Венгер: Људи, па нисам умро...!

Шармантни Арсен Венгер уме да се нашали и на свој рачун.

Фудбал 24.04.2018 | 21:15
Венгер: Људи, па нисам умро...!
Песма, аплаузи, банери са његовим именом, дресови...

Арсен Венгер био је звезда данашњег меча који је Арсенал добио на "Емирејтсу" против Вест Хема (4:1) пошто је пре три дана објавио да ће напустити клуб на крају сезоне после 22 године сарадње, годину дана пре истека актуелног уговора.

Виђали смо у Лондону и транспаренте против Венгера, чак и неке егзибиције са авионом који је носио поруку "Арсене, одлази", но овога пута је био драг свима.

О Венгеру су претходних дана лепо говорили бивши фудбалери, они са којима је био добар - и они са којима не, потом менаџери и тренери ривала са којима је знао да води и прави рат путем медија (Сер Алекс Фергусон, Жозе Мурињо...), због чега се Француз нашалио на сопствени рачун.

"Само је један Арсен Венгер", одзвањало је "Емирејтсом" пре "пресс" конференције на којој су новинари највише желели да чују како се он осећа због тога.

"Стварно сам дирнут похвалама које сам добио и захвалан сам на искуству у овој сјајној земљи, али... Чини ми се као да људи причају о мени као да је у питању сахрана. Сад не морам да умрем!", насмејао се Арсен Венгер и додао:

"Хтео бих да захвалим свима који су били фини према мени. Сигурно сам добио више похвала него што сам заслужио, а можда и мало више критика него што је требало".

Избегавао је да одговори на питање да ли је клуб напустио самовољно или на "препоруку" клуба, навео је да не зна ништа о новом тренер Арсенала и поновио да је већ све рекао.

Ипак, у дану када су се појавиле спекулације да није дигао руке од фудбала, одао је нешто што можда ипак више говори да бисмо га у наредним месецима могли гледати у другом клубу/репрезентацији или у некој новој улози.

"Не желим да ме јурите за шест месеци и кажете да сам лагао...", казао је Венгер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар