Ванредно стање у СНСД-у!

Посљедње интерно истраживање, које је радио СНСД, озбиљно је потресло најуже руководство те странке, јер рејтинг странке и њених кандидата је у паду, тврди извор БН телевизије.

Република Српска 13.04.2018 | 14:31
Ванредно стање у СНСД-у!
Због тога је у сриједу, како БН ТВ сазнаје у круговима СНСД-а, блиским врху странке, одржан хитан састанак најужег руководства којима је предочено најновије истраживање.
 
СНСД је и даље, према том извору, први али подршка је пала на 29 одсто што је узнемирило врх странке и унијело панику у редове СНСД-а.
 
Оно што је посебно разљутило лидера те странке јесте да његов фаворит за предсједника Жељка Цвијановић има мању подршку од противничког кандидата Вукоте Говедарице.
 
Према тврдњи БН-овог извора, Говедарица, који је предсједник СДС-а и кандидат Савеза за промјене за предсједника Републике Српске, је у благој предности у односу на Жељку Цвијановић. То је био ,према тврдњама нашег извора, "хладан туш" за све присутне.
 
На том састанку је поново до изражаја дошло неслагање унутар СНСД-а, јер један од кључних људи те странке Игор Радојичић, који се и раније противио и овај пут је рекао да у СНСД-у има бољих и квалитетнијих кандидата за предсједника Републике Српске од Жељке Цвијановић.
 
Што се тиче кандидата за Предсједништво БиХ, према том извору, разлике скоро да нема између Милорада Додика и Младена Иванића.
 
Треба подсјетити да је ово друго истраживање у посљедња два мјесеца, које не иде у прилог СНСД и његовим кандидатима због чега је велика паника у високим круговима СНСД-а, која се, како тврди наш извор, прелива и на ниже страначке органе.
 
У једном од посљедњих истраживања подршка СНСД је пала на 32, односно 33 одсто што је значајан пад у односу на раније истраживања када су тврдили да имају 39 одсто подршке грађана.
 
 

БН ТВ

Коментари / 136

Оставите коментар
Name

Харе

13.04.2018 12:32

Ушла вода у ушиии

ОДГОВОРИТЕ
Name

Земунски клан

13.04.2018 12:45

Нас земунски клан попуста.Цудо једно код овако глупог народа.

Name

САМY

13.04.2018 12:48

Ванредно стање јашта, неће имати 53 него 47 %

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

13.04.2018 12:54

НЕМА НИШТА ОД КОАЛИЦИЈЕ. ПУКЛА ТАКОЗВАНА КОАЛИЦИЈА НА ВЛАСТИ. ДОДО, МАКИ И ПЕПО УЖАС. МЕКТИЋ ЈЕ ЗАКОН.

Name

Кики

13.04.2018 12:56

То се зове СЛОБОДНИ ПАД-СИКИРИЦА! То кад крене не може се зауставити.

Name

ВРС

13.04.2018 13:03

Да смо нормалан народ,, ста су ове битанге урадиле од насе Републике Српске они би вец одавно отисли гдје им је мијесто!!! Откуд им и 20% гласаца, али знамо ми њихово купљено гласацко тијело које мора гласати за њи без разлике сто Република Српска тоне све дубље и дубље... али ко год мисли добро Српској гласаце против те секте која се увезала и покуповала гласаце тиме сто и је запосљавала на разноразна измисљена радна мијеста!!! Нема висе прице о референдуму, о бољем дијелу БиХ, јос им је остала РТРС и АТВ гдје могу блатити све неистомисљенике, али народ је процитао њихове лази и обмане, сви видимо да Република Српска пропада економски и демографски али само они невиде и њих то није ни брига!!! И због тога це дозивјети дебакл у октобру!!! Говедарица пресједник Иваниц Српски цлан пресједниства Цава премијер

Name

САМY

13.04.2018 13:13

Спали су на биједних 29% и на крају ће имати мање од 20% ти пропалитети из Снсд!

Name

www

13.04.2018 13:37

Само Вукота.... Вукоту не мозе нико поњедити......Вукота је постен,цестит, видјели сте ста казе синоц у Пулсу на БН ТВ...Вукота се неце коцкати са својим зивотом и омогуцавати да се дрзавни новац извлаци у приватне дзепове....Вукоту треба сви да подрзимо....Yато су они који су само водили рацуна о себи и својој породици и напустили СДС и пресли у табор владајуцих, јер су сватили какав Вукота има став према најприје кадровима у својој партији, а онда и уопсте према друству....Вукота це побједити убједљиво, и оно сто требамо је да подрзимо и СДС као његову странку, да ови немају ни 19 посто....Само тада се несто мозе направити у Републици Српској...

Name

Ста То Знаци,

13.04.2018 13:43

Узи круг елите,као угрозен, и одма узбуна ;а на другој страни 'милион и несто народа :једни немају за крух ни струју висе гладни него зедни , а ови сада у тросак , и вису кризу наносе ,хало момци сви одлазите ,за вецно ;али новце це те вратити ,.

Name

РЕ ВРС

13.04.2018 13:52

Вјерујте ми господине, подрска би била знатно мања да велика вецина људи из јавног сектора није приморана да гласа за њих. Иду до крајњих граница. Ми смо луд народ, зивимо од празних ријеци и лазног патриотизма, а незапосленост огромна. Од укупног броја запослених висе од 10% ради за 400 КМ, 20% су политицари који имају огромна примања, 60% су странацки поданици злоцинацке коалиције, а осталих 10% су људи пред пензијом који су свој посао много раније добили. Пензионери имају пензију 200 КМ и треба да се задовоље повецањем од 2%. Цини се да, напокон, народ поциње да се буди. Вријеме је да направимо промјене. Ја, лицно, нисам ницији поданик, али они су имали висе него довољно времена да показу ста знају. Нама умјесто да буде боље, нама је из дана у дан све горе. Људи моји СВИ НА ИЗБОРЕ, да мијењамо несто. Ако ови не буду ваљали мијењацемо и њих за 4 године, али ових хохстаплера је висе доста! ИЗАДЈИТЕ НА ИЗБОРЕ!!!

Name

Ре

13.04.2018 14:11

Али ово је БН извор хахахаха...

Name

Ре приједорцанин

13.04.2018 14:13

Реци прави име мујо КО БИ гласо за СДС гдје је Мектиц тај пљује по свему и накрају Ветеранен србске назва трористима

Name

Не лупетај

13.04.2018 15:03

Све сто Меткиц казе је тако,и сви врло добро знате да је све тацно сто казе.Ако хоцете земљу у којој могу да зиве васа дјеца онда гласајте за Вукоту,а ако мислите да бјезите гласајте за ове друге,само има једна велика разлика,њихова дјеца осу у властити стан у Бец,Љубљану или Београд а хдје це васа размислите?

Name

Ре Ре

13.04.2018 15:20

Па ста ако је БН извор? Да је Вас драги предсједник толико јак до сада би вец објавио свог кандидата. Да Вас драги предсједник има толику предност у односу на проф. др Младена Иваница не би га блатио на сва звона, измисљеним глупостима, он би лијепо кулирао до избора јер је сигуран у своју побједу. Посто видим да нисте упуцени ја цу да Вас упутим. На изборима 2014. године проф. др Младен Иваниц је имао "само" 14 500 гласова висе од Васег цијењеног предсјесника. Овај нас народ враца свој здрав мозак, до сада је био затрован. Нас народ поциње да разликује појмове проф. др и нико и ниста..

Name

ВРС. реп Приједорцан

13.04.2018 15:27

Друзе оцигледно је да ти гледад РТРС и да си одани гласац странке која је унистила банку Републике Српске!!! Дали ти знас ста то знаци, ста мислис да пропадне Дојцбанк?!! Па то је пропаст дрзаве, друге ријеци нема.., Друго!!! Мохтиц је олицење српства за тога Вукотица који основа удрузење "Ветерани" какви црни ветерани, па зар нам треба подијела и у борацкој организацији!!! Тај исти је бацао дрвље и камење на Додика и снсд... и ста се деси?!! Прода се за ситне паре и разиједињује борацку организацију, а то све ради по директиви од твога пресједника који је мислио да це СДС и странке окупљене око СДС а нестати!!! Сто је сулудо и директно Србе на Србе!!! Ти оцигледно гледас само РТРС и они ти недају да прогледас својим оцима и нецујес својим усима.,, та телевизија није смијела ни по какву цијену сврставати се ни на једну страну!!! Али све сто има свој поцетак, има и свој крај!!! И мислим да овај ненародни рези у октобру треба да оде и препусти младјима и паметнијима власт да води ову унистену и опљацкану Р. Српску.

Name

Реално

13.04.2018 15:29

Неби мафија ни досад била на власт да нису крали гласове са папцима.

Name

Ре

13.04.2018 15:56

Само будала мозе гласат за сзп.

Name

XXX

13.04.2018 16:28

Промјене су неминовност. Ова власт је уништила све чега се дотакла.

Name

Црвени октобар

13.04.2018 18:44

Само се надајте промјенама, видјећете на јесен шта ће вам се десити. Биједни народе, купићемо пола милиона гласова по 20 КМ, имаћемо најбољи резултат до сада. Код нас има једна народна изрека: "Ала волим кад година изда све поскупи, појефтини п..да!". Чекамо вас на јесен.

Name

ре ре

13.04.2018 20:15

Па бнтв је за ртрс, цнн,јаднице.одкад зовим,а то је 65 год.нисам видио поганију тв.приватна тв милорафа додика коју морамо јос да плацамо.

Name

куку нама са нама

13.04.2018 20:51

ВРС ... и ја сам ВРС...али без обећања као ти...сви су они "одвукотили и одчавили",тако да би то било враћање на почетак..нема ту разлике побро..Какво црно гласање и избори...што прије свјет зајаши,прије ћемо прогледати..замисли након 20 година шта причам један ја и још много нас који смо пет година освитали мокри од јутарње росе,која нас је квасила на линији,а сад нам чувени министар здравља неда ни квалитетно лијечити тада стечену реуму..Заиста понекад пожелим да ме неко мобилише и дадне ми пушку..међуим прије тога бих мор'о обићи неколико манастира и унапрјед окајати грјехее"братоубистАВА"

Name

Далиборка Вановац Шавија

13.04.2018 21:33

Види овог имбецила лево на слици. Јадна мајко какви нам глупотеси воде државу. Ја и мој муж Драган смо стекли све са ове своје две руке, то цео Зворник зна, а срамотно је и понижавајуће да нас овакви попут Драгичевића и З.Стевановића дебелог представљају.

Name

Бањалуцанка

13.04.2018 22:55

Свима испитати имовинско стање и поријекло имовине и све стрпати у затвор

Name

Ре свима

14.04.2018 06:56

Све би то добро било да су се само кандидовали Вукота и Саровиц .Тад би била 100% побједа СзП.Овако невјерујем а волио би.Иваниц нема сансу да побиједи Додика сто ме највисе растузује а да је Саровиц неби се додик ни видио цак би се одрекао своје странке.Да казем нека нам је Бог на помоци ни то не могу јер мале су сансе.Никад висе нисам био песимиста као сад.

Name

прерано

14.04.2018 10:03

Прерано се усло у сукоб ове врсте. Тек је април а са једне стране СНСД сваких 15 дана повецава предност за 50 хиљада а са друге СзП им смањује проценат за 3-4 одсто сваких 15 дана. Тако могу до јуна а онда це констатовати како и једни и други имају 100% подрске и сав бесмисао тих странацких спин масинерија.

Name

Реалиста

14.04.2018 10:07

Реално мислим да це једина недомица бити предсједник из којег табора, све остало је јасно па цак и распоред и имена министара могу се наслутити. Радојициц је у праву врх СНСД се 15 год затворио младје не припремају, људи попут Спирица су досадили и Богу и народу а и понеког младог сто наводно избацују су по образовању, елоквенцији и другим особинама потребних политицарима скројз неадекватни. Тако да сад реално немају кандидата за предсједника.

Name

Доста

14.04.2018 17:39

Зашто да опозиција не искористи Додиков рецепт и прода се западним службама запобједу на изборима.Али да знају да ће бити кратког даха,и да спортски поднесушутање а не као Додо да се нешто курјече.

Name

хик

16.04.2018 06:27

Рушити банду свим средствима.

Name

Бобан

13.04.2018 12:36

Пукли су као чаше. Видимо се октобру лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ту

13.04.2018 12:52

Па нормално нико није луд,Вукота нови преседник зив и здрав био медју народом цовек уз народа а не ова зујка сто само брсла

Name

малени мисеви

13.04.2018 13:34

Пуна подрска Милораду Додику цувару србства, кад њега не буде кукала нам мајка...

Name

неко

13.04.2018 14:13

Полако али сигурно ненародна владавина поциње сама себе да изједа.Пљен мали а глад незасита,то је болест најгора.Изједосе сами себе хијене су то.

Name

Додикова оставстина

13.04.2018 15:01

Папцине се забринуле за будуцност.

Name

Сто

13.04.2018 15:12

Ме бацисе у бригу ови из снад ,вјерује да цу мирно спавати кад пану испод 10 .поздрав за све оне сто увидјесе да нас је од локалног до републицког нивоа пљацкали и тортурисали...

Name

Ре малени мисеви

13.04.2018 15:52

Куку нама ако нам је он цувар Срба и српства. Како Вас није срам да казете да је цувар Срба неко ко хоце да уведе треци ентитет (који це нам толико добра донијети да цемо бити мање постовани у БиХ него у Њемацкој), ко гласа против конститутивности Срба у 4 кантона у ФБиХ (ти Срби му нису битни јер не могу гласати за њега), ко нас је финансијски унистио, задузио и уцинио робовима ММФ-а и других Медјународних финансијских институција, ко је пренио све надлезности на ниво БиХ (суд и тузиластво, ВРС... па и најновију, Надзор над Агенцијом за банкарство РС од стране Централне банке), ко је унистио 3 банке у РС у којим је трајно изгубљено око 600 милиона КМ. Све то му не бјесе довољно па поред свих намета повеца акцизе сто нам услови раст опстег нивоа цијена. Ви господине/господјо или сте слијепи поред оцију, глуви поред усију, необразовани поред књига и велике доступности података на интернету или сте једноставно јос једна од особа које су се обогатиле на рацун ове црне власти и која брине само за свој лицни интерес.

Name

доми ре малени мисеви

13.04.2018 20:17

Кукала твоја мајка сто роди такву будалу.

Name

ВРС-РВИ - реп малени мисеви

14.04.2018 06:12

Сутра ми закукала ако ме тај бранио!!! Он брани РС исто колико је ноци провео непреспавани од 92 до 95!!! А досао је на власт са два посланика и тенковима сфора( много јак нема ста) и да би за 12 год своје владавине ,унистио све сто се унистити мозе, и досао на црну листу од исти који су га и довели на власт!!! И са имовином Р. Српске ,насим парама, купује сигурне гласове, запосљавајуци таквим као ти и теби слицни ,по институцијама и фондовима, који презивљавају само захваљујуци ММФ -у. Али вас то није ни брига, вама је вазно да ви "добро" зивите!!!

Name

упс

16.04.2018 06:29

Досао вам је крај Бајина Бандо.

Name

Јеца

13.04.2018 12:37

До октобра це они падати јос. А од октобра збогом, одосмо у Фоцу, Зеницу а они мало ситнији на Туњице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

модричанин

13.04.2018 13:08

До 31 Децембра 2018 ће се барем у Републици Српској расписати Први ванредни локални избори. Власт снсд-а ће да се сруши као домине. Народе Републике Српске, Жив и здрав био и доживио да видиш како се Секта распада и како банда бјежи.

Name

!!!

13.04.2018 18:58

Падати него шта? Јуче у Модричи упућени тврде био Миле у својој рафинерији, а полиција на сваком ћошку. Жалосно. Нема се за појачане патроле у глуво доба ноћи, па нам омладина гине на најбруталнији начин, зграде се гађају противоклопним пројектилима, дани пролазе, а питања која вапију за одговорима још увјек на чекању. Градоначелник Бања-луке колико видим ни да се нашали да би понудио оставку, као и врх мупа. Због свега наведеног и ко зна чега све још тих 29% наводне подршке је још увјек превисоко. Топит ће се још. Као народ јест да смо овце, ал бит ће да нисмо метиљави.

Name

лијк

16.04.2018 06:31

Коначни пад. Запамтити им све.

Name

ЖИКА Ж

13.04.2018 12:38

ОДЕ МИЛЕ ЛАЈКОВАЧКОМ ПРУГОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

13.04.2018 13:32

Има да се распадну као кад рак напане цовјеци организам е тако це и ова коалиција са папцима

Name

Ре

13.04.2018 13:44

Не може се красти и лагати, а очекивати срећу?!

Name

Боље

13.04.2018 15:14

Да се Миле никако неврати, нека му је сирока пруга.

Name

Никола

13.04.2018 12:39

Види се на њиховим лицима пад и паника! Није то ни лако,треба то после 13 година апсолутне владавине и силних трагова презивјети!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоле

13.04.2018 12:46

Ако не оду они отићи ће нам дјеца!

Name

сдс

13.04.2018 12:49

Протутњаце миле као брзи воз!

Name

Са

13.04.2018 12:41

Није могуће да је Вукота у предности над премијерком Цвијановић,женом која је успјешна на свим пољима.Захваљујући њој,људи у Републици Српској живе преко 100 година и уживају у готово бесплатној ел. енергији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Волк

13.04.2018 12:50

хахаха само народ не види и не осјети сву благодет ове власти....бљааак

Name

Ре СА

13.04.2018 13:51

Корекција. Електродистрибуције нам сваки мјесец дају у кесу 13 % од оног сто смо потросили. Зарадјујемо на потросњи струје.

Name

И Сарајево

13.04.2018 12:44

33 је пуно висе од 18

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

14.04.2018 11:06

Само, не знам јеси ли добро обрнуо стране. Видимо се у октобру са 18% , односно 33%.

Name

Гласац

13.04.2018 12:45

Наравно да губе изборе. Шта су добро радили?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

13.04.2018 12:47

Паника је њима ако изгубе неце моци висе да краду и понизавају овај народ да нам вриједјају интелигенцију него це да одговарају за поцињени криминал. Буди се народ миле невјерује виссе твојим и лазима твојих сарадника. Унистили сте нас насу дјецу отјерали вани а свје и цукунунуке обезбиједили дали су васа дјца вреднија од насе нис господа сва дјеца су подједнако вриједна. Доста је било господо овај народ висе неце да трпи идемо у промјене па ста нам драги бог да. Немојте нам висе србовати . Кад је требало бранити српски праг ви сте били дезертери профитерисрбујете сад у миру срам вас било. Срби смо ми и без вас ал то незнаци да треба да се свадјам са комсијом муслиманоми хрватом. Хоцемо посао и да зивимо од свог рада ми смо гладни тузни јер сбоју дјецу испрацамо у бијели свијет. Дабогда се такви висе нерадјали у мом народу. Доста је висе вас криминалаца сви цемо дати глас сзп. Порука за господу из сзп ако непроцесуирате казните ове криминалце неодузмете имовину стецену на криминалу и вас цемо на следецим изборима казнити зестоко ако небуде промјена на боље и ви цете у историју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар

13.04.2018 12:53

Да си ти који час из правописа узео, боље би ти било. Све са осам разреда врше политицку анализу. Алелуја...

Name

ЦАР

13.04.2018 13:12

Браво пријатељу одлично си то написао.Црвеној секти и месару милету се ближи крај.

Name

@ Тип топ

13.04.2018 13:13

за Цара,видис Царе и ја сам примијетио пуно правпописни гресака али сам текст цовјека у потпуности разумио.Сад ме интересује како си ти као струцњак за правопис разумио његово писање и на основу цега си закљуцио да је ово политицка анализа,а пуно правописни гресака.

Name

Правопис није толико битан као мисао глупане

13.04.2018 13:22

Ниси ти никакав цар,вец мозда некакав мрав.Али не,никако,ти си јос један глупи паметњаковиц из секте газда миле којем смета све сто показује ко и ста сте.Није то никаква анализа,вец сурова истина коју ви нецете да прихватите.А послије октобра це те да мјењате дресове као цигани коње.

Name

лактаси

13.04.2018 13:55

Ови ботови смрдљиве секте кад немају ста паметно да напису онда се хватају правописних гресака.

Name

Драган за ин

13.04.2018 20:23

Управо обрнуто паника и расуло је у СЗП-не.Одосе угледни цланови СДС-а бај-бај.Побједааааа СНСД-а једино ако Додику не забране кандидатуру или цак не забране рад странке.Све је могуце од га..ва са запада....

Name

ре лактаси

13.04.2018 20:23

Ако си јос из лактаса,скидам ти капу до земље.

Name

лактаси

14.04.2018 06:49

Само 5км удаљености од центра Лактаса...

Name

за цара

14.04.2018 10:56

Кад не знате ста це те онда је неко не писмен и ако је све тацно сто је написао Ин. Ко год брани ову власт у цјелој Босни је сауцесник у унистењу насе земље и народа у њој.

Name

дин

16.04.2018 06:33

Хапсити смрдљиву секту.Темељно.

Name

Волк

13.04.2018 12:48

Ријесите слуцај Драгицевиц па мозда несто и добијете гласова гмазови једни... дозволите родитељима да своју бол одболују а не да се боре с васим лазима и измисљотинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

13.04.2018 15:02

За цара. Ја сам зена нисам друг. Сто се тице правописних гресака има их управу си ал нема потребе вриједјати некога да је неписмен зато сто је брзо куцао коментар. Прихватицу и да сам неписмена само да ове криминалце скинемо са власти. Недам овој багри да мог сина отјерају из РС и мог и све насе синове и кцери. поз за писменог цара.

Name

Лол

13.04.2018 15:31

Браво Волк, слуцај Драгицевиц Давида костаце их главе.

Name

мини

16.04.2018 06:35

Рушити банду свим средствима.

Name

земо

13.04.2018 12:49

Нећете се усрећити ни са Вучетом,зна народ да је то све у пет дека....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

13.04.2018 13:01

Треба покусати... Ако не буде ваљао за 4 године или раније треба неко други. Ови вец 12 година нас праве будалама.

Name

Ин

13.04.2018 15:09

За зему. Такви као ти земо су најгори прицом сви су исти. Нису исти , двојицу ,тројицу браце роди једна мајка и нису исти нису ни они дајмо сансу сзп да видимо хоце ли бити боље.

Name

земо

13.04.2018 16:21

Треба им га онда свима закркати, јер и они јашу народ...

Name

доми ре земо

13.04.2018 20:27

Кек је у деку,сам да га ноје оци висе не гледају.нема одврратнијег цоекка на планети.

Name

Снсд Бл

13.04.2018 12:49

Игор Радојичић прави своју политичку странку и минира Жељку Цвијановић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАКО ЈЕ

13.04.2018 15:28

Он и Саса Цудиц вец одавно раде на прављењу нове странке.

Name

Н

13.04.2018 20:12

Ма несмије нико из снсд изаци сви су криминалци имају прљави послова то је опсте расуло..вукота цист цовек и сигурно победјује јер нема конкуренцију ни дилему.

Name

РАЈНА

13.04.2018 12:49

Још кад дође прољеће и љето, па се приказе покажу у свој својој " раскошној љепоти" , кад народ схвати да нису недодирљиви, кад смрад њихових недјела крене да се шири по Републици Српској, кад више небуде тих пара за које ће јад и чемер продати своје гласове , тад ће проценат подршке бити још нижи. Младен Иванић је громада којој Милорад Додик , није дорастао. Већ је видно да Додик својим кафанским и шаторским ријечником нема могућност да побједи Иванића, а Иванић је још увијек у првој брзини . Шта ће бити , кад професор Иванић покрене своју машинерију, те роћка срока у једносмјерној улици, јер колико год Доди имао савјетника и исти га подучавали, неће моћи нарушити интелектуални ниво професора Иванића , ипак је он професор и никад али баш никад није се бавио шибицарењем и шверцом. А то се богами види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјетници

13.04.2018 15:26

Ду му до мога. Све намјештена радна мјеста, Војина Митровића син, Арије 100 годишњи Ливне звани Пантелија и други. Поред таквих савјетника добро да имају и 29% Реално би требали пасти ба 25% и то су они окорјели црвени те буџетски који морају гласати за њих и један мањи дио који успједну купити. За политичку историју-таман довољно, а да многи избјегну тужбе за лоповлуке-то неће бити добољно.

Name

доми ре рајна

13.04.2018 20:32

Рајна,најболи коментар.паметном доста,а ови крезуби супљоглавци то и не разумију.то је секта која нас је ј........ла 12 година.долази им крај и разбјзаце се ко пацови.зиви били па видјели.

Name

Боки

13.04.2018 12:50

Секта се препала за своју лоповску кожу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

13.04.2018 12:54

Нека их ђаво носи требали су и давно са њема. ека иду павић и ђокић

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂЕТИЋ

13.04.2018 12:54

Само нека вам пада . Мени расте. Ја имам још двје и по године. А ви се пушите. А након тога ја сједам на трон. Намјера ми је пензију зарадит тако без дана рада у струци. Само од политике. Бит ће велика и пемзија, пошто је превелика плата. Направит ћу чистку од врха и засјести на трон и странци вратит стари сјај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија из Зворника

13.04.2018 12:54

нас Прецједник Додик це побиједити он има подрскуРусие Путина Сесеља Патриарха

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРА ИЗ ЗВОРНИКА

13.04.2018 13:10

Илија душо ако си дошо из школе мрш од компјутера.Јес добио коју петицу данас у школи?

Name

Е

13.04.2018 15:18

Будала си невидена, цуј Путина, Сесеља, ста они имају са гласацима.

Name

доми ре илија из зворника

13.04.2018 20:35

Е ово вам је типицни додиков гласац.таки су сви које познајем.глупи до бола.

Name

Ин

14.04.2018 15:54

Ко је овај Илија људи моји нема цовјек ни грама мозга.

Name

модричанин

13.04.2018 12:59

Паника него шта, зато преседник обилази општине у којима је на власти секта и притишће локалне начелнике а они остале чланове. Јуче у Модричи прича глупости о неким пројектима, о враћању локалног Водовода у друштвену својину што је било обећање бирачима и 2004,2006,2008,2010,2012... не могу направит обичну обилазницу око Модрице 10 година, само обећавају и лажу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

13.04.2018 12:59

Подрска Додику! Склоните Богданица .Рејтинг пада због њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.04.2018 13:51

Рејтинг им је у слободном паду, што би Њутн рекао Сила маси даје убрзање...

Name

Ре W

13.04.2018 13:53

То те хране у Агапеу сусијем, па банду подрзавас.

Name

ре

13.04.2018 15:31

А криминал у КБЦ Бања лука, болници Добој, болница у И. Сарајеву, криминал у Теслицу (Бања Вруцица) - хоце ли неко некада одговарати за криминал?

Name

Истина

14.04.2018 17:21

Богданиц је унисто СНСД у Теслицу а и сире , да су њега на вријеме смијенили Цвијановицка би се просетала кроз изборе ако она буде кандидат.Имали би пораст странке за неколико процената а не овај драстицан пад.Мислим да је он пуно допринио овом паду. Гласам за Додика као цлана предсједниства то сигурно.

Name

Зоран Петровић

13.04.2018 13:35

Акцизе или власт ? Не може обоје. Још кад се ту дода корупција , папци , полиција која служи само за наплаћивање казни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалитиц

13.04.2018 13:41

Зељко Цвијановиц, Милорад Додик и остала црвена говна. Кад вас видим пљунуцу вас. М..му вам х..бем.... Фукаре једне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

13.04.2018 13:51

ПОБЈЕДУ ЦЕ ЊЕМУ СРЕДИТ ВУЦИЦ И ПАТРИЈАРХ. ВИДЈЕЦЕТЕ МЈЕСЕЦ ПРЕД ИЗБОРЕ СТА ЦЕ РАДИТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ана

13.04.2018 22:00

И они су проваљени код народа у Републици СYрпској. Џаба Вучић кречи милионима. Много је више он дужан дати општинама Зворнику, Сребреници, Вишеграду и Рогатици као накнаду за потопqено земљиште. Тридесет више година ни динара нису накнаде нису дали, а овамо се клинчи са неким милиончићима и замазује очи народу. Не пика се се Вучко. А Патријарху је боље да види куда му цркве и олтаре окрећу и у какве секте народ уводе којекакви свјетски пробисвјети него да се бави политиком. Црква у Андрић Граду. Брука и срамота црквениох великодостојника. Немојте ми избрисати коментар, јер је све ово тачно и истинито.

Name

Вукота

13.04.2018 13:52

Нови,постени, културни председник РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.04.2018 13:55

Да бог цензус се за цензус борили..багрооо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

13.04.2018 14:00

НЕПОТИЗАМ И ПАРТИЈСКО ЗАПОШЉАВАЊЕ ИЗГЛЕДА НЕДАЈУ ВИШЕ РЕЗУЛТАТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

13.04.2018 14:13

Звијер је најопаснија када је рањена!!! Не би ме зацудило да Баја и Боокир изрезирају некакав вјестацки сукоб као ономад она прица о референдуму о 9. јануару! Сада мозда буде и мртва глава у неком изрезираном сукобу Боокирових терориста и Бајиних "хуманитараца".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКИК

13.04.2018 14:17

КАЖУ ДАНАС ОВИ ИЗ ВЛАСТИ ДА ЈЕ ОВЕ ГОДИНЕ ИСТОРИЈСКИ НАЈМАЊЕ НЕЗАПОСЛЕНИХ У РС. КАКВИ ИДИОТИ, ОТЈЕРАЈУ ЉУДЕ ИЗ ЗЕМЉЕ А ОНДА СЕ ХВАЛЕ И ЛАЖУ. МИСЛИМ ДА ЈЕ СТВАРНО ВРИЈЕМЕ ДА ОДУ, ДОСТА ЈЕ БИЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

заблуда

13.04.2018 14:28

Неко од ваших уредника и администратора упорно чува леђа Игору Радојичићу . А није јасно зашто . Има пар редовних читалаца овог портала који понекад посаљу аргументоване критике на рачун Радојчића али Јок. Из неког разлога га цувате, ваљда мислите да је он бољи од Баје. Заблуда. Годинама раде на истом пројекту униставања Српске, Радојициц док је био у парламенту никад није другације гласао него како му Баја нареди. Сад исто ради и манипулисе бањалуцанима и опозицијом коју је потпуно поткупио. Не воли он Бају али га слуса и беспоговорно изврсава. Кад није изврсавао провозали су га у гепеку. Али ви га цувате као алтернативу Додику. Заблуда

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

13.04.2018 14:53

Ма скоро да ми је свеједно ко це побиједити али да народ поциње да размисља то је напредак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

13.04.2018 21:05

Свака ачст ан коментару,небитно је ко ће побједити и мени,мој самар остаје мени ко год да побиједи,али ми је драго да наш народ почиње да цијени и воли себе коначно,па макар да јадан народ смије отворено рећи није ми добро,плата ми је мала,радно мијесто контаминирано лоповима итд...

Name

владо

13.04.2018 14:59

Ја сам увијек гласао за снсд али никад висе због акциза плин 30 фенинга поскупио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: владо

13.04.2018 19:10

Мораћеш "владо" опет да гласаш за нас, знамо ко си, странка те прати.

Name

Риалити соуу

13.04.2018 15:06

Јос цес се ти забринути...сами афераси око тебе...мого си предлозити Спирица ил Стевадица са њима би добио побједу..оци моје миле видите ли...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхиле

13.04.2018 15:34

Нидје везе. Никад нису били јаци, али не због себе, него због других, који су слабији него било када, а који позивају на промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цхиле

14.04.2018 05:31

Опозиција це побједити,поздрав из БЛ

Name

Свеједно

13.04.2018 15:51

Сјаси Курта да узјасе Мурта ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислиш

13.04.2018 19:12

Теби је свеједно када си смјестио дупе у удобну фотељу, када једеш са државних јасала, и боли те дупе сто остали немају ни за хљеба.

Name

Ин

14.04.2018 15:56

А јеси ти курта или мурта...

Name

ђед

13.04.2018 17:09

Снила баба што би била рада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бака

13.04.2018 18:28

Ја се пуно не разумем у политику имали неко да ми објасни дали је у ово 32 33 усло и оних 35,8 тона гласацки листица сто је нестало из ЦиК,а.

Name

ђед

15.04.2018 07:34

Ушло је бако, ушло је. Врати се у први разред слаб ти је правопис или је сенилност учинила своје.

Name

Маки

13.04.2018 19:48

Снсд слаби, али са друге стране ДНС Марка Павица оцекује велики раст будите сигурни, све анкете и позиције и опозиције то потврдјују. ДНС це имати највеци раст од свих партија и појединацно гледано бице побједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

13.04.2018 20:00

Знате како каже она народна, боље имати 100 вукова у чопору и овцу на челу, него ли вука на челу и 100 оваца у чопору, е ова друга важи сада за СНСД!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

13.04.2018 20:13

Како се понаса Адзић у Градишци према цлановима СНСД-а цуди ме да му и они не окрену ледја..а и коалициони партнери!!! Адзић глуми великог БАЈУ...ал јос само мало..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брат

13.04.2018 20:31

Колико смо ми уствари глуп народ да нас ова копилад пљацкају заједно са својим људима којима је све дозвољено и могу да раде буквално ста хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочко

13.04.2018 20:45

Све док СЗП не изадје са цврстим обецањем да це УКИНУТИ АКЦИЗЕ,ДОНИЈЕТИ ЗАКОН О ПОРИЈЕКЛУ ИМОВИНЕ,СМАЊИТИ СТРАВИЦНО ВЕЛИКЕ ПЛАТЕ ПОСЛАНИКА,ДОК НЕ КАЗЕ СТА ЦЕ СА.ВИСКОМ РАДНИКА У ЈАВНИМ УСТАНОВАМА,КАКО ЦЕ ПОВЕЦАТИ И ГАРАНТОВАТИ РЕДОВНУ ИСПЛАТУ ПЕНЗИЈА,ДОК НЕ КАЗЕ ДА ЦЕ РАДИТИ НАЈКВАЛИТЕТНИЈИ А НЕ НАЈПОДОБНИЈИ НЕЦЕ ИМАТИ НИТИ ЈЕДАН ГЛАС НАС АПСТИНЕНАТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

15.04.2018 11:38

Па ти настави да гласас за Милу и гледај повецања акциза и плата посланика и запосљавање партијаса кад си тако паметан. Оцигледно добро зивис па ти промјене не требају.

Name

Фочко

16.04.2018 11:19

За акцизе су гласали и коалициони партнери СЗП,плате у парламенту БиХ су од 5 до 7 хиљада,а медју највећима су плате Босића и Тадића,Бабаљ додоуше има најмању око 4700КМ,вец три године су на власти и не смањисе их.Што се тиче партијског запошљавања СЗП је направио цесту коју је СНСД проширио у аутопут страначког запошљавања.Према томе СПАСА НАМ НЕМА ПРОПАСТИ НЕЋЕМО. И да радим у реалном приватном сектору.

Name

Тигар

13.04.2018 21:54

Какав је народ идиот нетребаму ниста дати замисли фол додик брани српски сто је није бранијо у рату устА му се насерм него је сверцово сељацина лактаскА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

13.04.2018 22:02

Е сада Ронхиле посто братија зна да идес у прдекану сви те напустају као и Радована јадована е ти заборави да су то све криминалци били и остали а и ти си сада први криминалац него бјези спакуј проклето благо прдекана те цека дозивота

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОВА

14.04.2018 07:03

"Елита" да буде иза решетака и правда намирена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

14.04.2018 08:26

Хахах само се ви надајте у своја истразивања и тјесите ко це гласати за сдс није нико луд..миле је најјаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мами

14.04.2018 11:33

Гласачко тело СНСД-а мора изаћи на изборе, а глас даје по својој савести. Досадашња пракса показала је да су већина тупсони

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја...

14.04.2018 11:36

Вријеме је за промјене....избори се близе.Народе пазите за кога гласате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

15.04.2018 11:32

Стварно требас бити добра будала или ненормално глуп да гласас за Зељку или Милорада старог сверцера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стратегија

15.04.2018 11:44

У тој партији и коалицији на власти на снази је стратешко правило - лажите, варајте, порезе тајите, новац перите, рекетирајте и крадите као да ће власт вјечно трајати, а за изборе припремајте се као да ће се сутра десити. Због тога је стално ванредно стање, пљувачне жлијезде отечене и у напону, вокабулар набусит и псовачки, вазда рогови окренути према супарничкој страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

засто

15.04.2018 11:52

хттп://покреттрециблок.правда-истина.орг/засто-тв-куце-ртрс-и-атв-бојкотују-потрагу-за-давидовом-правдом/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко

15.04.2018 18:55

Не знам одакле вам такви подаци,Неко вас је обмануо.Према поузданим истраживањима,на изборима у октобру очекује се никад убједљивија побједа СНСД -а и владајуће коалије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Зворник

15.04.2018 22:16

Дабогда се и распали,а буквално да се распадне СНСД.

ОДГОВОРИТЕ