Зваћу Луку да ме погледа у очи

Отац Наташе Беквалац открива шта му је ћерка рекла када му је претучена пала у загрљај, након што ју је напао супруг Лука Лазукић.

Србија 22.04.2018 | 10:50
Зваћу Луку да ме погледа у очи
Он тврди да је Лука професионални жиголо и манипулатор који је његовој ћерки направио дете јер му је оно било средство да придобије Наташине материјалне ствари. Драгољуб отворено прича и зашто је Наташа ћутала када је сазнала све о Луки, али и шта ће му он рећи када га позове да разговарају очи у очи.

"Велика је срећа и за мене и за њега што он није био ту када сам дошао у Београд", почиње своју причу Беквалац, мислећи на још увек законитог зета Луку Лазукића, који је претукао његову ћерку.

Драгољуб каже да се са Лазукићем неће срести случајно.

"Ја ћу га звати да се сретнемо. Нећу дозволити да дође до сусрета где нећу моћи да гарантујем за своје понашање. Те емоције из мене не могу нестати када знам какав је монструм унаказио моје дете. Ја ћу га звати, као што сам га звао пре годину дана да се видимо, погледамо у очи и где ћу ја бити у стању да контролишем себе. Потрудићу се да дође до тог сусрета. Надам се да ће он имати храбрости да изађе пред мене, а мислим да хоће, из страха да не изгуби тако јавно пораз".

"Спреман сам и на телевизији да причам са њим и да се гледамо у очи и да се виде његова и моја истина. Да ми покаже те апартмане на Ибици и у Грчкој, да га питам шта значи то што је причао 'Наташа, преведи салаш на мене да могу да улажем у њега', 'Наташа, тај стан треба да продамо, моја фирма да га купи па ћемо имати паре и стан'", каже Драгољуб.



А онда би уследило и оно кључно питање.

"Зашто ме је слагао? Договорили смо се на почетку, а он ми је рекао: 'Не, Беки, ја на њу да дигнем руку' и питао бих га шта то треба да уради млада мама да би доживела то што је Наташа доживела. Шта га је толико повредило да дигне руку на мајку свог детета."

Драгољуб се присећа и тренутка када му је млађа ћерка Кристина јавила да је Наташа претучена и када је са супругом кренуо пут Београда.

"Само ми је у мислима било како је моја ћерка и ништа друго ми није падало на памет. Када сам ушао у стан, она је уз загрљај и плач почела да ми прича. Рекла ми је како сам био у праву све што сам говорио о њему, како је она исто то сазнала, али није имала храбрости, не храбрости, она је храбра жена, него није имала жељу и вољу да мене разочара у том неком мом стању. Није хтела у јавност да изађе са тим да је, ево, и трећи пут погрешила... није хтела да да тој једној врсти људи храну за уживање у туђој муци. Можда би срамота уместо храбрости ипак била права реч", прича видно потресен.

Беквалац каже да је о Луки чуо многе лоше приче и да је Наташу упозорио на то.

"Ја сам од првог момента када су почели да се забављају, касније и узели, спознао тог човека и његове намере и видео да је то човек који је професионалац у свом послу, послу завођења жена. И очекивао сам, поготово што сам видео да је моја Наташа заљубљена, да може доћи до проблема, јер је она ушла срцем у све то, а он интересом, то одговорно тврдим. Знам ко је он, шта је он и чиме се бави, које су му професије и какав га глас бије."

"То сам покушао и Наташи да кажем, а она ми је рекла: 'Па тата, и за мене се прича свашта, а то није истина' и ја знам да није", каже Беквалац, који признаје да је прочитао и погледао интервју који је Лазукић дао:

Гледао сам и видео да ту има пуно неистине. Одушевио ме како може, свака му част, да уради то што је урадио, а евиденто је да је то урадио мајци свог детета, и да након два дана са таквом лакоћом прича лажи и измишља. Човек који би га слушао неким ушима другачијим од нормалних људи рекао би, ко је та жена која тако може да туче таквог човека.

(Информер)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Без везе

22.04.2018 09:00

Кога то занима кад сви имамо у својој породици слицне или јос горе ствари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дно Дна

22.04.2018 10:13

Јел ти имаш у породици некога ко нема дан радног стаза и провлачи се кроз ТВ и новине не бирајући разлог.

Name

Лео

22.04.2018 14:50

Свака дјевојцица, дјевојка и зена би тебала да има оваквог тату❤️ Подрска Натаси!

ОДГОВОРИТЕ