"Меган ће преобразити монархију"

Принц Хари и Меган Маркл постаће снажан активистички пар који ће редефинисати британску монархију за нове нараштаје, тврди биограф будуће принцезе Ендрју Мортон.

Забава 18.04.2018 | 14:57
"Меган ће преобразити монархију"
Бивша америчка глумица ће бити део "фантастичне четворке" млађег нараштаја у срцу краљевске породице и има своје идеје о томе како та институција може да се промени, рекао је Мортон у интервјуу за АФП. 

Принц Хари, пети у наследном реду до трона, и Меган Маркл ће се венчати у Виндзору 19. маја. 

"Меган и Хари ће бити снажан пар. Заједно могу да донесу промене", сматра Мортон, чија неауторизована биографија "Меган: Холивудска принцеза" излази овог месеца. 

"Биће много активнији него претходни парови у краљевској породици", каже Мортон, који је обавио опсежно истраживање како би написао своју књигу. 

Он предвиђа да ће принц Вилијам, који ће наследити круну од оца Чарлса, и његова супруга Кејт бити домаће лице монархије, а Хари и Меган оно спољно, нарочито на подручју Комонвелта. 

"Многи озбиљни људи мисле да ће се монархија драматично променити. Њен облик и стил дефинисаће Вилијам, Хари, Кејт и Меган. Дакле, Меган ће бити важан део фантастичне четворке", објашњава биограф. 

У књизи Мортон цитира пријатељицу из детињства која тврди да је Маркл одувек била задивљена краљевском породицом и да је хтела да постане "принцеза Дијана 2". Мортон објашњава да између стидљиве Дијане, којој је било 20 година кад се удала за Чарлса, и 36-годишње холивудске глумице нема сличности.

Марклова је фокусирана, амбициозна, формирана особа, успешна глумица, блогерка и портпаролка УН-а за равноправност полова. 

"Врло је сабрана, елоквентна, брижна", каже Мортон. Он додаје да ће Меган морати мало да сузбије свој активизам, јер се придружује аполитичној краљевској породици, али да "она тачно зна у шта се упушта". 

"Бити део монархије није спринт, него маратон. Она је тога свесна", рекао је Мортон. Он тврди и да је динамика између Харија и Меган радикално другачија него у ранијим принчевим везама. 

"Хари је схватио да је у њој пронашао ослонац. Схватио је да му помаже да буде мушкарац какав је одувек хтео да буде", каже Мортон и додаје да су му извори из палате рекли да је Хари, који се годинама тешко суочавао са мајчином смрћу у детињству, потпуно "опијен" својом будућом супругом. 

Пошто је високо у наследном реду за британску круну, Харију је било потребно одобрење његове бабе - краљице Елизабете Друге, да би ступио у брак. 

"Пре неколико година, када је Хари био пијанац који се тетурао излазећи из клубова, краљица би другим наочарима гледала на идеју да се ожени разведеном америчком глумицом", рекао је Мортон. Али око тога сада није било проблема. 

Меган Маркл је од 2001. до 2013. године била удата за холивудског продуцента Тревора Енглсона.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Бансхее

18.04.2018 19:20

Англосаксонске оргије. Дао Бог да доживе судбину пола планете коју су опљачкали. А и јадне Србе, које су искористили и изваралу против Њемаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнез

18.04.2018 19:45

Паметнога је теско преварити,а будалу.....

Name

Цхристиан Сwеден

19.04.2018 22:13

Зелим реци само да није једино Британија имала зељу да Срби заратују са Њемцима вец и Русија такодје.

Name

Кркансон

20.04.2018 20:27

Крсто,дрзи се ти свог ,,Волва,, мани се историе,није то за тебе,видис да ти не иде.

Name

Цхристиан Сwеден

19.04.2018 22:12

Неце она ни прици близу монархије ни власти нити зели. Покуца ли неце је бити, неце Краљица да дозволи црнце унутар краљевске крви. Сви који им не одговарају одмах и побију по кратком поступку. Подрзавам градјане УК који зеле да ре распусти Монархија и да се запљене Краљевска имовина и прода и подијели градјанима.

ОДГОВОРИТЕ