"Јавни сервиси у служби неистине"

Српска демократска странка одбацује све наводе које је данас објавио београдски таблоид „Ало“, а потом пренијели новинска агенција Републике Српске и Радио-телевизија Републике Српске у којима се говори о новом „тајном плану“ Савеза за промјене „с циљем тоталне дестабилизације актуелне власти и предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Република Српска 20.04.2018 | 21:15
"Јавни сервиси у служби неистине"
"Таблоидна вијест, као и толико пута прије, помиње `велику страну обавјештајну службу`, дио Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ и појединце из Савеза за промјене, а потом оптужује опозицију у Републици Српској да за рушење актуелне власти користи и `трагичну смрт младог Бањалучанина Давида Драгичевића`.

Српска демократска странка подсјећа да је ова вијест објављена дан прије масовног окупљања грађана на бањалучком Тргу Крајине који траже правду за настрадалог Драгичевића. Очигледно је да се власт у Републици Српској плаши овог окупљања и онога што грађани Бање Луке и Републике Српске безмало мјесец дана питају: како је настрадао Давид Драгичевић?

Грађани постављају то питање без позивања на насиље и не постоји ниједан разлог да се било ко оптужи за рушење установа Републике Српске путем скупа на којем се чују само двије ствари – питања и плач породице настрадалог Давида.

Режим у Републици Српској користи сваку прилику да сакрије и више него лоше односе у коалицији који су нарушени због огромне пљачке у електропривредном сектору Републике Српске. Коалиционе односе је нарушила и безбједносна ситуација у Бањој Луци и Републици Српској која је у протеклих мјесец дана озбиљно нарушена.

На крају остаје питање – да ли СРНА и РТРС заиста могу да се позивају на таблоидне вијести у којима нема нити једне једине провјерене информације, наведено је у саопштењу СДС-а.

Коментари / 23

Оставите коментар
Name

доми

20.04.2018 19:27

Па и будали је јасно ко иза тога стоји.онај који изгуби изборе, вала дат имовини, и ваља му у апс....зна се ко је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кими

20.04.2018 20:54

Престати плаћати претплату, исказати грађанску непослушност и тако рушити лопове..

Name

ЈОС САМО БН.

21.04.2018 05:32

Вец ме поциње иритирати прица да једа мали простор звани ентитет РС. има непријатеља висе него становника,оно вањски и унутрасњи непријатељ,флоскула из ЕX YУ.инаце само владари диктатори пласе народ са тим глупостима.Ако се РС икада уруси то це бити захваљујуци љубави градзана према владарима болесног ума.Зато СЗП трба појацати притисак на те не пословне примитивне изворе информација цији је "власник" диктатор.БН је свјетлост у информативном мраку РС.

Name

XXX

21.04.2018 07:46

Ова власт нас системски уништава. Користи трагедију једне породице за обрачун са неистомишљеницима. Режим је убио ово невино дијете. Нису размишљали о посљедицама. Бог је дигао овај народ да се бори за правду и истину и нико други. Овдје су окупљени сви поштени и нормални људи без обзира на вјрду и нацију. То је величина ове подршке за правду и истину. Власт страшно подмеће овој породици још би оца и на психијатрију послали. И о томе се прича. Изазвали су револт код свих поштених људи. Сви смо ми Давид! Народ је то схватио. Они се нас боје и зато се овако понашају! Мораћете одговарати за ова злодјела!!!

Name

Ре

22.04.2018 09:56

Све СТИ писе је истина ови из сзп спремни су на све врсте смицалица и ово у бањалуци је под њиховом организацијом то будала само невиди ал иду избори дотуцемо вас до краја

Name

Вјерник

20.04.2018 19:57

Ста су све спремни монструми.Готови су.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

21.04.2018 10:10

БОЈКОТОВАТ РТРС..НЕ ПЛАЦАТ ПРЕТПЛАТУ..ТО ЈЕ ТВ ВОДЕЦЕ СТРАНКЕ.....ПРАВИ ДИКТАТОРСКИ РЕЗИМ....СЈ.КОРЕЈА СЕ УЦИ ОД НАС И ОВЕ АУТОКРАТИЈЕ И ДИКТАТУРЕ

Name

@@@@@@@@@@

22.04.2018 11:19

РТРС ће бити послије октобра а сад је РТМД.То не треба слушати нити се обазирати које неистине објављују.

Name

За АЛО

20.04.2018 20:05

Ко чита више ту штампу. Јак лист више бјежи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАШ ТАКО

20.04.2018 20:54

А КО ГЛЕДА ГЕБЕЛСОВСКУ РТРС И КО ЈОЈ ВЈЕРУЈЕ ОСИМ ОВИХ ШТО МОРАЈУ ЈЕР ИМ ЈЕ ТО БИЛТЕН СТРАНКЕ НА ВЛАСТИ. ЈА НЕ ГЛЕДАМ ЧАК НИ УТАКМИЦЕ КОЈЕ ОНИ ПРЕНОСЕ А КАМОЛИ ДНЕВНИК. ДНО ДНА...

Name

И Остале

20.04.2018 21:07

Те новине и портали су чиста проституција-плати па се клати.Сада је то АЛО,а исти су ИНФОРМЕР,ТЕЛЕГРАФ,СРБИЈА ДАНАС,ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ,КУРИР,ПИНК И ЋИРИЛИЦА-МАРИЋ .Сви они ће то радити до избора у октобру и радити за Додика.Он ће их плаћати нашим народним новцем који пљачка несомучно.

Name

Одговор

21.04.2018 00:24

Ни ја.

Name

Кум Дјоле

20.04.2018 20:40

Додик једном истину реце,,Јавна Куца за Ртрс.Све друго су нијансе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули о

20.04.2018 21:03

Јадни сервис градјана тзв. РТРС који постоји само кад треба платити претплату опет пласира једну у низу глупости на коју је немогуће одговорити. Имајте храбрости позвати нас на неплаћање је чин патриотизма јер се ствар неће промјенити ма колико ви јадиковали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

20.04.2018 21:29

Објављивање овакве вијести у овом часопису је нажалост наручемо и плаћено новцем овог сиромашног народа. Међутим, овдје је много битније уочити да је сам врх државе уплетен у извршење и прикривање овог злочина, Пошто је дошло до непланираног револта грађана, власт је у паници јер им рејтинг страховито пада па кроз политизацију овог револта жели да створи алиби како би помоћу употребе силе народ присилили да одустане од тражења истине. Власт неможе да схвати да је она својим нечињењем у свим областима а не само у убиствима створила овај неподношљив амбијент у коме владају силници, криминалци, пропалице, дезертери и сав могући и немогући шљам. Ова багра су постали владари живота и смрти у овом напаћеном ентитету а све захваљујући власти и чијој су они служби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

21.04.2018 04:33

Ако је сам Додик изјавио или донио закон којим це се казњавати коментари у независним требали јос ста реци гдје ми зивимо и ко је на власти.

Name

Ста је РТРС?

20.04.2018 21:39

Да ли ТО јос постоји и да ли ТО јос неко гледа? Само РТВ БН и Слободан Васковиц блог... њима треба плацати претплату, а остали нам не требају. Могу да се угасе слободно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кими

21.04.2018 06:13

Потписујем.

Name

КРЕ

20.04.2018 23:41

РТРС.РТРС.КРИМИНАЛЦИ.КРИМИНАЛЦИ.КРИМИНИНАЛЦИ.УБИЦЕ.УБИЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

20.04.2018 23:49

Тај јавни сервес је у слузби криминалаца , плацкаса ,националиста и убица тај Сервис треба бити забрањен у РС. БиХ конацно и заувијек да несири лази и зло

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

21.04.2018 07:01

Браво борац, битна домина у низу домина је пала , пала је у најбитнијем низу за државу, безбједност /сигурност грађана , а кад се јединка осјети несигурном, кад код исте режим произведе страх, ееее , онда режим има проблем. Да ствар буде по режим гора, домина је указала на починиоце несигурности, а то су институције у којима раде особе које су се претвориле у амебе режима, праживотиње , које живе у муљу баре и облик тијела мијењају док се покрећу. Погледајте тужиоце, судије , раднике МУП-а , зар вам неличе на амебе, зар вам садашњи режим не изгледа као бара у коју се већ 12 година таложи муљ и коју амебе по цијену живота морају одржати. Давид је одрађен, због чега и зашто, тама. Оног момента кад се сазна зашто је по изјави оца, дјечак отет, малтретиран , злостављан и које амебе су то радиле, пада и друга домина , која прописује држати грађане у покорности , јер само покорен грађанин може живјети у бари пуној амеба. Читајући историју закључила сам да је сваком паду режима претходио злочин, убиство, насиље, тад амебе постану јако активне и губе контролу и прави се грешка. Да би се муљ избацио треба чисте воде са извора, а то смо ми грађани , не само Републике Српске већ цијеле БИХ, ми смо та здрава изворска вода која мора кренути да истјера муљ. Амебе, оне ће саме поцркати или ће се зачахурити и чекати нови циклус несрећа.Давидов отац је борац И категорије , то треба да поштују сви који живе у Републииц Српској, он се борио за слободу и мир , он је друге спашавао , ал није успио спасити Давида. Амебе су биле брже од борца И категорије и убиле су му сина. Питање је зашто?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Већ много пута видјено

21.04.2018 19:31

И када глупсон и сељацина нема шта да каже он од својих београдских пајаца наручи причу да застраши свој Српски народ. Јер се боји народа тј. боји се отварања очију које би видиле шта су све покрали,шта су све покупили његови кумови,родјаци,полтрони,змије. И онда ево их непријатељи његови дједовине Републике Српске иду са свих страна на нас. Збијај редове држите мене и моју камарилу да не идемо у затвор и дајте нам још сто година власти.Нисмо прапраунуке још добро обезбиједили. Зато ево пара колико хоћете само лазите народ ви из БГ стварате панику да некако опстанемо ми и наша братија за друго нас бас брига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тт

21.04.2018 20:27

Па ко још гледа тај РТРС ја се питам?