Једанаести дан борбе за истину!

Већ једанаести дан стотине Бањалучана својим присуством и паљењем свијећа на бањалучком Тргу Крајине дају подршку родитељима трагично страдалог Давида Драгичевића у њиховој борби за истину о смрти сина. Родитељи су вечерас саопштили када ће бити сахрањен њихов син Давид Драгичевић.

Република Српска 05.04.2018 | 19:33
Једанаести дан борбе за истину!
Давид Драгичевић биће сахрањен у суботу у 14 часова на Новом Гробљу у Бањалуци. Потврдили су то његови родитељи вечерас на Тргу Крајине. Давидов отац Давор Драгичевич рекао је да је добио налаз обдукције. О детаљима, за сада, не може да говори.



''За сада не могу у циљу наше истраге више вам рећи. Од надлежних институција немам ниједну званичну информацију. Обдукциони налаз, па о њему не могу судити, то ће урадити форензичари и судски вјештаци. Ма шта ко мислио, морам похвалити БН телевизију. Звао сам њиховог директора за фер и коректно извјештавање, непристрасно и хвала вам још једном у име моје и свих ових људи овдје'', поручио је Давидов отац, Давор Драгичевић.

Подршка пријатеља и окупљених грађана није изостала ни вечерас. Сви су имали шта да кажу.



Окупљања у знак подршке у борби за истину о смрти Давида Драгичевића организују се у многим градовима у Републици Српској.

Морална подршка, али и новчана стиже и из иностранства. Родитељи су већ раније рекли да се новац скупља за правни тим и борбу која ће, како су рекли, ићи ако треба и до Стразбура.



Давид Драгичевић нестао је у ноћи 17/18 март. Након седмодневне потраге његово тијело је нађено 24. марта на ушћу Црквене у Врбас. 26. марта одржана је прва пресконференција полиције на којој су се обратили начелник Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Дарко Илић и патолог Жељко Каран. Давид Драгичевић је тада окарактерисан као провалник. Без конкретних доказа.

''У тој провалној крађи, из те куће недостаје лаптоп, око 200 КМ, свајцарска чакија, стик и кључеви од куће. Приликом проналаска тијела несталог Драгичевића код истог су пронађени предмети који су нестали из ове куће'', рекао је Илић.



Надаље, Илић је потврдио и да је Давид Драгичевич прије спорне куће, учествовао у сукоби са три лица испред једног угоститељског објекта. Радило се, каже, о мањем физичком сукобу без посљедица.

Од тада до данас нико јавно није објаснио гдје је онда, када и како Давид Драгичевић повријеђен, јер је обдукцијом установљено да је имао хематоме у предјелу чела, јагодице, шаке, кука, наткољенице, кољена.

Није јавно саопштено ни чиме су повреде нанесене, као ни вријеме смрти. У низу снимака који су претходних дана испливали на површину је свакако онај Жељка Карана са прве прес конференције полиције о смрти Давида Драгичевића. Док је новинарка постављала питање да ли је, што се полиције тиче, Давидова смрт окарактерисана као задесна, Каран је тихо, себи у браду, рекао ''није никако''. Видно нервозан.

Нелогичне изјаве представника полиције у вези са смрћу Давида Драгичевића претходних дана само су се низале. На новинарско питање да ли су пронађени Давидови отисци прстију у спорној кући која је покрадена, директор полиције је рекао да не зна, не објашњавајући јавности зашто је онда Давид Драгичевић одмах окарактерисан као провалник.


Познанство покојног Давида са власницима куће није искључено, али Дарко Ћулум је прије неколико дана рекао да ни то не зна. На сва остала новинарска питања у вези са снимцима са надзорних камера који су се појавили у јавности и обдукционим налазима, директор полиције је пребацио лоптицу на тужилаштво.

Родитељи Давида Драгичевића најавили су да ће ангажовати тим адвоката који ће им помоћи у расвјетљавању околности под којима је Давид изгубио живот. Данима су поручивали да неће прихватити ни налаз из поновљене обдукције коју је радио патолог из Београда, уколико он не буде садржавао одговоре на питања о времену и начину смрти њиховог сина. Све то је узнемирило чак и предсједника Републике Српске.



Милорад Додик је ишао код оца Давида Драгичевића да изјави саучешће, а само пар дана касније је бурно реаговао на упорно инсистирање родитеља да се утврди пуна истина и открије ко је одговоран за Давидову смрт.


Високи функционери МУП-а, укључујући министра унутрашњих послова Драгана Лукача и директора полиције РС Дарка Ћулума, и даље тврде да је полиција "добро урадила свој посао" у случају смрти Давида Драгичевића, иако је без имало резерве, полиција исхитрено оптужила Давида Драгичевића, сасвим извјесно могућу жртву злочина, за тучу и провалну крађу, уз претпоставку да је случајно страдао утапањем у ријеци. При том, претпоставка о његовом убиству није ни поменута. Због тога, полиција се, по мишљењу многих, грубо огријешила о Закон о кривичном поступку, као и о професионалне стандарде, етички кодекс професионалног понашања и дјеловања полиције у демократској држави.



БН телевизија

Коментари / 63

Оставите коментар
Name

НН

05.04.2018 17:43

Правда у "дрзави" РС, лаземо сами себе сваки дан и онда тразимо неку правду, па људи 1 април је вец просао..Нек је Давиду лака црна земља..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

05.04.2018 17:44

Васа борба је истина, васа борба је правда, васа борба је свјетлост. Савијест је цудне нарави, некада мирује, спава, затварају је, удаљавају, потискују, везују ланцима. Али, када се пробуди, устане, крене крупним и гласним кораком, нема ланаца који могу да је задрзе, нема врата која могу да је затворе, нема таме која мозе пут да јој сакрије! Актери будно прате све васе објаве, све васе повике. И боје се! Ако станете, њихова савијест наставице да спава, ако будете довољно гласни, пробудице те је! Нека васа истина буде гласнија од њихове лази!

ОДГОВОРИТЕ
Name

До конацне истине!

05.04.2018 18:37

СЛОГА БИЦЕ ПОРАЗ ВРАГУ !!!

Name

Каква истина

05.04.2018 20:04

Каква истина.Мама ме уцила ко гања правду тај је будала.Код нас.

Name

Диди

05.04.2018 20:59

ПРАВДА ЗА ДАВИДА !!!

Name

Истина

06.04.2018 15:18

Ја сада коментарисала по фејсу како полиција ниста неради када ми се јави неки тамо вас пајкан. Тврди да њје до њих да је до надредјених, докази се и подмецу а и скупљени унистају. Узас казе немогуце радит.

Name

Зр

07.04.2018 20:27

Убила га полиција или неки од гузоњиних синова, да је неко треци убица(е) би се знао. Назалост слуцај це остати не разнасњен.

Name

Папцинаx2

08.04.2018 06:37

Ста казе "комисар Лукац" и његов биро "изгубљено-надјено"? И засто дотицни неспособни министар није дао оставку?

Name

Пеле

05.04.2018 17:45

ОСТАВКЕ ВРХА ПОЛИЦИЈЕ РС НА ЧЕЛУ СА ДОДИКОМ. СВИ СУ УМИЈЕШАНИ У ЗЛОЧИН. КО ЈЕ УБИО МИЛАНА ВУКЕЛИЋА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајс

05.04.2018 17:54

Убиство Срдјана Алексица у Требињу,је показало поциниоце,који су добили неке казне.Срдјан је био година као и Давид,Али тадасње друство као и данасње,велицину и племенитост та два цовјека најрадије би заборавило и избрисало,јер се рад о људима а не о слугама водје и накарадног резима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Рајс

06.04.2018 05:47

Никако се не мозе поредити Срдјаново страдање и Давидово страдање, никакве везе, и немојте доводити на исти ниво....

Name

октобар

05.04.2018 18:02

Сад це октобар,памтите бањалуцани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

05.04.2018 18:08

Почивај у миру, анђеле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

05.04.2018 18:11

Али немојте ви нас престат извјестават, јер има нас који зивимо далеко, који моземо само финанцијски помоц али немоземо доци а јако нас занима истина. Унапред хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руни

05.04.2018 22:04

Не саљите овамо ни марку све је цра мафија.

Name

Истина

06.04.2018 07:56

Сто се ја зарадим и да бацим моја воља. Стога за лијецење људимави за гањање правде увијек треба дат и неприговарат или сликат уплатнице, узас. Сто дас ако си племенит заборави.

Name

Миц

05.04.2018 18:11

Мац поолакоо оде рудоњааа. У октобру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

политика

05.04.2018 18:13

Политика нема цену назалост,ниста им није свето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

05.04.2018 18:14

Да је први случај па да човјек и размисли али треба истрајати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАНДИ

05.04.2018 18:27

Сада се сви усутили јер знају да их народ сваки корак прати.Као права мафија надају се да це трава пораст и све се заборавит.Али изгледа да је поцела задња битка народа против силника.Теско нама ако им ово продје.Поздав свима који се боре за Правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале

05.04.2018 18:32

Глупи народе какве везе има додик са овим какву ви висе истину тразите ако је то истина да су пронадјене украдене ствари код њега ста зелите висе туга је залост али родитељ сваки поцевси од самог себе треба висе пазње да посвети деци и васпитању а не кад се деси ово најгоре сада је касно ту помоци висе нема него пустите то детесце да поцива у миру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

05.04.2018 19:18

Сале боље сути. Најлаксе је окривити онога ко висе немозе да се брани . Цак и да је Давид опљацкао ту куцу постоји суд да суди зар се због тога убија. Ниста он опљацкао није али назалост висе немозе да се брани а ти ако имас дјецу боље сути.

Name

РЕ САЛЕ

05.04.2018 19:27

Народ је глуп, ти си паметан. Коју истину помињес... Процитај истину мајке Николе Дјуровица па мало размисли...

Name

Ре Сале

05.04.2018 19:37

Ста ти је резим Додиков дао кад бранис његову тиранију и диктатуру.Људи за паре признају и убиство таквих ко ти има пуно...

Name

Лана

05.04.2018 19:47

Сале изгледа да си ти једини глуп док не контас,а поред тог сто си глуп јос си и безобразан-Идеалан цовјек за овај резим

Name

Ја

05.04.2018 19:55

Е нека си нам ти паметан рекао. Благо нама са вама .

Name

Миле

05.04.2018 20:42

Сале такви као што си ти су савјетници Рудоњи ако ниси запослен јави се, примиће те такви им требају.

Name

Ре Сале

05.04.2018 20:53

Ја се питам јеси ли ти нормалан човјек. Хоћеш да кажеш да је момак украо нешто и зато је могуће да га убије ко хоће и да за то не одговара и не само да не одговара већ се не смије знати ко је убица. Да ли си то ти читао закон неког афричког племена гдје поглавица све одлучује. Нека ти је Бог на помоћ.

Name

Диди

05.04.2018 21:02

Сале, процитај несто од Јована Цвијица о "рајинском", поданицком, малоградјанском менталитету код нас. Пронадји се и размисли бар два пута.

Name

РЕ ЛАНА

05.04.2018 22:03

Браво за коментат... "у чело".

Name

Глуп и цорав си ти Сале

06.04.2018 05:26

Ако ниста друго погледај снимак пар пута с наоцалама није срамота невидит али је срамота доносит закљуцке глупе. Невиди се ко је лик моаго је било ко га убит и у сарадњи с власницима куце подвалит, друго мозда је зртва познавала власника куце га овај позвао све му то дао да га застити па кад цуо да плута водом препао се себи па измислио да га овај покрао има милон опција нисам детектив а ни ти стога сути а ни ова полиција нису детективи него манекени сам гледају где би ста повалили и љопили попили кафу ниста нераде. А кад смо код вида да ти невидис доказује цињеница, гледај типа на снимку како улази нонсалантно, ко богати тако иде у крадју. Краљу па валда имас мало мозга. Уствари мозе овако ако ти гресис нек ти бог да све исто да на твом дијету тацније да га ловис низводно, а ако ја дабогда ја своје због крадје по затвору обилазила ако гресим. Кратко и јасно.

Name

Вук

06.04.2018 06:19

Сале кад ти пет људи казе да си будала ти се мало замисли инемој ниста цекати него брзо потрази психијатра, мозда јос има неке сансе за тебе.

Name

Xxxxx

05.04.2018 18:42

Мозете ли нас обавјестити ста би с оним дијецаком сто је свиједок да је срео Давида пре трагедије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре XXXXX

06.04.2018 06:20

Тај дјецак сто ти прицас, негдје је био цланак и он је рекао да је видио Давида то веце око 11/12 навеце и да је била гузва и туца у хаустору код Мете, касније био с њим код трга Бана Милосављевица и да му је показао нож, да су кратко прицали и разишли се. Е сад нож је видио, али нож лептир а не Швајцарску чакију, тако да ту нема ништа нејасно, некад треба читати и повезивати ствари а не лупетати и писати глупости, како је имао ту чакију а као касније је украо, дакле не измишљајте и не причајте глупости.

Name

Xxxxx

06.04.2018 07:33

Зато сам и питала јер немам информације а немас ни ти није поента у нозу цакији или вец цему него у времену када га је срео и ста је цуо али небино у сваком слуцају хвала на информацији. А питала сам новинара њему зар не и коментарисем текст, легенда цовјек све похвале све нас информира хвала.

Name

сале

05.04.2018 18:48

Истина је изрецена једном други пут ја висе не схвацам ста је за вас истина или ста хоцете да цујете да би то била истина за вас народе мани се улице и лати се посла ту висе нема помоци залосно и не дај бозе никоме али сада је касно за све

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.04.2018 21:17

Сале магарчино, па која је то истина објављена, ти си стварно неизмјерно глуп. Очито ти је ова владајућа мафија дала да оближеш њихове тањире и сад си им се увукао у шу... Реци биједо људска зашто је рудоња одмах отрчао породици тог, како га ти несоју назва, пљачкаша да купи шутњу ожалошћених. Не надај се ни ти ни они ничему добром и надам се да ће вас свију стићи ако ништа друго а оно божија казна. Ја вам желим да горите у паклу, багро поремећена. Ако имаш дјецу, нека их стигну твоје ријечи и дјела.

Name

Психопата дијагноза

06.04.2018 06:05

Сале ти си луд неко без осецаја ко мозе так нест реци за особу коју непознаје је по дефиницији психопата. Немој се стиди иди цики психицу да цико бону једну зелену за јутро зуту за подне и розу за веце.

Name

Вук

06.04.2018 06:22

Овај интернет колико је добар толико и неваља . Сада се глас будале далеко цује а прије малтретирао само породицу и комсилук.

Name

Добој

05.04.2018 19:01

Свагдје се организује сем у "граду" Добоју, граду који ничему непридаје важности и саосјећања, граду пропале младости и људи недостојних да се зову људи. Добоју срам те било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево зашто..

05.04.2018 20:26

У Добоју се убице кривично не гоне, нити кажњавају. Ту су неки други суци и тужиоци.

Name

Нагорно Карабах

05.04.2018 19:11

Бице као и много пута до сада: ,,оклизнуо се на кору од банане и висе пута ударио главом о бетон,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник МУП-а

05.04.2018 19:33

ПОСТОВАНА БН ТЕЛЕВИЗИЈО – Пратеци ову ситуацију у дрзави а уједно пратеци и Вас портал , поцињем вјеровати да постоје људи који се истински боре за правду и истину. Ја сам полицијски инспектор који јако дуго ради на организованом криминалу и кроз тај свој посао сам радио и органозовани криминал а који је повезан са прањем новца и утајом пореза. Кроз сам тај рад сам досегао до врха пирамиде у прању новца,медјутим,кад год би пробао да несто организујем, везано за неку акцију или само хапсење,био сам опструисан од мојих надредјених а и од самог тузиластва. Прије неких мјесец дана сам одлуцио да посаљем писмо главном тузиоцу БИХ лицно на руке , вјерујуци да би мозда та господја могла да несто уради поводом мојих информација и поводом мојих сазнања и мог оперативног рада а који траје висе година кад је у питању прање новца и утаја пореза.Та врста криминала је итекако теско доказива,јер је у питању огромна документација а коју јако добро припреме прије самог дјеловања! Медјутим,ако се темељно ствари раде , онда се и додје до резултата! Тако смо и ми досли до званицних и провјерених сазнања,а који су итекако озбиљни и веома опипљиви.Конкретно се ради о седам власника познатих фирми из босне и херцеговине а против којих је била отворена истрага у тузиластву БИХ. То је сами врх организације у прању новца  као главни организатор се спомиње БОЗО ПОТАЈАЦ , власник фирме ЗЕУС из бањалуке , као главни његов посредник и цовјек који је доносио кес новац да се полазе на рацуне је ЗЕЉКО ВИЦАН из посусја , власник фирме ВИКИНГ ПОСУСЈЕ , а као највеци пераци и људи који су се највисе окористили у свему су МЛАДЕН МИЛАНОВИЦ – КАЈА власник фирме М.Г. МИНД из мркоњица , ЈОСИП НУИЦ , власник фирме НУИЦ ЉУБУСКИ , ЗЛАТКО МАРОСЕВИЦ власник фирме ТЕХНО МАГ ДОМАЉЕВАЦ , КЕРА МЕТАЛ  ЉУБУСКИ , МИТАКО БАЊАЛУКА . Све ове фирме се спомињу као сауцесници у правосназним пресудама СУДА БИХ , и то у висе процеса . Н.П.Р , СЛУЦАЈ – УЗОР Д.О.О БАЊА ЛУКА , СЛУЦАЈ КРАЈИНА ЦО Д.О.О  БАЊАЛУКА , СЛУЦАЈ ТРАНЗИТ Д.О.О ЛАКТАСИ , И МНОГИ ДРУГИ .  Такодје су горе наведена лица и сама судјена на дрзавном суду и правосназно осудјена,али кроз те огромне истраге , досло се до сазнања како је све дјеловало,па су се горе наведена лица издвојила и против њих је запоцела озбиљна истрага. Медјутим , због огромне корупције , јако брзо су сазнали за само истрагу и одма је поцињу опструисати , тако сто великим колицинама новца подмицују сами врх и полиције и тузиластва и полако се извлаце из саме истраге . висе пута сам лицно био упозорен од стране самих сефова да пуно нецапркам по том предмету јер це они то све рјесити , цак су ми и пријетили , тако сто би ми рекли да су то озбиљни људи који посједују велики новац и да су јако блиски врху власти па да би могао да буквално нестанем. Тако су и свим потенцијалним свједоцима пријетили,пресретали и тукли и свакакве гадости радили а све да неком неби пало напамет да слуцајно свједоци против њих . врх дрскости се десио кад су им намјестили скоро сав доказни материјал у слузбеном возилу да посаљу свог цовјека да га запали и да самим тим унисти сав доказни материјал , правдајуци се да је то слуцајно запаљено јер је љубоморни момак мислио да је то возило његове цуре. Како сам и сам породицан цовјек и како имам двоје дјеце , не смијем се јавно приказати јер немогу никоме вјеровати,тако да писма писем анонимно. Након сазнања да су одлуцили да ликвидирају потенцијалне свједоке , а за које тузиластво има информације и њихова имена , одлуцио сам да те информације прослиједим тузиластву надајуци се да це несто да предузму по том питању,али сам ипак одлуцио да и ви будете упознати са тим и да упознате саму јавност јер сматрам да це тада одустати од тога злоцина јер су у огромној праноји знајуци да постоје свједоци и знајуци да таква дјела никада незастарјевају! Велики поздрав за вас и вас рад! Опет цу вам се јавити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фараон

05.04.2018 21:25

Да си краце написао мозда би људи и цитали..Овако,дзаба си се трудио..хехе.

Name

Свака част

05.04.2018 21:32

Ако је ово истина што пише, а дјелује ми да јесте.

Name

Истина

06.04.2018 06:18

Ово и у полицији има праведних, свака цаст!.

Name

куку нама са нама

06.04.2018 22:14

Фино је све ово,само ми мало неписмено за инспектора са дугогодишњим стажом-такви прије нису могли доћи на ове функције!Да је ко млађи,из времена овог"Качавендиног"(Качавенда са наочарима,да небуде забуне),образовног система,одакле излазе неписмени ликови и као такви запосједају врло одговорне функције,могло би се повјеровати..Са друге стране,довољно си дао података,да будеш откривен,јер и уз тужиоца,има оних који су "иберлауфи"..тако да неби ово требало узети здраво за готово..наравно да је ово калуп државе,али народ је тај коме се пришива етикета кривца,пошто ће политичари рећи да су ту по вољи народа,а обзором да нема револуције,значи да је народ највећи криминални проблем...логика

Name

Тузно

05.04.2018 20:57

Докле..СНСД-ДНС-СП???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста вас више

06.04.2018 06:30

Какве ова вијест има са тим странкама које си поменуо. Као тражите правду на том тргу а овамо против власти. Губите се више и ви и ваше подметачине. Имате извјештаје, изјаве органа а ви ударили на сва звона да је власт нешто крива. Ето подржавајте опозицију они ће вам као нешто ријешити. Полиција треба да растјера овакве скупове и да напише казне за ненајављено окупљање.

Name

$

05.04.2018 21:42

Драги Боже које ЗЛО?? Народ тражи од Полиције(РАЗБОЈНИКА) да Кажу истину, А они умјесто да окажу убицу Зликовца упорно, упорно се отимају да то кажу.и на све могуће начине се довијају да то Камуфлирају и сакрију: Поставља се питање па чему служи таква Криминална и Полиција и Правосудни Систем,??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мами

05.04.2018 21:47

Колико година треба да прође да се сазна истина о смрти младића Немање Ћихорић из Требиња!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста Пецанац

05.04.2018 22:28

ЈЕЛ ДОСТА !? СТОКО ЈЕЛ ' ДОСТА?! Гледам слике Давида са мајком и сестрама и сузе ми саме иду. Казу био је лопов , нека је има затвор, казу био је наркоман нека је има комуна. НИКО НЕ ЗАСЛУЗУЈЕ СМРТ СА 21 ГОДИНОМ! Оно сто је страсно да се око родитеља Давидових окупљају лесинари који скупљају поене на мртвом дјетету. ЈЕЛ' ДОСТА !!! Мектиц досао на трг, јбг изборна година. Марс стоко. Додик један дан иде код родитеља , други дан казе " ста хице они" . Марс стоко!! Директор полиције казе да не зна јесу ли узети отисци , ко зна коњу цега си ти директор. Марс стоко!!! На тргу Давидови " пријатељи" (цаст изузецима) цитају говоре који им други пису из намјере да скупе поене код народа и да русе власт, и треба је срусити али не лазима вец истином!!! Слободан Васковиц сваки дан има нове " провјерене информације" па ЛАЗОВЦИНО кога висе лазес, гдје су ти твоји провјерени извори!!! Марс стоко!!! Пола Бања Луке зна да власници куце немају ниста са смрцу Давида Драгицевица али Васковиц има " провјерене инфирмације" па дај реци родитељима истину кад је знас !!! Када родитељи добију званицан извјестај , ако се не слазу са њим , свако од нас уплату на рацун и довести приватне истразитеље и патологе па ако полиција лазе русити и власт и полицију а не на фацебоок писати лази и оптузивати данас једнога , сутра другога. ЈЕЛ ДОСТА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није доста

06.04.2018 06:35

Није доста, није због све дјеце а не само Давида. Није доста због таквих као што си ти и осталих који покушавају да спријече свако буђење народа. Није доста због тога што више немамо нормалне привреднике, све су их истисли привредни киминалци. Није доста због огромне количине наркотика доступних дјеци. Није доста због зоље у зграду. Није доста због малих пензија. Није доста због одласка младих. Могло би се овако до сутра набрајати због чега није доста. Издржимо са овим простестом да нам овакви не би говорили Јел доста.

Name

МАЛИ ЧОВЈЕК, ВЕЛИКОГ СРЦА

06.04.2018 06:39

Ааааа, сваки ти част, па нисам чуо бољи коментар не памтим, значи, стварно објективан коментар максимално објективан, посебно ово за Васковића, ову ојебину људску. ПС: Немој да ми не објавите коментар, слаћу га 1000 пута, јер ви цензуришете коментаре који нису по вашој вољи.

Name

Коста

06.04.2018 08:16

Ако тврдис да власници куце немају ниста са тим како онда тип који као фол Давид улази нонсалантно у куцу типкајуц на телефон а крено ко у крадју јел то могуце, е па не. Он улази као да долази по позиву, и бас слуцајно власници долазе невиде га сат времена после излази сепајуц. Исао у свалеранцију муно зену од власника и онда га истукли ванземаљци. Па не ако немобјаснис моземо сваста лупат. Тврдис несто сигурно а немас објасњења. И одкуд му маска имај непокретних или мале дијеце у куци па маска за пресвлацење па му дали да свијет невиди да је крао. Све ми се цини да се он њима позалио па га звали да му помогну па кад су цули да је мртав извлацили се. Ако се знају од пре. Лупам јер немам информацјје а има их само власник куце и кад би он се огласио рекао знали би. Али нест логицно не лази. И нецу висе од том. Најбоље би било да сви сто су криви преузму одговорност. Ста се боије затвора имаце бесплатну храну и смјестај ста це им ста боље.

Name

Овде је Правда курва

06.04.2018 03:54

Излазио сам на Трг,мисљења сам да велики притисак јавности "мозда"мозе истјерати правду.Зао ми је родитеља кроз ста пролазе и знам да је у њиховим главама конфузија,како се поставити и ста је најбоље да истина исплива на крају,према правном тиму које су агазовали,према политицарима који се појављују,према тузиластву,градјанима који се окупљају и они који подрзавају правду за Давида са свих страна.У овом слуцају се не смије вјеровати никоме сем обицни градјана,нзм од куд је стигао правни тим,ако су домаци и са њима треба бити опрезан,ако се уцијењују тузиоци,уцијењују се и они,нуде се веци новци,приети на разне нацине и сл.,све то набројано смо имали безброј пута прилику видјети у овој дрзави.Да би се одрзао притисак јавности градјани морају бити информисани о свему,како год долазиле те информације,колико видим циљ је да вријеме угуси побуну,полако да спласну тензије као и код свих осталих слуцајева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

06.04.2018 04:43

Молим вас сви ви добранамјерни Бањалуцани , окупљајте се у сто вецем броју И немојте одустати. Давид је заслузио истину И правду. Далеко сам али не мозете ни замислити колико би зелио да вам се придрузим. За оне који су ту вец једанаести дан - хвала вам .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Убице пако вас цека сретно

06.04.2018 05:40

Тацно се по порукама зна ко га је то веце тукао......ниста висе нецу реци види се.....ја кад би и у афекту неког убила ако неби имала муда да се пријавим бар би сутила. Само да знате боље одлезат у затвору него да бог казни. Моју тетку је давно супруг на слицан нацин убио никад нису успјели доказат. Просло време он се озенио роди му зена двије кцери једна недај бозе глухоњема друга има дистрофију мисица непокретна. Јел боље да је одлезо ако је у љутини гурнуо , због њега није имала ни спровод нит је могла у гробљу бит закопана тако је то пре било га самоубице, а ко такав је слуцај закљуцен. Нека бог је њега казнио од тог немозе горе. А јест је убио јер је назвала своје питала мозели им се вратит, да се хтела убит неби. И насли су је излупану модру и у води. И то се и након тридест година јос десава, у свијету би то било ресено за цас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Давида

06.04.2018 06:35

Изнесите нови налаз обдукције у јавност,немојте крити ниста !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ој

06.04.2018 07:51

Нипосто јос само да ми радимо по фејсу рекострукцију догадјаја на основу пато налаза, није ово ЦСИ серија назалост стварност је мада ја сваког тренутка оцекујем да се појави вијест да то уопсте није Давид него....па како ниста није логицно бар досад било надат је се и томе

Name

Ре

06.04.2018 10:27

Засто нипосто и засро неби правили реконструкције,засто неби дрзали тензије и натјерали их да рјесе слуцај,ста мислис...да це изаци и реци,ДА погријесило је највисе руководство МУПа,покусали су да затаскају слуцај,покусали су да карикирају и од децка направе лопова,наркомана...хоце,мало сутра.Њима је и у циљу да се сви усуте,да се не нахадја,да се заборави!Треба сваки детаљ у јавност!

Name

Ре

06.04.2018 11:12

Знам али има и ових злих који це карикират на свој нацин то ипак нека одраде струцњаци и вјестаци у судству, ако небудемо задовољни ни њиховим одговором, бојкотовацемо и њих. Унајмицемо сви ми приватног детектива из Америке ако треба, ми знамо истину недамо да нас лазу, јер ако сад попустимо бити це јос такви слуцајева.

Name

Www

06.04.2018 07:40

Казу ко о цему курва о постењу, да образлозим свако о другим суди спрам себе. Ко је лос мисли да је и давид био такав ко је лос мисли да је био лос итд. Хвала вам људи сто сте показали да има висе добри људи него зли. Хвала

ОДГОВОРИТЕ