Јаја Туре "нестао" у Француској!

Стручни штаб Обале Слоноваче је још увијек без информација о Јаји Туреу.

Фудбал 21.03.2018 | 18:15
Јаја Туре "нестао" у Француској!
У Обали Слоноваче би ускоро могли расписати потрагу за својим бившим капитеном који се још увијек није појавио на окупљању репрезентације у Француској..

Играч Манчестер ситија, који је четири пута био проглашаван за играча године у Африци, се опростио од репрезентације у септембру 2016 године, али је недавно поручио да је спреман за повратак. Тако је зарадио позив за пријатељске утакмице с Тогом (24. марта) и Молдавијом (27. марта).

Међутим, у Обали Слоноваче, која се није квалификовала за предстојеће Свјетско првенство, још увијек чекају играча с највише репрезентативних наступа у историји (113) да се појави на окупљању.

“Стручни штаб Обале Слоноваче је још увијек без информација о капитену побједничке екипе Афричког купа нација из 2015. године,” саопштено је послије тренинга репрезентације.

Туре је годинама био носилац у репрезентацији, али од доласка Пепа Гвардиоле у клуб и чињенице да везњак сада има 34 године, Јаја је остао без мјеста у првих једанаест. Ове је сезоне наступио у 13 утакмица у свим такмичењима.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар