Вучић честитао Путину побједу

Председник Србије Александар Вучић честитао је вечерас председнику Руске Федерације Владимиру Путину поновни избор за шефа руске државе.

Србија 19.03.2018 | 07:40
Вучић честитао Путину побједу
"Примите искрене честитке за поновни избор за председника Руске Федерације, уз најбоље жеље да и даље одлучно водите Вашу земљу чврсто утемељеним путем напретка, на добробит свих њених грађана. Уверен сам да ћете својим изванредним талентом лидера, уз јасну визију и јаку вољу, као и одговорност и посвећеност у раду, наставити да постижете успехе у решавању свих важних питања за Русију, као и у испуњавању планова за њен даљи свеобухватни развој", навео је Вучић у честитки.

Србија је искрен пријатељ и поуздан партнер Русије и можете се ослонити на наш допринос продубљивању сарадње, као и на залагање за остваривање заједничких пројеката, истакао је Вучић и нагласио да је уверен да ћемо, уз међусобно разумевање, стварати боље услове за генерације које долазе.

"Веома сам Вам захвалан за Ваш лични допринос јачању традиционалног и истинског пријатељства наших двеју земаља, као и одбрани државних интереса Србије, која се огледа и кроз подршку у Уједињеним нацијама, као и у свим другим међународним организацијама у којима Србија штити свој интегритет, углед и слободарску традицију", навео је Вучић.

"Желим Вам да Вас, уз успех на одговорној дужности, прате добро здравље и срећа у личном животу. Надам се, драги пријатељу, да ћете нам и у новом председничком мандату учинити част и поново посетити Србију, јер је сваки сусрет са Вама прилика за драгоцене размене мишљења и мудре савете“, наводи се у честитки Вучића председнику Русије.

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Циркусијада

19.03.2018 07:08

Која глупост и побједа. Цовјек мијеса се у све могуце изборе на свијету и намјеста резултате а да не намјести себи. Ови избори су циста глупост .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре циркус

19.03.2018 07:53

Па шта и ако си у праву. Је ли мислиш да има неко да је тренутно квалитетнији да настави ово сто је он до сада направио од Русије. Бољи је од Трампа 100% а такав нам и треба да свјетског полицајца баци у смеће.

Name

попара

19.03.2018 07:52

Вуциц му из Америке цестита,хе,хе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОМАНИЈА

19.03.2018 11:49

И Додик му честито из Америке, хахахахахахаха а ако се питате како па врло једноставно Вучић га прошверцово у својој г....и пошто му овај не излази из ње.. хахахахахаха...

Name

харе

19.03.2018 07:53

Чекамо честитку Великог Вође уз молбу за који милиончић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИК

19.03.2018 08:30

Колико год звучало невјероватно, нови мандат Путина ће имати индиректне негативне посљедице и на пц-113%. Са Љевчанским копитаром на челу и јавном пушењу Путину на сваком кораку, грађани који покушавају побјећи главом без обзира би могли имати озбиљних проблема са визама. Као што су русима отежали улазак у ЕУ и Америку, исто ће урадити и руским пудлицама типа Србије и пц. О било каквим страним инвестицијама не треба ни сањати, једва чека Европа да прави фабрике и храни Путинове обожаваоце, немају паметнија посла. Ткз опозиција је попушила београдску фору кандидовањем улојеног прасета и полуписменог гуслара за наредне изборе. Бугојански шизофреничар ће учинити све да Љевчанског балегара задржи на власт, у супротном остаде без милиона кроз преваре и увоз трећеразредног смећа из "матице"...

ОДГОВОРИТЕ