Стиже нова серија Џорџа Мартина

Фанови "Игре престола" вероватно нестрпљиво очекују повратак своје омиљене сапунице са змајевима, а док последња сезона не стигне и друштвене мреже претвори у минско поље спојлера, добро је знати да ускоро стиже још једна серија настала према делу Џорџа Мартина.

Забава 24.03.2018 | 11:28
Стиже нова серија Џорџа Мартина
Реч је о адаптацији његове новеле "Нигхтфлyерс" из 1980, која се појавила и у истоименој збирци кратких прича објављеној 1985.

Ипак, не очекујте змајеве и голотињу јер је у питању СФ прича коју аутор описује као "Психо у свемиру", пише Индеx.

Реч је о амбициозном пројекту Сyфyа чију ће дистрибуцију ван подручја САД преузети Нетфлиx, уједно и копродуцент серије, који је тиме обогатио своју већ ионако богату понуду. Иако о пројекту слушамо већ неко време, недавно се појавио и први трејлер.

Судећи према реакцијама на интернету - прича делује обећавајуће.

Серија од десет епизода прати посаду напредног свемирског брода Нигхтфлyер и њихову мисију да истраже најудаљеније делове Сунчевог система у потрази за расом ванземаљаца. Али, уместо првог контакта, почињу да се дешавају чудне ствари, и мисија, чији је циљ отварање видика, постаје борба за преживљавање у затвореном простору.

Међутим, прича је мало компликованија јер се све дешава у будућности у којој Земљи прети уништење, а мистериозна ванземаљска летелица можда крије последњу наду за спас човечанства. На путу до циља људи откривају да вештачка интелигенција на њиховом броду и капетан којег нису видели крију вероватно још већу тајну, али и незамисливе ужасе.



Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар