Убице наводиле на погрешан траг!

Након мјесец дана свакодневних окупљања на Тргу Крајине, Давор Драгичевић каже да је схватио 99 одсто ствари око убиства његовог сина Давида. Снагу да истраје у откривању истине дају му људи који га свакодневно подржавају.

Република Српска 26.04.2018 | 12:17
Убице наводиле на погрешан траг!
Давор је за Српскаинфо казао да је већ 18. марта, када је Давид нестао, видио да нешто није у реду, и да је тада одлучио да ће све истјерати до краја.

“Моје сумње су биле оправдане. Прва четири дана сам ишао у полицију и давао им материјал, они су га затим износили у јавност и ништа нису радили. До 24. марта нашу су потрагу увијек скретали у погрешан смјер. Добили смо преко 5.000 порука да је негдје виђен, да снима пјесме, а то су све радили да би нас скренули са правог трага. Све је то рађено како бисмо одустали од потраге, док убице не смисле како ће организовати убиство и гдје бацити тијело”, каже Давор.

Додаје да је у својој глави посложио већину ствари ствари око злочина, ко га је организовао и слично. Одлучио је да у борбу крене од врха пирамиде, јер овако професионално убиство, сматра, нису могли организовати младићи од 20 година.

Мотив убиства

Када је ријеч о мотиву убиства, тврди да је сазнао да је Давид добијао пријетње прије смрти, али да им није давао пуно значаја.

“Није ми спомињао те пријетње. Он је био јак, поносан и пркосан младић, који се никога није бојао. Сваки дан смо се чули по неколико пута телефоном, никада ми није одавао знаке узнемирености. Од када је почео студирати и уписао ИТ академију слабо је излазио. Баш се био посветио томе, учио је до јутарњих часова”, објашњава Давор.

Наводи да су му се јављали појединици из политичких партија, али као људи, не као функционери. Од политичких партија и појединаца тражио је да се јавно изјасне да ли сматрају да је његов син брутално убијен у центру Бањалуке.



“Моје дијете је брутално претучено, држано заточено  и затим удављено. На почетку ми људи нису вјеровали, па сам потом износио  детаљне податке и провјерене информације. Нису ми ни у полицији вјеровали да је био жив у вријеме потраге, а сигуран сам да јесте био између 18. и 21. марта. Ми смо га тражили, док су га други тукли и малтретирали”, истиче Давор у разговору за Српскаинфо.

Додик

Према његовим ријечима, предсједник Републике Српске Милорад Додик га је посјетио у кући као човјек, а не као функционер.

“Питао ме шта хоћу и рекао сам да хоћу другу обдукцију. Одмах је назвао Ивицу Милосављевића из Београда, који је дошао сутрадан. Задовољан сам том обдукцијом, јер ми је помогла у борби и потврдила оно што сам знао”, истиче несрећни отац.

Каже да му је предсједник Додик нудио и финансијку помоћ, али да то није прихватио.

“Рекао сам му први пут и да хоћу Синишу Кострешевића да води истрагу, али је он тада био у Америци, а касније када је дошао вјероватно је имао неку опструкцију. Други пут када сам био код предсједника изнио сам своје ставове и сумње и на моје лично инсистирање Кострешевић је преузео истрагу”, каже Давор.



Међутим, за сада не може износити информације о овој истрази, нити да ли је задовољан како се одвија.

Радом бањалучког тужилаштва није задовољан.

“Имао сам сусрете с Далибором Врећом, када ми је предочио доказе које је имао и видио сам да нису тачни. Показао ми је снимке гдје је тврдио да је то моје дијете, а није. Тада сам само позвао адвокате и рекао да више нећу ниједан папир потписати без њих. Говорио ми је како хоће да све истражи, међутим видио сам да неће да ради”, прича Драгичевић.
Желимир Лепир је на почетку показао разумијевање, али га је изненадио једним питањем.

“Питао ме шта ја знам. Рекао сам му да знам направити кафу, радити у ноћном клубу, радити у кафани, и то је све што знам. Онда сам га питао “шта ви знате”. Питао сам га хоће ли ми дати фото документацију. Рекао је да неће, а затим и да га узнемиравам”, истакао је Давидов отац.



Давор каже да никада није добио одговор зашто се у истрагу укључила Управа за организовани криминал и њен начелник Дарко Илић.

“Од Илића ништа нисам добио. Само једно питање сам му поставио око увиђаја и он је рекао да не зна. Рекао сам да је саучесник, а он је одговорио да ће ме тужити. Па, нека тужи”, поручио је Драгичевић.
Када је видио Давидово тијело Давору је било јасно да је био брутално претучен и да на тијелу нема трагова да је дуго био у води… највише неколико сати.

Снимак

Он се још једном осврнуо на снимак на којем се, како полиција тврди, види да је Давид кобне ноћи опљачкао кућу.

“Тај снимак је монтиран. Види се и на снимку да особа која улази и излази из куће није иста. Мушкарац који излази је виши, грбавији и шепа. Давид на лигаментима и зглобовима нема ниједне повреде”, појашњава Давор и додаје да је прозивао власнике куће како би их заштитио.

Алиби

Оно што му је чудно  је то што су сви Давидови другови те ноћи нестали око 12.15, када он одлази у кафић „Доwтоwн“, гдје је стрицу такође рекао да је, ако му се нешто деси, крив Филип Ћулум.

“Они су сви рекли да су га задњи пут видјели у кафићу „Мета“. Сви су себи направили алиби… те их је тата возио кући, те такси, мама отворила врата и сви имају алиби између 1.30 и два. То су све полицијски јатаци”, каже Давор.

Запечаћене коверте

Драгичевић позива све који имају било какве снимке кобне вечери, да му лично дају, јер је град покривен камерама.

Каже и да се још нико није јавио ко би могао идентификовати двије особе које су Давида сачекале на тргу, а које се виде на снимку који је недавно објављен у фејсбук групи “Правда за Давида”:

“Имам информације да људима пријети полиција и да не смију ништа рећи. Ако су га видјели, нека ми јаве, ја ћу их заштити. Мени ако се нешто деси ја имам пет запечаћених коверти у свијету у којима сам све навео”, поручује Драгичевић.



(Српска.инфо)

Коментари / 83

Оставите коментар
Name

Модричанин

26.04.2018 10:29

Је ли овај Далибор Врећо у сродству са Божом ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

26.04.2018 11:35

Хахахахаххах само су цланови истог клуба љубитеља књиге .

Name

Правда

26.04.2018 12:04

Драги Дадо, знамо колико је теска твоја борба са овим дзиберима, али знамо ми каква си ти људина, а овим пацовима то смета, јер ти ни до нокта нису. Пицкетине, ајде јавите се, кад сте толико јаки, храбри и паметни. Сто се кријете мисеви, кад цемо вас наци, кад тад! Знате ви како убице пролазе, а Бањалука не праста убицама! Молим све људе, који овдје тразе правду за Давида да бојкотују ове БОТОВЕ, да им не дају на вазности, јер се они дегенерици хране тудјом несрецом. Кад сте тако храбри, изадјите да вас видимо пацови!

Name

1312

26.04.2018 13:23

Јесте њих двојица су муж и муж.

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

26.04.2018 14:06

ВИ КОЈИ ИМАТЕ СНИМКЕ ЈАВИТЕ СЕ АКО ХОЦЕТЕ,ПОМОЗИТЕ ДАВОРУ,РЕЦИТЕ КОЛКО НОВЦА ??? ХОЦЕТЕ МИ ИЗ ГРУПЕ ПРАВДА ЗА ДАВИДА ПЛАТИЦЕМО СНИМАК САМО ДА СЕ ОВО РАСВИЈЕТЛИ.ПРАВДА ЗА ДАВИДА !!!

Name

Дада

26.04.2018 10:32

Ниста неце бити од тога..назалост...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пери дери...

26.04.2018 10:55

Давор није сам,нек се маса таласа како год било " на крају"...Правда за Давида! Правда за сву дјецу која заслузују нормалан зивот,а не злу судбину!

Name

КМ

26.04.2018 12:07

Па шта ће рећи другови од покојног Давида кад нису били с њим! ? На доступним снимцима се види да је био сам. Мало необично, али чињеница.

Name

ВРс

26.04.2018 13:05

Далибор Врећо је оличење поштења и човека који је све у свом животу стекао и створио својим трудом и радом. Као човјек који га лично познаје одбацујем све ружне коментаре о њему а вама који га пљујете и ако га нисте упознали са кажем да гријешите! Далиборе ово пише онај који је увек веровао у тебе. Поздрав, припу!

Name

Ре Врс

26.04.2018 13:40

Свака ти част! Истог сам мишљења о том човјеку! Познајем га и потписујем сваку ријеч коју си за њега написао! Изузетан човјек, изузетан тужилац! А на душу овима што га прозивају, а ништа о том човјеку не знају!

Name

Ре ВРс

26.04.2018 13:48

То сто је неко постен и добар цовјек не знаци да је у послу непристрасан, независан,струцан и квалитетан тузилац са три године искуства у функцији тузиоца. И не блати нико гдина тузиоца,то су биле сале на рацун познатог презимена,додусе неслане сале...Правда за Давида! Има Бога!

Name

Ре ре Врс

26.04.2018 14:48

Па ти који кажеш да поштен не значи непристрасан и стручан у послу, ево ја те позивам да наведеш иједан његов предмет гдје је био пристрасан, нестручан и подложан туђим утицајима!? Молим те само један предмет!

Name

Ре Ре ВРс

26.04.2018 15:22

Правда за Давида! Зато ми писемо ове коментаре,само зато. Показат це сваки актер поступка колико умије и мозе,цекамо резултат уз Давидовог оца. Подрска Давору,издрзите!!!

Name

Хмм

27.04.2018 21:05

Каква бахатост, и на крају и велика неправда. Тврде да је тузилац неструцан, и не знам ни ја ста јос, углавном све негативно, али кад се позову да изнесу примјере таквог његовог рада тада пребацују на несто друго. Углавном лапрдање без иједног аргумента...

Name

Неколико добрих људи

28.04.2018 12:34

"НЕК СЕ МАСА ТАЛАСА КАКО ГОД БИЛО НА КРАЈУ..." ПАМЕТНОМ ДОВОЉНО.

Name

Влад Тепеш

26.04.2018 10:33

Помиње се да је Милорад био у Америци. Зар није он на црној листи. Хахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 10:40

Цитај боље..инспектор кога је Давор тразио да ради на слуцају је био у Америци, од Додика не видис планину.

Name

Слободан

26.04.2018 10:45

Цитат боље, Костресевиц је био у у Америци

Name

ре

26.04.2018 10:47

Сваки сверецер има своје канале тако да нас Преседник мозе увјек да оде дзе хоце и кад хоце а да о томе нико и незна....

Name

М

26.04.2018 11:06

Дај не лупај,човјек је рекао да је Кострешевић био у Америци.

Name

ре ре

26.04.2018 11:07

Зар је он и ваш предсједник? Мислим вас који не знате разлику ђ и џ или ћ и ч.

Name

М

26.04.2018 11:11

Жао ми је Даворе,најискреније,али не вјерујем да ће ти Кострешевић нешто помоћи и урадити.Мислим да ипак требаш Давидове другове питати за информације,какви су то другови,до дјавола. Има ли и један човјек у тој проклетој Бањалуци,има ли и један човјек у том злотворном Муп-у.

Name

уса

26.04.2018 12:03

Костресевиц је био у уса, а не леми. цитај лагано.

Name

Зозон

26.04.2018 13:07

Влад ти имаш искуства у томе...

Name

Ре

26.04.2018 18:07

Нема он никакве санкције. То је велика подвала на коју мозе насјести само српски народ. Филозофија: Сто га висе казњавају, народ је висе на његовој страни. Е зато су "уведене санкције". Наивни смо.

Name

Скептик

26.04.2018 10:36

И да поновимовеома важну чињеницу. Наиме, не зна се ко је пронашао Давидово тијело у Врбасу. У сличним догађајима у вијестима кажу како је, рецимо, тијело пронашао случајни пролазник или рибар. У овом случају то није саопштено. Изгледа да нико и није ни требао пријавити проналазак тијела јер се већ знало гдје се оно налази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 11:06

Тијело су наводно уочили радници "Цистоце ".

Name

ре Скептик

26.04.2018 13:01

Па ево ако случајно читају радници чистоће нека се јави неко Давору Драгичевићу и исприча. Мада то можда не може помоћи у расвјетљавању случаја али је јако занимљиво

Name

Скептик

26.04.2018 13:35

Ево шта је полиција тад изјавила :Портпарол ПУ Бања Лука Марија Маркановић каже да су грађани уочили како водом плута тијела, о чему су одмах обавијестили полицију. - На лице мјеста изашли су полицијски службеници који су потврдили наводе пријаве и заједно с припадницима Ватрогасне бригаде Бања Лука извукли су тијело из воде - рекла је Маркановић. "Грађани". Нико не спомиње раднике Чистоће.

Name

Ја

26.04.2018 13:44

Прво су рекли да су тијело уочили грађани,послије радници чистоће а затим неке жене које су туда пролазиле.Лијепо је Давор рекао да нема ни име ни презиме онога ко је примјетио тијело.Рекао је по прописима да је ту морао бити присутан и ватрогасац тј приликом извлачења тијела а ни њих није било.

Name

..

26.04.2018 10:48

Цекају кривци да се поцне заборављати, да крену предизборна подметања, да се људи вим другим забаве..а висе их је сигурно и добро су ово организовали јер им неко цува ледја..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Најслабије карике Додикове криминалне организације

26.04.2018 10:50

Треба ићи на најслабије карике Додикове криминалне организације,а то су неписмена Славица Матијаш из тужилаштва и Владимир Јуришић из Основног Додиковог суда у Бањалуци. Ове двије неписмене утваре су веза између Додикових криминалаца из полиције,Праводуђа и улице. Ове двије неписмене утваре Славица Матијаш и Владимир Јуришић морају знати убице и налогодавце,а лако их је преломити,Славицу због корупције и промискуитета,а Јуришића због коцке и ванбрачне дјеце као и комовских односа са Миланом Тегелтијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало Ало

26.04.2018 11:13

Немојте тако остро и неутемељено,именовани су изабрани као квалитетан кадар...

Name

Неписмена Славица Матијаш

26.04.2018 11:37

Можда кад би неписменој Славици Матијаш понудили пуно пара да би се раскокодакала,она би због пара издала оца,мајку,мужа "бившег" до душе,сина,Милорада,сваког на овом свијету. А вјерујем да зна,убице,дилери,мафија,то је њено друштво,за њу се прича у тужилаштву да је веома омиљена у тим круговима.

Name

ре Неписмена Славица Матијаш

26.04.2018 11:50

У праву си....али има шта рећи и за бивше супруга Ненада Балабана..... бивши јој супруг Балабан је за проценат убрзавао исплате по пресуди.....

Name

Б.л.

26.04.2018 11:50

А шта ви то имате стално против Основног суда Бања Лука? Стално га помињете и судије суда.

Name

Клоц

26.04.2018 12:11

Балабан је шега жива.

Name

За Б.И

26.04.2018 12:22

Ништа ми немамо против суда,али имамо пуно против НЕПИСМЕНЕ Славице Матијаш и свих осталих сподоба и фукара,које су као она.Промискуитетна,корумпирана,НЕПИСМЕНА

Name

Милиција еx

26.04.2018 12:29

Ови именовани нису најслабија, већ најјача карика те ентитетске криминалне организације. Не само они, разумљиво, има тога још, ихаха. Уз оне сличне остале у правосуђу, полицији, они су везивно ткиво тога организма, те хоботнице, те незаситне стоглаве хидре. Да је више искусних, часних и професији оданих тужилаца и судија, та криминална организација би се распала у тифтике тако да је више нико не састави. Као што се мафија у Италији сасула и расула. Ваљда ће и овдје.

Name

Бип

26.04.2018 12:33

А какве везе има та Славица Матијаш са покојним Давидом? Разумијем ја твоју огорченост системом и њом лично, али уби ти нас, фрајеру са њом. Имам и ја комшију који нас је ојадио па не пишем о њему стално.

Name

Будо

26.04.2018 12:35

Владимир Јуришић? Зашто он?

Name

ре Б.л.

26.04.2018 12:43

Основни суд припада грађанима ове државе али су га неписмене структуре које је поставио Милорад Додик приватизовале и сад служи као чистилиште за оне којима смета Додиков криминал. Послије уништавања доказа који су били у поступку против Милорада Додика и Новака Кондића 2005 године,Додик је поставио купљене тужиоце и судије на чело овог суда,а то су Милан Тегелтија и Спасан Келеман,е ова два неписмена брава су уништили основни суд и одредили га Милораду Додику, Милан Тегелтија као потпуно неписмен човјек са говорном маном је постављен за предсједника,а Спасан Келеман као полуписмени алкохоличар за шефа судијама. И ста теби није јасно,ајде објасни,жив био?

Name

За Бип

26.04.2018 12:51

НЕПИСМЕНА Славица Матијаш има везе са свим убиствима,омиљени је тужилац дилера,мафијаша и Милорадов приватни тужилац

Name

Симо

26.04.2018 12:58

За Ре Б.И.: Предсједник Основног суда у БЛ је судија Миленко Милекић, а Тегелтија је предсједника ВСТС-а у Сарајеву.Спасен је предсједник Кривичног одјељења.

Name

ре Будо

26.04.2018 13:05

Владимир Јуришић је ли то онај који се спомиње као веза и заштитник зеленаша у суду?

Name

ре Симо

26.04.2018 13:17

Симо,Тегелтија је био предсједник од када је са Спасаном Келеманом уништио доказе и ослободио Милорада Додика и Новака Кондића па све док га Додик и Човић нису поставили у ВСТС,а Милекић је мали миш који суд води онако како Милан Тегелтија каже, односно како Додик нареди Тегелтији, а контролу суда у Тегелтино име ради Владо Јуришић који је Тегелтији кум. Владимир Јуришић је веза између Тегелтије,Келемана и Милетића.

Name

Змај од Сипова

26.04.2018 15:05

Како изгледа та Славица Матијас има ли негдје слика нека каква је као риба ???

Name

ре змај од шипова

26.04.2018 16:03

Прави змај од Шипова зна Славицу Матијаш и Њеног бившег мужа Балабана јер су њих двоје прије Додиковог доласка на власт имали канцеларију у насељу Мјесец 2004 године и тада су заступали змаја од Шипова,е то је њихов ниво и домет у животу, исте су памети змај од Шипова и Славица Матијаш,само им је уштекавање на памети. Е можеш ли замислити да је змај од Шипова тужилац? Ако не можеш онда знај да има женски змај од Шипова као тужилац и зове се Славица Матијаш. А што се тиче његовог изгледа,као оне код пачевачког моста,као кафанска пјеваљка.

Name

За Милиција еx

26.04.2018 22:50

Ако је НЕПИСМЕНА Славица Матијаш-звана женски змај од Шипова, најјача Милорадова карика,онда ће му карике почети ускоро пуцати. Јадна мајко,јадних ли сватова

Name

Неписмена Славица Матијаш

26.04.2018 23:27

Она је супер мачка,супер је за чување волова (рудоње) и остале стоке крупног зуба.

Name

007

26.04.2018 10:54

Зашто његов отац не каже тко ие убица.То је јавно изјавио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 007

26.04.2018 11:09

Зато што нема појма. Нагађања само. До сад су имали неколико верзија приче. И демантује да је Давид особа која излази из куће на оном снимку, али не демантује да је особа која је прва ушла у кућу његов син.

Name

ре 7

26.04.2018 11:13

Па ваљда за то постоји МУП и СУД то је њихов посао....

Name

ре 007

26.04.2018 11:32

Па немозе се свака његова ријец узет здраво за готово.Цовјек се налази у посебном психцком стају,Рецимо његова изјава да сви Давиови другови су сарадници полиције је просто неодрзива,али он је у таквом стању па треба разумјети.

Name

аматери-клосари

26.04.2018 11:40

Какав МУП и СУД забога? То је у најбољу руку Лукацев биро за изгибљене или надјене ствари, какав МУП.

Name

За ре 7

26.04.2018 12:13

Тачно, постоје МУП и суд. ако имате доказе, предочите их.

Name

ре

26.04.2018 13:09

007 ти и овај први испод што ти реплицира или немате срца или да не кажем чега другог? Умјесто да се дивите снази коју испољава господин Давор, који изгуби највредније што човјек може да има, па наступи пред 10 000 поштовалаца, па из главе и свог јада одржи онакав говор. Ја сам рецимо прије 4 године сахранио оца који је умро природном смрћу у 74 години живота на велику суботу после сахране поздравио мање од 200 људи па сам показао трему шта рећи у том тренутку. Наравно ово што спомињем је непристојно поредити са Даворовом трагедијом, ал' покушавам да кажем онима који разумију да они који немају мелеме за ране породице Драгичевић немојте их господо посипати сољу јер те ране ако овакве будалаштине "зашто не каже, зато што нема појма" прочита рањени Давидов отац то може да га додатно рањава у ионако незацијељене ране. По нашем православном вјеровању "рекох и душу своју спасих" а вама нек је Богом просто хоћете ли или нећете послушати. Ионако ћемо сви једног дана са дјелима и недјелима својим да станемо пред лице Божије.

Name

....

26.04.2018 16:01

Ре,капа доле.Врло вриједан,истинит и тацан и тецан текст.С постовањем!

Name

Вјеруј

27.04.2018 07:53

Нека то кажу они који су плаћени за тај посао, нека обаве своју дужност. Али они се боје, јер знају кога треба хапсити, онда се надају да ће то неком чудом проћи, да ће се заборавити. А како да заборавимо? Не може се заборавити такав злочин, престрашан је! Свако ко има дјецу зна да боли бол његовог дјетета, а ово је нечувено. Овакав бол неће проћи, једино ће бити лакши за трпити кад злочинци и сучесници буду кажњени за оно што су учинили, другачије не смије бити ♥️ИСТИНОМ ДО ПРАВДЕ ЗА ДАВИДА♥

Name

Бобо

26.04.2018 11:01

Најгоре је сто сада резимске присталице по Бањалуци прицају како је био наркоман, а не помињу колико је наркоманије у њиховим редовима, као рецимо слуцај једнога Талица из Бањалуке, који се дуго времена лијецио од наркоманије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инсајдер из Лакташа

26.04.2018 11:38

Па прича се овде да синови извјесног Додика такође воле да шмркну нешто бело...

Name

МОЈ ДАВОРЕ

26.04.2018 11:34

МЕНИ СЕ ЧИНИ ДА ТИ НИСИ СВЈЕСТАН С КИМ ИМАШ ПОСЛА....И КОЈА ЈЕ ТО БАГРА.....ЧИМ СЕ ПОЈАВИО ИЛИЋ ЈАСНО ЈЕ СВЕ....ПРИКРИВАЊЕ....ТАЈ КРИМИНАЛАЦ И ЂУБРЕ ЈЕ НАПРАВИО ЈЕ ТО МНОГИМ ЉУДИМА КАО ТЕБИ....ТАКО СЕ ОН ОДРЖАВА НА ПОЗИЦИЈИ И ДОБИЈА НАЧЕЛНИЧКО МЈЕСТО.....СВА БАЊА ЛУКА ЗНА ШТА ЈЕ УРАДИО СВОЈОЈ ЖЕНИ И ОСТА НЕКАЖЊЕН.....НЕМОЈ МИСЛИТИ ДА ЈЕ КОСТРЕШЕВИЋ ДРУГАЧИЈИ.....АКО ТО МИСЛИШ ВАРАШ СЕ....ДАРКО ИЛИЋ СТОЈИ ИЗА СВЕГА ШТО СЕ ДЕСИЛО ТВОМ ДАВИДУ....И НИКАД НЕМОЈ ТО ЗАБОРАВИТИ.....ДАРКО ИЛИЋ ЈЕ УНЕСРЕЋИО ФАМИЛИЈА И ФАМИЛИЈА И УКЉУЧУЈУЋИ И СВОЈУ....ЕТО ТОЛИКО САМО ДА ЗНАШ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВЕ ЈЕ ТО ТАЧНО

26.04.2018 11:47

СВЕ ЈЕ ТАЧНО А И ЈОШ ГОРЕ ....ИЛИЋ ЈЕ ЗЛО....ТО СВИ У ГРАДУ ЗНАЈУ.....

Name

Бозе

26.04.2018 12:41

Шта је било са Илићевом женом?

Name

арцх

26.04.2018 11:45

Вјерујем да особе које су биле блиске покојном Давиду знају који су били разлози пријетњи које је примао У тим податцима се крије мотив а он води до особа које су ликвидирале Давида.Без пуно филозофије.ПРАВДА И ИСТИНА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.04.2018 12:38

Видио сам да сте на ФБ страницу поставили жиро рачун оне жене која има кафић у БЛ и која ће преко Ваше ФБ странице прикупљати себи новац. Незнам у шта ће се то претворити, није ме ни брига, али ако можете прикупљати новац за власника кафића од ,неко рече 200 квм. у центру БЛ, онда Вас молим да поставите и мој број жиро рачуна , како би ми помогли да отплатим кредит. Ако прихватите мој захтјев ја ћу Вама благовремено доставити све податке. Хвала.

Name

Ре ре

26.04.2018 12:57

Јели ово нека сала да скупљају паре власнику кафица или истина.

Name

За РЕ

26.04.2018 13:01

Она је ту под киријом, није власница објекта него закупац

Name

Ре

26.04.2018 13:26

Браво Мајо! ре26.04.2018 11:46 Е овако то раде професионалци. Уплатила је пар стотина марака на конто правде за Давида. Повећала је промет и бесплатно се изрекламирала у групи од скоро 100 000 људи. Сад као плаче и јауче што је кажњава инспекција (као да ником другом не долази инспекција). Чак је у групи дала број свог приватног рачуна да јој људи уплаћују донације да се избори са "неправдом"! Честитам Мајо!

Name

Крајина

26.04.2018 13:30

Тачно је да се прикупља новац путем фб странице "Правда за Давида " . Постављен је бр.текућег рачуна од те власнице Маје и донације се уплаћују за кафић. Људи, па ко је овдје луд?!

Name

За Ре ре

26.04.2018 14:18

Није шала друже, истина је. Ето у шта су претворили ову трагедију ти фејсбуковци који "плачу" за покојним младићем више него његов отац. Скупљати паре за неког ко има кафић у БЛ, то није нормално. Плачу за том ђеном а нико ни да провјери због чега је добила казне. Има овдје људи из БЛ који реално пишу о свему,који знају све око тог кафића, али они су одмах црвени и издајници, ботови и олош. Е зато сам тражио да им дам жиро рачун па да и мени купе паре када су тако добри и дарежљиви. Ти фејсбуковци ће или већ јесу од овог случаја направити циркус, а од несретног оца будалу.

Name

за све ре и неку крајину

27.04.2018 08:01

Сви ви што пишете за Мајин број рачуна ставите свој, ево овдје код ове поруке. Неко ће да вам уплати, имате поруке злице, па ко воли нека уплаћује.

Name

за све ре и неку крајину

27.04.2018 08:05

Али колико сте упорни то је очигледно неки врх, све пратите и само оцрњујете. Само пишите, п.с. Не заборавите уписати број рачуна, сврху знамо.

Name

Па

26.04.2018 13:39

Нема ту шта да се прича ако је ово истина Давида је убила полиција. Друго ако овај човјек не износи истину по том питању полиција се морала давно огласити по овим његовим изјавама. На крају мени ово изгледа као да неко намјерно ово води у овом погрешном правцу. Ово превазилази здрав разум

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боxон

26.04.2018 22:13

Ви господине баш одишете здравим разумом.

Name

БОБА

26.04.2018 13:43

ТУ СЕ НЕМА ШТА ПУНО ПРИЧАТИ.ОНДА СЕ СТВАР РАЗВОДЊАВА ,САМО СЕ ПОКАЗАТИ НА ДЈЕЛУ.СВАКА ПРИЧА СЕ ТУМАЧИ НА СВОЈ НАЧИН .СВАКО ИЗВЛАЧИ ИЗ КОНТЕКСТА ШТА ЊЕМУ ОДГОВАРА.ТУ НЕМА ПАМЕТОВАЊА И ПУНО ПРИЋЕ САМО КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА И ТАЧКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАНДИ

26.04.2018 14:38

Нека се срами свако из Бања Луке ко не подрзава Господина Давора.Бити равнодусан према неправди није никако добро.Ово ми мало лици на Десавања из Историје и религије,тако су многи људи послани од Бога заговарали истину и правду.Само мало њих од народа су били присталице правде а оне остале задеси велика казна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

26.04.2018 15:20

Пре свега правду треба тражити и за све одговорне, од инспиратора преко организатора и извршилаца. Да све њих стигне праведна казна! Тако би била и задовољена правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

26.04.2018 20:24

Није Додик криминалац него људи око њега. Али це му се то обити од главу

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

26.04.2018 23:22

На жалост мислим да ни тужилаштво ни муп никад неће открити убице,учинили би то први дан да су хтјели истину.Тако да ти неће ту ништа урадити Кострешевић,он за све ово вријеме није привео Карана,не би ме изненадило да се Каран "оклизне". Друго ја не знам да ли си ти познавао Милорада раније приватно,прије ове трагедије?Али, ако ниси, зар ти није било сумњиво да он долази изјављивати саучешће. Мислим да је он натјеран да додје и ту у твоју кућу и на сахрану и пред тужилаштво. Милорад не управља,са њим управљају,он не наредјује,њему наредјују.Он сигурно,нареди овима у тужилаштву,суду,полицији,итд али то је извршавање нечијих наредјења,он је пијун,у рашљама ајкуле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УСКОРО

27.04.2018 08:13

Ако окрећем главу када се дешава неправда и ја сам неправедник. Ту нема мудровања. Зна се шта треба подузети, све је јасно. ПРАВДА ЗА ДАВИДА, СВИ СМО МИ ДАВИД ♥️

Name

јадник

27.04.2018 12:00

туга да овако несто изјави .није излазио ??/ хахахаха...ма да, уцио марљиво свако веце у господској, доста висе будалесања Даворе...знас ти 99% цега ??? да знас рекао би, ал лупас само, јадно је све то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

креле

27.04.2018 12:01

ма ја, невин ко мајка 7 Југовица, бас невин, а онда је мрмот завио цоколаду.

ОДГОВОРИТЕ