Изгорио стан и његов власник

Тијело мушкарца чији су иницијали О. М. /65/ пронађено је у стану који је изгорио у пожару у Добоју, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Република Српска 07.04.2018 | 10:47
Изгорио стан и његов власник
Ријеч је о власнику стана који је синоћ потпуно изгорио у пожару у стамбеној згради у Видовданској улици. Пожар је пријављен полицији синоћ око 19.45 часова.

Тијело власника пронашли су ватрогасци, који су угасили и пожар у стану изнад изгорјелог стана. Том приликом изгорио је дневни боравак у стану власништво С.П./74/.

Полиција ће заједно са инспектором за експлозивне материје и послове заштите од пожара Полицијске управе Добој данас обавити увиђај да би утврдили узрок пожара.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

зест

07.04.2018 11:42

У Кнежеву је прексиноћ умро човјек испред Спортске дворане. Хитна помоћ није реаговала нити изашла на лице мјеста, иако, кажу градјани, да су их позивали. Жалост, брука и срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

09.04.2018 06:19

Незнам засто ме неби цудило да нису имали горива у ауту,да им је акумулатор био испразњен,да су били у облизњој кафани па нису цули телефон или да су одисили до куце да затворе овце и јос несто ураде око куце па це доци !!!