Млади у Лопарама обиљежили Васкрс

Актив младих Општинског одбора /ОО/ Српске демократске странке Лопаре организовао је данас васкршње дружење са суграђанима којима су даривали васкршња јаја.

Република Српска 08.04.2018 | 19:18
Млади у Лопарама обиљежили Васкрс
Потпредсједник ОО СДС-а Лопара Желимир Нешковић честитао је свим грађанима ове општине и мајевичкој дијаспори најрадоснији хришћански празник-Васкрс.

„Славећи Христово васкрсење славимо празник мира и љубави, побједу живота над смрћу", поручио је Нешковић.



Данашњу акцију младих СДС-а подржао је предсједник Српских привредника у Швајцарској Стојан Стевановић и истакао да му доласци у родни крај много значе а посебно на велике православне празнике.

„Долазим редовно у родни крај, и сви ми, који смо родом са Мајевице а налазимо се на привременом раду у иностранству помажемо нашу општину у оквиру Удружења Мајевичана", рекао је Стевановић.

Он је напоменуо да је циљ овог удружења да помаже родни крај, социјално-угрожене становнике Лопара, обнављање школа и других активности.

Стевановић је најавио подршку Дому здравља ове мајевичке општине, у току ове године за изградњу објекта у којем ће бити смјештен Центар за ментално здравље.

Ативности младих подржао је и начелник општине Лопаре Радо Савић који је честитао Васкрс свештенству и монаштву Српске православне цркве, и свим мајевичанима.

„Вјерујем да ћемо у духу Васкрса додатно бити подстакнути да надграђујемо наше наше породице, али и да заједничким настојањима свих појединаца друштва, унапрриједимо наш мајевички крај", рекао је Савић уз поздрав вјечне радости Христос васкрсе, ваистину васкрсе!

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Н.Н

08.04.2018 18:12

Браво за акцију и омладину сдс-а!!! Дивно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

10.04.2018 15:34

Браво за ову тројицу и њихову младост!

Name

СДС ЛАКТАСИ

08.04.2018 22:09

Свака цаст за најбољу странку, и најбољу омладину. Заједно до побједе, од Лијевца поља до Мајевице, и до Херцеговине ! позз из Лактаса

ОДГОВОРИТЕ