас све цека горе гдје нам је главни суд !!Нема власти ни суда Бог је тај који ће нама свима да суди зато људи суздржите се правда касни Ал је права од нашег Бога!!!!!

Name

Требава

06.05.2018 21:30

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

Name

ре витез истине

06.05.2018 21:52

Ви сте храбри само на ријецима,ко це вам истјерати правду кад вецина вас сједи по кафицима испија кафу,немате ви у генима револуционарни дух а м.да су вам послаба.

Name

Витез Истине

06.05.2018 22:08

Само ухапсите Давора бандо,видјецете моц Бања Луке...Бања Лука је истјерала сдс из града,истјерацемо и вас мисеви једни...само ухапсите постеног борца и цовјека,он је представник свих нас постених у овој земљи....само пробајте бандо,тек тада це те видјети кад постен народ полуди. ПРАВДА ЗА СВЕ

Name

Давор

07.05.2018 01:53

Не смета људи њима Давор. њих јако иритира народ. они сад повлаце потез покусаја изазивања незаинтересованости у народу. То су трикови њихови . Бог цува народ! Бог влада! Бог је присутан с народом! Народе верујте у себе, зато се ту, због вере наде и љубави и доброте у срцима! Имамо једну поруку за убицу: да ли вам је позната она реценица...децо моја ако мене ухапсе бојим се дигнуце се сав мој народ... Бог праста свакоме ко се искрено покаје. Народ те твој неце издати Даворе и ако попијес кафу у Супу. Цекамо сви да видимо ста Бог драги одлуцује, он влада и допустење даје.

Name

Давор

07.05.2018 02:04

Молба за Давора: молимо те Даворе стави крсни знак на себе уместо дизања песнице. нек се сав народ прекрсти испред тебе. Бога да велицамо. зив био 105 па опет. Бог да види. а народ да те јос висе подрзи. спремају се многи и из други градова да додју. бице мали трг.

Name

ВРС-РВИ

07.05.2018 05:57

Сви постени полицајци требају да одбијају наредјења овој багри коју РС није запамтила нити це!!! Дали постоји јос неко уРС да невиди куда нас ови криминалци воде!!! милорад додик завадја Српски народ од насилног преузимања власти у РС са гласовима Хариса Силајдзица и са два посланика у НСРС, и дали јос има будала који му вјерују њему и његовој секти снсд-у!!! Који це окренути Србе на Србе само да неби изгубио власт, Он је досао силом, СИЛОМ мора и отици тамо гдје му је мијесто, ако се то недеси РС це постати земља стараца и криминалаца. Свако нормалан бијези из овога зла које је задесило нас народ... ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!! ДАВОРЕ САМО ПОЗОВИ ДА СЕ УВЈЕРЕ У ТВОЈУ СНАГУ И ПОДРСКУ КОЈУ ИМАС, Даворе далеко сам од БЛ али доцици су уздигнута цела као сто сам исао и 92 као голобради дјецак који је вјерово и ратовао за боље сутра, али на залост ово је ДНО ДНА ста се десава у насој Републици Српској.

Name

РВИ

07.05.2018 06:08

Дали је могуце да БОРС сути??? Дали се пласе власти??? Дали су и они заститници ове криминалне власти и МУП а РС??? Генерале огласи се саопстењем и станите уз цовјека који се борио за РС , за бољи зивот своје дијеце, а не да нас убијају само због тога сто мислимо са својом главом. Колико је било овакви убистава у РС??? Генерале нестанес ли у одбрану Давора Драгицевица код свих праведни бораца ВРС бицес на стубу срама!!!

Name

Ре

07.05.2018 06:44

Трпај, трпај у марицу.

Name

јасно

07.05.2018 06:50

Ових неколико баба иза аплаудира Бореновицу и Мектицу а остали су згрозени њиховим појављивањем

Name

Ре РВИ

07.05.2018 08:12

Шта има БОРС са тим човјече? Када је БОРС проводио истрагу, то није његова улога. Хтио би да увучеш и БОРС у овај циркус, зашто? Чланови БОРС-а су људи који су такође и чланови свих партија у РС-у, па би да дјелиш људе и по овој основи. Боље ти је ћути. Нити знаш шта о овом случају само млатиш као и вечина.

Name

ре ВРС-РВИ

07.05.2018 08:37

Отето-проклето,зато и јесте ДНО-ДНА како ти казес.

Name

Ухапситие Додика

07.05.2018 09:17

Додик терба бити ухапсен због велеиздаје земље ,зато сто руси РС и расељава Српски народ.Додик и ММФ су висе Срба отјерали из РС за ових задњих 10 год него устасе од 41-45.Додик це нам доци главе ако се овако настави за 30 год неце бити срба на овим просторима Унистице нас

Name

вјерник

06.05.2018 17:54

Даце Бог,правда це побиједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лили

06.05.2018 18:37

Лукач би требао дати изјаву о својој имовини, па да видимо да ли је он частан човјек као што се представља.

Name

Кос

06.05.2018 18:37

Бога нема,да га има...

Name

!!!

06.05.2018 19:06

Дат ће Бог и данашњи св. Георгије да неки витез "прободе" копљем ову ћутњу о Давидовом страдању од оних који најмање на то имају право, а то су свакако званичне институцује. Гледам данас на тргу велики транспарент са Његошевом поруком "коме снага лежи у топузу, трагови му смрде нечовјештвом". Додао бих овоме то што неки у овој земљи обнашају најодговорније функције је посљедица тога "кад топузину даш буздовану" онда за резултат имамо најаве прогона и Давора и свих оних који га у овоме подржавају значи 180000 чланова групе. Сад на крају кад су маске пале хвала СДС-у што је преко министра Мектића послао упозорење неразумнима куда би ово могло да одведе? Надам се да нико разуман то не жели. Зато господо једино што се од вас очекује је само "истину на сунце" и проблем је ријешен.

Name

Дуцле

06.05.2018 17:54

АКО УКИНУ ПОЛИЦИЈУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ДИРЕКТНУ ОДГОВОРНОСТ ТРЕБА ДА СНОСЕ ДОДИК И ЛУКАЦ. ОНИ СУ УЗРОКОМ НЕЗАДОВОЉСТВА И СКРИВАЊА УБИСТВА СТО МОЗЕ БИТИ ОКИДАЦ ЕУ ДА ПРОГЛАСЕ ПОЛИЦИЈУ РС НЕКОМПЕТЕНТНОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црква је уз народ или?

06.05.2018 19:34

Питамо се ево већ 40 дана зашто шути Српска Православна Црква? Можда је одговор крије у данашњој агенцијској вијести: Његова светост патријарх српски Иринеј, дошао је на крсну славу Ђурђевдан код предсједника Републике Српске Милорада Додика у Александровац недалеко од Бањалуке. Патријарх Иринеј је честитао славу Ђурђевдан, а и ове године је обавио свети чин молитве и ломљења славског колача на крсној слави Милорада Додика, предсједника РС.

Name

ре Црква је уз народ

06.05.2018 20:10

Дабоме, нити Српске православне цркве да се изјасни о овој несреци они само скупљају новац за градњу богомоља, нити Борацке организације Републике Српске, па побогу Давор је био борац и РВИ, нити бајних студената бајног универзитетског града Бањалуке , забога покојни Давид је био студент, па какви смо ми то људи постали .... страсно....

Name

модрицанин

06.05.2018 20:22

Црква је уз оног ко је плаца, да би свестеници зивјели ка свјетски Плејбоји и милионери. Ми имамо попа милионера.

Name

Да

06.05.2018 20:45

Апсолутно се слазем са Васим мисљењем. Управо они урушавају институције Републике, и неце нас цудити да почне реформа, али треба комплетног система и друштва, јер у цијелој БиХ је лоше. Ено читам да су мигранти нападали туристе по Сарајеву. Хаос се намножава, а полиција свезаних руку или у лошем стању.

Name

ре

06.05.2018 22:09

Све су они то вец на вријеме усуткали, и студенте и тзв борацке организације и инвалиде. Јако је то масинерија. и ово сто писемо све могу по ип адресама да нас идентификују јер ти је то као јмбг. Цитав тим ради само на томе а сви смо скоро преко мтела који је њихов...

Name

глупост

07.05.2018 06:26

Зашто би неко укидао МУП? То нико споменуо није. Нема везе с вама ово, али што се тиче појаве и начина рада БОТОВА , ево један едукативан чланак хттпс://www.блиц.рс/вести/друство/бот-сам-и-тим-се-дицим/4б61н0ф

Name

ЛЛЛ

06.05.2018 17:54

Црвени, пазите се, можда ће вас народ да хапси и подноси кривичне пријаве. Мислите убијати невину младост? Неће виче моћи! Више нас је него вас, запамтите! Нећете ви хапсити поштени народ, а лопови слободно шетати. Много је крви проливено за РС. Убили сте Давида и сад вам крива опозиција. Мишеви, бојите се властитог народа који се мирно окупља и тражи правду. Срам вас било, шљаму српског народа. Нећете сачувати опљачкано и отето!!! Универзум се побунио! Он је јачи од вас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петља

06.05.2018 17:59

Даворе људска легендо.Васковицу ЛЕГЕНДО.Подрска обицних људи,Ви сте нада

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИРЕКТ

06.05.2018 17:59

Е ДОСТА ЈЕ И ТЕБЕ ДАВОРЕ ПУСТИЛИ СУ ТЕ ДА БЛАТИС И ЛУПАС ИМЕНИМА.УКЉУЦЕН СИ У ИСТРАГУ АЛИ..ЦРВЕНУ ЛИНИЈУ СИ ПРЕСАО ...И ОДКУД 100 000МАРАКА ЗА ИНФОРМАЦИЈУ ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.05.2018 18:43

Друзе ти си или глуп или луд. Ако си глуп помоћи нема, ако си луд онда у главни одбор да те дијагностикују

Name

Миле

06.05.2018 18:44

Директ...имас мозак будале лукаца и сектаса додика..али послије смјене власти која це се десити селицете одавде такви као ти!!

Name

АЦА Б

06.05.2018 19:04

Питај СФОРа, питај Фрању Мајдандзица и Сафета Бичу из Коалиције за цјеловиту и демократску БиХ, питај ко је разотузавао насу полицију по Бања Луци. Питај мислим да је ту било пуно висе од 100000 за поцетак.

Name

Скептик

06.05.2018 19:10

Која си ти фукара биједна. Ботино одвратна, па сто хиљада марака и није нека велика свота када је у питању информација о несталом сину . Колико је требао понудити? 100 марака? 500? Мајка Давидова живи у Аустрији. А и породица има средства,малар у некретнинама. Па свака кућа или стан у Бања Луци вриједи више од сто хиљада марака. Да ли би ти дао стан или кућу за информацију о свом несталом сину? Вјероватно не би . Али ето, нећеш вјеровати, постоји неко ко је спреман на то.

Name

За директ

06.05.2018 20:12

Е мој.... није болест све сто боли..... а да искусис бол јадног Давора........ срам те било идиоте.

Name

ЗА директ и њихове

07.05.2018 07:42

Потрци, потрази спас ако уопсте има неке сансе. Адреса: Подроманијска бб, Соколац тик так тик так....

Name

100000

07.05.2018 08:08

50 000 евра и није мека цифра за људе који зиве и раде по западној европи.то се мозе устедјети за 2 или 3 године са просјецном плацом у тим земљама

Name

Па

06.05.2018 18:07

Жао ми је, ал не може истовремено бити и саучесник и убица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре МИЛЕ

06.05.2018 19:33

МИЛЕ јунацино па ви 12 година трпате додика у затвор а армија од 300 000 срба цека октобар да нестанете са сцене -драгицевиц вам је задњи трзај.

Name

Y

06.05.2018 18:07

Свака част овим људима који имају петљу. Доста диктатуре и самовоље власти! Неће имати гдје стрпати 180.000људи колико је до сада у групи. Народ кад крене, вас нема. Боље да кажете ко је убио Давида и зашто? Полиција ће отказати послушност вама. Ни 10% људи неће стати уз власт! Рачунајте да вас чланство напушта због овог јер поштени људи се дистанцирају од лопова. Ви сте зло!!! ОДЛАЗИТЕ ИЗ РС!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ало

06.05.2018 23:53

Убила га је мурија јер није хтио да плаћа рекет за дилање дроге, шта ти није јасно?

Name

васковиц

07.05.2018 08:12

Васковиц је објавио да га је убила полиција јер није хтео да дила дрогу за њих.Сјетите се слуцаја БЛ инспектора пре пар година који су растурали дрогу и они су исли около и премлацивали људе и тјерали их да раде за њих.

Name

греендестинy

08.05.2018 08:07

Сад све има смисла, цовјеце, ово је најјаца теорија коју сам досад цуо.

Name

БЛ

06.05.2018 18:16

Даворе ако дозволис Мектицу и осталој багри да твоју трагедију користе у своју изборну кампању издао си ПРАВДУ ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАВЕЖИ

06.05.2018 18:38

Сметати Мектић, а не смета убиство младића од 21 годину. Е несрећо једна, како те није срамота писати оваку глупост.

Name

Били

06.05.2018 18:42

Ботино једна, политизацију је извршио снсд, а Мактић је поштен човјек који рекао да ће стати у заштиту групе Правда за Давида, од криминализоване власти. Срам те било, погледај се у огледало и пљуни у зло које видиш, можда ти буде лакше!!!

Name

Ја

06.05.2018 18:47

Ово је таква замјена теза у оквиру које прицате о политизацији убиства. Зивимо у дрзави која је потпуно политизована од цистацице до директора јавних установа, па на даље. Да све је политика па је потпуно беспредтно прицати о политизацији тразења убица. Господо Правда за Давида се бори за деполатизацију овог друства. Сви који јесу за дwполатизацију могу да стану уз нас без обзира на политицко, вјерску, сексуално или било које друго опредјељење!

Name

Ре

06.05.2018 19:01

БЛ ЈЕ ОВДЈЕ ПО ЗАДАТКУ. МОРА ДА МУ СМЕТА . ЈАДАН

Name

Снета

06.05.2018 19:18

И Мектиц и Бореновиц сметају правда је једно а ситни политицки поени друго

Name

Плаценик

06.05.2018 19:19

БЛ ако сматрс то издајом правде ја цу одма потписати издају. Да ли сматрас да је ок Давора правити идиотом као сто то ради Додик . То подрзавас?

Name

РЕ БЛ

06.05.2018 19:20

Ајд' не лупетај. До сада је част режима једино на коректан начин покушао одбранити министар Миловановић оним твит'ом и оним што је написао у истом, па нешто се не сјећам да је ико потписан као БЛ тражио од Давора да се одрекне те подршкеј јер за милога бога снсд-ов посланик тражи од врха мупа да поднесу оставке ријечима "господо можда сте све добро урадили, али је чињеница да вам народ све мање вјерује" то није твит никога из опозиције већ бившег министра пољопривреде Мирослава Миловановића. Можда 10. на скупштини још неком од посланика проради савјест? Видјет ћемо. Никад се незна

Name

лилy

07.05.2018 04:49

Бакировци и прозападњаци:НИКАДА НЕЦЕТЕ ПОБИЈЕДИТИ НА ИЗБОРИМА..

Name

Сакиб

06.05.2018 18:18

Коначно се одала ђубрад. Чуј Лукач убица. Срамота. Дно дна опозиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.05.2018 20:30

Сакибе, јесил то промијенио име ! До пре десетак дана био си Славко. Је си ли и вјеру промијенио. И сеф це ти се свега одрец само да не иде у затвор.

Name

Канада Ре, Сакиб

07.05.2018 02:04

Јесте, Сакибе Лукац убица . По хијерархијској одговорности јесте јер је он министар МУП-а. Јесте , јер је дозволио да ненадлезно одељење МУП-а воид истрагу. Јесте , јер је њему подредени нацелник тог одељења за непуна два дана изасао са констатацијом да нема кривицног дјела у слуцају смрти Давида Драгицевица блатеци га до одвратности. Јесте, јер његова полиција у даљем току истраге није уцинила ама бас ниста да се утврди истина. Јесте, јер није смјенио тог ненадлезног нацелника цим су се појавили докази који су били у супротности са извјестајем оф 26. марта. Јесте, јер је он морао , цим су се појавиле нове информације , наредити подреденима да се свака та информација испита, ( није моуце да није био обавијестен о њима). Јесте, сто није посмјењивао све који су уцествовали у изтрази а нису радили свој посао. Јесте, јер ни он није радио свој посао за који је , за тамосње услове , итекако добро плацен. А засто није? Једини могуци закљуцак који би донио И неко са Папуе Нове Гвинеје ко цита насе вијести, је зато сто су Давида Драгицевица убили или били директни сауцесници у убиству припадници полиције у којој је Лукац главна али И најодговорнија особа по хијерархији. Јесте, Сакибе , Лукац убица јер свим снагама И средствима стити убице до дана данасњег. Немогуце је да припадници МУП-а у тако алом граду као сто је Бања Лука не могу утврдити праву истину о Давидовој смрти . Не могу јер су је изрезирали 26. марта. Твоја политицка припадност ме не интересује нити мене лицно интересује било која политицка партија тамо . Мене интересује искљуциво истина о Давидовој смрти И зеља да убице добију заслузену казну . По мени , заслузена казна би била исто оно сто су уцинили Давиду.

Name

Ре

07.05.2018 05:47

Канада, врати се овамо па коментариси са нама. Смарас са овим километарским коментарима. Ста ако стварно није било убиство??? Како да се надје убица ако није убиство??? Размисљај о свим опцијама.

Name

Дарwилл

07.05.2018 08:16

Слажем се са тобом. Уби нас својим претпоставкама тај из Канаде. Отишао је тамо из ове Тунгузије и нека је. Снашао се и нека је, свако му добро било, али пусти нас и немој ми паметовати са 10 000 км како се праве дјеца?!

Name

Смраду лукацу

06.05.2018 18:20

Како те нине срамода смраду један да пријетис озалосценом оцу.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРПСКИ СОКО

06.05.2018 18:24

П Р А В Д А ЗА ДАВИДА,,НИСТЕ ВИ БАГРО НА ВЛАСТИ ГОЛИЈАТ И ДА ЈЕСТЕ БИТ ЦЕТЕ МАЊИ ОД МАКОВА ЗРНА,, С Д С ЈЕ УЗ ВАС,,И НАСА И ВАСА БНТВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко кога з.

06.05.2018 18:25

Оставите се ви институција, нисте ни за цистаце улица. То сте доказали свих ових година. Сад је ДОСТА! Убице дјеце, сетајте се, вама слобода, а народу затвор! Ето како ради ова влада! Нецете висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модестy Блаисе

06.05.2018 18:26

ПРАВДА ЗА СВЕ ПОСТЕНЕ ЉУДЕ, ПРАВДА ЗА ОБИЦНОГ ЦОВЈЕКА !!! ИСТИНА И САМО ИСТИНА !!! ПРАВДА ЗА ДАВИДА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зора

06.05.2018 19:18

Правда!!!

Name

Опасно

06.05.2018 18:29

Лукац треба да одговара Себе поистовјецује са институцијама то је недопустиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОС

06.05.2018 18:37

Било би доброда ухапсе Мектица,па да схвати како се и ванзакона мозе хапсити.а све због његовог нецињења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кос

07.05.2018 07:47

Јос кад би макар протрцао поред сколе...

Name

Ретардирани Лукацу

06.05.2018 18:41

Истукао си дијете од 10 година у парку,срамото нељудска,љиго и стварно све даље сто бих писао мало је.ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за све нас!

06.05.2018 18:51

Потонуло је ово друштво предубоко, бојим се да поправног нема, предуго ћутимо. Главни кривци су ухљеби у ентитетским институцијама који годинама ћуте и гледају свог посла јер јер њима добро! Није проблем у милоКраду и потпуно неспосбној жељки него у 100000 запослених у ентитетским министарствима, агенцијама, електропривреди, ртрс-у... и ч!ановима њихових породица који већ 12 година снсд-ове власти ћуте, гласају за пропаст (и своју и своје дјеце) и гледају свог посла јер је њима плата редовна... Преко милион становника рс-а су таоци тих мање од 100000 ухљеба. Ово је почетак финала.... Нерјешено неће остати, или промјене на октобарским изборима или цемо сви ми који нисмо ухљебљени страначки војници снсд-а и њихових коалиционих партнера морати трбухом за крухом у неку од земаља ЕУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АПСТИНЕНТ

06.05.2018 19:24

Слажем се с тобом 100%. На изборе нисам изашао 20 година. Јер нисам видио смисла да учествујем у нечему што нема никаквог смисла а то је да режим обесмишљава саме изборе куповином папака и неприродним пост изборним коалицијама. Али сада ћу изаћи на изборе. Изаћи ће и цијела моја породица. Из разлога које си навео а то је да 100 000 ухљеба НИКАДА ВИШЕ неће одлучивати о судбини милон и по људи. Октобар је посљедња шанса за опстанак у РС. Сви морамо изаћи на ове изборе и отјерати ове бахате штеточине.

Name

ре правда

06.05.2018 21:00

Ја сам будјетски радник,никада нисам гласао за снсд тако да знас да има и таквих људи,радим свој посао постено и храним породицу.ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

ре АПСТИНЕНТ

07.05.2018 02:12

Нема у Републици Српској милион и по људи. Ја мислим да након бројних одлазака цифра броји нешто преко милион

Name

Чудно

06.05.2018 18:55

Документ без потпуног броја протокола....датум је недеља...колико је валидан питање је или је куцан у некој кући наЛушу???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.05.2018 19:22

Требало те ухапсити први дан кад си изасао на трг и кренуо оптузивати људе за убиство. Ал посто ово није нормална дрзава изгледа мозес да радис ста хоцес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.05.2018 19:39

А јел.требало похапсити оне сто убисе оног малог на транзиту или оне.због којих су пропале.3 банке у РС?????

Name

киза

06.05.2018 20:11

Милан Вукелиц, па Гавриц, па Давид. А за то време Баја постаје милијардер, Скрбиц постаје милијардер, Ковацевиц постаје милијардер. Нецу даље да набрајам. Црвену сектаско удрузење звано савез мафије сто пре преселити из ових крајева инаце нам спаса нема.

Name

киза

06.05.2018 20:12

Који си ти кретен и како си уопсте залутао медју људски род.

Name

ре ре

06.05.2018 20:57

Значи по твоме мишљењу у нормалној држави комплексаши гузоње и њихови испрдци могу да крвнички ударају и силују било чије дијете сасвим нормално ??По теби нормална држава функционише тако -претуци,силуј,баци а ко се покушава борити за истину одмах хапси.

Name

КАД ТАД

06.05.2018 21:54

АЈД СТИСНИТЕ ПА ГА УХАПСИТЕ! ТО НАРОД И ЧЕКА!!!! КАКО ЋЕМО СЕ ЈЕДНОМ ОЧИСТИТИ ОД ВАС, БАГРО ПОКВАРЕНА! ФУКАРЕТИНЕ НАЈВЕЋЕ! ВИ ПИШЕТЕ ШТО МОРАТЕ, А МИ ЈЕР ОСЈЕЋАМО! СЛОМИЋЕМО ВАС! НАРОД ЋЕ ВАС СЛОМИТИ! ДОБРИ НАРОД ОВЕ ЗЕМЉЕ, КОЈУ СТЕ УНИШТИЛИ! КАП ЈЕ ПРЕЛИЛА, ГОТОВО ЈЕ! САМО СЕ ЧЕКА ВАША РЕАКЦИЈА! #ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

За ре

07.05.2018 07:50

Позури спаси се , нека те неко одведе јер ниси способан наци пут то тамо! Али сумњам у позитиван исход. Адреса: Подроманијска бб, Соколац

Name

Млмјо

06.05.2018 19:32

Кад се десило убиство Давида ,министар Лукач је био на сафарију и ловио по Африци..чисто да се зна.А пола ових на тргу сто протествују је гласало за Снсд ако не и висе од 50 %..позз

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опа

06.05.2018 20:00

Откуд му лова фрајеру ? А ово си добро рекао ГЛАСАЛИ, просло вријеме.

Name

Ин

06.05.2018 23:00

Народ само цека ухапсите га да видите ста је бунт народа. Нарид је баја.

Name

диви ти надимка

07.05.2018 07:53

Све ти знас видим , па дај нам реци ко је ако није он? Просвијетли нас паметњаковицу један. Осим тога да је отисао лукац у африку не би се знао вратити. Прекомпликовано је то за његов мозак а и твој.

Name

најгора дрзава

06.05.2018 19:36

Туга ста се ради до цега је досло да се полиције бојимо кад их видимо на улицама да бјезимо од њих да нас не ударе или не убију.Да је нас ТИТО зив за пар минута би се открила убица,уствари ово се не би десило да дјецу убијају.Ста је политицари јесте ли нормални ста радите да су васа дјеца ријесили би за цас,ал полако има Бога све це вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Најгора Дрзава,

07.05.2018 03:38

Какве глупости ,дрзава је сасвим уреду ,народ се превисе раскаласио "сви терају нека права ,нико не говори о обавезама ; погледајте мало око себе ,

Name

за ре најгора дрзава

07.05.2018 07:55

Јеси ли ти то баја лицно на сајту? Ко ти је упалио рацунар и гдје си га науцио користити? У Мрцевцима вјероватно?

Name

брецало

06.05.2018 20:07

Лукацу ако хапсите Давида драгицевица мора те да хапсите све нас на тргу краније а то јекривцино дјело знај те да смо ту док ви не заврсите а то је да спакујете кофере и да идете .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

06.05.2018 20:11

МУП је урадио најпогресније ста је могао да уради у овом тренутку....(знаци зивци су сада танки као конци) .......цитав овај покрет ...правда за Давида...добија сада један нови квалитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иде остина

07.05.2018 07:03

Очајни потез неког ко жели ушуткати оне који говоре. Нико није крив што су пристали да сакрију злочинце који су тукли и убили Давида, а сви ми знамо за јавни наступ. Истина је истина, њој се не може ништа. Хоћемо истину ♥️

Name

Дјуро

06.05.2018 21:00

Ста је и докле је досла кривицна пријава зато сто је Лукац претукао малољетно дијете у Бањалуци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само напријед

06.05.2018 21:12

НАРОД ЈЕ ИНСТИТУЦИЈА КОЈА ТРАЖИ ПРАВДУ ЗА ДАВИДА.Идемо још јачи и снажнији послије ових изјава лукача и муп-а.Боје се народа и малих беба у колицима, мајки које се плаше за будућност своје дјеце.Даворе уз тебе је Бања Лука и БиХ .ПАДАЈ СИЛО И НЕПРАВДО, СВИ НА ИЗБОРЕ РУШИТИ ОВАЈ ШЉАМ, МАФИЈУ И КРИМИНАЛ.СВИ НА ДАВИДОВ ТРГ СВАКИ ДАН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издајник

06.05.2018 21:48

Свако ко упути критику неспособној и корумпираној власти у Републици Српској је издајник. Инаце, називање критицара власти издајницима је једна од основних карактеристика резима...умјесто да се власт правда народу за нерад, народ се правда власти за незадовољство њеним резултатима. Какав апсурд! Посто на сцени имамо резим, а посто ја презирим резим, ја сам издајник. Лијепо је бити издајник за резим! Цекам скуп: СВИ СМО МИ ИЗДАЈНИЦИ РЕЗИМА!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иде истина

07.05.2018 07:05

Истина се не може ухапсити ♥️

Name

Роки

06.05.2018 21:54

Генерално да се не лажемо тај Миле је лопов велики. Манипулише масом, која је већином необразована. Његови главни људи су Пугер, Ранко Лукић, Маћо, Саво, Будо Станковић, Драшко Кременовић (једва да се зна потписати). Игор полако улази у све токове, династија треба да влада још бар 100 година. Господе Исусе Христе сине божји помилуј ме грешног

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

06.05.2018 22:00

Ухапсите га, па да нас додје 300000 у Бања Луку...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.05.2018 16:18

Ста досли би из федерације да нам узнемиравате??? Неце моци!!! Бавите се ви собом, имате и ви оваквих слуцајева...

Name

Фараон

06.05.2018 22:14

Гдје је крај овом свему???? Заправо, како сам преживио губитак вољених особа! Замислите да сте изгубили вољену особузамислите да је тинело те особе у земљи, а њен дух на вашем рамену сваки дан 24 сата. Упозорава вас, напомиње вас, чува вас и брани од онога од чега се никад сами без њега на рамену не би чували. Он на рамену, без права да га ико види осим вас, боље зна шта је боље за вас који сте ту и душом и тијелом. Пуно нас носи Давида на рамену, само је питање ко може издржати терет да то ниси до краја, а ко не. Они који не могу носити тај терет, нико се на њих неће љутити и неће им замјерити. Они који могу, нека га дуго, дуго, дууууго, још дуже носе. ПРАВДА ЗА ДАВИДА, или сто би Металлица рекла "Јустис фор алл"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фараон

06.05.2018 22:14

Гдје је крај овом свему???? Заправо, како сам преживио губитак вољених особа! Замислите да сте изгубили вољену особузамислите да је тинело те особе у земљи, а њен дух на вашем рамену сваки дан 24 сата. Упозорава вас, напомиње вас, чува вас и брани од онога од чега се никад сами без њега на рамену не би чували. Он на рамену, без права да га ико види осим вас, боље зна шта је боље за вас који сте ту и душом и тијелом. Пуно нас носи Давида на рамену, само је питање ко може издржати терет да то ниси до краја, а ко не. Они који не могу носити тај терет, нико се на њих неће љутити и неће им замјерити. Они који могу, нека га дуго, дуго, дууууго, још дуже носе. ПРАВДА ЗА ДАВИДА, или сто би Металлица рекла "Јустис фор алл"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иуститиа

07.05.2018 08:10

Браво!! Свака цаст за коментар!

Name

Митар

06.05.2018 22:25

Управо се догодила пуцњава у строгом центру Бањалуке, на потезу измедју централне банке рс и старе зграде владе у Видовданској улици код кафица Ла страда и казина који се налази ту поред , не знам тацно .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИк

06.05.2018 23:48

ПРАВДА за дебелог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ЂУРУ

07.05.2018 00:52

ДОБРО СЕ СЈЕТИО ЈЕДИНО ЂУРО А ТОЛИКИ ОПОЗИЦИОНАРИ О ТИМЕ НИШТА НЕ ГОВОРЕ! БРАВО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

07.05.2018 02:48

Јос у првим данима окупљања , Давор је рекао да га је полиција питала да ли посједује орузје . Написао сам коментар цији је саставни дио била И реценица " јос це овог цовјека И да ухапсе" Неко ми је одговорио " то би И'м био крај". И сад И ја казем ; ако било ста се деси Давору , то би И'м био крај , не само политицки , то И није тако страсно , него И физицки крај. А заслузили су га , колико знам , одавно. Људи , не дијелите се по припадности политицким партијама него ако мозесте помозите овом цовјеку. Лицно мисли да неце смјети да се усуде да поднесу кривицну пријаву против Давора а камоли да га ухапсе. Знају они да је Давор у праву кад их назива убицама. То И јесу. Зелио бих реци Лукацу срам га било али ста вриједи кад се зивотиње не сраме, Немају оне тај осјецај. За ово сто раде овом цовјеку , у земљи у којој зивим ,давно би вец " одлијетјеле главе" И полицији И тузиластву. Био би их пун притвор а затим И затвор. Био бих најсретнији цовјек на свијету кад би И тамо било тако .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иде истина

07.05.2018 07:18

То је само очајни потез врховних сценариста, ово је само доказ како желе утушити глас човјека који жели истину. Нико од нас није крив што су "ови поганици" покушали заташкати злочин момчади која је тукла само једног и на крају га убила. Замислите сви на једног, замислите немоћ групе младића да туку једног и онда зову неког са позиције да то спакују, да се не сазна. Једите се гадови мали, ко вас пусти из куће напоље, чија сте дјеца, гдје су вам родитељи, јадни ли су. ИСТИНА ИМА СВОЈ ПУТ, ИСТИНУ НЕ МОЖЕТЕ ТУЖИТИ, УХАПСИТИ, ИСТУЋИ, САКРИТИ, ЕТО ЈЕ ТУ ♥️

Name

правда стизе

07.05.2018 02:56

То је се могло предпостављати зато нека те бог и свети дјордје сацува и нека ти дадну снаге да стигнес до краја и осветис своје дјете нека крвнике стигне за слузена казна зељасе заклела нема тајне за коју нико незнз правда стигне кад тад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

07.05.2018 03:35

Назалост изгледа да смо стигли до тога да је банда организована као у Апартхејду а да тога нисмо ни свјесни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рикки

07.05.2018 03:55

Мислим да нато и сфор требају да додју по своје Људевит које су поставили и разум нормалних људи да нема гласања у Октобру ,да се укину странке све и довести Кинеза за пресједника или Африканца ,боље це направити суживот ,од ових

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда него шта

07.05.2018 06:33

Политичари, нарочито опозициони не би требали да се појављују на овоме скупу. Треба да дају подршку са стране а грађанима препусте окупљање. Овако само дају материјала полицији и РТРСу да да причају како је ово политички скуп. Наравно да су људи који су окупљају свјесни да је власт застранила и да у посљедње вријеме баш не води рачуна о народу, али не требају ови из СЗПа да народ буне на оваквим скуповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

07.05.2018 07:06

Доста више претњи Давидовом оцу нека Лукач почне од себе да јапси људе у својим редовима дао им је разријешене руке да туку пријете народу да шире криминал заједно са влашћуцјела власт доле нека иде откада за овиј 12 година су ту раздор међу људима је већи а нерјешених убистава пуно доле мали диктатор,ујутро мрзи себе од подне цјели свјет онај поглед мрки када га видим смркне ми се поквари ми дан ово је фашизам.Доста правда за све правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гром

07.05.2018 07:27

Не знам ко савјетује бају? Ако било ста уцини лосе против Давора и уцесника скупа мозе оцекивати 5 до 8 гласова на изборима и то један његов , дјеца, зет, снаха, зељка. Цак ни зена неце гласати за њега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

07.05.2018 08:13

Устајмо људи, лијенчине, лезиљебовићи, да ову багру отјерамо са власти. Устај народеее!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека чује и Србија

07.05.2018 08:22

Деветог маја у 12 часова биће одржана конференција за штампу у Србији у организацији Дарка Трифуновића.У Србији је медијски мрак што се тиче овог догађаја.Надам се да ће Дарко позвати све штампане и електронске медије у Србији.Позвати РТС,РТ Војводине,Пинк,Хапy,БК тв.Јако је битно да чују наши људи у Војводини шта се дешава којих има јако пуно

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

07.05.2018 09:13

ПРАВДА ЗА ДАВИДА.ПРАВДА ЗА СВЕ МАЈКЕ И ОЧЕВЕ КОЈИ НЕ СПАВАЈУ НОЋИМА И КОЈИ СЕ БОРЕ ЗА ПРАВДУ СВИХ НАС, ПОСЕБНО ДЈЕЦЕ.НИКАД СЕ НЕ ЗНА ШТА НОСИ ДАН А ШТА НОЋ. ЗАТО БУДИМО ЉУДИ.АКО ГОСПОДИН МАРИЋ ПОЗИВА СВЕ КОЈИ НЕШТО ЗНАЈУ О УБИЈЕНОЈ ПЈЕВАЧИЦИ МАРИЈАНОВИЋ НЕКА БУДЕ ЧОВИЈЕК ПА ПОЗОВЕ ДАВОРА ДРАГИЧЕВИЋА.АКО ТО НЕ УРАДИ ОНДА ЋЕ НАПРАВИТИ ВЕЛИКУ ГРЕШКУ .ОНДА ЋУ СУМЊАТИ ДА ИЗМЕЂУ РС И СРБИЈЕ ПОСТОЈЕ ЛИЧНА КОРИСТ А НЕ ЉУБАВ КАКО ВЛАСТ ПРОМОВИШЕ.ПОЗДРАВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илића нема

07.05.2018 09:31

Људи кад ћете сватити да је најодговорнији за убиство Давида начелник Илић Дарко....он га је и убио и његови људи....зато се и вадио и лагао на конференцији за штампу....ИЛИЋ = УБИЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

07.05.2018 16:46

Ово само народ мозе да рјеси а не криминалци као лукац миле и остали само народ зато лукацу ако хоцес да хапсис морас све нас на тргу да ухапсис додјите и ухапсите нас ми смо обицни људи тразимо правду а не вас лопове и будите сигурни неидемо док истина не изадје на видило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младенко Шепур

08.05.2018 14:27

Подршка за Давора је и подршка за све нас.Свако од нас може доживјети сличну несрећу и тугу довијека.Подршка за Давора и правда за Давида из околине Зворника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

09.05.2018 12:06

Сто мање до никако политизације трагедије јер је контрапродуктивна, али све цеститке ртвбн на професионализму !

ОДГОВОРИТЕ