Џејмс: Шта хоћете, да бацим саиграче под аутобус?!

Најбољи играч Кливленд Кавалирса Леброн Џејмс каже да његови саиграчи једноставно морају да заиграју боље, ако хоће да добију серију са Индијана Пејсерсима.

Кошарка 21.04.2018 | 21:30
Џејмс: Шта хоћете, да бацим саиграче под аутобус?!
Кливленд Кавалирси су у ноћи између петка и суботе прокоцкали великих 17 поена предности и изгубили од Индијане коју је предводио Бојан Богдановић са 30 поена.

Џејмс је био близу трипл-дабла са 28 поена, 12 скокова и осам асистенција, али саиграчи нису играли најбоље што знају па је Индијана са 92:90 повела 2-1 у серији.

Кливленд је улазио у проблем оног тренутка када би Џејмс ишао 'од лопте' да би се на паркету одморио у трећој четвртини. 

"Шта ви људи тражите? Да ли мислите да ћу да бацим саиграче под аутобус? Не, нећу то да урадим. Само морају да играју боље, укључујући и мене. Имао сам шест изгубљених лопти вечерас. Био сам очајан у трећој четвртини, нисам могао да погодим. Да сам тада повукао неке боље потезе не бисмо прокоцкали предност. Знамо да морамо да играмо боље као колектив", рекао је Џејмс на питање о учинку осталих играча Кавса. 

Кавси су у трећој четвртини имали више изгубљених лопти него погодака из игре, Џејмс је деловао уморно иако је остајао на паркету, па је Индијана успела да се врати и победи. Део заслуге свакако иде и бољој одбрани Пејсерса, али Џејмс зна да је током каријере био и у горим ситуацијама.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар