Познати глумачки пар чека треће дијете

Током породичног дана почетком овог месеца, Мила је изгледала и ходала као да је у првим месецима трудноће. Глумачки пар Мила Кунис и Аштон Кучер брижљиво чувају њихов приватни живот од очију јавности, али о трећој трудноћи увелико се шушка.

Забава 26.03.2018 | 13:24
Познати глумачки пар чека треће дијете
- Она је веома дружељубива, последњих неколико месеци је стално у кући. Претходне две трудноће исто се крила од јавности, зато сви сад њени пријатељи мисле да је поново трудна. Мила и Аштон крију њихово двоје деце и не желе да они буду део јавности. Све у вези њихове интиме је тајно - рекао је извор близак глумачком пару, а преноси "Госсипцоп".

Иначе, Мила и Ештон имају једногодишњег сина Димитрија (његово име у нашој култури се везује за Светог Димитрија) којем су дали име карактеристично за ово поднебље и трогодишњу ћерку, Вајат. Спекулише се да би и треће дете могло да назову "по српски" с озбиром на то да је Мила Украјинка и да је фасцинирана именима која се дају деци из наше земље.

А млади пар је недавно изненадио јавност када су открили да не планирају да сво своје богатство, које се броји у милионима, дају својој деци, већ желе да их одгајају као да немају много новца.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар