"Рачунам на подршку народа"

”Чувао сам Републику Српску. Одбранио сам њену позицију, а нисам улазио у конфликте са другим странама. Чувао сам Српску, али сам показивао и ширину и спремност на договор. У Сарајеву је неопходно стварати компромисе, а, искрено, не знам шта би Додик могао доље да ради”, нагласио је српски члан у Предсједништву БиХ Младен Иванић. Каже да је његов концепт да иде сигурно и стабилно и да није цовјек ризика.

Република Српска 23.03.2018 | 09:06
"Рачунам на подршку народа"
- Предстојећи избори за српског члана Предсједништва БиХ биће веома интересантни. Увјерен сам да ће дуел Иванић-Додик подићи излазност бирача, а ја рачунам на подршку народа и сигуран сам у побједу, рекао је Иванић гостујући у синоћњој емисији ”Став” телевизије К3.

Иванић је подсјетио да је на прошлим изборима за њега гласао и дио бирача из СНСД, ДНС и социјалиста и да је сигуран да ће њихову подршку добити и ове године.

”Рачунам на њихове гласове и, наравно, гласове партија мог Савеза за промјене. А ако изађе 40.000 нових људи, што је сасвим реално, Савез за промјене побјеђује. Народ треба да зна да је излазак на изборе важан и да ће ове године сваки глас бити јако битан”, рекао је Иванић.

Тврдњу Милорада Додика да има више од 120.000 гласова предности сматра као Додиково охрабривање самог себе.

”Када неко има тако велику предност онда о њој не говори, већ је чува као изненађење”, рекао је Иванић.

Подсјећа да током протекле четири године на овој позицији није изгубио ни једну битку.

”Чувао сам Републику Српску. Одбранио сам њену позицију, а нисам улазио у конфликте са другим странама. Чувао сам Српску, али сам показивао и ширину и спремност на договор. У Сарајеву је неопходно стварати компромисе, а, искрено, не знам шта би Додик могао доље да ради”, нагласио је Иванић.

Додаје да је његов концепт да иде сигурно и стабилно и да није човјек ризика.

”Обећао сам људима да са мном рата неће бити и стојим иза тога”, рекао је Иванић.

Он је навео да ће водити позитивну кампању, без вријеђања, сталног критиковања и оспоравања, а у складу са својим увјерењима да Српска итекако може да сачува своју позицију.

”Поготово у овом тренутку, кад су односи унутар ФБиХ климави, Република Српска може да постане фаворит међународне заједнице, добије озбиљне инвестиције и тако обезбиједи сигурност од било каквог угрожавања”, рекао је Иванић, додајући да је кампања владајуће структуре већ почела и то - лажним оптужбама, које пласирају преко јавног сервиса и измишљених портала.

”За вријеме мог мандата у Влади Републике Српске исплатио сам све пензије и двије које је претходна Влада остала дужна. То је, за 24 мјесеца укупно 26 пензија и лаж је оно што сада пласирају. Лаж је и да сам дао пасош Ганићу, лаж је да се оружје не уништава и да се те неке хаубице остављају Бошњацима...”, рекао је Иванић.

Јавни сервис Републике Српске – РТРС, додао је, не провјерава вјеродостојност података и информација и на тај начин учествује у пласирању неистина.

”Преносе лажне информације са портала који немају редакције и крше закон. Рецимо, кад смо код јавног сервиса, тамо већ 15 година нисам имао прилику да будем у оваквом интервјуу, један на један, осим у једној личној емисији. У Европи тако нешто не може да се деси”, рекао је Иванић.

Он је нагласио да не напада кадровска рјешења ове власти, али да ће увијек бранити своје људе, међу којима је и Славко Вучуревић, за којег се сервирају неистине.

”До октобра нас чека пуно тога ружног. Владајућа структура је овај изборни процес дефинисала као борбу за живот и смрт. То ми се не допада”, рекао је Иванић.

Што се тиче статистичких показатеља, подсјетио је да власт у Републици Српској говори о расту радних мјеста.

”Себе сматрам информисаним, али нисам чуо да је нека фабрика отворена у Бањалуци, у Прњавору или негдје друго. Број незапослених јесте смањен, али због тога што људи одлазе да раде у иностранство. Ако нам је то успјех, онда не знам гдје нам је крај”, рекао је Иванић.

Говорећи о односима са ФБиХ, подсјетио је да ми у Републици Српској имамо јединствен став - волимо Републику Српску, а уважавамо дејтонску БиХ.
”У ФБиХ нису прихватили ту чињеницу и никада неће рећи да уважавају Српску. То, практично, значи да није истински прихваћен Дејтонски мировни споразум. Дугорочно, БиХ нема стабилност ако не буде воље да се прихвати реалност”, рекао је Иванић.

Он сматра да код нас људи пуно причају, а мало раде и да нас и то удаљава од Европе.

”Има политичара у БиХ који и не желе да постанемо дио Европске уније. Свакодневне свађе, вријеђања... такве нас нико неће. Нема страних инвеститора, а све због лоше реторике на политичкој сцени. На такав начин - нема шансе за развој”, рекао је Иванић.

Подсјетио је да су ХДЗ и СДА током рата везивали заставе, а да смо ми платили високу цијену јер смо били сами.

Зато залагање за трећи ентитет није добро за Републику Српску – боље бити један од два, него један од три.

”Наш интерес је и да заштитимо српске интересе у ФБиХ, да водимо рачуна о нашем народу који је у кантонима ФБиХ сведен на мањину, а у четири нису ни конститутивни. А у некима од њих је на власти и СНСД. Тражићу да се у Изборни закон уврсте и проблеми Срба у кантонима које контролише ХДЗ, тј. да се ријеши представљање Срба у Мостару”, рекао је Иванић.

Нагласио је да добро радио у протекле четири године и да није изгубио ниједну битку.

”Мој успјех је рушење покушаја ревизије пресуде пред Међународним судом правде у Хагу по тужби БиХ против Србије. Својим међународним везама сам указивао на грешке у вези с пописом и Европска комисија за статистику је увидјела те грешке на које сам указивао. Оно на шта сам изузетно поносан је утврђивање стратегије спољне политике”, рекао је Иванић.

Говорећи о Партији демократског прогреса, рекао је да је задовољан оним што је оставио предсједнику Браниславу Бореновићу.

”Повукао сам се са чела партије након побједе на изборима. То сам учинио јер сам мишљења да треба дати шансу новим, млађим људима. Сада у ПДП постоје нови, млади људи, стиже нова генерација свих профила која прави сјајне ствари. Нови људи у Партији су направили ”Програм обнове Републике Српске”, интерпелације… Њихова енергија у комбинацији са искуством које већ постоји је добитна комбинација”, рекао је Иванић.

(БН)

Коментари / 75

Оставите коментар
Name

Трупац

23.03.2018 08:09

Онако на лепе очи а???Па да,то је довољно,па се онда можете збуњиват до миле воље кад читате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел трупац и балван исто?

23.03.2018 09:17

Немаш ти шансе да побједиш. Како кажу, какав народ таква васт и обратно. А наш народ глуп, необразован, затуцан, крезуб, вјерује у Баба Ванге и тарот, лијечи се код комшинице а пљује докторе, неће да се вакцинише и наравно да неће гласти за тебе, него за сличне себи. Ево, примјер је и овај Трупац, нешто би да напише, да те мало попљује, а не зна како да се изрази.

Name

САМY

23.03.2018 09:28

Кад је се народ ста питао мој Иванићу.

Name

ммммммммм

23.03.2018 09:33

иванић лупетало фујјјј...

Name

Ре

23.03.2018 09:34

ПА ЧОВЈЕЧЕ НАРОД СЕ ДАВИ У ПОПЛАВАМА А ТИ О ФОТЕЉИ, ИСТИ ДОДИК И ГОРИ.

Name

Ре.

23.03.2018 09:41

У насег народа ради само једна страна мозга, ону нормалну је Додик искљуцио својом прицом и назалост тако це остати и после избора.

Name

за Ре

23.03.2018 10:19

Да народ се дави у поплавама а ти треба да у бијелим чизмицама обилазиш тај народ и сликаш се са њим. Нема ништа битније народу, када је поплављен, да види политичара у бијелим чизмицама и "опали" један селфи.

Name

ре

23.03.2018 13:00

Зар и теби и Додику није време за пензију,зар вам није доста.

Name

Додиковци у паници

24.03.2018 14:37

Изгледа да се приблизава цистилисте, а онда це многи у пакао. Ваљда це и неки од њих преостати и за Туњице, па да тамо дрзе ванредне састанке СНСД-а. Никола Спитриц це лахко, преци це у неку другу странку. Он има везе код Бакета, боли га уво.

Name

разумио

24.03.2018 15:39

Иваниц припада старој гарди политицара који су се показали у нераду, а не у резултатима. Мислим да је вријеме за пензију, а нама требају нове идеје и нови концепти развоја!

Name

Педја

23.03.2018 08:10

Ниси једини који рацуна на подрску народа. Када би народ гласао по заслугама актуелних политицара ниједан неби добио ни гласа, али назалост, ко буде имао висе пара тај це да побиједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ казе

23.03.2018 08:15

Грок грок..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хмм

23.03.2018 10:20

Шта кажеш, немој на том СНСД језику, нећемо те разумјети ми остали.

Name

Ејјј

24.03.2018 22:59

Ово разумије и Стевандиц он прица тај језик

Name

xxл

23.03.2018 08:24

Пуна подрска професору Иваницу. Поред наведеног у смислу свеукупне побједе на свим нивоима, најбитније је да кренемо сви, који нисмо у прљавим конбинацијама, подрзавати и господина Вукоту Говедарицу, као једино могуце алтернативно рјесење и цовјека који мозе запоцети неопходне промјене, који је младд, искусан, енергицан и прије свега постен. Управо из ових разлога, лоси и корумпирани кадрови су и последњих мјесеци напустали СДС, јер су лицно осјетили да у СДС лицни интереси нису и не могу бити изнад интереса друства. Да је ово овако указује и цињеница да власт нема ниједан аргумент којим би дисквалификовала Вукоту, осим празних прица о сарадњи са онима са којима је власт изгласала Закон о акцизама на нивоу БиХ, са којима је власт дуги низ година по свим питањима сарадјивала у Сарајеву и слицно. Подрска за Вукоту и СДС мора бити сваким даном све јаца и јаца.Јос једном подрска и за професора Иваница, садасњег и будуцег цлана Предсједниства БиХ. Младен, Вукота и СДС до побједе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

23.03.2018 09:38

Послије овако исцрпног коментара заслузио си сендвиц.

Name

Сани

23.03.2018 09:40

Вукота ће добити гласове на конто мржње народа према Додику, а иначе сам Вукота је смијешан.

Name

ре за Мирко

23.03.2018 10:09

Није смјесан, Вукота је преозбиљан.....Да је преозбиљан доказује и цињеница да је успио у СДС се позиционирати, да се његов став увазава у партији, да га нико не прозива за афере, да деструктивци и корумпирани кадрови су морали због њега отици из Странке јер код њега не пролази празна прица (Нпр. Бојиц би мандат, а ни у Бусновима нема мјесни одбор Странке, или Бојиц би тендер yа брата а био би ко и у СДС, па би мало да га и СДС предлози за министра а ни факултет на вријеме није заврсио).....Народ све то биљези и народу све то треба приблизити....

Name

херцеговац

23.03.2018 10:48

Сани одавно ништа краће и паметније не прочитах и ја ћу за њега само зато што је други одвратнији.

Name

Гавро

23.03.2018 08:32

То је тацно да имас подрску великог броја градјана РС Али као самостално у коалицији СА овима нисаам сигуран да ЦЕС побједити

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИРЕКТ

23.03.2018 08:36

И ПОРЕД БОСЊАЦКИХ ГЛАСОВА НЕМАС НИ ПРОМИЛ САНСЕ ...ЈА ЗНАМ КАКО ТИ БРАНИС СРПСКУ УСУТИО СЕ ДА ПРИДОБИЈЕС БОСЊАЦКЕ ГЛАСОВЕ ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњаци

23.03.2018 12:44

Највеци број босњацких гласова је отисло у руке Зељке Цвијановиц на прослим изборима. Цисто да се зна Домовина (босњацка коалиција у РС) је дизала руке за СНСД и подрску будзету. Заузврат су добили много тога. Тако да ова констатација о гласовима босњака не иде у прилог. Исти су обманути од стране Додика. Наивно врло наивно.

Name

рачуница

23.03.2018 08:41

Мислиш рачунаш на СДС да побиједиш јер не гласа народ тебе као независног кандидата него коалицијастранака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

23.03.2018 08:46

Ех Млађо, Млађо,Ви сте доиста реалан политичар,али дал да вам вјерујем питање је сад!У сваком случају срећно у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

23.03.2018 08:53

Господине Иваницу ,за добро васе кампање поцните се бавити конкретним стварима а не само размисљати и прицати о изборима. Искрено ако и побједите то неце бити зато сто сте добри него само зато сто це вам протукандидат бити јос гори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Освит

23.03.2018 09:37

Некоме је свануло давно а теби неће никако. Додо ти се бави конкретним стварима. Краде, пљачка, отима, вара да конкретније не може. Уживај у чекању освита.

Name

Ре

23.03.2018 10:38

А гдје је написано да је Додо бољи.

Name

Босна поносна!!!

23.03.2018 08:54

Узалуд се надаш бошњачкој подршци! Сваки Бошњак ће радије гледати како главни баја у Сарајеву мијења плочу и како су му пуна уста Босне, него тебе обичног љигавца и лицемјера! Апелујем на Бошњаке да подрже Милорада на предстојећим изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

23.03.2018 09:03

Ти си Бошњак колкко сам и ја, хехе..

Name

Последњи кинески цар

23.03.2018 09:47

Највећи проблем је што нема међунационалног повјерења, што смо се сви затворили у "националне торове", а наше велике вође то обилато користе и музу комплетан народ. Лично немам проблем да гласам за неког ко није Србин, ако видим да се ради о коректној и поштеној особи која ће поред интереса свог народа /што је логично/ штитити и моје интересе као равноправног грађана ове земље. Ипак , мислим да ће доста ове велике воде протећи док се свијест људи не промијени и да људе цијенимо по оном шта раде, а не како се зову?!

Name

ЗА Посљедњи Кинески Цар

23.03.2018 10:41

Има повјерења, није нешто на завидном нивоу али га има. Ни ја као Бошњак немам проблем гласати за некога из других народа или тзв. "осталих". Таква опција уопште није страна код бошњачког народа, има тога, код српског народа у РС гласати за неког другог се етикетира као "издаја". Знају и они који лијепе такве етикете да то није никаква издаја, ако човјек ради на економији, не вријеђа, поштује све и свакога...по мом мишљењу "проблем" је што то дугорочно води у "асимилацију" српски народ у БиХ а тиме се смањује било каква шанса за издвајање РСа из БиХ. Има још једна занимљивост, било који српски политичар из РС, који има подршку и бошњачких бирача се по "дефаулту" стигматизира и одбацује, без обзира на његову квалитету, као рецимо господин Шаровић, то опет води приближавању народа а то је наводно "штетно" за дугорочне стратешке интересе РС. Ма овдје ти је све да Бог сачува :-)) Позз

Name

ре

25.03.2018 10:11

Па јел Бакир рекао да Додик цијепа Босну?

Name

Са

23.03.2018 09:02

..па како да гласају Бошњаци ? За Додика сигурно неће, значи опет Иванић.. Неће Бошњаци насјести на Додикаову садасњу реторику, сад он брани Босну...

ОДГОВОРИТЕ
Name

алтец

23.03.2018 11:49

Босњаци це масовно гласати за Додика јер он води РС у нестанак и пропаст.

Name

Босњак_Приједор

23.03.2018 12:37

@Алтец: Тацно. Уз Доду до краја :-) (ако Бог да до краја рс)

Name

Ас

23.03.2018 09:16

Ваљда це народ оци отворити.Од 1995 висе идемо у рикверц него напријед.Твоја мјесецна примања као 2 пензонера за годину дана.Ако волис Српску и свој народ врати своја примања на минималац мозда тада и успијес.Народ све види јос само да прогледа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

23.03.2018 09:16

ЛИЦЕМЈЕР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатица СЗП

23.03.2018 09:22

У Рогатици нећеш добити ни 300 гласова ако се јавно не одрекнеш Ђока Папка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

23.03.2018 09:23

Богами у лосе си СЕ коло ухватио СДС НДП неце ти донијет срецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

23.03.2018 09:34

Мртви могу одахнути - опет це гласати ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕПЛИКА

23.03.2018 09:35

ЦИТАТ: "Говорећи о односима са ФБиХ, подсјетио је да ми у Републици Српској имамо јединствен став - волимо Републику Српску, а уважавамо дејтонску БиХ. У ФБиХ нису прихватили ту чињеницу и никада неће рећи да уважавају Српску. То, практично, значи да није истински прихваћен Дејтонски мировни споразум. Дугорочно, БиХ нема стабилност ако не буде воље да се прихвати реалност".......Ово нешто не штима,? Два равноправна ентитета, један ентитет каже "волимо РС, поштујемо БиХ", пандам овој изјави је " Волимо федерацију БиХ поштујемо БиХ", зар не?? Господине Иванићу, дајте мало конкретније и реалније говорити, без демагогије и испразних фраза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крокац

23.03.2018 09:42

Било би боље дасте кандидвали Саровица или Мектица. Иваниц нема сансе .Због његовог пон.Ова асања према цјеловитости БиХ Ова двојица поменута добро раде свој поасао и сигуран сам даби достаимали гласова из целе БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина!

23.03.2018 09:46

Ево барем један разлог наведи засто би гласао народ за тебе Иваницу,ста си корисно урадио за ове цетри године да се подигне стандард обицног цовијека,јели те некад савијест запитала имам ли за толику плату сто примас и да ли си некад размисљао о људима који немају ниста и који масовно одлазе из БиХ трбухом за крухом,а ти се хвалис урадио оно урадио ово,,смијесно и залосно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина је

23.03.2018 11:41

За 4 године само за плату је добио 336 хиљада КМ /48 мј.x 7.000 КМ/. Плус друге бенефиције, топли оброк ,одвојен живот и др.

Name

ре истина је

24.03.2018 07:15

Додиков годисњи будзет 10 милиона. За гориво потроси колико иваниц заради, додај на то гуме, прања, сервисе. Колко костају возања хеликоптером и авионом то нико незна.

Name

Јоја

23.03.2018 09:48

Сто си био био си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина!

23.03.2018 09:52

Додик је запослио доста народа,сви они и њихове породице це дати Додику глас,ти Иваницу немас сансе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сда

23.03.2018 10:15

Ја не гласам ни за једног, али не би стари Лисац иванић се кандидовао да није сигуран у побједу. Чим је сазнао да је додик против кандидат једва је дочекао. Будите сигурни да ће глад побиједити. Док је додик млатио празну сламу он је радио по свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сократ

23.03.2018 10:15

Какви убачени ботови говоре против Иванића.... Иванић је најбољи политичар свих времена у РС-у. Човјек кога Европа уважава гдје год се појави. Стабилан и интелигентан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

23.03.2018 11:39

Сократе, Иванић је тзв. фотеља политичар. Када би остао без фотеље у којој се налази задњих 30 година не би могао преживјети. Тако је научио и Бореновића као и Црнатка!

Name

РЕ

23.03.2018 13:53

Сократе наведи ко њега подржава у Европи и због чега? Немој лупати, и нису овдје сви малоумни па да насједају на твоје приче. Значи, име и презиме ЕУ политичара који подржава Иванића? Ма шта Иванића, било којег политичара из БиХ?

Name

Веско ПД

23.03.2018 10:18

Овај наш народ је један феномен, каквог нема нигдје. Са једне стране имате искусног политичара, који има везе свуда у Европи и свијету, а на другој страни појаву која гласове добија пјевањем под шаторима. Је ли овом народу толико испран мозак па више вјерује појави која тренутно врши функцију Предсједника РС или својим очима, када види какво је расуло у земљи? Али добро, шта је, ту је. Иоле нормални морају гласати против ове власти, а што се тиче ових што гласају за владајуће, надам се да ће почети јести лишће и асфалт, а нека само наставе србовати. Само се бусајте у прса! Ништа добро нисте ни заслужили!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

23.03.2018 11:09

Веско, наброј само три везе у Европи и свијету које има тај политичар, немораш набрајати све и "свуда". Само три!

Name

Веско ПД

23.03.2018 20:18

Хахаха, Иванић у коју год државу да оде, дочекају га као државника. Ова појава у својству Предсједника РС највише добаци до Београда хахаха. Жалосно!

Name

... ДА ЧИКО Б'ОНУ...

23.03.2018 10:37

Иванић ће помести миша кмечавца милета ко празан шпајз! Има да га поцепа ко циго бајадеру! Кмечавац миле мора појести тону пуре да би побиједио Иванића!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ок

23.03.2018 10:40

Мој глас имате. Зато што дјелујете умирујуће, не таласате, не шокирате, не вријеђате, не пријетите....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.03.2018 12:16

Твој глас ће бити пресудан,али не помаже.

Name

мико

23.03.2018 12:38

Све у свему све се врти око пара..кад је вец тако,могу ти реци да лосе рацунас..немој се кладит на себе,изгубицес,па кад вец нецес проци на изборима клади се на Додика бар цес сигурно добити неку лову на кладјењу.ово мозес узети као сигурна дојава..

Name

милан

23.03.2018 12:10

Господине иваницу ако имате исте намјере и циљеве садасњег возда српског спаситеља који је све нас спасио оног сто нормалан цовјек мозе да има спасио нас радних мјеста здравства сколства протјеро нас од насих куца да наса дјеца брину за неције друге старе да их пазе цисте и његују док наси родитељи стари и немоцни нема ко ни да им воде донесу гладују јер пензије нису довољне ни за леб и млеко ако ти буде требало мисљење београда русије и других коима је до нас стало колко за за зрно зита јер смо увјек остављани на вјетрометини да нас гура како ко хце нама треба прјеседник и у рсу и на нивоу те насе дрзаве каква је год наса је да сам размисља и да цува интересе нас овдје а интересе неког другог и да наде праведно ресење за све у б и х јер смо ми овдје преко дрине за НАСЕ СУСЈЕДЕ СВИ ИСТИ БОСАНЦИ а за оне преко саве тад цес имат и моју подрску и подрску оваквих ко ја на хљаде и бицес преседник свиху нас немој нас богати бранит ниотког кад год сте нас бранили од оних других ми смо надрљали то ти је рецепт да побједис ал да се дрзис своих обецања а не ко нас возд данас призна геноцид па кад доде на власт све порице лизе гузицу нату а после лазе такви нам висе нетребају надам се да цес ово процитат па памет у главу хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

всвака цаст

24.03.2018 10:23

Цијели коментар једна реценица. предлазем је за граматицку анализу, у удзбенике ОС.

Name

Идемо!

23.03.2018 12:51

Реално је и једино разумно да Говедарица и Иваниц побиједе! Јединствен СЗП са многим другим удружењима и организацијама мора да донесе промјене у Републици Српској!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

23.03.2018 13:01

Морају се врсити промјене,владајуци дизу кредите увијек пред изборе да би лобирали по народу и куповали гласове,ускоро нас слиједи сликање са Путином и Вуцицем сваки мјесец....ста ми имамо од тога..лазу нас нон стоп а богате се све висе...додјите ви из других градова у главни град па цемо вам показати ста посједују функционери...привреда унистена,пензије цркавица,дају послове по дрзавним институцијама гдје су сви на терет будзета,дрзава це да пукне као балон,гдје су инвеститори,гдје су погони,фабрике...нема ниста народе....не могу да извезу јабуке а да не украду и не упропасте као сто је примјер Русија сада...свуда лоповлук...граде аутопутеве и болнице од донације ЕУ а овамо прицају како они граде и отварају ...продали су телеком,продаце електропривреду ускоро,распродасе све а народ побјезе а ругају се Федерацији а тамо све веца примања а нису продали ниста а Додик пљује Сарајево а сад трци тамо да се ували јер се боји ако додје неко други да це га Сипа затворити због криминала,говоре о патриотизму све дезертери,сутра да се заратује опет би биједа исла као и прије а они би сверцали као и прије...НАРОДЕ ОТВОРИ ОЦИ,НЕ ПРОДАЈИ СЕ ЗА САКУ БОБИЦА И НЕ НАСЈЕДАЈТЕ НА САТОРСКУ РЕТОРИКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

23.03.2018 13:03

Па боље је било да си Славка Вуцуревица кандидово !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

23.03.2018 13:06

Подрска МЛАДЕНУ ИВАНИЦУ у Добоју сигурно побједјујес!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

23.03.2018 13:20

У Добоју Предсједник Додик добија 70 %! Провјерено задњим истраживањем јавног мјења са могућом грешком од +- 1 %!

Name

ре ккк

23.03.2018 17:27

Овај пут ће вас Обрен испалит.

Name

Реално

23.03.2018 13:33

Поништицу листић,нећете добити ни ти ни твој противкандидат ако се појави неко младји може добити глас.Па доста вам мајку му лоповску пустите и друге да крадуцкају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.03.2018 20:52

Поништавањем листића дајеш легитимитет већини, тј. гласачкој машинерији СНСД-а.

Name

Јанко

23.03.2018 13:37

Свако од њих као стити интересе свог народа ту гдје сједи и узима огроман новац, а у ствари све је у слову ДЕЈТОНА написано и они ниста ту немогу док је то тако како јесте сада.Нама мажу очи ,а народ вјерује у шарене лажи. РС док је Дејтона, нема отцјепљења, нема трецег ентитета итд, е сад ако се отвори ДЕЈТОН ко ће га знати ста ће се ту изродити, а то сигурно не зависи од ,,ситних риба,,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

24.03.2018 16:30

Не волим ни ивануца,али ако он и говедарица не побиједе,онда нам је крај. Ова багра је најгора у историји.ја само не могу да схватим људе који могу дати глас додики,зељки,павицу,оном мису дјокицу.па јели нас народ толико глуп и неинформисан.ако не буде промјена, нема нам спаса. Видјецете,зиви били.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НистаОдТога

24.03.2018 18:27

Обмануо си народ... Народ је мислио да цес бити кандидат за Предсједника РС и СВИ БИСМО гласали за тебе. Овако, мислимо да је изврсена намјестаљка (од стране Додика и некога "вецег" од њега) па је за Предсједника РС кандидован Говедарица, јер се зна да це изгубити, а то иде у корист Додика. Назалост гос-дине Иваницу мислимо да сте и Ви дио те игре. Ако Говедарица изгуби, бице то потврда мога мсљења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.03.2018 10:13

Заборавио си Мирка Шаровица.Срамотно.

Name

иваницу

25.03.2018 13:38

Немојте нас висе бранит свегати,нити ти нити сви остали мени је лицно бољи свабо од вас свих најбољи

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈБ Тито

25.03.2018 21:35

И послије Младена - Младен?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко ко много зна

26.03.2018 06:28

Иванићу! Моја подршка, али народ не разумије добро академску причу иако се алажем са тобом. Мораш спистити ниво реторике и мораж некад користити оружје противника. Побјеђујемо их сигурна, јер смо им спремили још много изненађена. све је темпирано и у право вријеме ће се знати. Народ че овог пута бити разуман и постојећу власт склонити за сва времена, а иванић и дриги из Савеза за промене су дијелом показализ како се морају увађавати млади, Комбинација младости и искуства је право решење, Сретно до побједе,