Мој предсједниче, каква је власт?!

Ја, Младен Јандрић, учесник сам у оснивању и члан странке СНСД-а од 1996. године,. . Био сам поносан тог дана 17. фебруара 2018. године, пошто сам искрени члан СНСД-а годинама и доживио да лично упознам мог предсједника. Пожелио сам да, за успомену за себе и своју породицу, направим једну фотографију са предсједником. На моју личну жељу, да начиним ту фотографију, коју ћу вам радо и показати, предсједник је, мислим исто тако са задовољством, прихватио. Шта је било након тога сазнаћете у писму које нам је упутио Јандрић,а које преносимо у цјелини.

Република Српска 28.03.2018 | 10:53
Мој предсједниче, каква је власт?!
Поштована БН телевизија,

Обратићу вам се овим писмом у нади да ћете га објавити у једној од ваших емисија. С обзиром на ваше објективно извјештавање, имам апсолутно повјерење да ћете и у мом случају објавити у потпуности једну, прије свега, интересантну причу.

Ја сам Младен Јандрић, становник општине Шипово, ратни ветеран, ратни војни инвалид, рођен 06.02.1964. године у Горњем Вакуфу-Ускопљу.

Запослен сам у ШГ"Горица" Шипово од 1998. године. По професији сам шумарски техничар, школу сам редовно завршио у Средњошколском центру на Илиџи 1982. године. Вишу ловну школу завршио сам у Карловцу 1988. године.

С обзиром на моје адекватно образовање добио сам повјерење од послодавца да преузмем радне задатке и послове управника радне јединице „Ловство".

Приликом добијања рјешења за управника ловишта, затекао сам катастрофалну ситуацију у самом ловишту „Шипово". До 20.02.2018. године, када и престаје да важи моје рјешење управника ловишта, ситуација у ловишту „Шипово", захваљујући мојим радним колегама и мени, достигла је веома завидан ниво по питању уређења ловишта, бројности дивљачи и свих других позитивних фактора.

Када сам прихватио рјешење управника, то је био „врућ кромпир у рукама". Али обзиром на важност те дјелатности и моје дотадашње искуство, прихватио сам све ризике тог посла.

Све би то било у реду да се политика није умијешала, увидјевши да тај ловни туризам и везе које се стичу преко лова доносе многа добра. Ова моја прича има за наук да отвори очи свим ловцима и грађанима, не само Републике Српске већ и Федерације БиХ.

За период мог десетогодишњег рада у ловишту имао сам привилегију да организујем разне ловове за ловце из читаве регије, а извојио бих као најважније за Републику Српску и општину Шипово, лов на медвједа за уважену мароканску принцезу Лалла Амину. Тај лов се у потпуности завршио професионално, на задовољство свију који су организовали и учествовали у том лову. Поред тог лова имао сам част да организујем лов на медвједа за директора руске Сбербанк, уваженог предсједника Небојшу Радмановића и великог ловаца и мог пријатеља предсједника Уставног суда, господина Џерарда Селмана.



За све што се дешавало у ловишту, сматрао сам као своју професионалну и моралну обавезу и тако сам се и понашао. Само да напоменем да и за бригу о локалним ловцима, који су изузетно важни у улози стварања једног оваквог ловишта, ја сам лично заслужан.

Поента ове моје приче је у томе да, као и у свему, за личне потребе локалне политике, гласова потенцијалних гласача за изборе, наш садашњи начелник општине господин Милан Ковач, одлучио је да то све преузме у своје руке, кандидовавши се за предсједника Ловачког удружења „Тетријеб" Шипово, наравно, као начелник, уз помоћ својих јатака и лицемјера, задобио је повјерење.

„Циљ оправдава средство", стара је изрека....

На почетку, за обичан народ и ловце, није ни слутило шта ће се на крају испоставити као крајњи његов циљ. Није спорно да човјек има памети јер је у вријеме политичких ловова у ловишту „Шипово" лансирао Горана Зубића, магистра лова у Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде РС, као евентуалну потпору за његове потребе.

Овде су, као што народ каже „ једним метком убијена два зеца". Само да напоменем да је наш уважени начелник власник пет фирми које се баве прерадом дрвних сортимената. За људе који не знају, информације ради, Горан Зубић учествује и у расподјели дрвних сортимената.

Све јасно као дан... За једну малу општину, као што је Шипово, од велике је важности промоција туризма који се, углавном, огледа кроз ловни и риболовни туризам. Да би се дало на значају ловног туризма, у ловишту „Шипово" се организује сваке године хајка на вука, која је традиционалног карактера. Као што је познато да ловци немају граница, без обзира на вјеру и нацију, на нашу манифестацију долазе ловци из свих крајева БиХ и регије, па чак и из иностранства. И овом приликом, 17. фебруара 2018. године, када је и одржана хајка на вука посјетили су нас ловци из свих крајева РС и Федерације БиХ, наравно на наше велико задовољство.

Улазимо у предизборну кампању за највише функције на државном нивоу.

И...гле мајстора Милана Ковача.....
Схвативши бројност ловаца, позове у госте Пресдједника Републике Српске Милорада Додика!

Само да напоменем, осим предсједника, у госте су позвани господин Небојша Радмановић, предсједник Уставног суда господин Џерард Селман, предсједник Ловачког савеза РС господин Саво Минић, замјеник министра за пољопривреду, шумарство и водопривреду РС господин Горан Зубић и наравно сви њему важни локални полтрони који искључиво раде у служби локалне политике и његовог ега.

Да би ова прича имала смисао и да народ Шипова схвати поенту политике Милана Ковача, испричаћу вам крајњи исход.



Ја, Младен Јандрић, учесник сам у оснивању и члан странке СНСД-а од 1996. године, што овај мој народ и зна. Никад се нисам стидио ни бојао, чак штавише, био сам поносан тог дана 17. фебруара 2018. године, пошто сам искрени члан СНСД-а годинама и доживио да лично упознам мог предсједника. Пожелио сам да, за успомену за себе и своју породицу, направим једну фотографију са предсједником. На моју личну жељу, да начиним ту фотографију, коју ћу вам радо и показати, предсједник је, мислим исто тако са задовољством, прихватио.

За једног оснивача странке од 1996.године, никакве привилегије нисам тражио. За све што сам урадио и за странку и за ловиште, а и за народ, само сам желио фотографију са Предсједником!

У моменту фотографисања, господин начелник општине Шипово, видно пијан, окружен својим полтронима, удостоји се да мене „маршне", мислећи да истим покаже своју моћ.

Нећете вјеровати да је Милорад, видјевши његов гест, ухватио мене за руку и замолио ме да се не љутим.

Овај наш народ, натјеран свим уцјенама а нарочито тренутне власти у Шипову, изгубио је једино што је имао....понос.

Наравно да сам и ја тај исти понос изгубио. Увидјевши шта та иста политика за коју сам лично ја и моја породица гласали 20 година, вратио сам господину Милану Ковачу на свој начин, бранећи своје лично достојанство, пљуснувши га у лице чашом обичне воде а потом сам напустио манифестацију.

Остала је ружна слика за све оне који су свједоци тог догађаја. Све вријеме мог, да кажем успјешног рада у ловишту, сметало је Милану Ковачу и Горану Зубићу јер нисам дозволио да они умијешају своје прсте. Логиком-што би он то радио, кад бисмо ми могли-....

Требао је било какав разлог да се ја смакнем са те позиције. И ето њиховог оправдања...



Ко је Младен Јандрић да пљусне начелника општине пред читавим државним врхом?!

Субота 17.02.2018. године.... завршена је хајка на вука, као и обично, без успјеха. Није било одстрела вука али шта је било важно за ту хајку? Ја сам био на нишану Милана Ковача и Горана Зубића. Тај одстрел извршен је 20.02.2018. године позивом мог директора господина Дакић Јове, уз његово саопштење да је начелник општине, власник пет фирми, „власник ШГ"Горица""наредио да се ја избацим из фирме по кратком поступку.

Само да напоменем да имам 34 године радног стажа, да сам успјешно обављао све радне задатке, да сам школован за посао који сам обављао, да се нисам никада огријешио о закон нити се бавио криминалним радњама...

И ето....мој га директор испоштова....тражио је тај исти мој директор од правне службе у којој раде два правника и један приправник да напишу рјешење за отказ на моје радно мјесто.

Не би били правници да не познају права радника, па су исти одбили да издају такво рјешење да не би дошли у ситуацију, ни они, ни предузеће, да плаћају одштету за неправду.

Добио сам рјешење за Службу узгоја и заштите које нема везе са мојим образовањем. Шта је, ту је...издржи.

Да се вратим на почетак приче... Поента и суштина је да је Горан Зубић, уцијенивши Милана Ковача, остварио свој циљ...да преузме Посебно ловиште „Виторог" а то доказује да је на моје радно мјесто управника ловишта запослио свог сестрића Мирослава Ракиту, дипл.инж.шум. а за ловочувара свог шуру Квргић Милана.

Поштована Телевизијо БН,

Гледајући ваш програм, примијетио сам да приказујете све облике мобинга и непотизма. Овај мој случај заслужује пажњу читаве РС. Ако треба, све ћу поткријепити доказима, јер ми је у личном интересу да, прије свега народ мог Шипова, схвати каква нам је тренутна власт.

Е МОЈ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ!!!

Коментари / 118

Оставите коментар
Name

Бобан

28.03.2018 09:07

Па сви су ти такви ови црвени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутрални

28.03.2018 09:35

По чему су они "црвени"? Само по демагогији. Типична тајкунско-кумовска-криминална клијентелистичка организација.

Name

боро

28.03.2018 09:35

Цим сам видио ко је на првој слици одмах ми се и текст згадио

Name

Д

28.03.2018 09:36

Бас тако вецина их је наивних као ви госп Јандрицу мислите ако се усликате ил поздравите да сте фаца или ко зна ста а нисте свесни да вас надгледају опстински папци попут нацелника и сефова јадно је да си тек налон 20г примјетио да је снсд политика манипулације и интереса за свој дзеп и јадно је да су ти се оци након 20г отвориле да бн известава искрено и објективно али вецина је таквих снсд цланова...

Name

борац

28.03.2018 09:53

Сви су исти нема ту црвени били су и црни и тада нам се црно писало исти политицке глупости земља треба цовјека народ становнике а политицке полтроне по коментару си исти само са бивсе стране сви заједно сте дјубрад среца па не овисим овама.

Name

писац

28.03.2018 09:53

Добро је да има људи који су прогледали.

Name

ЈЕЛ ПЈЕВАШ

28.03.2018 10:14

ЈЕЛ ТИ СТАРИ ПЈЕВАШ ПОД ШАТОРИМА ИЛИ НЕ. ИЗГЛЕДА ДА НЕ ПЈЕВАШ. ПА ТРЕНИРАЈ СТАРИ. ВИДИШ КАКВО ЈЕ ВРИЈЕМЕ. ИЛ СЕ ИСЕЛИ. ДОК ЈОШ ИМАШ КОЈИ МИШИЋ ЗА БАУШТЕЛЕ. АЈМО ОМЛАДИНОООООООООООО................................................

Name

Цолиц

28.03.2018 10:17

Узгајио је звијер, па га звијер појела. И сада се несто цуди. Све си ти то сам себи крив. Је*о те Додик

Name

херцеговац

28.03.2018 10:24

И сјетио си се сад након толиких година? А колико је младих и способних остало без посла захваљујући твојој помоћи да се секта одржи на власти? Када су нацисти дошли по комунисте, ја сам ћутао; јер нисам био комуниста. Када су затворили социјалдемократе, ја сам ћутао; јер нисам био социјалдемократа. Када су дошли по синдикалце, ја се нисам побунио; јер нисам био синдикалац. Када су дошли по мене, није преостао нико да се побуни. тренутно спремам ручак жалићу те касније кад будем имао времена

Name

Рајко Булајиц

28.03.2018 10:38

Смијенили те па ти сад крив Дода. Да сам на његовом мјесту ја бих те и ухапсио безвезњаку један

Name

Михајло

28.03.2018 10:41

Залосно је сто ти је требало много година да прогледас.

Name

Раде

28.03.2018 10:44

Ко ти је крив сто си се летио сликати. Јел треба сад да кукамо за тобом сто си изгубио мјесто управника?

Name

Браво за одбрану образа

28.03.2018 11:33

Па људи моји, зашто се дијелимо на црвене и оне друге. Човјек је поштено радио свој посао, и поштено стао у одбрану образа када га је фукара напала. Треба му дати подршку, сви поштени грађани и сви поштени чланови СНСД-а и СЗП-а и осталих странака треба да дају подршку овом човјеку.

Name

xxл

28.03.2018 13:01

Јос један, овај пут мали, али битан разлог, да је ова власт зрела за промјене. У том смислу, најбитније је да кренемо сви, који нисмо у овим прљавим конбинацијама, подрзавати господина Вукоту Говедарицу, као једино могуце алтернативно рјесење и цовјека који мозе запоцети неопходне промјене, који је малд, искусан, енергицан и прије свега постен. Управо из ових разлога, лоси и корумпирани кадрови су и последњих мјесеци напустали СДС, јер су лицно осјетили да у СДС лицни интереси нису и не могу бити изнад интереса друства. Да је ово овако указује и цињеница да власт нема ниједан аргумент којим би дисквалификовала Вукоту, осим празних прица о сарадњи са онима са којима је власт изгласала Закон о акцизама на нивоу БиХ, са којима је власт дуги низ година по свим питањима сарадјивала у Сарајеву и слицно. Подрска за Вукоту и СДС мора бити сваким даном све јаца и јаца.

Name

Банда

28.03.2018 14:26

Црвена, смркнуце се и њима.

Name

Нобеловац

28.03.2018 16:16

 Директор циркуса то одмах дојави властима које оглобе највиђеније људе. Ћоркан једини бива задржан у притвору где га до бесвести избатина Ибрахим Чауш. Осам дана долази себи, а осмог дана пролази кроз чаршију као онај кога сви познају и који никада не стари, као весела будала којој је „вазда Бајрам“. Овако је то давно описао наш Иво Андрић, а свака сличност са данашњим ликовима је СЛУЧАЈНА.

Name

Е

28.03.2018 18:44

Сто ме збуни ова фотографија, никако да сконтам, ко је од ова два медеда веци ловац на паре ?аса сконтала сам миле ронхил кроација.

Name

Е

28.03.2018 18:44

Сто ме збуни ова фотографија, никако да сконтам, ко је од ова два медеда веци ловац на паре ?аса сконтала сам миле ронхил кроација.

Name

јојо

29.03.2018 06:48

Па ако до 2018 сте ниси сконто ко је баја, то си и заслужио

Name

Рале

29.03.2018 09:50

Данас свака будала мозе да се слика са јавним лицностима па онда покусавају то злоупотребити. Најбоље зна Ноле на својој кози то. У прилозеној слици јасно се види колико је дрзавник и њавеци српски политицар икад Додик "одусевљен" овим сликањем ал ето добио је и овај својих 5 мин. у медијима. Супер људино успио си у зивоту.

Name

ре Борац

30.03.2018 06:16

Претходна власт није била СНСД нити начелник а нико није дирао рад овог господина који је припадао другој опцији . Није наметао зарад избора своје људе за глас више- према томе нису исти.

Name

Шумар

28.03.2018 09:07

Подршка за колегу! Свака част што си јавно објавио истину. Сачувао си понос и достојанство. Све буде и прође важно је остати човјек!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ту

28.03.2018 09:47

Хаха јандриц као она Јоке из серије ми нисмо од јуце

Name

борац

28.03.2018 09:54

Подрска искреном писцу.

Name

Ловац На Новац

28.03.2018 16:20

Јасно као дан да Младен није никакав човјек. Само лични интерес! Примјер је каква дјеца не треба да вам буду. Толико примјера има гдје је разочарао и најближе пријатеље... Али је у праву за Милана Ковача. 101% !!! То је дно дна људско! Ја не могу себи дозволити да такво смеће поздравим! Оно кад се гадите сами себи јер вам се човјек уопште обратио... Без скрупула, манира, стида... голи отпад... Све око њега је сумњиво. Све што има је отето, украдено, зарадјено утајом, дугом дрзави и радницима. Нико, никад и нигдје није лијепо и добро за њега било шта рекао.

Name

А јесте ли касније

28.03.2018 19:06

Пјевали ону са "Кајмакцалана" Пукни зоро? :-) :-) :-)

Name

Браво

29.03.2018 00:42

Свака част на храбрости. Скидам капу

Name

Милко

30.03.2018 21:38

Типицни медјумафијаски обрацун око плијена. Засто би намма градјанима ово било занимљиво?

Name

Харе

28.03.2018 09:08

БН једина има муда ствари објавити ово би главни уредник РТРС бацио у канту за смеће

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

28.03.2018 14:46

Јандрићу! Захвали богу да ти је дао снагу да прогледаш. Овај начелник Ковач ми је одвратан тип због неких његових манира (ако се неко сјећа гостовања његових на некад солидној АТВ телевизији начин на који сједи у студију) Црвена боја нама Србима никад доброг није донијела, а снсд је својим доласком донио обиље те боје која кад се дуго гледа у њу изазива у човјеку потребу за насиљем и слично. Јуче 27.03. у јутерњем програму на јавном сервису гледам рубрику "догодило се на данашњи дан" и остајем запањен следећим. Спомињу да је на тај дан рођен Њемачки физичар Рентген, да је погинуо Руски космонаут Јуриј Гагарин ето то су податци битни за наш народ, а нити једном ријечју се не спомену 27.03 1941. дан кад је Српски патријарх Гаврило Дожић са патријаршијског балкона окупљеном народу узвикнуо "боље рат него пакт, боље гроб него роб. Комунисти додадоше томе и хоћемо савез са СССР-ом" и све приписаше себи. Због тог нашег пркоса Хитлер одлучује да нас казни што ће и урадити 6. априла. Ето драги моји Срби такав имамо јавни сервис који својим радом продубљује подјеле у народу, шири опште незадовољство, а својим менторима ће се у октобру разбити о главу. Јандрићу! Добро си урадио како би твоја свијест помогла да се многи још освијесте док не буде касно.

Name

Ваљда

28.03.2018 09:08

Немам појма СТО ово објављује портал БН-а,овај има циљ до предсједника,бас као и са зељезницарима и докторима из Зворника,мислим да си успио доци до пивице и ракинице код предсједника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.03.2018 09:34

Прифулао си сигурно. Знам фрајера. Није он тај!?

Name

Е супер

28.03.2018 13:14

Онда се зајебао,после 22 године прогледао и то онда када је по гузици добио.Зао ми је ал од тих није ни било оцекивати дригације,мислим за функционере па вала и било које партије.Тој категорији борца се скида капа и пита стањос моземо забтебе урадити,ал вјеруј друзе ти црвени немају срца ни патриотизма нити зеље да несто буде успјесно,смо ЛИЦНИ ИНТЕРЕС

Name

Боки

28.03.2018 18:50

Јадно је како сви прогледате тек кад се лицно о вама ради.

Name

... ДА ЧИКО Б'ОНУ...

28.03.2018 09:09

Још један примјер како се пропали месар и кмечавац миле односи према поштеним људима из Снсд! Све је ово миш миле раније договорио са кримосом Ковачом да уклоне овог поштеног човјека и да лопови на челу са Ковачом преузму све у своје руке! На њихову жалост кад месар миле буде пометен на изборима и заврши у затвору и све остале ове његове лопове чека иста судбина! Хапшење и затвор!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

28.03.2018 12:28

Постен као француска собарица,један од вецих полтрона,али није издрзо до краја

Name

Змај Од Шипова

28.03.2018 09:10

Само револуција улица учи у институције и избацити их напоље.поставити поштене људе ове похапсити са свом породицом која је умијешана у криминалитета им сву имовину провјерити дипломе .поставити поштене стручне људе и почети некако нормално живјети.а овај коров од политичара истребити из корјена једини начин.То нема ни достојанства ни части има само бахатост крканлук пљачкање и уништавање овог ентитета.Присвајајучи га себи као приватно власништво и у своју корист а не за добробит овог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2018 09:11

Јели ти то испала из сака моц да условљавас тудје зене у замјену за посао у Горици?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трр

28.03.2018 09:11

Јеси се умислио чоче

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

28.03.2018 09:11

Фуј само улица и револуција

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕГОТХИА

28.03.2018 09:14

ХА,ХА,ХА.... Е МОЈ РАТНИ ДРУЖЕ - ДОБИО СИ ШТО СИ ТРАЖИО... И САДА СИ КОНАЧНО ПОСТАО ПРАВИ ЧОВЈЕК И ВРИЈЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ИСЧЛАНИШ ИЗ СНСД-а И ОВЕ "ЛОВАЧКЕ РЕПУБЛИКЕ" МИЛОРАДА ДОДИКА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислилац

28.03.2018 09:14

Највећа руља се докопала власти и млати са народом, њима је и море до кољена, они нису дорасли да схвати и сагледају сву дубину и величину проблема у коме смо се нашли и који су они направили а камоли да га решавају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта си очекивао

28.03.2018 09:15

Добро си и прошао. Вјероватно си и поштен као што кажеш али нажалост касно си схватио са ким имаш посла. Па шта си друго очекивао од својих политичких истомишљеника који имају толико карактера и образа да су спремни сваког ко им се нађе на гурнути с' моста у ријеку. Једина ти је срећа што си се сликао са предсједником па ће ти сад бити лакше а било би ти још лакше да си ово писмо упутио РТРС. Они би га сигурно објавили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

28.03.2018 09:16

Господине овдје је јасно да су те локални моцници смјенили са дузности да си остецен и да ико постује закон то се неби десило али тај твој нацелник проводи самовољу у твојој опстини исто као сто твој пресједник то ради над народом у РС а ти двадесет година гласас и скупљас гласове за њих није ти сметало сто твој пресједник и људи око њега су на целу криминала сто нас унистисе ти си поносан трцао да се сликас са њим ал сад су поткацили тебе пати смета. Гласај опет за њих све нас унистисе твој пресједник и његови људи ј....о те снсд бог тихкриминалаца је народ гладан без наде омладина одлази а ти отворио једно око тек кад су тебе закацилиотвори и другоокопогледај свој народ око себегде сунам млади и размисли ко је крив за то когодинама влада вријеме је за промјене да се покуса спасити РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

28.03.2018 09:18

Сад ти не ваља СНСД јер сте се измедју себе покавгали, и какве везе има предаједник са васим будалестинама, цовјек ти јос фино реко да не обрацас пазњу а ти овог гадјас цасом, сваста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Образ

28.03.2018 11:36

Критикујеш човјека што је реаговао на "марш", то може само неко ко је навикао на такве команде. А овај човјек је доказ да људи има свагдје па и у СНСД-у, једно за ДНС нисам сигуран:)

Name

Реп- Градиска!!!

28.03.2018 13:40

И ти црвени у одбрану твога пресједника!!! Кад си тако објективан, због цега ниси стао у одбрану новинарке БН ТВ кад је твој пресједник такве вулигарне ријеци изговорио ,да тај ријецник неприпада нормалном цовјеку,а камо ли једном пресједнику!!! Друго!!! Он није њега гадјао цасом, вец је га запљуснуо водом из цасе... Морас знати ста си процитао па онда коментариси, али док си стао у одбрану свог пресједника на залост теби помоци нема!!! Кад тад свима вама који не размисљате својом главом овако це се десити!!! Ви оправдати морате и оно сто поједете и попијете под саторима док вас вас пресједник лазе истим прицама, а ви му аплаудирате и цак кад незна основне ствари о насем просветитељу св Сави, о пијесми пукни зоро итд.., Знаци сви це те се ви једног дана опаметити и схватити да изговорена ријец од "јавне лицности"мора бити истинита и реализована ,а не лаз и , због опстанка на власти!!! А среца никад му нисам ни вјеровао како је досао на власт, а прва лаз велика коју је изговорио била је за Брцко!!! Подносим оставку на мјесто премијера ,ако Брцко не остане у саставу Републике Српске!!! Ииии...о каквом цовјеку је ријец!!!

Name

Семберко

28.03.2018 09:19

Е мој Младене, да ли си бар схватио да си свих ових година био у великој заблуди. И да ли ћеш после свега и даље остати члан црвене секте и њихов гласач.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сињ

28.03.2018 09:23

Додји ти на трг у 18 часова

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ПРЕДСЈЕДНИК?!

28.03.2018 09:29

Сами сте ПОНОСНИ на свог предсједника, па зашто се не жалите њему, а не, БНТВ, коју ВЕЛИКИ БАЈА не признаје. То говори о вашем ЛИЦЕМЈЕРСТВУ, као и лицемјерству осталих чланова СНСД!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Г

28.03.2018 09:45

Бас тако сад тренутно љут на сељака коваца а гласаце за додика и ста вреди

Name

Грцка

28.03.2018 09:31

Свагдје иста прица. Подобни имају предност. Способни се морају покоравати, а ако имају поноса и неце да лизу дупе болесницима, заврсавају на улици. Неце ово овако дуго трајати. Неминовно је да це се урусити. Онда це нам свима бити зао. Остат цемо и без онога сто смо имали. Залосно бас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

28.03.2018 09:32

Искрено - разумијем Те и жао ми је што Ти се то дешава! Али, пуно бих више цијенио да си на примјеру других видио какви су нам предсједник и сва његова покварена потрчкала! А тих случајева, сличних овоме Твом, је на десетине хиљада... Нажалост,Ти си то примијетио тек када су се острвили лично на Тебе, што битно умањује моје жаљење због свега што Ти се догађа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Младене..

28.03.2018 09:34

А ти 22 године ниси ни помислио да си на погрешној страни... потенцираш причу да си борац а тај са којим се сликаш 100 пута досад омаловажио, подцјенио и у лице се наругао борцима РС. Шта сад кмечиш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиса

28.03.2018 10:46

Није помислио зато јер је за сав тај период организовао криволове на медвједе и осталу ријетку и застицену дивљац и сам себи узимао новац,сада му је то избијено из руку и ето ста је поента свега.Цијело Сипово и сви ловци знају ко је тај и ста је

Name

ре

28.03.2018 11:22

Како мислиш погрешној страни?Овдје су све стране пгрешне и зато је народ у провалији!!!!Лако би народ гласао да овдје има страна која би заступала народ!!!!Видиш да људи гласају за XX посланика а он онда оде у папке и пљуне на оно што је причао у предизборно вријеме!!!!Па погледај редом:Тадић,Стеванчевић,Бојић,Крчмар и други и наравно комплетна Уједињена Српска Странка итд

Name

Данило Спасојевић

28.03.2018 09:34

Двадесет година ти требало да видис за какав олос се борис??Ето ти сад твог Додика..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељко Мирчић

28.03.2018 09:35

Тако прођу сви страначки дупелизци и пушачи ку*аца. Будале једне борите се за политичке вође док се они и њихове породице богате. 98% политичких полтрона се грчевито бори док се 2% врха странке башкари у раскошу и скупља милионе. Е мој Србине тако ти и треба а и многим глупим будалама као што си ти. Сад се јебите о свом трошку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

28.03.2018 09:35

Е што би народ реко јбт он......сви ви из СНСД то врло добро знате,али несмијете прднут док вам не покаже да сте само фигуре које требају да климају главом и заокруже...кад сазнате онда буде касно !Видите да нигдје нема кумова Бајиних,Небојша се извлачи,једино млати Стевандић и Жељкица, а они ће се убит...кад се освјесте..

ОДГОВОРИТЕ
Name

коко

28.03.2018 09:36

Г. Јандрицу избацени сте са радног мјеста на друго, и ста сад??!!! Док су се такве неправде десавале маси других људи ви сте гласали и даље за политику која је за то одговорна. До последњег момента сте је обозавали, хоцете један селфи са њом. Цланак је инаце одлицна илустрација менталног склопа балканског цовјека. Док је њему добро и од властодрзаца добија неке мрве хљеба он сути и брига га сто другима није добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.03.2018 11:35

Све је то добро сто пишете али! Зар вам није јасно да није било папака у Скупштини и прелетача да оваква власт ,тј ,у овом саставу сигурно не би била!!!!Па онда се намеће сасвим нови проблем и дилема!!!!!Ко су уопште ови људи који се тренутно баве политиком??????

Name

Милош Радановић

28.03.2018 09:36

Било је лијепо док је трајало...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суесед

28.03.2018 13:44

Јест...

Name

РЕ

28.03.2018 19:40

Синдром Тихомир Глигориц.

Name

ре-ре

30.03.2018 21:41

Није фер трпати господина Глигорића са овим полтроном, Тихомир није полтрон нити ће бити, таквих људи да је више, било би мање полтрона, чиста математика, али је жалосно што је накотило се превише полтрона и лицемјера, лажова, ваљда је то лагање прелазна болест, епидемија, прешло од баје????

Name

никакав

28.03.2018 09:42

Какав преседник така и власт лопов једно лопов друго преседник само краде као и власт све сами голи лопов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раденко Којадиновић

28.03.2018 09:46

Грешку си направио нисте се побратили требали сте скинут гаце и добро се у гузице изљубит!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.03.2018 14:06

Јој ово је право речено .

Name

ре

30.03.2018 21:43

свака част, коментар је кратак и ефектан, браво!!

Name

Ти си 1996.почео рушити РС

28.03.2018 09:47

Истицес како си ти својим радом јацао странку,фирму итд.Ста нас треба бити брига за твоју странку.Нека су те истјерали, кад је теби цаст да се сликас са најгорим непријатељем РС и Срба у БиХ.Казес теби пријатељ и цовјек који је унистио правосудни систем и који кроз Уставни суд стити криминал твоје странке.Знас ли колико људи су прије тебе истјерали са посла да би убацили своју дјецу а сад сте на ред досли и ви који гласате за насу пропаст.Нека су те науцили памети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слика све говори

28.03.2018 09:57

Висе од сваке ријеци....слика...израз лица.... текст нисмо ни морали процитати јер се удход наслуцује а ако ти је утјеха ниси једини који је омаловазен истјеран протјеран...није вазно ни којој странци припадас...све је то исто...ниси подобан,ниси се свидио водецим из било ког разлога и ето хајке од локалног моцника па на даље...испливацемо ваљда некад и некако кад ова подобна а неспособна багра не буде висе ста имала покрасти и кога унизити...доци це вријеме способних и правдољубивих па ако не за насе оно за вријеме насе дјеце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.03.2018 21:45

ако буде дјеце, све је отишло доврага???

Name

Пирамида

28.03.2018 10:01

Битно је да се пирамида зла сруши , да црвена секта престане да трује народ и уништава РС , а како ми се чини почело , дјецу треба на вријеме учити да су они највеће зло за РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан Бркић

28.03.2018 10:37

А Миле превратио очима,мисли се колико чека у реду јос будала да се слика самном....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ловдзија

28.03.2018 10:37

Ста друго оцекивати од бахате црвене банде. То су лицемјери и силедзије који су на све спремни па и да врсе прогон људи као сто сте ви описали у свом слуцају. Ја овим путем зелим да апелујем на све ловце а и остале разумне људе да се овој багри стане у крај. У крај им се једино мозе стати елиминацијом на октобарским изборима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој Милане

28.03.2018 10:43

Ти си члан оних који су милијарде покрали, као човјек са вишом школом требао си да знаш? Разумијем ја тебе зашто цврчиш, али те не разумијем ако си частан, што секту ниси напустао кад си као РВИ видио да их на тенковима довозе на власт да би наплатили твоје и ране твојих сабораца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плави

28.03.2018 14:29

Па И Сам је крао кол'ко се дало.

Name

Репо послови

28.03.2018 11:13

Мени овај цовјек није јасан?! Па аман цовјеце, па тај исти Додик, твој предсједник како га ословљавас је и крив за цитав тај систем вриједности! Па да није Додика и његовог лоповско-криминалног водјења дрзава тога не би ни било! Велицас цовјека који је и успоставио такав систем непотизма и мобинга! Е МОЈ ЈАНДРИЦУ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дг

28.03.2018 12:10

Свака цаст цовјеку на храбрости!!!! доста је људи висе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

28.03.2018 12:26

Познајем господина Јандрица лицно посто сам из Сипова.Све ово сто је написао је једна велика лаз.Лицно сам био на хајци тај дан.Једина истина је да је Младен Јандриц мислио да је ловство његово приватно власниство.Цовјек лазе тај дан ако је ико био под дејством алкохола то је био он.И лазе да је он оснивао СНСД у Сипову.Он је био полтрон

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плави

28.03.2018 14:31

И јос увек је полтрон,познајем га.

Name

Аљоша

28.03.2018 19:11

Гори човјек неможе бити, знам га ја јако добро!!

Name

ре

30.03.2018 21:52

Може бити гори, то је ваш вољени баја, тај нам је запржио чорбу да се неможемо извући из глиба ни за 20 година, а помогли сте и ви који нисте ништа од тога имали, нажалост, не разумијем пензионера који има мање од 300 марака и здушно гласа за бају, ми смо луд народ???

Name

Цццццц

09.04.2018 20:49

Знам и ја цовјека.. Све је гола истина.. Постено одхранио своју дјецу.... А ти Мирко мора да лизес ду.ПЕ ковацу...ццццццц

Name

055

28.03.2018 12:44

Многи су давно уочили каква је ова власт, јер је оваква неправда чињена многима прије тебе, а ти си фрајеру тада ћутао и гласао за ову власт, јер се није тицало тебе и било ти је добро. Ћутао би ти и даље и гласао за ове криминалце да нису поткачили лично тебе. Нажалост, много је лицемјера попут тебе у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

28.03.2018 13:07

Цисти доаз! Није ни Миле лос колико је окрузен разним КОВАЦИМА! Миле напусти то све и странку ОСНУЈ НОВУ И ПОВУЦИ СА СОБОМ ИСКРЕНЕ ПАТРИОТЕ коваце и њему слицне протреси и преконтролиси! Има да надјес пара за пет будзета. И ОПЕТ ЦЕС БИТИ ЦАР!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беар Грyллс

28.03.2018 13:47

Ви сви ловци заслужујете рањавање у лову, и да искрварите до посљедње капљице крви. А онда да вам неки медо, кога ви тако професионално ловите за којекакве принцезе, поједе ваша скупљена муда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свједок

28.03.2018 14:10

Овакви ликови су од стране владајућих странака постављени на бројне одговорне функције и њихов карактер, ђон образ, образовање,образац понашања и мото живљења, су као под калуп исти као описан у тексту. Част ријетким изузецима који ће горе описани на силу избацити јер су страно тијело и канцером захваћеном организму система.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадноо сиповоо

28.03.2018 16:11

Па сви нормални ловци ЛУ ,ТЕТРЕБ ,це бојкотоват овакво удрузење НЕПЛАЦАЊЕМ ЦЛАНАРИНЕ У ДЗЕП ЛОПОВИМАА И КРИМИНАЛЦИМА ,Ниси наво даје самозвани пресједник Милан Ковац отјерао пресједника којега су ловци изабрали и сам се пиставио као преседник удрузења и довео око себе олосе и ЛОВОЦУВАРА ,господине ЈАНДРИЦУ који је био нај веци криволовац и којегаси знас и сам гањао и цак је било пуцања и бусења гума , ал се прикрилоо!!! ВУК ДА ОВЦЕ ЦУВААА !! Еее моји ловции СИПОВА!! САМО НАПРЕД ЦУТИТЕ И ГЛЕДАЈТЕ БИЦЕ НАМ ДОБРОО

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЦЕТНИК

28.03.2018 16:31

Ау, бога ти живог, па ја мислио да горег од Милорада Јагодица из Рогатице нема у читавој БиХ, кад оно Ковач га надмашио и тешко га ико мозе стици по криминалу и осталом, а несто ми се цини да су ишли скупа у исту сколу. Јандрицу, и жао ми те и није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Силе

28.03.2018 16:51

Пун ми вас је к.... вас поштених дупелизаца. Бас вас ми је жао, ево сузе низ ледја ми лију. Кад вас је причепило, сјетили сте се објективног Бн-а, а до тада сте га пљували. Жали се свом вољеном предсједнику, замоли га да се не љути пуно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

царуга

28.03.2018 18:59

Полтронска је туга преголема.

Name

рациц

28.03.2018 18:20

Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лугат

28.03.2018 18:27

Е мој сколски промасио си партиу и побего Од старих пријатеља а ниси знао направити нове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање је сад

28.03.2018 20:09

Како се у тексту види, лов на медвједе у Шиповском крају организован је и за Радмановића Небојшу и за Селмана Џерарда, иначе пасиониране, надалеко познате гласовите ловце. Па се отвара и неколико питања. Устријелише ли и убише ли те медвједе што су намерачили, Је ли све било по пропису, колико је то плаћено, ко је платио...?? Они сигурно нису, они не плаћају ништа, навикли на џабану и још поврх да се кући понесе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

радојка мркоњиц град

28.03.2018 20:28

Све сте радили да смијените Милорада Цирка , одликованог борца ВРС и самохраног оца који вам је у опстинској каси оставио висак пара да се сад ммозете месетарити по "хајкама у дивљини " . Довели сте класичног Додиковог криминалца који је покрао бројне фабрике у Шипову и сад вам још тамани шумско богаство . Што сте бирали то сте добили а ти освјешћени шумару пази добро шта ти сљеди . Направио си храбар потез само не знам да није дошао касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБАН

28.03.2018 20:49

Од Јандриц Младена нема вецег улизице и полтрона то му је и требало, ми га из Горњег Вакуфа добро познајемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРИО

28.03.2018 21:12

Зао је теби Јандрицу сто ти је избило из сака продају дивљаци на црно , то тебе боли не боли тебе љубав за партијом , исто ко и мене за мојом добро те није и прије суспендовало и исцерало , колико си само насоме великом БОСУ у Јајцу продао вукова , тетријебова и онога великог медвједа којега си лицно ти довезао са њим у Јајце и себи узео паре као и за ове прве, Јандрицу зна те добро удруга ловаца из Јајца ко си и ста си поклопи се по усима и цути

ОДГОВОРИТЕ
Name

лош си ти човјек

28.03.2018 21:13

Лош си ти човјек,дупеувлакач као и сви у СНСД.Како не припреми једнога међеда Човићу,Мишковићу,Цециноме сину итд,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

28.03.2018 21:24

Тајна вецера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вип

28.03.2018 22:56

Ваљала ти је странка док си био управник а сад кад су други ставили сапу на ловисте- е сад ти не ваља....а запитас ли се мозда ста су зла и неправди ти исти о којима сад прицас урадили неком другом прије него сто су ово сад урадили теби? и ста си ти тада радио? ниста! тад си цутао и све је било у реду и снсд ти је ваљао.... ал сад кад је твоје дупе у питању, сад би помоц бн телевизије....то сто ти се десило- резултат је нацина владавине тог са којим си се сликао....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВЕ МИ ЗНАМО

29.03.2018 06:24

Тако је све је човек управу.....али како се сјети БН ТВ-а када је зорт његовој гузици. БН ТВ пише о лоповији Милокрада и СНСД-а више од 10 година а сигурно оштећени није вјеровао у БН прилоге али сада вјерује када су на њега ударили.Шта је са друге половине РС-а који до сада нису гласали Додика....како је тек нама све ове године било....гласао си га сад трпи, ја га никада нисам гласаои никада нећу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Десимир

29.03.2018 07:19

Сада си ти то увидјео.... видис ја нисам несто образован а то сам увидјео од самог нацина доласка на власт, јер ко је једном непостен немозе после бити постен... ако ти мислис другације и заслузио си то..... а вјероватно си тога доста и "прикрио" за ту багру... наравно досли рацуни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колак

29.03.2018 08:52

Какав народ,таква власт,нису они пали с неба.Најлакше управљати државом гдје 70% становништва примитивно и биједно и коме су идоли бахати,неписмени са купљеним дипломама,криминалци итд.Па у Власеници је начелник општине човјек који је пред судом признао киднаповање и малтретирање недужног човјека и кажњен је са 4000 марака и такав мајмун је идол овим неписменим СНСД идиотима.Па о чему више да причамо,туга и јад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бугојно

29.03.2018 08:55

Ама људи какав Младен и његова скола , он незна реценицу саставити и ово му је неко писао, сколу му купио његов Симо укриволовио дивојарца у Титовом ловисту и купио му диплому у Карловцу јос тада па ми знамо кад се фалио по Вакуфу исто то је и урадио на Илидзи био највеца битанга код нас , крао кафу по Вакуфу и за то је лезао у затвору, људи обицни сибицар из УСКОПЉА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прибељцани

29.03.2018 09:01

Како те Младене није стид тог твог лова са принцезом убио си меце 40 килограма ја имам слику и објавицу је нека види јавност твоје постење и карактер и твој професионализам , увијек се кајем сто сам био ту присутан да се види брука тог лова а ти си зато крив срам те било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борислав

29.03.2018 09:11

МЛАДЕНЕ-ЦОРО јос увијек има сацувана твоја порука у телефону коју си за прослу хајку упутио сефу кад си рекао да цес га задавити рукама , повукао си мацка за реп брзо цес ти на туњице док се сав твој досије отвори, колико само Фокс цува твоји тајни а и он це морати проговорити

ОДГОВОРИТЕ
Name

оп.оп...

29.03.2018 12:11

Има да се изједете измедју себе.

Name

Хелена

29.03.2018 09:55

Само се ви сликајте са нулама......... него, занимљив је овај из Уставног суда у милетовој екипи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта ти оћеш будало

29.03.2018 15:04

Шта си шутио 20 година криминалцу један. Отјерао си Ћућуза а многе си друге примио а не могу рећу у шта. Како тебе суспендоваше а нашу драгу лисицу-Ф унаприједише за директора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

29.03.2018 15:05

Подијелио си ловство на Стеву и Ковача што се тад ниси огласио велики заштитниче шума и ловства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жика

29.03.2018 15:18

Гдје су му другари Копања и Фоx они изгледа добро слушају поготово Фоx.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

01.04.2018 18:11

Ти појма немас цим тако говорис (писес)

Name

босна

29.03.2018 16:31

сви су политицари исти, без морала. све за моц а ми градјани смо одавно изгубили понос и то траје од 92 кад смо насјели да би ови засјели. зивјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјунта бл

29.03.2018 16:31

Чуј пљуснуо га у лице чашом воде, ко каква жена!? Што му ниси звекно шамарчину да се истог момента отријезни?! Ионако те иста судба чека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пукни зоро- Мањифико 1916

29.03.2018 17:23

Маршнуо га, била пјанска и шта? Све је то у складу са моралним достигнућима у тој партији, нормално и уобичајено. Јер, да није , због недоличног понашања пред предсједником Републике, због вријеђања ратника и борца који је стварао Српску, ситни локални политичар Ковач би био принуђен да из истих стопа поднесе оставку и напусти бављење политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

29.03.2018 20:20

Ко те ј..е. Сви сте исти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАТАН

30.03.2018 06:27

Зар ти Младене да си увео ред у ловисту Сипово , па ни у куци га немозес увести сви сте ко рогови у вреци нико ниским

ОДГОВОРИТЕ