Сампаолијев први пресјек - Икарди ни међу 35 за СП!

У аргентинским медијима процуреле информације о списку који ће за месец дана објавити селектор Гаучоса.

Фудбал 16.04.2018 | 15:00
Сампаолијев први пресјек - Икарди ни међу 35 за СП!
Селектор Аргентине Хорхе Сампаполи прихватио се врућег кромпира када је у мају 2017. године преузео Гачосе. Мундијал у Русији изборен је тек у драматичној завршници квалификација, а пред темпераментним Аргентинцем је сада још један незахвалан задатак, а то је избор тима за Русију.

У тамошњим медијима процуреле су информације да је Сампаоли је направио први пресек и саставио списак од 35 имена, који предствљају потенцијалне кандидате за коначну листу од 23 играча који ће носити дрес националног тима на највећој смотри светског фудбала.

Све шансе да заигра у русији дефинитивно је изгубио одлични голгетер Интера Мауро Икарди, који дефинитивно није играч по укусу Сампаоља, па ће навалу Гаучоса чинити неки други играчи.

Списак ће дефинитивно бити објављен 14. маја, а према наводима аргентинских медија на њему ће се наћи следећи играчи:

ГОЛМАНИ: Серхио Ромеро, Франко Армани, Вилфедо Кабаљеро, Науел Гузман и Агустин Марчесин.

ДЕФАНЗИВЦИ: Фабрисио Бустос, Габријел Меркадо, Николас Таљафико, Николас Отаменди, Рамиро Фунес Мори, Маркос Рохо и Федерико Фацио.

ВЕЗИСТИ: Максимилијано Меса, Енцо Перез, Пабло Перез, Евер Банега, Ђовани Ло Селсо, Анхел Ди Марија, Мануел Лансини, Ерик Ламела, Лукас Биља, Диејго Пероти, Едуардо Салвио, Маркос Ацуња, Матијас Краневитер, Емилијано Ригони, Леандро Паредес, Хавијер Маскерано.

НАПАДАЧИ: Кристијан Павон, Лаутаро Мартинез, Лионел Меси, Серхио Агуеро, Пауло Дибала и Гонзало Игуаин.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар