Звезда вратила играча из ФМП-а

Црвено-бели "освежили" екипу уочи почетка домаћег првенства.

Кошарка 17.04.2018 | 18:30
Звезда вратила играча из ФМП-а
У дресу Црвене звезде мтс почео је сезону, а у истим бојама ће је и завршити.

Млади Алекса Раданов (20, 202 цм) регистрован је пред почетак домаћег првенства као играч браниоца титуле, јавља портал "Баскетбалл спхере". Већ од среде и утакмице првог кола, он би могао да конкурише за место у екипи Душана Алимпијевића и да наступи у мечу против Младости из Земуна (среда, 18 часова).

Звездин "ђак" тако се поново прикључио саиграчима уз које је и почео сезону, на припремама и у пријатељским утакмицама. У црвено-бело сада се враћа као један од играча са списка селектора Александра Ђорђевића за "А" репрезентацију и ојачаће пре свега бековску линију браниоца титуле, у којој до даљег још неће бити Немање Дангубића.

Раданов је у утакмицама АБА лиге имао запажену ролу у ФМП-у (25 минута по мечу) и постизао је по 8,2 поена, уз 3,7 скокова и 1,7 асистенција. Његово прикључење тиму свакако је један од потеза које Звезда предузима и размишљајући о следећој сезони.

Упражњено место у екипи из Железника "попуниће" бивши играч Меге, Ђорђе Симеуновић, који је сезону 2017/18 провео у Вршцу, наступајући у домаћем првенству и у Другој АБА лиги.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар