Мајами: Новак игра и са Виктором!

Још једна важна вест из Мајамија.  Ђоковић у Мајамију игра и дубл! Новак Ђоковић је у Индијан Велсу истакао да се можда прерано вратио на терен после операције, али већ у Мајамију ће имати још више обавеза.

Тенис 21.03.2018 | 20:30
Мајами: Новак игра и са Виктором!
Новак Ђоковић осећа се, бар за сада, дефинитивно спремним да наступи у Мајамију!

Судећи према његовим плановима, некадашњи "Број 1" одлучан је да, осим седме титуле у синглу, "нападне" и трофеј у дубл конкуренцији - и то са земљаком, Виктором Троицким.

Новак и Виктор играће у првом колу против Николе Мектића из Хрватске и Александра Пеје из Аустрије, а ако победе противници ће им извесно бити други носиоци, Финац Хенри Континен и Аустралијанац Џон Пирс.

Ако ништа друго, Ђоковићу ће излазак на терен у дублу користити да ухвати ритам и да се додатно спреми и "провери" после опоравка од повреде и операције.

Ђоковић ће у појединачној конкуренцији наступити од другог кола, а чека победника дуела између Немца Мише Зверева и Француза Беное Пера.

С друге стране, Троицки почиње већ у првој рунди, а ривал му је Канађанин Денис Шаповалов. Ако га победи, у другом колу га чека Дамир Џумхур из БиХ.

У Мајамију ће играти још тројица српских тенисера – Филип Крајиновић (слободан у И, па чека бољег из дуела Петера Гојовчика и квалификанта), Душан Лајовић (против Орасија Себаљоса) и Миомир Кецмановић (против Дениса Истомина).

Укупни наградни фонд турнира је 7,9 милиона долара, а подсетите се Новаковог жреба у сингл конкуренцији.

1. коло - слободан
2. коло - Беноа Пер/Миша Зверев
3. коло - (22) Филип Крајиновић/квалификанти
4. коло - (5) Хуан Мартин Дел Потро/(26) Кеи Нишикори
Четвртфинале - (3) Григор Димитров/(13) Дијего Шварцман/(20) Милош Раонић
Полуфинале - (2) Марин Чилић/(7) Давид Гофан/(12) Роберто Баутиста/(19) Хјеон Чунг.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар