Виктор се вратио са ивице амбиса, па изгубио дуплом грешком!

Виктор Троицки није успео да се пласира у друго коло Мастерса у Мајамију, пошто је бољи од њега у три сета (6:3, 6:7, 7:6) био млади Денис Шаповалов.

Тенис 22.03.2018 | 18:45
Виктор се вратио са ивице амбиса, па изгубио дуплом грешком!
У веома чудном мечу српски играч успео је да спаси пет меч лопти, односно три узастопне код резултата 1:1 у сетовима и 5:4 у трећем.

Троицки је пре тога тога губио са 5:1 у одлучујућем сету, али је искористио пад концентрације Канађанина и вратио се у меч.

Како је успео да се спаси и да изједначи на 5:5, меч је убрзо отишао у други тај-брејк. За разлику од првог, сада је Шаповалов био бољи и после два сата и 29 минута игре прошао у наредну рунду.

Троицки није одиграо лош меч против Канађанина, међутим у последњем сету није успео да одржи потребан ниво концентрације како би савладао Шаповалова.

Канађанин је први сет добио релативно лако (6:3), да бисмо потом у другом видели велику борбу. Троицки је први направио брејк, али је одмах у наредном гему изгубио предност.

Како су обојица до краја сета чували свој сервис, победника сета је одлучио тај-брејк. Виктор је у њему био бољи и заслужено је дошао до изједначења 1:1.

Шаповалов ће у наредном колу играти против 24. носиоца Дамира Џумхура.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар