Емина се ипак враћа код мајке

Јаховићева планира да се одсели из Истанбула након судског окончања брака с Мустафом Сандалом

Србија 18.03.2018 | 10:56
Емина се ипак враћа код мајке
Емина Јаховић решила је да се после развода из Истанбула врати код мајке у Нови Пазар и ту започне нови живот, сазнаје Курир.

Када судски оконча десетогодишњи брак с Мустафом Сандалом, поп звезда жели да се пресели у породичну кућу, коју је пре неколико година реновирала. Емина хоће да се склони од тортуре турских медија, који је оптужују да је крива за развод с тамошњим музичким суперстаром. Тренутно су јој неопходни мир и тишина, а то је пронашла управо код мајке, која је спремна да је дочека раширених руку.

"Емина се труди да буде насмејана упркос свему. Њена мајка прича да ће се вратити с децом овде, али одлазиће редовно у Турску због посла, а и да би њени синови виђали оца. Она је остала у коректним односима с Мустафом, чак се често састају по ресторанима. Мада, овај град је мали за Емину. Она је много напредовала у послу и мислим да ће јој овде брзо досадити", каже један Еминин комшија из Новог Пазара.

Покушали смо да контактирамо с певачицом, али она се није јављала до закључења овог броја. Вероватно зато што је тренутно у Италији. Иако је навикла да свуда води синове, овог пута отишла је сама. Свакодневно је објављивала фотографије из Фиренце, а главни разлог њеног боравка у Италији били су пословни састанци.

(Курир.рс)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Боки

18.03.2018 10:41

Ништа без старе мајке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

18.03.2018 11:21

Џаба иста вјера кад је други менталитет. То Муслимани у БиХ и Србији никако да схвате. Турска је далеко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.03.2018 11:36

Ма незнају ни они косу И ста су.то је проблем.били би несто а незнају ста.

Name

Ре

18.03.2018 12:06

Она је наша и увијек се може вратити својој кући.Мајка је светиња и мајка је увијек ту кад је тешко.Само храбро даље кроз живот Емина.

Name

Дубравка

18.03.2018 15:14

ПА ста је цудно?Код мајке,него гдје?Сваком је мајцино крило утјеха,заклон,спасби помоц у свакој зивотној невољи!Драгон Емини,зелим Свако добро И успјех ,на свим пољима!Да су јој дјеца зива И здрава И Мајка...

Name

др

18.03.2018 14:46

Кад напису на пословном састанку у Италију, праснем од смијеха. Ха ха ха она и бизнис!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реx

19.03.2018 22:22

Нормално да се смијес кад немас појма о бизнису. Зена се јако успјесно бави продајом властитих парфема и Гардеробе. А ти плаци.