Радукић званично главни ревизор

Посланици су данас у Народној скупштини потврдили избор Јове Радукића за главног ревизора Републике Српске. Гласовима већине одбијене су интерпелације опозиције о стању у здравству, пензионом систему и јавним предузећима.

Република Српска 22.03.2018 | 19:55
Радукић званично главни ревизор
Јово Радукућ је и званично нови главни ревизор. Скупштинска већина потврдила је његов избор на приједлог предсједника Републике. Радукић, који је у фотељи главног ревизора још од августовског одласка Душка Шњеготе, на ту позицију долази директно из кабинета министра финансија.

Прије избора новог главног ревизора, Скупштина је завршила и са интерпелацијама о здравству, пензијском систему и јавним предузећима. Опозиција је указивала на ужасно стање у сва три система, док су ресорни министри хвалили развој свако у својој области.

Посланици већине су данас изабрали и чланове новог Управног одбора Агенције за банкарство.

Претходно су посланици већине одбили скупштинске закључке које је предложила опозиција с циљем поправљања стања и утврђивања одговорности за лоше стање у здравству, ПИО и јавним предузећима.



БН телевизија

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

!!!

22.03.2018 19:10

Од сад има да буде "народе не вјерујте својим очима јер вас лажу, вјерујте нама", а ревизорски извјештаји ће да изгледају тако да ће многи мислити да смо у најмању руку Швајцарска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадна мајко

22.03.2018 19:19

Јадније сватова.

Name

Новоматицов перач новца

22.03.2018 19:53

ЈОВО РАДУКИЋ Новоматицов перач новца постаде Главни Ревизор Републике Српске,оваквим темпом пљачке и криминала коју води умоболни Милорад Додик можемо очекивати опет неко бомбардирање и изолације. Срамота ста трпи овај народ и доле мисли овако,дјеца им бјеже у иноземство без повратка,а кукавице трпе ове болеснике да пљачкају овај јадни ентитет. Фуј,фуј,фуј!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ доо

22.03.2018 19:59

Од прања новца преко фирми НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ доо до главног Ревизора....какво је ово лудило.....зар неко нормалан може дати глас овим луђацима....немогу да вјерујеме да је овај народ толико деструктиван и да сам себе уништава....стидим се што живим овдје...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво прецедник!

22.03.2018 20:05

Ревизија цега? Па све је покрадено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.03.2018 09:50

Треба погасити фирме и сакрити трагове...док се пељеше нове жртве.

Name

НИје добро

22.03.2018 20:46

Ово је снажан вјетар у једра корупције, системске отимачине и пљачке.

ОДГОВОРИТЕ