Ди Франческо: На другој страни је Клоп, то ме брине!

"Свиђа ми се његова фудбалска филозофија, коју је показао у Ливерпулу и раније у Борусији Дортмунд. Срећан сам и забринут што се суочавам с њим", рекао је Еузебио Ди Франческо.

Фудбал 24.04.2018 | 19:15
Ди Франческо: На другој страни је Клоп, то ме брине!
Тренер Роме, уочи вечерашњаг дуела Лиге шампиона на култном Енфилду упозорава на снагу ривала, те наглашава да Ливерпул није само Мохамед Салах.

Бивши фудбалер Роме има сензационалу прву сезону у дресу енглеског клуба.

Постигао је чак 41 гол у свим такмичењима, а у избору колега је проглашен за најбољег играча Премијер лиге, чију листу стријелаца предводи са 31 поготком.

Међутим, Ди Франческо истиче да се његов тим не може фокусирати само на једног играча.

"Ливерпул није само Салах, тројица у врху напада заиста сјајно комбинују и то није безначајно. Нисмо припремили игру имајући на уму само једног играча. Приликом припреме за утакмицу морамо се сконцентрисати на њихове најјаче адуте, али наша мета није само један играч", рекао је Ди Франческо за италијанске медије.

О свом колеги на супротној страни, Јиргену Клопу, имао је сам ријечи хвале, казавши да има сличности у њиховом раду.

"Свиђа ми се његова фудбалска филозофија, коју је показао у Ливерпулу и раније у Борусији Дортмунд. Срећан сам и забринут што се суочавам с њим. С друге стране видим тренера чије су идеје блиске мојима. Наравно, имамо још много тога да урадим, али срећан сам што играм полуфинале Лиге шампиона с амбицијом да прођем", закључио је тренер Роме.

Прва утакмица полуфинала Лиге шампиона између Роме и Ливерпула играће се вечерас на с почетком у 20.45 часова. Сутра у исто вријеме у Минхену ће свој први дуел полуфинала играти Бајерн и Реал Мадрид.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар