Мајами - жријеб: Ђоковић на Пера или Зверева!

Новак Ђоковић у другом колу Мастерса у Мајамију играће против бољег из дуела Беноа Пер/Миша Зверев, одлучено је жребом у Мајамију.

Тенис 19.03.2018 | 21:00
Мајами - жријеб: Ђоковић на Пера или Зверева!
Некадашњем броју један потенцијални противник у трећем колу биће Филип Крајиновић или квалификант, док би у осмини финала могао да игра против Хуана Мартин дел Потра или Кеија Нишикорија.

Ђоковић је пре неколико дана разочарао у Индијан Велсу, где је испао на почетку турнира од анонимног Јапанца Тара Данијела.

Новак је у Мајамију постављен за деветог носиоца, а занимљиво не налази се на страни најбољег тенисера на свету Роџера Федерара.

Уколико српски играч преброди прва два кола у трећем (осмина финала) играће највероватније против шампиона Индијан Велса, Хуана Мартина дел Потра.

Даље би му потенцијални ривал био Григор Димитров, док би по жребу у полуфиналу могао да се састане са другим носиоцем Марином Чилићем.

Од српских играча у Мајамију, наступају поменути Филип Крајиновић који чека квалификанта, потом млади Миомир Кецмановић који у првом колу игра против Дениса Истомина, затим Душан Лајовић који се састаје са Хорасијом Себаљосем, односноВиктор Троицки са Канађанином Денисом Шаповаловим.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар