"На Запад не идем због шницле"

Предсједник Србије Александар Вучић каже да га западни званичници поштују, јер води аутентичну српску политику и никоме се не додворава.

Србија 17.04.2018 | 13:07
"На Запад не идем због шницле"

"Западни званичници ме поштују, јер се не додворавам и водим аутентичну српску политику, рекао је данас председник Србије Александар Вучић и додао да Србија није велика сила, те да мора да разговара са свима.

Он се осврнуо на оптужбе противника да "глуми жртву", јер "не спава и не једе" на састанцима са званичницима, рекавши да не иде на разговоре да би ручао, већ да би се борио за интересе Србије.

"Борим се да искористим сваки тренутак за Србију, а не да једем шницлу. Нисам мученик, али наравно да имам трему, јер је не представљам себе већ целу државу. Уочи састанка са Ангелом Меркел нисам спавао, јер сам одговоран човек", рекао је Вучић за Пинк.

Он је навео да немачка канцеларка види колико је он забринут и да га разуме.

"Нисам се смејао од када се догодило ово са Ђурићем. Не могу да се смејем, јер знам колико смо близу били општег сукоба, то је било питање напада на север КиМ. Могућност компромиса са Албанцима зауставиле су једна или две светске силе и сада имам комплетну слику ко се уплео да се то заустави", рекао је Вучић.

(БН/Тањуг)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ЦАР

17.04.2018 12:23

ДОБРО СУ МУ РЕКЛИ ДА СЕБЕ СТАВЉА У ПРВИ ПЛАН.СТО СИ ДОЗВОЛИО ДА ДУРИЦА ВОДЕ У ПРИСТИНИ КАО ПСА.СТО ТО ОДМАХ НИСИ СПРИЈЕЦИО ДА ЦОВЈЕК НЕ ДОЗИВИ ОНАКО ПОНИЗЕЊЕ А МОГАО СИ.ДА СУ ГА УБИЛИ КО СТО УБИЈАЈУ СРБЕ НА КОСОВУ ТИ БИ РЕКАО МИ СМО МИРОЉУБИВ НАРОД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Психијатар

17.04.2018 12:56

Треба доћи код мене на преглед. Подхитно!

Name

ЗА ЦАРА

17.04.2018 13:11

НЕ БУДАЛИ, СВИМА ПУНА УСТА КОСОВА, А ШТО НАМ ЈЕ БИЛА ДУЖНОСТ 1999.ГОДИНЕ ДА БРАНИМО, ЦИМ ЈЕ ЗАВРШИЛА АГРЕСИЈА ПРОТЕСТИ ДАЈ ТЕ НАМ ДНЕВНИЦЕ.СВИ БИ ВИ ПАМЕТОВА ЛИ СРБИ ОД АМЕРИКЕ ДО КОСОВА КАКО ТРЕБА, АЛИ НЕКА МЕНЕ КУЋИ. СРБИ БРАЋО ВИ БИ РАТОВАЛИ БЕЗ ЖРТАВА Е НЕ МОЖЕ И НЕЋЕ НИКО УЗЕТИ ПУШКУ.ДОСТА СЕ ВЕСЕЛИЛИ ОДВОЂЕЊУ У ХАГ, КОВЧЕЗИМА КОЈИ СУ СТИЗА ЛИ ИЗ ХАГА.КО МИСЛИ ДА МОЖЕ БОЉЕ СКЛОНИ ВУЧИЋА ИЛИ БИЛО КОГА ДРУГОГ ОПШЕ НИЈЕ БИТНО ИМЕ И СТРАНКА.СВИ СТЕ ВИ ОСТАВИ ЛИ ПОСАО КОЈИ ЗНАТЕ РАДИТИ А КРИТИКОВА ЛИ БИ ОНО СТО НЕЗНАТЕ. НИКАДА СРЕЦЕ НИ НАПРЕТКА СА ОВАКВИМ РАЗМИСЉАЊИМА. ЂУРИЦА УХАПСИЛИ НА КиМ И КО ЗНА КОГА ЦЕ ЈОШ И КАДА, А ШТО ВИ ТАЈКУНИ ПРОДАЈЕТЕ ШИПТАРИМА СТАНОВЕ,МНОГИ СЕ АНГАЗУЈЕТЕ ДА ИМ ЛИЦНА ДОКУМЕНТА СРБИЈЕ ОБЕЗБЈЕДИТЕ.ТИ НИСИ ЦАР ТИ ЈАДОВ.

Name

Хехе

17.04.2018 13:08

Ја па ја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцко

17.04.2018 15:41

Еврици су у питању, пусти сницле нису здраве поготову ако су са Запада пуне су смеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

17.04.2018 15:54

Да, опсте је познато да на западу нико не једе сницле јербо су отровне и пуне смеца. Вецином се једе паризер од 4 КМ по кили.

Name

Последњи кинески цар

17.04.2018 18:28

Ово се зове "популизам". Кратко и јасно. И то није добра политика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОЦО

18.04.2018 02:30

Ако не волес сницлу има вруцег кромпира.

ОДГОВОРИТЕ