Молба из Роме: Роби, поштеди Џека!

У сјајном Тренинг центру Фудбалског клуба Лудогорец, по хладном и магловитом времену, тренирали су сви позвани играчи, па и Огњен Врањеш који је уочи доласка у Бугарску имао проблема с боловима у ложи.

Фудбал 21.03.2018 | 21:15
Молба из Роме: Роби, поштеди Џека!
Фудбалски репрезентативци Босне и Херцеговине обавили су вечерас први тренинг уочи пријатељске утакмице с Бугарском коју ће одиграти у Разграду, у петак, 23. марта.

У сјајном Тренинг центру Фудбалског клуба Лудогорец тренирали су сви позвани играчи, иОгњен Врањеш који је уочи доласка у Бугарску имао проблема с боловима у ложи.

Тренинг је обављен по веома хладном и магловитом времену, а селектор Роберт Просинечки затворио га је за јавност и медије већ након пет минута.

Иначе, челници Роме упутили су молбу Просинечком да колико је могуће поштеди Едина Џека у предстојећим пријатељским дуелима с Бугарском и Сенегалом (27. марта у Ле Авру). У молби су истакли како Рому очекују изузетно важне утакмица у четвртфиналу Лиге шампиона против Барселоне, али и Серији А, те истакли надање да ће Џеко имати ограничену минутажу.

Према сазнањима агенције Анадолија, Просинечки ће удовољити захтјеву Римљана.

Други и посљедњи тренинг пред утакмицу с Бугарима репрезентативци БиХ имат ће сутра од 17 сати на стадиону "Лудогорец Арена", гдје ће се у петак од 19 сати одиграти меч.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар