Породила се Ана Ивановић!

Ана Ивановић, некада најбоља тенисерка Србије и света, постала је у недељу мајка.  На друштвеним мрежама објављено да су бивша тенисерка и фудбалер Бастијан Швајнштајгер постали родитељи!

Тенис 18.03.2018 | 16:30
Породила се Ана Ивановић!
Ивановићева се породила у Чикагу и добила здравог дечака.

Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер наводно су добили прво дете!

На друштвеним мрежама "пљуште" честитке пару, иако се ни Ана, ни Бастијан још увек нису огласили и потврдили рођење дечака. Први је ову информацију објавио португалски новинар Жозе Мургадо.

Лепа трудница је протеклих дана објављивала фотографије на којима је у крупном кадру, па се не види да ли је код куће или у болници, са неутралним коментарима попут "опуштам се уз читање" и "поздрав викенду".

План је био да се српска бивша тенисерка породи у једној од најбољих болница у Чикагу. Причало се да порођај кошта чак 15.000 евра и да су за долазак малог дечака ангажовани најбољи доктори и бабице.

Након боравка у болници, Ана, Бастијан и синчић прелазе у свој луксузно опремљени стан на 58. спрату добро чуване зграде у Чикагу. Соба за бебицу је одавно спремна, уређена по Аниној жељи.

Бивша тенисерка је већ неколико година у љубави са немачким фудбалером Бастијаном Швајнштајгером, са којим је у браку од 2016. године.

Честитамо!

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар