ЕЛ: Звезда без Антића на ПАО!

Црвено-бели отпутовали у Атину.

Кошарка 20.03.2018 | 10:30
ЕЛ: Звезда без Антића на ПАО!
Црвена звезда после тријумфа над Морнаром у полуфиналу АБА лиге гостује у уторак од 20.15 против Панатинаикоса у Атини.

Тренер Душан Алимпијевић је истакао да жели да његов тим одигра добар меч како би наставио низ после победе над Морнаром.

„После добре недеље и добрих утакмица против Валенсије и Морнара, идемо растерећени у Атину са жељом да одиграмо добру утакмицу. Панатинаикос игра добро, овај меч им долази након важне победе у Малаги, имају 'јак' домаћи терен, уз све то, боре се за што бољу позицију пред наставак такмичења и ТОП 8 фазе Евролиге. Са друге стране, ми у овом тренутку морамо упоредо да водимо рачуна о много важних ствари, што никако не значи да путујемо на ову утакмицу без амбиције да је одиграмо добро и са жељом да направимо добар резултат. Већ сам раније напоменуо да уз Немању Дангубића, нећемо за ову утакмицу моћи да рачунамо и на Перу Антића".

Милко Бјелица напомиње да његов тим има јако тежак распоред.

„Ми још увек имамо теоретске шансе за пласман међу осам екипа, и док она постоји, борићемо се. Немамо пуно времена за припрему ове утакмице и одмор, након старта плеј офа АБА лиге и врло важне утакмице са Морнаром. Међутим, морамо да одиграмо храбро, концентрисано и да покушамо да дођемо до доброг резултата, иако идемо ослабљени у Атину на овај меч. У серији смо тешких утакмица, одмах након Панатинаикоса, иде нам меч са Фенербахчеом, па путујемо у Бар" рекао је пред путМилко Бјелица.

Екипа Црвене звезде стиже у Атину након краћег лета у понедељак у раним поподневним часовима, а након одрађеног тренинга и утакмице, повратак у Београд следи у среду око 14 часова. 

Већ у четвртак у Београд стиже актуелни првак Европе – Фенербахче.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар