Бањалучка пивара уз БК “БСК”

Бањалучка пивара је наставила сарадњу са Бициклистичким клубом “БСК” која је озваничена потписивањем спонзорског уговора између директора Бањалучке пиваре Николаса Пенија и предсједника клуба Владимира Куваље.

Република Српска 24.04.2018 | 11:41
Бањалучка пивара уз БК “БСК”
Подршка спортским организацијама које су од значаја за Бањалуку, Републику Српску и БиХ представља стратешко опредјељење једног од најуспјешнијих привредних колектива у земљи, а свечано потписивање новог спонзорског уговора усљедило је свега неколико дана прије великог спортског догађаја, бициклистичке трке “Београд-Бања Лука 2018”.  

“Чини нам велико задовољство што представљамо подршку и ослонац најстаријем бицикслистичком клубу у Бања Луци, који је један од најуспјешнијих амбасадора локалне заједнице и колектив са којим дијелимо исте вриједности. То су промоција спорта, здравог начина живота, еколошка освјештеност и љубав према Бањалуци и Врбасу”, поручили су из Бањалучке пиваре.  



Резултат сарадње између Бањалучке пиваре и Бициклистичког клуба “БСК” која траје већ осам година је квалитетна промоција бициклизма, као рекреативног и професионалног спорта и „Нектара“ омиљеног домаћег пивског бренда, који се потврдио као доказани пријатељ спорта и квалитетних спортских колектива.

“Чињеница да смо обновили сарадњу у години у којој Бањалучка пивара слави 145 година постојања, за нас је додатни мотив за нове спортске успјехе и потврда квалитета досадашњег рада. Поносни смо на дугу историју оба колектива који, сваки на свој начин, представља препознатљиве Бањалучке брендове те надамо дугој и упјешној сарадњи, на обострано задовољство”, изјавио је предсједник Бициклистичког клуба БСК Владимир Куваља.  

У години великог јубилеја Бањалучке пиваре, дванаесто издање бицикслистичке трке “Београд-Бањалука 2018”, најављено је као до сада највећи спортски догађај овога типа. Трка је на програму од 27. до 29. априла, а по први пут биће вожена као етапна, са стартом у главном граду Србије и циљем у највећем граду Републике Српске.

Свјетска бициклистичка унија (УЦИ) је трку сврстала у вишу категорију (2.1), тако да су свој долазак најавиле и неке од најпознатијих свјетских екипа, саопштено је из Бањалучке пиваре.

(БН)  

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Леско

24.04.2018 10:19

Хвала Пивари,Јос су Бициклисти остали да Бране Спорт Бањалуке,Футбал,Рукомет,Косарка ,све је плански унистено .

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.04.2018 11:04

Остали бициклисти под контролом овог мекињаса паразита Куваље..благо ретардирани Куваља завалио град за 300 000 км +спонзори да би под покровитељством своје фирме организовао бициклијаду са просјецним уцесницима углавном аматера из разлицитих дрзава(2-3 од њих професионалци који це добити по пар хиљада евра,остало све глумци студенти). Исти рецепт као и превара са рафтингом кад су пастир и давидовиц ојадили Бања луку за 6 милона марака. Убиједили јадни примитивни народ како је то од свјетске вазности спортски догадјај као и водеце примитивне структуре., зна се ко дијели лову у овом слуцају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антер

24.04.2018 13:26

Нек Куваља показе индеx и наброји 5 предаваца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миске

24.04.2018 13:40

Ма добро сви знају Куваљу. Полуписмен цовјек. Али на страну то, него сто је са Крадојицицем и оним помоцником министра за спорт у спрези па заједно краду лову....али добро у Бл све мозе.