Пер: Новак није изгледао добро!

Француски тенисер Беноа Пер, који је избацио Новака Ђоковића у другом колу Мајамија, прокометарисао је физичку спрему српског тенисера.

Тенис 25.03.2018 | 10:30
Пер: Новак није изгледао добро!
"Поштујем Новака, он је супер момак и недостаје на Туру. Физички није изгледао добро – вероватно пошто је било веома вруће", рекао је Пер за званичан сајт АТП.

Француски тенисер у петак је елиминисао Ђоковића, који је тако доживео трећи пораз заредом, а други у распону од неколико дана.

"Надам се да ће ускоро бити поново на 100 одсто. Још једном, недостаје ми на Туру, срећан сам што сам га победио и желим да играм поново са њим једном када буде био на максимуму својих могућности", истакао је Пер. 

Новак је пре више од недељу дана елиминисан са Индијан Велса у другом колу од Тара Данијела, међутим тада је снагу изгубио "тек" у трећем сету. Очекивало се да ће се боље спремити за Мајами, међутим у мечу са Пером после пола сата игре изгледао је немоћно. 

Француз ће у трећем колу играти против Филипа Крајиновића, а њихов меч на програму је у недељу.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Репоња

25.03.2018 10:59

Не знам сто се Новак сада муци и бламира? Доста је свега имаш породицу,паре и здравље и шта је сад проблем? Доказивање нечега или шта већ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

WWWW

25.03.2018 20:53

ДЈОЛЕ ЈЕ СЛУЦАЈ ЗА ЗАЛЕЊЕ