"Надам се добрим резултатима"

Познати и успешни текстописац јуче је у преподневним часовима у пратњи најближих отишла на лечење у Немачку. Тамо ће се задржати неколико дана како би била на аутоимуној терапији, која би требало да јој помогне у борби са тешком болешћу.

Забава 19.03.2018 | 07:49
"Надам се добрим резултатима"
- Идем у Намачку на три, четири дана на аутоимуну терапију. Оптимистична сам када је овај вид лечења у питању. Надам се добрим резултатима. Трудим се да будем весела и да не размишљам претерано о свему. Имам велику помоћ супруга, сина и пријатеља који су нон-стоп уз мене - рекла је за "Блиц" Марина Туцаковић.

У пратњи супруга Александра - Футе Радуловића, сина Милана - Лаће Радуловића и најближе пријатељице и уз њихову брижљиву помоћ, Марина је наставила пут ка Минхену.

Марина је недавно оперисана на Институту за онкологију и радиологију Клиничког центра Србије након чега је пуштена на кућно лечење.

Подсећамо, Марини је позлило па је на наговор своје пријатељице Цеце Ражнатовић отишла код лекара, те је задржана на онкологији. Када јој је стање стабилизовано, стручни тим лекара одлучио је да је оперише.

Туцаковићева је започела највећу борбу икад, а крајем фебруара ове године поручила је да јој лечење тек следи и решила је да сама открије кроз шта је све прошла.



- Драги моји, сад сам код куће, јер резултати још нису готови. Лечење тек следи. Могу да кажем да ако шта има добро у овоме, то је што сам вратила веру у људску доброту и благонаклоност, а тога никад није превише. Уверена сам да ми колеге нису само колеге, већ и пријатељи - поручила је раније Марина Туцаковић.

Она је добила најбољу могућу негу и стручан тим лекара јој помаже од самог почетка борбе.
 
- Уверена сам да постоје дивни млади људи којима сам била окружена, мислим на медицинско особље Института за онкологију, које ми је дало веру да није све отишло дођавола на овом свету. О својој породици могу да кажем да сам од њих и очекивала да буду на висини задатка и да ме нису изневерили - испричала је Марина Туцаковић.

Она је затим још једном показала да је изузетно храбра као и да је у најтежим моментима остала позитивна.

- Не схватам ово трагично. Верујте, страшно је кад се то догађа другима, кад се вама то деси некако то прихватите и пустите да вас нагон за животом тера напред, то могу да вам потврде све оне моје сапутнице тамо које болест није промашила а ни поколебала, него су и даље позитивне. Љубим вас - навела је раније Марина Туцаковић.

Вест о болести познатог текстописца потресла је домаћу естраду будући да је са већином познатих певача у и те како добрим односима, јер је написала неке од најбољих песама у њиховим каријерама.

 
Подршку у овим тешким данима јој пружају многи пријатељи и колеге који се, као и она, надају бољитку.

Подршка пријатеља

Уз Марину су све време најближи, али и дугогодишња пријатељица и сарадница Светлана - Цеца Ражнатовић. Управо је она била та која је убедила Марину да оде на преглед јер када је Туцаковићевој позлило мислила је да је то проблем са дијабетесом, који има већ годинама. Кад се онесвестила, Цеца је инсистирала да оду лекару и упутили су се на онкологију, где је хоспитализована.

- Молим вас, Марини су сада, пре свега, потребни мир и подршка свих нас који је волимо да би ову битку добила. На нама је да будемо уз њу - рекла је Цеца тада.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар