Партизан: На Дорћол по побједу!

Дуел јединих непоражених екипа у Б групи Суперлиге на програму је у среду у 20. 00. Неће бити ТВ преноса, ни улазница у слободној продаји.

Кошарка 25.04.2018 | 09:30
Партизан: На Дорћол по побједу!
Партизан је до скора 2-0 на почетку Суперлиге Србије стигао кроз утакмице против Војводине (90:67) и ФМП Железника (94:90) на свом паркету, док је Динамик готово идентичним резултатом победио Вршац (94:74) код куће и Металац у Ваљеву (93:74).

Сада је ред да у међусобном окршају реше ко ће после трећег кола остати сам на челу табеле, а посебну драж утакмици у "СЦ Дyнамиц" даје чињеница да ће испред клупе домаћина "патролирати" Мирослав Мута Николић, тренер Партизана од јула до децембра 2017.

"Чека нас утакмица против веома незгодног ривала, који ће сигурно бити јако мотивисан да нас победи на свом терену. Предводи их искусан и успешан тренер, а пред Суперлигу су се и додатно појачали", констатовао је Ненад Чанак.

Тренер Партизана је после победе над "пантерима" поменуо "необичан амбијент" у дворани на Дорћолу, у коме су црно-бели прошле сезоне једва дошли до бодова.

"Верујем да то ипак неће бити фактор који ће утицати на играче. Очекујем да у среду будемо бољи него против ФМП. Неће бити лако, али идемо на Дорћол по победу", додао је млади стратег освајача Купа Кораћа.

Александар Аранитовић у недељу је ставио тачку на меч поготком за три поена, при вођству црно-белих од 91:90.

"Пред нама је још један тежак задатак, који желимо да решимо на најбољи могући начин. Динамик ће сигурно бити мотивисан и играће агресивно, али убеђен сам да ћемо имати спреман одговор и да ћемо уз добру игру успети да забележимо и трећу победу".

Важна информација за навијаче је да улазница за ову утакмицу неће бити у слободној продаји.

ПАРОВИ 3. КОЛА:

Вршац - Металац 18.00
ФМП - Војводина 18.00
Динамик - Партизан 20.00

ТАБЕЛА: Динамик 2-0, Партизан 2-0, ФМП 1-1, Вршац 1-1, Војводина 0-2, Металац 0-2.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар