Српска да иде путем развоја

"Када донесемо одговарајуће прописе који ће бити реформског садржаја и кренемо у коначан обрачун са корупцијом, тада ћемо створити услове да кренемо у снажан привредни развој", рекао је Говедарица током посјете Угљевику, за који је рекао да је снажна и стабилна локална заједница која обилује природним ресурсима.

Република Српска 20.04.2018 | 19:11
Српска да иде путем развоја
Након састанка са начелником ове општине Василијем Перићем, Говедарица је рекао новинарима да је покретач развоја овога краја Рудник и термоелектрана, као и воћарство, те да је воћарима за опстанак на тржишту неопходна помоћ државе.

Лидер СДС је током боравка у Угљевику посјетио и локални Дом здравља, као и фабрику за производњу намјештаја "Греинер ентеријери" коју је покренуо повратник из Аустрије 2009. године.

Говедарица је рекао да је нелогично да ова фирма увози сировину из Аустрије, док се домаћи храст и буква извозе из Српске и оцијенио да домаће фирме треба да имају сировину у Српској и да је својим радом чине стабилном.

Перић је након разговора истакао да је Угљевик локална заједница са најмањом стопом незапослености у Републици Српској и да општина подржава инвеститоре који су заинтересовани за улагања у овај крај.

Одговарајући на питања новинара, лидер СДС-а је рекао да је њихов посланик у парламенту БиХ Ненад Лалић демантовао наводе из медија да излази из ове странке.

Говорећи о кадровским промјенама у "Електропривреди Републике Српске", Говедарица је изразио сумњу да се "тамо десила озбиљна пљачка" и додао да ће се након октобарских избора о томе повести истрага.

(Срна) 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

краљ

20.04.2018 17:19

Јос мало када Говедарица преузме функцију предсједника Р.С имат це пуне руке посла.Овај хаос и неред сто сје резим направио неби Свајцарска лако истрпила. Па видите они признају да је електро привреда покрадена и опљацкана,а они бирали руководство.Ником ниста нови људи за нове малверзације. Па они самеи себе краду,сами себи подмецу.До избора це имати 15 кланова,распад секте тотални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клиницки мртвац

20.04.2018 18:09

Којег развоја? Не постоји царобни стапиц који је устању мртваца озивјети. Пусте бајке,...али ето, нада умире задња, реалност је невазна свакако...

Name

Ацо

20.04.2018 18:22

Па имао си 4 године министра безбједности и Сипу,ста си урадио?Дај не лапрдај Вукота...

Name

Сале

20.04.2018 18:53

Запита ли се Вукота због чега му се осипа чланство у сдс-у!

Name

Гојко

20.04.2018 20:58

Ја шта налупао Вукота у дневнику, ово ни дете у вртићу не може да измисли. Ха ха ха, машта је чудо, али нико да га пробуди

Name

Е Јадоње,

21.04.2018 07:43

Па и Додик је нон стоп исао путем развоја, (цијим путем) само својим "са своком бандом ,сви сте ви исти , кога су змике клале ,и густера се боји" теско да се мозе ста поправити све је разјебано народ напустио огњиста "а ви увек исто (бице боље) мало сутра.

Name

Вукота

20.04.2018 17:31

Вукота за предсједика.Неце бити лако,али ово је не издрзиво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гусле

20.04.2018 18:13

Тако је, Вукота нека настави ово сто је Миле запоцео, не треба јос пуно,...Подрска за Вукоту!

Name

Лаксе да не мозе бити

20.04.2018 19:02

Европске уније ускоро могле увести санкције предсједнику РС Милораду Додику. Све је додатно подгријано након саслушања у америчком Конгресу, у којем је Додиково име, уз Драгана Човића, означено као име главног кочничара напретка БИХ.Ео сансе за Вукоту.

Name

Требињци

21.04.2018 07:47

Српска једино кад дођу промјене у октобру са Вукотом на челу ће да крене у правом смјеру за добро народа. Пуна подршка Вукоти и Младену у октобру од мене и најмање 10 чланова моје породице. Јер доста је Секте СНСД.

Name

Како и с' ким...

21.04.2018 12:19

Кад и ви форсирате оне који би и родјену мајку продали за грос а све сто ваља одбацујете, па да ли и колико сте бољи од ових смрадова на власти...мјењај и ти поставу Вукота,ниси бас неинформисан толико да не знас ко ти се увлаци и какав је који од тих блиских или нецес бити ниста бољи од других а јеси сигурно...свако добро и отвори оци и за промјену саслусај праве људе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хапшења

21.04.2018 19:49

Како су се црвендаћи упрпили Вукотине приче о испитивању поријекла имовине. Нису се само препали црвендаћи него и Вукотини начелници, да можда тај закон не закачи и њих. Да ли ће Вукота да хапси и своје, чланове СДС-а, ако су скривили? Шта ће бити са Мићом и Василијем, као и њиховим сарадницима? Сви из СДС-а који се осјећају кривим, радиће срдачно против Вукоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре хапсења

22.04.2018 00:01

То би требало урадити-нека оцисти прво своје редове да би био озбиљно схвацен па онда нек удара на све и ето му сигурне побједе...доста висе лопова на све стране...или све оцистити или ниста од промјена..

Name

Сињ

22.04.2018 21:41

Свака част Вукота.