У центру Чачка избоден младић

Чачанин Марко Шеловић (23) избоден је јуче у строгом центру Чачка. На њега је након туче насрнуо суграђанин В. Ш. (24) и ножем га три пута убо у лијеву руку.

Србија 20.03.2018 | 18:58
У центру Чачка избоден младић
Како се незванично сазнаје, нападач је син једног инспектора чачанске полиције.

Све се догодило усред дана на платоу градског шеталишта у Чачку, наочиглед бројних пролазника, у вријеме када је централна шетачка зона најфреквентнија. Према тврдњама свједока, Шеловић је шетао пса када је започела препирка између њега и В. Ш. који је у том тренутку стајао са једном дјевојком.

"Прво су викали један на другога, а онда су почели да се туку. У једном тренутку В. Ш. се удаљио са лица места, али се убрзо вратио и без размишљања избо власника пса. Крв је шикљала на све стране, а избоденом момку нож је остао забоден на левој страни. Пас је скочио на нападача, али је младић убрзо побегао у непознатом правцу - рекао је за “Блиц” један очевидац догађаја.

На место инцидента одмах је стигла полицијска патрола, као и служба Хитне помоћи. Шеловић је са обилним крварењем превезен у Ургентни центар чачанске Опште болнице.

"Двадесеттрогодишњи мушкарац примљен је на одељење са три убодне ране у пределу леве лопатице, надлактице и подлактице" - изјавила је портпаролка болнице др Биљана Кочовић.

Повреде су окарактерисане као лаке тјелесне, будући да није било оштећења виталних органа.

Према незваничним сазнањима, нападач В. Ш. је син познатог полицијског инспектора у Чачку. До сада није важио за проблематичног и агресивног. Он се у току јучерашњег дана предао полицији.

"Шеловић и В. Ш. су пре неколико година имали сукоб и очито да је та нетрпељивост ескалирала крвавим обрачуном у центру града" - рекао је извор из истраге.

Овај инцидент изнова је забринуо чачанску јавност која се још није опоравила од шока који је изазвало убиство Саше Ћубовића (33) прије само седам дана. Њега је хицима из пиштоља у једном фаст фуд ресторану брутално усмртио Владица Пушица (32) који се убрзо потом предао полицији.

Извор: Блиц
Фото: Глас Западне Србије

Коментари / 0

Оставите коментар